vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: pliško se opravičujem, če ste o tem že debatirale ampak me zanima, za kakšen način poroda ste se odločile in katero porodnišnico? Lahko mi samo napišete mogoče stran ali pa daste link, ko ste o tem debatirale... jaz bom čisto občajen porod, brez EA ali kaj drugega, razen tiste standardne protibolečinske inekcije, v najbljižji porodnišnici, v NM ma mene niso rezal, sem bila malo raztrgana, sam baje, da če te režejo, se lepše celi. AMPAK mene ni bolelo nič. no, sem hecna, HB seveda. ob štirih rodila, ob osmih zjutraj sedela za mizo in jedla zajtrk. ma naša prva je šla domov konec meseca v bombažnih hlačkah s stopali in tetra majčki, pa čiiiisto nič čez, saj je bilo hudičevo vroče. so mi še sestre rekle, ko je moj prišel z ruzakom cotk, da ja ne bom tamale preveč oblekla, ker tud to ni dobro. mela sem pa pripravljeno to, tanko, pa lušno pliš trenirkico za čez. tako da če se vreme ponovi... kaj velik pliša odpade. sicer ajd, hlačke smo ponosil, plišaste pajacke z dolgimi rokavi pa ne. jaz sem mela tamalo po večini sam v hlačkah pa bodiju, če so bile plišaste hlačke, potem brez dodatnih nogavičk, če so bile bombažne, pa sem običajno mela še nogavičke. rodila 25.5.2008. za ven smo dodali copatke in odejico po potrebi, pa kapico. tud naša tamala je bolj vroče krvi, he he, in je skoraj da manj oblečena, kot jaz. angel care mi ne bomo imeli, tudi prvič smo bili brez dianatal gel - ma gledala sem, mogoče bom še vprašala mojo G, kaj meni o tem, sam po drugi strani... prvič je šlo tako hitro, da mi ga ne bi meli čas dat notri in tud sedaj je en kup punc, ki prodajajo sam 1 tubo gela. ne vem, ni ravno poceni. punce - pri nas jih ima 3/4 na tadolgem cukr testu dober rezultat, tako da ne obupat prehitro... ja, jaz tud nosim spredaj, in prav čutim, ko me rukne v mehur. pismo, tud se je že zgodilo, da mi je takrat par kapljic ušlo. ups pa saj bo maj kmalu tukaj. pri meni pa se je začela nespečnost. od štirih pa do ene petih gledam v luft, moje dete ima pa plesni tečaj takrat. noro... smo pa včeraj imeli "valentinovo nedeljo" smo šli na kosilo, potem na bazen, in zvečer še na pico. tamala je na poti domov zaspala ko polhek, tako da sem jo samo prestavila in slekla hlače. luštno je blo. in danes je prvo povedala, da bomo še šli na bazena... nič, se še kaj tipkamo
|