|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
10.2.2011 21:51:55   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

uuu ursae js bi tuuut kompot..no ampak bom kr jogurt..


kaj pa je narobe s kompotom? Vlaknine & voda, sam cukrat ga ne smeš preveč. Dam not še rozine in suhe slive, tko da je sladkorja potrebno dodat komaj kaj user posted image .

Enkrat je bilo govora o kopalkah ... a še velja, da si gremo pred poletjem kupit nove kopalke za nagrado za težko prigaran minus?


nić ni narobe z njim samo delat ga nimam s čim k nimam nč pametnega doma....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
10.2.2011 21:53:14   
aleksandra123
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Enkrat je bilo govora o kopalkah ... a še velja, da si gremo pred poletjem kupit nove kopalke za nagrado za težko prigaran minus?
[/
quote]

Itak da gremo, saj nam ne bo preostalo drugega, ne moremo nosit par številk prevelikih kopalk. Majakla nam je dala s svojimi  fotkami ful vzpodbudo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
10.2.2011 22:11:25   
miška17
Ojla, da se še jaz oglasim.

 Otroci so šli pravkar spat, tako lahko odgovorim na vprašanje tebi Majchi. Ne, ne izvajam nordijske hoje, ampak večinoma vozičkam najmlajšega. Je kar konkretna utež. Mirim si pulz med hojo tako, da nisem preveč počasna. V povprečju imam pulz hoje med 120 in 130.

 Glede teka pa tako. Tempo je bil primeren, ampak kaj ko sem bila na koncu moje rekreacije tako nerodna, da sem med tekom  nerodno pristala z eno nogo in me je rahlo zabolelo koleno. Po teku sem bolečino v kolenu še čutila. No danes koleno ne boli več in da preprečim kakšno bol resno poškodbo, bom s tekom počakala vsaj 2 tedna. Med tem pa se bom potrudila še kakšen - kg.
 Ko sem vas brala danes o teku me je mikalo, da bi šla teč. Kar vleklo me je.

 Se pa poigravam z mislijo, da namesto teka si bi dala na noge 0,5kg uteži in s temi otežila hojo. Tako danes sem samo vozičkala.

Dobrodošle novinke Eva19 in Mjau!

Majakla čestitke!user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
10.2.2011 22:42:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

uuu ursae js bi tuuut kompot..no ampak bom kr jogurt..


kaj pa je narobe s kompotom? Vlaknine & voda, sam cukrat ga ne smeš preveč. Dam not še rozine in suhe slive, tko da je sladkorja potrebno dodat komaj kaj user posted image .

Enkrat je bilo govora o kopalkah ... a še velja, da si gremo pred poletjem kupit nove kopalke za nagrado za težko prigaran minus?


nić ni narobe z njim samo delat ga nimam s čim k nimam nč pametnega doma....


aha, še dobr user posted image , sem se že ustrašila, da obstaja kakšna strašna resnica o kompotu, za katero ne vem ... user posted image

Nočko punce, sem ful utrujena. Sicer nisem zvečer nič telovadila, sem si pa zdownloadala (OMG, kakšna grda beseda user posted image ) še neke filmčke za telovadbo. Tud to je nekaj user posted image .


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 0:35:01   
Majchi
Živjo punce!
Vidim, da ste spet pridne! Tud meni je spet zalaufalo. Že 2 dni lepo jem, malo vozičkam, telovadim nič, teža stoji.

Majakla, res impresivnouser posted image user posted image !

2ursae, nove kopalke? Itakuser posted image !!! Jaz imam že par let iste, ker sem skoz nezadovoljna s sabo in si jih zarad tega sploh ne želim kupit. Letos bo drugačeuser posted image . Prav hot bomuser posted image !

ječi, ultra pridna si! A te nič ne zdela tako malo hrane pa vsak dan tok gibanja? A ješ kakšen Elevit al pa kaj podobnega. Jaz ga, zaradi dojenja. Pa se ok počutim.

