|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
14.2.2011 15:25:15   
mojškra
Hojla

No mi smo danes imeli pregled in cepljenje. Cepljeni nismo bili. Smo pa bili malce okregani, ker se je G preveč zredil. Zdaj imamo 7640 in 63 cm. Zredili smo se1200 in je pediatrinja rekla da moramo jesti na 4 ure. Potem pa ji jaz rečem, da G zadnje čase ne kaka po tri dni in mi odgovori, da verjetno zaradi pomanjkanja mleka, in da naj ga na 4 ure hranim in dodajam adaptirano. Zakaj pa?user posted image user posted image user posted image user posted image Potem če ne bi imela dovolj mleka se ne bi tako zredil, saj ponavadi le zvečer dobi flaško, pa kdaj pa kdaj čez dan kot cel obrok, ne kot dodatek. Rekla je da naj ga ne dojim na dve uri. Se spet sprašujem zakaj bi na štiri ure dojila in dodajala (ker v 4 urah se bo meni naredili isto mleka kot v 2 urah), če lahko dobi le moje mleko. No pa smo danes poskusi na tri ure-do zdaj nama je uspelo 2 krat, bomo videli.

Se je pa res preveč porediluser posted image user posted image user posted image user posted image , pravi bajsi jeuser posted image user posted image user posted image , ampak je tak fajni luškan knedelček. Je pa res, da ko si črpam mleko ven, se vidi da imam ful mastno mleko, ker potem ko flaško umivam, je čisto mastna kot bi noter bilo oljeuser posted image user posted image user posted image

S*-naš se je zbujal to noč vsaki dve uri, sem ful zmatrana. Tudi čez dan mi nič ne spi, tudi ven sva šla danes, in je spal celo 15 minut.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.2.2011 8:28:43   
S*
Mojškra user posted image  user posted image  user posted image za lepo težo in ti nekaj tarnaš, da nimaš mleka user posted image .Mogoče ga imaš manj, mora bit pa mastno kot...user posted image Ne razumem pa navodil tvojega pediatra, ma kar nekaj.

Urshy, kakšno kašico pa daješ T? A to mu daš namesto mleka al kako???

Jaz že 2 dni ne načrpam čez dan niti 50ml, tako da bo treba spet začet dodajat, pa ne vem ali naj dam mleko ali kakšno kašicouser posted image .

Drugače pa je za nami spet pestra noč. Prvo rundo smo spali 5h in potem vsaki 2 uri auf, pa še vmes sem dudo popravljala, tako da sem spet kot zombiuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.2.2011 9:01:49   
mojškra
S*-Sem ravno včeraj isto spraševala Urshy- ona daje rizževo kašico od Milupe, tisto ko se z vodo naredi in samo zvečer po flaški (Urshy- upam da nisi jezna, sem kar jaz odgovorila). Kolikor vem, si ti črpaš po vsakem obroku, jaz sem to upostila, ker se mi nič več ne dela mleko. Zvečer dobi flaško mojega ali pa Hippa, tako da se sploh ne bom več sekirala.

Kaj se pa pomanjkanja mojega mleka tiče, pa je tako, da včasih ga res nimam čisto nič, kakšen dan ali dva in takrat moram dati umetno mleko. Prav tako nimam toliko mleka, da bi za en obrok bilo 180-200 ml, toliko mi zdaj naj spili po 6 obrokov (se pravi na štiri ure), če si kakšen obrok načrpam, si komaj iz obeh jošk 100-120 ml, G pa mi ponavadi poje eno joško, potem pa ima dovolj, in je čez dve uri lakota.

Jaz tudi ne razumem našo pediatrinjo, od začetka se mi je zdela prav fajn, včeraj pa kar nekaj na hitro, tako da je nisem mogla ničesar vprašati. Na hitro je samo rekla, da materino mleko ima funkcijo zaščite prve tri mesece, potem pa vedno manj, in da bomo mogli počasi dodajati kaj drugega.

