betricija
|
oh urshy nerodna situacija. držim pesti, da najde čimprej novo zaposlitev, če bo le usoda, da bo še boljša kot prejšna. je pa zoprno to. jaz prejemam službeno pošto, sem si zrihtala da jo spremljam že celo nosečnost, pa me kar pri srcu stisne, ko berem redna tedenska poročila, da novih zaposlitev ne bo, da ne bodo podaljševali pogodb za določen čas, samo še vprašanje je kdaj bo preveč zaposlenih, pa smo javno podjetje...je bilo pred združitvijo obljubljeno da bo mehko odpuščanje, pa prav nič ne verjamem...kaj hitro se lahko odločijo, da holdinga ne rabijo več in gre 200ljudi na cesto. namesto da bi uživali v porodniškem se moramo že sedaj s tem ukvarjat..vsaj mene postrani gledajo, ker sem bila celo porodniško doma..samo nisem kriva, če sem krvavela. pol bi pa jaz rada še čimprej na novo zanosila, če bo vse po sreči po naravni poti in bi bila spet doma, pa saj me vržejo ven iz službe.imam edino to srečo, da je šef mlad in še nima svojih otrok, pa jih bo kmalu imel, pa mu lahko kdaj naprej vržem, ker si želi tudi on večjo družino :) mi gremo danes tudi na sprehod. včeraj sem bila v ljubljani, danes gremo pa malo po kamniku. je imela tašča včeraj RD, danes god, pa bo malo več zabave pri bajti... pa spali smo od 11.30 do 6 ko sem jo mogla prebudit, potem pa vse do 10h. ma tako grozno je pridna, da tudi če cel dan nič ne spi, se ne smem prav nič pritoževat. ko bi vsaj to trajalo in trajalo... ej urshy, a tvoj je prej spal pa je sedaj začel z zbujanjem ponoči????kaj pa če že zobke dobiva??malo opazujte svoje zakladke, ni rečeno, da bo prvi zobek prišel na spodnji strani, moji poročni priči je sin dobil najprej zgornje zobke, je bil jok in stok in vročine,da ni vedela kaj narediti...je bil pa mali star 5m... no gremo se sončkat...jutri pa k pedikuri..se mi je sredinec na obeh nogah zarastel v meso..benti boli..to pa zato, ker sem tik pred porodom še komaj dosegla noge in se mi je malo zalomilo...upam, da ne bo preveč bolelo in da mi pocajta prstka, da ne bo treba na odstranitev nohtov...
|