UmpaLumpa, super, da si se nazaj ujela. Tud men spet ratuje in je velik boljši feeling.

IZVIRNO SPOROČILO: Mjau

Danes sem se stehtala zjutraj in sem imela enako kg kot v ponedeljek user posted image pa sem bila pridna. Vsak dan telovadim min. 1 uro user posted image , upam, da bo naslednji teden kaj boljše.

Saj bo spet padlo! Vmes se vedno malo ustavi, potem pa lahko tud pol kile naenkrat dol pade. Ti kar vztrajaj, dobro ti greuser posted image .

eva19, ful si pridnauser posted image ! Jaz sem tud nekaj časa delala v gostinstvu. Par let sem celo imela svoj lokal. Lepi cajti...user posted image

aleksandra123, hvala za vzpodbudo.

Pa še moj jedilnik danes. Ker sem pridna, mi ga ni problem napisat, drugač sem pa tiho k rituser posted image .

Z: sport musli+sadni Ego
K: pečena puranja prsa, zelenjavna priloga, rdeča pesa
M: temna čokolada
V: salama puranja prsa, sir, jogurt

Za jutri imam pa Montignacovo čokoladno torto spečeno. Že par dni nazaj sem obljubila recept za njo. No, ni mi zneslo nič pisat, pa bom zdele na hitro.
Rabimo:
310 g temne čokolade (70% kakava)
10 jajc

Čokolado spet stopimo, rumenjake in beljake ločimo, rumenjake penasto stepemo, iz beljakov naredimo sneg. Ko je čokolada stopljena, jo odstavimo (sedaj je treba delat hitro, ker se čokolada hitro trdi), vmešamo noter rumenjake, nakar postopoma (tretjino za tretjino) rahlo vmešamo sneg. Mešamo nežno, da zmes ostane rahla oz. da ne razbijemo zraka. Zmes vlijemo v torni model in pečemo točno 8 minut pri 240 st. (pečica naj bo prej ogreta). Torto ohladimo (pol ure), nakar jo za več ur postavimo v hladilnik (vsaj 4 ure). Nekaj čokolade lahko stopite in uporabite za preliv. Jaz tega ponavadi ne delam. Bi bilo pa verjetno še boljše.
Torta se vam bo zdela še surova, saj je na sredini čisto mehka in penasta. To JE ok. Tako v bistvu mora biti. Ker ta mehka pena na sredini, je (božansko) bistvo torte, ko je zares ohlajena v hladilniku.
Jaz jo tud zvečer jem in hujšam zraven. Imam jo pa za ene 3 dni, čeprav so jajca notri (spet praktično surova).


< Sporočilo je popravil Majchi -- 11.2.2011 0:37:18 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 7:40:50   
Pinga
Oj !

Majakla - čestitke  user posted image .To pa ni kar tako.  Smem vprašat kaj se ti je po toliko izgubljenih kilogramih zgodilo s kožo. Se je povesila ?  Joj, mogoče smo ti sitne s takimi vprašanji, ampak ti si naš vzor.

Jaz sem tudi že 3 dni nazaj na pravi poti. Včeraj sem po dolgem času bila tudi na fitnesu, pa je prav pasalo, tak da upam da bo. Sem našla v omari ene res ful fajn motivacijske kavbojke, samo bo treba še kakih 5 kil dol spravit.


Vas pa moram vse pohvalit, ker ste res tak fajn punce, odkrite, sproščene, zabavne user posted image .  Le tako naprej.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 8:27:28   
ječi12
uuuu majchi ker megaa recept....pol k bo naša starejša mela rd sploh ne rabim prekrška delat,samo to torto spečem-zakonnnn!

aja jutrouser posted image  že takoj zjutri hranauser posted image

zajtrk : js sm pojedla 1wassa kruhek in jogurt pa košček 85 čoko....

aja majchi tut js se sprašujem kako ob 3 mesečniku in 3 letnici uspem še tko jest,telovadi,ponoči ustajat pa še kej narest...pojma nimam,ampak filing mam da mam ful več energije.....

sami bravooo za kokice v shrambi!

uuuff smrdi-previjanje na urniku...user posted image

aja jp js grem tut po kopalke junijauser posted image

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 8:34:05   
stella__
Pozdravljene,

vas imam bolj malo časa brat.