Mi smo pa danes spali ful dobro. Ob 20.30 uri je zaspal in spal do pol šestih zjutraj, pridenuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.2.2011 10:34:32   
Petyyyy
Dan mamike

Mojškra, jst sm se pa že ustrašla da je naš predebeluser posted image , bravo za kilažouser posted image , nama je pediatrinja rekla naj začneva z zelenjavo ker je manj kaloričnauser posted image .
Danes pihamo tretino svečkeuser posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.2.2011 10:38:42   
Urshy78
jutro user posted image

S*, vidim da ti je že Mojškra odgovorila..Mojškra, hvala user posted image

Mojškra, kot sem ti že včeraj rekla, tudi jaz ne štekam logike od pediatrinje user posted image user posted image user posted image

no, zgleda da je bilo bolj naključje kot ne, da je T spal dva dni lepo..zvečer je spet dobil kašico, 150 ml, potem smo ga skopali, zaspal je ob pol devetih, ob pol enajstih je bil pa že zbujen user posted image sem ga dala na zizo, zaspal, čez dve uri akcija, je dobil flaško, 180 ml, čez dve uri ponovi vajo, halooo user posted image user posted image user posted image
no in tako smo se zbujali celo noč na dve uri. se pa malo tolažim, da ga je verjetno zvijalo, ker ko sem ga dojila, se je ful zvijal in prdkal..danes zjutraj se pa pa po 4 dneh končno pokakal.
je imel moj to čast da ga je previl, je revež skoraj bruhal, je imel kakec ful gost in smdrljiv, je rekel user posted image user posted image user posted image
verjetno bo to do kaše...

danes zvečer bom poskusila drugo metodo..pred kopanjem dojenje, potem pa pred spanjem kašica...ponoči pa samo dojenje....pa da vidmo..user posted image

je bil pa T včeraj tako flekast po ličkih, pod vratom, da je bila groza user posted image upam da ne gre za kakšno alergijo, ker če bi morala ukiniti jajčne in mlečne jedi, potem res ne vem kaj bi lahko sploh še jedla..user posted image
danes zjutraj je stanje ful boljše, čeprav ma po ličkih ful suho kožo, ga redno mažem z Bepantenom in moram rečti da res ful pomaga. če stanje ne bo boljše, bomo pa morali iti k P na pregled..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.2.2011 10:39:42   
Urshy78
Petyyy, čestitke R za tretjino svečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, naši pobčki so pa vsi po vrsti pravi kerlci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.2.2011 10:43:23   
Urshy78
S*, a spet te mlekec heca, bemtiš user posted image upam da se bo stanje čimprej popravilo.

ja pa probaj s kašico, jaz sem raje kupila tisto ki se zmeša z vodo, ker mi je brezveze da bi morala dajati še AM, se mi zdi da bi bilo potem preveč kalorično. jaz dam T 150 ml vode, potem pa približno dve in pol čajni žlički kašice, je ravno dovolj gosta, da jo lahko pije po flaški, je pa res da sem pri enem cuclju čisto malo razširila luknjo..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.2.2011 11:12:02   
Teta M
Oj!

Naša vsaka noč je taka,da se zbujamo na 2-3 ure....katastrofa..pa potem 1 uro pokonci,predno ona poje ,kupčka podre,zraven se dere,ker ne mara kupčka podirat in potem predno se umiri in zaspi...prav grozni so mi večeri in noči..samo jok in stok...user posted image .Čez dan tudi full veliko joka, tako da jo hranim na 1,5 uro,včasih na 1 uro,kakor je...imam mleko,pa probam vseeno dodati še umetnega,ki ga noče...mora biti res zeloooo lačna da umetnega poje...
Jutri imam zjutraj frizerja in potem še prvi pregled pri G po porodu in komaj čakam da grem malo od doma....
Pa naročila sem danes Oleovit D3 kapljice,tako da jih drug teden dobim in takrat začnemo z njimi...
Petyyy:cmokeci za Roka za 4 mesece....user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 15.2.2011 11:20:58 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.2.2011 12:10:06   
jona klara
mojmu G so včeraj diagnosticirali gripo, ampak mislim, da je viroza, ker je damnes že brez vročine, vsaj upam, da mu ne bo več narastla.Je pa bil bogi, onemogel, zaspan, ni pil, jedel 50 po flaški, pa kar je bilo mojga, čaj in vodo sem mu dobesedno zlivala v usta, da je nekaj dobil.Sem bila čist gotova, jokala, res je zgledal nenormalno bogi, izgubil vso živahnost...upam na najbolje in čimprej.

mojškra- kaki pediatri, da te kap. važno je, da je G ok, zdrav, boš pa po flaški dodajal, važno je, da nekaj imaš svojega.

urshy- a so flekeci boljš? super....upam, da je to smo prehodno, ker ni navajen na kašico.se slišiva

