Zoja Miša
|
Tejkaz, tudi jaz ti ne znam svetovati. Pri nas HB to ni problem. Gre kakat brez panike. Na stranišče ali kahlico. Kjerkoli, tudi po obiskih. Brez nagrade, tega nisem niti poskusila, ker je nikoli nisem silila, da naj gre na wc ali kahlico. Sama je izrazila željo. Seveda si včasihj namisli in če ima gor pleničko, mi reče: '' Mami, bom kar v planičko kakala, a veš!'' Drugače smo tudi ven šli brez pleničke, če smo kje okoli blizu bloka, pa je bilo o.k. Lulala je, ko je prišla domov. Upam, da poštimate! Glede zdravja, sem vam pa itak malo fauš, priznam - čeprav seveda vam privoščim. Svaka čast Jašiju - pravi vir zdravja! Zaupaj nam skrivni recept! Drugače pa meni tale Imunoglukan očitno nekako zaleže. Evo, trkam na les! A ja, pa tole, P mi je zadnjič rekla, da lahko Bimbija Kaji Lini dajem kar skos, brez vmesnih prekinitev, kao na 3 mesece. Da, v kolikor imam očutek, da ji pomaga (in imam ga, glede na to, da je vedno, ko sem prekinila zbolela ) naj ji ga dajem, do konca pomladi. Da res vzpodbuja imunski sistem in je o.k. Gajka, hvala, bom poskusila. Ja, Kaja Lina kriči iz zabave. Skače po kavču, laufa po stanovanju in zraven kriči