Sicer sem malo pozna glede vpisa teže, pa če se da kateri vpisat za ta ponedeljek: 67,7kg , -0,3k

Fajn hujšajmo! user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 9:03:02   
lucika
super majchi, hvala. saj v bisto je tole isto kot ona penica, samo da se malo speče. mi je že bolj všeč in bom naredila tale hec:) kaka potuha, pol bi pa samo tole jedla.

jaz se vedno nisem na posebni dieti, ampak se še kar trudim, da jem bolj beljakovine, in čisto malo ostalega. teža se premika dol po gramih, počasi. sem pa tale teden zelo pridna. namreč, je moj zadnji, kar sva z malim doma (drug teden gre na uvajanje v vrtec, torej konec), no, in delava po 10 km z vozičkom na dan. in paše fuuul.

(odgovor članu stella__)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 9:21:37   
lija34
Ojla!
Včerajšnji dan je do večera še vse šlo ok, zvečer pa obisk in sem mal več pojedla kot po planu user posted image , tak da sem mogla zjutraj skočit na tehtnico, pa ok nekaj minusa je od ponedeljka, bom mogla bit še vikend pridna.

2ursae nove kopalke bodo 100%, jaz sem si zadala da si vsak teden privoščim nekaj majhnega (kakšno majčko...ali  kaj od kozmetike), če imam v ponedeljek pri tehtanju  minus, za nagrado.

Tek: ful ste mi naredile lušte, bom probala ko bo mal topleje.




(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 9:34:23   
2ursae
hej,

sem ravno pozajtrkovala: kruh + marmelada (imam glažek bio marmelade, ki sem ga odprla včeraj, nato pa na embalaži prebrala, da ga moram pojest v treh dneh, tako da imam zdaj tri dni namesto meda marmelado) + zeleni čaj + pomaranča.
Naredila sem že serijo pilatesa za trebušne mišice (auč, sploh nisem mogla sledit tetici na TVju). Sem si snela Pop pilates, mi izgleda v redu.

sem se pa zjutraj stehtala in nisem prav nič zadovoljna user posted image . Morda bi res morala zmanjšat večerni vnos. ??? Pa kaj user posted image naj naredim, da ne bom popoldne in zvečer tako user posted image lačna??? Ko pojem kosilo, gre vse samo še navzdol user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 9:52:09   
vila
Pozdravljene.

Majakla, ti si zakon user posted image user posted image user posted image user posted image
Z odprtimi usti sem brala včerajšnje poste in nisem mogla verjet, kaj vidim. Bravo, iskrene čestitke.
Kot je že ena vprašala, kaj pa je z odvečno kožo. A se ti je tolk skrčila?
Daj povej oziroma napiši nam malo, saj si res naš vzor.
Ostale pa, držte se, pred nami je vikend, nato pa dan D.


_____________________________

SREČA JE OPOTEČA!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 9:52:17   
ječi12
2ursae kaj pa ješ za večerje? kaj pa če se po večerji z vodo nalivaš da maš skos poln trebuh? sicer pa če si pridna bo itak šlo dol,sj se je še vsaki ustavilo....pol gre pa spet lepo dol...js sm tut dons šla na vago,pa me je prou razveselila,je že več kot pol kg dol.če bom še za vikend pridna bo upam da še kaka deka več....


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 9:52:30   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursaePa kaj user posted image naj naredim, da ne bom popoldne in zvečer tako user posted image lačna??? Ko pojem kosilo, gre vse samo še navzdol user posted image .