PETYYY- bravo za 3user posted image

tetam- a tako ga heca I z spanjem.? jaz pa moram mojga pohvaliti, da ponoči je pa res priden, v glavnem spi cele noči, samo poje in spet zaspi, le včasih zjutraj ob 5 ih se moram malo dlje truditi da zaspi, ampak vem vsega lepega je enkrat konec, tako, da sem  hvaležna za vsako noč, ki jo spimo.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.2.2011 12:12:40   
jona klara
S*- ja tale mleko hje res obup, šele sedaj sem vidla, kako je pomembno, da ga imaš vsaj  nekaj, čeprav ga imam le na 1 prsi, nas je včeraj ko je bil onemogel rešilo, ker je vse zavračal, tu je pa dobil tekočino, ki je pomembna za dehidracijo. Saj bo bolje ko bomo začele še z drugo hrano.Komaj čakam konec zime, da grejoi viroze stran.

mojškra- a tvoj G jo je dobro odnesel ni pokasiral virusa?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.2.2011 12:20:30   
Urshy78
Jona, o super, da je vročina padla. je mogel biti pa G res bogi revež. si samo predstavljam lahko kako te je moralo biti strah. a veš da sem te včeraj klicala dopoldne nazaj na domači telefon več kot eno uro in pol pa si mela skos zaseden user posted image a si bla čveka ali ste mel kaj narobe s telefonom? te bom danes poklicala, če bom utegnila.

moj je šel malo prej s T na sprehod z vozičkom, priznam, da mi kar paše biti malo sama.

imam pa tudi jaz zgleda težave z mlekom, vsaj kar se črpanja tiče. sem si včeraj in danes po dojenju črpala, pa nisem načrpala praktično nič. najprej mi začne ful špricati mleko, potem pa konec. ko si pa stisnem zizo pa spet ven šprica. ne vem ali je kaj s pumpo narobe ali kaj..v glavnnem tistih 10 ml sem kar stran zlila, si ga sploh ne bom več črpala, ker potem se samo sekiram. dokler je T čez dan zadovoljen samo z dojenjem se ne bom sekirala.

sem si pa malo prej šla prat lase..katastrofa, kako mi lasje izpadajo!!user posted image user posted image prav v šopih user posted image
jih potem še par dni pobiram po celem stanovanju, povsod so, v T posteljici, v rokah jih je imel, v modrcu jih imam...aaaa!!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.2.2011 12:42:47   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dan mamike

Danes pihamo tretino svečkeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.2.2011 13:28:07   
jona klara
urshy- joj oprosti, da si tako klicarila, ni bilo zasedeno, ker smo bili pri dr. mi je že mama rekla, da je zasedeno mene pa sploh ni bilo doma, včasih nam ta siol full nagaja.Ja res je bil G bogi zelooo, sedaj je bolje, upam, da tako ostane, res ni lušno videti tako malega bolnega, ko mu še nič ne smeš dati- obup.
A tako ti lasje izpadajo, res noro grozno, meni še ne ampak verjamem, da bo to kasneje ne?Je ok biti kdaj sam doma v svojem miru ne? tudi jaz sem zaadnjič ko je moj prišel iz sl. poti šla v bano za 1 uro in se malo sproščala, ampak za nič na svetu pa ne bi imela več nazaj življenja, ki je bil prej brez user posted image , to je pa res nekaj posebnega ko si enkrat mama.No se slišiva ko utegneva. poljubčki Tianu.

aja glede ćrpanja mleka, meni je črpalka iztisnila nekaj, potem pa nič ve semn pa še na roke iztisnila recimo kr 30, včasih 40 ml, sem se vprašala zakaj sem jo kupila, če tako slabo iztisne.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.2.2011 21:39:05   
S*
Dober večer!

Hvala za odgovor glede kašice. Očitno pa sem jaz kupila napačno, saj se meša z AM, je pa ravno tako od Milupe. Zdej pa ne vem ali bom kupila še ta drugo, al bomo pa to sprovali. Sem pa bila danes pri mami in ko smo jedli je K tako mlaskal in cmokala, potem sem ji z žličko nastrgala malo jabolke in je tako zagrabla, se je kar tresla ko je čakala drugo žličko. Očitno ne bo problemov z uvajanjem hrane.

Petyyy     za 4 mesece, mi jih bomo dopolnili jutri. Kako pa gre kaj pri vas GH v promet?