Mogoče bi ti pomagalo,da poješ več dopoldan?
Jaz sem imela isti problem-zjutraj mi je bilo dovolj nekaj malega,malice sem ponavadi izpustila,ker nisem bila lačna-zvečer pauser posted image

Sedaj res gledam,da jem čimveč stvari zjutraj,še kaki The greh si privoščim in se dostikrat zgodi,da za večerjo pojem samo kaki rižev oblat ,pa nisem lačnauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:04:42   
aleksandra123
Dan!

Bravo punce, kar precej nas je spet ujelo hujšarski ritem. Važno, da nismo dokončno odnehale, precej je pomagala Majaklina vzpodbuda, hudo!

Ječi, ti pa res pokaš od energije, res si trpežna! Pa bravo za pol kile!

Lija, super za minus, tele tvoje tedenske nagrade pa niso slaba ideja. A katera uporablja body peeling, jaz ga nisem še nikoli, izkušnje, priporočilo za kakšnega konkretnega.

Ursae, midve imava pa skoraj vedno telovadbo v podobnem času. Jaz sem ravno oddelala svojo uro z utežmi in trebušnjake, je kar teklo od mene. jZvečer, če sem lačna ali me daje sladkarija, jem sadno solato. Meni deluje, v vsem tem času sem se samo zadnjič spozabila s piškoti, drugače sem pa čisto brez sladkarij, skoraj verjeti ne morem.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:12:36   
tinaaja
Helou bejbe,
petek je user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si kopalke nabavila oktobra, so na trakce, tko da ne bo treba novih user posted image user posted image Ker so mi te carske.. So mi bile mal tesne v modrc, ker so posle stevilke, tko da  bodo poleti glih prav user posted image Smo slu v turcijo in sem rabila kopalke, ker drugace smo v nudo campu in jih v bistvu sploh nisem imela user posted image

Punce, mene pa mede .. vceraj sem sla spet tect in oddelala 6,5km user posted image Zdaj pa me ima,da si mal obnovim tekasko garderobo in me cist fascinirajo tele zadeve
https://www.skirtsports.com/shop/bottoms.cfm

Majkala, sam tkole uspesni primeri v zivo dajo res najvec motivacije user posted image

Motivacija - kaj vam je motivacija, kako se prepricate,da ne gresite? Mene tokrat prime,da bi pozrla celga vola.. PA pol ostanem pri manjsih grehih na sreco ali vecih grehih, vecjega naziranja se nisem dala skoz. Sploh me zamoti ali zmotivirajo kaksne slikice od unih hudih postav in kaksni clanki s kaksno dobro motivacijsko frazo. Se mi pa prikrade un hudicek na ramo, ko si mislim - za kuga, a je vredno, pa jedlaaaaaaa bi, pa saj ni panike 1x,2x.. Pol ko je kriza premagana bolj  al manj uspesno pa set vidim,da bi za brez veze jedla user posted image

Veceje - evo tak princip kot sem nalimala slikico - veliko pecene zelenjave s kaksnim meskom, hrenovko, sirom je meni super - topla, nasitna, ker je kolicinsko lahko veliko, dobra in zdrava.


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu stella__)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:15:11   
ječi12
aleksandra123 pridna za telovadbo. pa hvala :) ubistvu samo upam da bodo rezultati,če bodo potem ne bo težko držat tempa. edino za svoj rd se pregrešim,mislm da si bom zaslužla,bo minilo že dva mesca od začetka takrat :) se pa že kr bliža s svetlobno hitrostjo....

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:19:56   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 edino za svoj rd se pregrešim,mislm da si bom zaslužla,bo minilo že dva mesca od začetka takrat :) se pa že kr bliža s svetlobno hitrostjo....