Urshy upam da bo T danes bolje spal, pa da flekci niso kaka huda alergija. Ja mleko me pa heca, že 2 dni si v 24h načrpam komej 60ml, očitno bo treba zvečer dati AM ali pa kašico.

TetaM, poskusi ponoči brez podiranja kupčka. Naša K se je tudi čisto predramila ko smo kupček podirali, sedaj jo pa že nekaj časa pustim na jošku da zaspim, zamenjam bradavico z dudo in ko sem prepričana da trdo spi, jo samo prestavim v koš. K je tudi jokala čez dan, po 3 mesecu pa je postala en tak dobrovoljček, se samo še smeji. Je pa res da je do 3 meseca spala podnevi 2x po 2h, ponoči pa se je samo 1x zbudila, sedaj pa podnevi spi 3x30 min, ponoči pa se zbujamo tudi na 2h.

Jona za tvojega dečkota.
Glede mleka in dojenja, ja saj ravno zaradi tega, ker se zavedam kako pomembno je dojenje, če slučajno zboli, se sama toliko trudim okrog tega, drugače bi že vse nekam poslala in šla na AM. S črpalko pa imam tudi jaz iste probleme. Na začetku full šprica, potem pa kar neha tečt, čeprav jaz na otip čutim da je notri še kar nekaj mleka.

Tako, jaz se grem še pomolzt     , potem pa v mižule delat K družbo.

Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.2.2011 21:39:55   
S*
Pa kaj ga serje ta RR, mi je vse brez smeškotov objavilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.2.2011 7:29:24   
S*
Včeraj zadnja, danes prva user posted image  user posted image  user posted image .

Danes tudi mi praznujemo četrt leta
user posted image

Evo K časti tortico user posted image   user posted image   user posted image
user posted image

Jaz pa kavico za zraven.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.2.2011 10:19:51   
Urshy78
S*, saj ni napačna, imaš pač drugo. jaz sem ravno zato vzela tako da mešam z vodo, ker mi je brezveze, da bi ga hranila preveč z AM, glede na to da imam dovolj svojega mleka.

Jona, ni panike, drugače pa ta Siol, vem ja, pri nas isto sranje user posted image user posted image user posted image
te jutri pokličem, danes ne bom imela časa, šibam dopoldne v Lj, moram za T kupit par stvari, potem imam pa zobarja. bo moj malo sam danes s T user posted image

no pri nas je bilo ponoči spet isto..zbujanje točno na dve uri user posted image user posted image
pa je dobil zvečer kašico, čez 4 ure pa še AM 150 ml, je spil flaško na eks, ko sva pa podirala kupčka, je pa še zbruhal vse ven, ker se je preveč najedel...in sem ga mogla itak celega preoblečti..oh jaaauser posted image
skratka ne pomaga ne kaša ne AM, ne vem sploh več kaj naj naredim, z mojim takega tempa ne bova dolgo časa več zdržala user posted image
je pa pokonci T že od petih, malo prej je šel moj z vozičkom ven, pa je spal cele 3 minute user posted image user posted image
potem pa pravijo da naj počivamo z dojenčkom..kdaj že?! no včeraj je res spal dve uri čez dan, drugače pa več kot pol ure ne spi.

imam pa vsaj mleka dovolj, sem si zjutraj samo iz ene zize izčrpala 160 ml user posted image user posted image user posted image
pa še bi si lahko, samo se mi ni več dalo črpati.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 16.2.2011 10:20:19 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
16.2.2011 11:26:42   
jona klara
s*_bravo za novo svečko!!!!LEP DAN VAM ŽELIM, K pa VSENAJBOLJŠE

urshy- saj ni panike, se slišiva.Kako je z alergijo ? a tako ga sračka ponoči? res pomojem mora samo mkiniti to obdobje, ne bo nič drugega pomagalo.No pa bravo za mlekeca, veš kako je to veliko vredno sploh če zboli.dpbro opravi danes pri dr. in po nakupih.

Moj spi ok, samo odkar je imel vročino noče jesti, ponoči in ob po 4 ih zjutraj je pojedel 100ml, od takrat pa samo 2 krat po 40 na dojki, tudi čaja ne....sem že čist živčna ko grem delat flaško, ker jo takoj odklonio, zdaj bom pa počakala vsaj 3-4 ure in pol poskusila.Sem že obupana, sicer bo treba v P.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.2.2011 11:33:36   
Urshy78
S, čestitke K za tretjino meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.2.2011 14:44:44   
betricija
jaz krvavim že od poroda naprej. najprej čišča, pa sem mislila, da se je končalo, pol so ugotovili, da imam ostanek plodovnice notri in sledila je abrazija, so mi v P rekli da bom krvavela še cca 2t. kot pri M, sedaj pa ne vem, ali imam M ali je kaj hujšega, ker se mi je prejšni teden krvavitev že skoraj umirila, pol pa sredi tedna topa bolečina spodaj in od takrat naprej bolj močna krvavitev, sedaj je že rjava, je pa še kar prisotno..imam naslednji teden kontrolo v P, globoko upam, da je M in da mi ne bo treba še enkrat načiščenje...imam že vrh glave teh vložkov in krvavitve..

mene pa zanima, kako imate naslednje preglede pri pediatru??mi smo imeli, ko je bila S skoraj 5t, sedaj naslednji je 14.3 ko ima uz kolkov in 24.3 ko ima cepljenje...a pri 2mesecu starosti otroka ni kontrole rasti in teže.ker naša ni skoraj nič pridobila v zadnjih 2t ker je kar precej polivala, seaj smo menjali AM, je malo bolje, pa tehtnico sem najela, edino kar smo opazili, da je zrasla..

je pa pridna in upam, da nisem prehitro rekla...

jona, kaj je imel G vročino??si mu jo izmerila v ušeskih? meni se zdi S občasno kar precej topla na čelu, pol ji pa v ušesku zmerim TT in je tam okoli 36,5-36,9.pol se pomirim..mah moj je že tečen, pravi, da samo iščem vzroke, jah pa sori no, otroku bi rada nudila vse, samo da bo zdrava.

S* čestitke za tretjino svečke..joj kolk gre to hitro.

midva sva se čez vikend spomnila, da je že 1leto ko sva šla po zdravila na Madžarsko, ki se je izkazalo za zelo uspešno :))

aja, dajte mi povedat; dodajate čaje...kdaj in koliko. nekako so mi rekli, da naj se daje čaj vsaj pol ure pred hranjenjem. ok, to dajem. koliko pa potem naredim mleka??polno?ker naša bi spila toliko kot bi ji dal.je pa včeraj med podiranjem kupčkapotem malo ven bljunila in je bilo na plenički rjava sluz...saj je to od čaja a ne?ker danes ko sem ji čistila noska je tudi imela malo umazano palčko.pa ji ne gre nič čez nosa...a kompliciram???

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.2.2011 14:50:46   
špica84
Jaz imam kontrolo pri dveh mescih oz ž jo ima+slikanje kolkov.Verjetno jo bojo tudi tehtal in merili koliko je zrasla :)

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.2.2011 16:56:53   
Teta M
Ojla!
S*:hvala za nasvet, sej velikokrat tudi sploh ne podremo kupčka ponoči,ker potem vsaj malo spi,čeprav se pa full premetava po posteljici in točno vem da jo tišči,ampak spi vmes...Glede dude,pa jo naša noče, imamo že 3 različne vrste,no dane sem kupila še od Mam-a,pa bomo videli,mogoče ji bo pa ta všeč...Evo,je z njo v ustih celo zaspala in to sama na kavčuuser posted image
Urshy: te popolnoma razumem glede ustajanja ponoči,mene psihično že ubija misel na večer in noč...po moje mala tudi to čuti,pa je zato tudi potem še dodatno ona razburjena..Ampak jaz sem se očitno že navadila na ta tempo,saj čez dan kar normalno funkcioniram..zaenkratuser posted image