Ječi,kdaj bo ta pomembni dan?user posted image
Ker moj se tudi bliža....še dober mesec je do takrat...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:21:00   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Veceje - evo tak princip kot sem nalimala slikico - veliko pecene zelenjave s kaksnim meskom, hrenovko, sirom je meni super - topla, nasitna, ker je kolicinsko lahko veliko, dobra in zdrava.


user posted image user posted image user posted image hvala za idejo...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:23:01   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Veceje - evo tak princip kot sem nalimala slikico - veliko pecene zelenjave s kaksnim meskom, hrenovko, sirom je meni super - topla, nasitna, ker je kolicinsko lahko veliko, dobra in zdrava.


user posted image user posted image user posted image hvala za idejo...



pa kaksna minestra, obara - zelenjava + meso ... 


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:27:48   
aleksandra123
Punce,
jaz pa sem imela zdajle, ko sem prišla izpod tuša, svoj trenutek resnice. Pod kruto dnevno svetlobo(približno tako grozno, kot probavat kopalke) sem se natančno ogledala, in babe moje, tukaj je še veliko  za narest. Zdi se mi, da so se mi sicer naredile mišice na rokah in nogah, trebuh je manjši, ampak vse skupaj še vedno pokriva ena neugledna plast maščobe. Skratka. še daleč sem od tega, da bi šla z veseljem kupit kopalke in se kazat na kakšno plažo. Daleč sem od svojega cilja 65 kil, ampak po temle kritičnem ogledu danes, 65 kg  ne bo dovolj. No, sicer smo pa rekle, da smo tu na dolgi rok.



(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:33:25   
BabyKitty
aleksandra123 svetloba je včasih kruta ja user posted image jst sm zadnjič v trgovini probavala srajčke in se slečem in se pod neonskimi lučmi pogledam v ogledalo in me je skoraj kap... pa je moja teža za mojo velikost kao idealna... ampak maščobe je še vedno veliko... tko da bo treba fino telovadit da zamenjam špeh z mišicami user posted image

Ampak je pa tole dober recept za trenutek ko ti zapaše čokolada user posted image hitr majco dol pa na kakšno neusmiljeno svetlobo user posted image

Madonca a mamo vse v kratkem rojstne dni user posted image jst se bom letos kr potuhnila user posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:38:07   
aleksandra123
A ste res same pomladanke zbrane tukaj?  Moj mož ga imama začetek marca, takrat bom verjeto pojedla kos torte. Jaz sem imela rojstni dan sicer že novembra, ampak sem pa ves čas nekam povabljena. Danes zvečer je spet en rd, s hrano sicer ne bo krize, bo pa cocktail party, jaz pa sem do sedaj v življenju spila kakšne 3 cocktaile. Upam, da me ne bo danes zagrabilo nadomestiti zamujeno.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:40:26   
sami0804
user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksandra,oprosti,vem da tebi ni smešno,ampak mene si nasmejala...
No,po eni strani mi paše,da si kritična do sebe in boš še nekaj časa tu,ker jaz bom namreč že doooolgo....
Jaz osebno sem se že sprijaznila s tem,da nikoli ne bom imela postave,kot jo je enkrat terrap pripopala-četudi se nekega dne (s pomočjo telovadbe,seveda) čudežno znebim vsega špeha in celulita,mi še vedno ostanejo krčne žile,ki bojo poskrbele,da moje noge do konec življenja več ne bojo lepe....user posted image
Saj vem,z nižjo težo jih lahko omilim,tudi operacije obstajajo,ampak to bo moj dodatek do konca življenja...

Nisem se ti hotela posmehovat,niti te zamorit-to je samo preblisk,ki sem ga dobila ob opisu groze v tvojem špegluuser posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
11.2.2011 10:56:34   
aleksandra123
Sami, ne rabiš se opravičevati, sem hotela samo čimbolj realistično napisat, kakšno je trenutno stanje. In normalno je, da se s tremi meseci gibanja in dobrim mesecem discipline pri prehrani ne da odpraviti vseh zastaranih grehov. Kar se pa idealnih postav tiče,  verjetno je nikoli  ne bom imela, ampak malo izboljšati tole žalost, se pa sigurno da.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?