No jaz sem si danes privoščila dopoldan zase, bila najprej pri frizerju 2,5 h, potem sem imela pregled pri G,je vse ok z mano,moram delati keglove vaje,ker je rekla da se pač vidi da sem rodila in da je dol še vse zmehčano..Aja pa prosila sem še za recpet za Modolex-krema ki lajša bolečine pri hemorodih,ker imam celo štalo s tem..pa še glicerinske svečke za odrasle mi je priporočila,naj si kupim,tako da sem še to nabavila..upam da bo kaj zaleglo,ker bolečine so katastrofalne...Od G sem šla pa naprej do mame ,sva šle na pokopališče prižgati svečko očiju,potem sem šla pa še v Supernovo,sem si kupila 2 majčki za dojenje z dolgimi rokavi v H&M,tako da sem prišla domov ob 13h, pa še za čebelico eno jaknicouser posted image
Moj je rekel,da si ni predstavljal da je tako naporno biti z dojenčkom,ker pač njega večino dneva ni,smo samo zvečer skupaj, pa še to včasih samo 1h...Moram priznati,da mi je pasalo,da sem bila zdoma, vseeno pa sem tako grozno pogrešala najino čebelico...
Aja, s kilami sem pa samo še na +2 user posted image ,tako da sem danes že svoje hlače oblekla,ki sem jih nosila pred nosečnostjo...Malo me tiščijo okoli pasu,ker pač trebuh je še tak mehek..se bo že uredilo tudi to...No me prav zanima koliko časa bo spala sedaj naša I z dudo v ustih..
Betricija: pri nas v Grosuplju pri P,tudi ni kontrole pri dveh mesecih,tako da šele potem ko imamo cepljenje,ko bo stara 3 mesece.So mi pa rekli,da jo lahko v drugem mesecu prinesem na tehtanje,če se mi bo zdelo,da ne napreduejmo..zaenkrat imam do konca februarja itak rentano tehtnico..potem pa bom videla,a se bomo šli tehtat...UZ kolkov pa imamo mi v LJ.P,kjer je tudi ne bo nihče pregledal...
Uff...cel spis sem napisala...user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 16.2.2011 16:59:38 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.2.2011 19:39:45   
mojškra
Ste pa bile pridne pri pisanju, pa še ta RR mi nagaja in me zabriše     Jona- upam, da ste zdravi.   Teta M- kako ti uspeva pri kg? Kaj nič ne ješ? Meni je ostalo 7+. Povej recept. Ali pa s tvojim toliko slončkata?     Urshy- verjamem da te to ubija. Kar smiliš se mi. Jaz se enkrat zbudim in že jamram.     S*-pri meni je isto ko črpam, najprej šprica, potem pa nič, in če vztrajam še 15 minut, začne teči tudi iz tiste žleze, v kateri že prej čutim da je še nekaj noter. Zdaj si pred dojenjem in pred črpanjem par minut prej dam na prsi toplo krpo, ali pa zagrejem žele v vrečki in si dam gor. Meni to ful pomaga saj mi sprosti žleze in bolj in hitreje teče. Poskusi.   Betricija- pokliči G in vprašaj glede krvavitve.   Našega pa ful matrajo dlesni, in če verjamete ali ne, se čuti že konček zobka. Jaz upam le, da bo čimprej pokukal ven. Slini pa se kar v potokih. In glede na to, da ima rdeča lička, mislim da bo kmalu zunaj. Prvi sin je dobil pri 4-ih mesecih, verjetno bo G tudi.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.2.2011 20:57:58   
Teta M
Mojškra: jem,jem...res pa da nimam prav redne prehrane,pač ko imam čas takrat jem,pa še to vse na brzino..čez dan povečini jem sendviče,krofe,...konkreten kuhan obrok pojem okoli šestih,ko pač pride moj domov in skuha...trenutno se še nisem spravila kuhat,ker res nimamo s tamalo še nobenega ritma,verjetno bi kuhala cel dan user posted image sklepam po dosedanjem tempu ki ga imamo...Pazim pač da ne jem svinjine, pa oreščkov in teh glavnih alergenov,ki ne bi bili ok za malo, ostalo vse jem..ok, sedaj trenutno testiram kako je brez mleka...Po moje gredo kile dol z dojenjem, pa očitno moje telo tako reagira,al kaj pa vem....
Jojuser posted image kaj je že to? user posted image
Danes sem dobila zeleno luč...bomo videli,kdaj bo izvedljivo...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.2.2011 22:02:44   
mojškra
user posted image -jaz tudi ne vem več kaj je touser posted image user posted image user posted image .

Teta M- ja jaz sem pri prvem šla tudi ful dol, sem bila po 3 mesecih bolj suha kot pred nosečnostjo. Zdaj pa ne in ne. Ah bom že. Aja, glede podiranja kupčka ponoči,  tudi mi ga ne podiramo, ker ga naš tudi nikoli ni podrl, potem pa kar spat na bok in to je to.

Prav fajn maš ti to zrihtano, da ti tvoj kuha. Pri nas je pa mal drugače. Pa še učim se s velikim sinom. No danes sva pa delala poiskuse. Še dobro da se G zamoti.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......