|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
31.1.2011 20:03:56   
mojškra
S* -ja ni tako lepo kot se sliši, 240 ml sem načrpala in je blo res za dva obroka, to se zgodi enkrat na meseuser posted image . Drugače si pa čez dan nič ne črpam. Jaz naredim takole, zvečer ko ga dam spat ga podojim, čez dve uri okrog 10h zvečer pa si še načrpam približno 120 ml in ga imam za naslednji večer ko gre spat. Tako delam. Ampak da ne boš mislila, meni je pa danes zmanjkalo mleka, ga nimamuser posted image , to je pri meni čisto normalno že, enkrat ga imam ful, enkrat pa nič.

Moj pikec pokec se pa je danes jokal cel dan ko zmešan, ne vem ali so krčki ali je bil lačen. Sem ga podojila, mu čez eno uro dala flašo in je spil 120 ml, potem pa je vse zbruhal. Sploh ne vem več, ali mam mlek ali ga nimam. Je pa hecno ker ko si črpam imam iz obeh dojk le 120 ml (ampak to je polni obrok). On mi čez dan pa je le iz ene dojke, tako da res ne vem koliko poje. Sem že čisto živčna glede te borbe z dojenjem. Upam da mleko pride nazaj.

Danes je res nori dan. Ta velikega je bolel zob (mlečni), in sem ga ob sedmih peljala k zobarju, mu ga je pulil, čeprav je zob bil čisto zdrav, ampak ker ima ta zob neke špice od znotraj, ga je bolelo, in je mogel ven. In plačala sem kot žuta, 115 eurov, kap. Potem pa pridem domov, in se mičkenu joka kot bi ga iz kože dajali. Mislim, da bo danes še pestro.

Urshy- upam, da se pozdrdavite čimprej. Pošiljam lubčka.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
31.1.2011 21:18:27   
betricija
čer
jaz pa s pregleda od mojega G in grem jutri v leonišče, ker mi je zrastel polip..očitno je na maternici ostalo malo posteljice oz. kri od nje in je sedaj zrastel polip. se mi je čudno zdelo, ker mi je čišča že prenehala, pol je pa spet prišla. v glavnem se mi tudi maternica ni dobro krčila in tako me čaka čiščenje v smislu abrazije..se mi kar srce trga, da grem notri in bom S pustila pri naših. pol me pa doma čaka okrevanje, našo S pa kar premetava in je cel dan zelo živahna. upam, da me moj razveseli in bo res vzel nego zame ali pa bolniško kar tako..da bo lahko malo po stanovanju nosil...pa moji bodo prišli..v glavnem jutri v leonišče, potem pa bodo videli kdaj me bodo operiral. ginekologinja je rekla, da že ta teden. grem jutri kar na tešče tja.če se slučajno kaj odločijo..me je pa tolk strah...pa kaj se mi bo še zgodilo? kot da nisem imela celo nosečnost probleme, še zanosli smo komaj, sedaj pa to...
in kot sem brala ravno zaradi tega placentnega polipa mi je začelo mleka zmanjkovati...sedaj si načrpam samo še zjutraj in zvečer..na 12 ur okol 160ml...

se kaj javim, kako opravim...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
31.1.2011 21:33:56   
jona klara
urshy- upam, da bo T kmalu bolje, vem kako je to z nosekom, naš ima tudi težave s tem.BOGI MIšek mali pozdravčki in čuvajte se!!

mojškra- ojoj to je pa res čuden dan.Zakaj si pa mogla plačati puljenje zoba in toliko, to ni normaln.Naj mu bo hitro bolje.

betricija- ojojoj pa kaj pa je to, a niso uredu naredili? boga sedaj pa v bolnico, verjamem, da ti je hudo S doma pustiti in iti tja, pa upam, da boš kmalu doma in ne bo prehudo.drži se in se kaj javi kako ti je.user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
1.2.2011 9:23:27   
Urshy78
betricija, o, sranje, kot da nisi imela že prej dovolj problemov user posted image user posted image
držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Mojškra, saj jaz tudi nimam pojma koliko T poje, zdaj ga dojim najprej iz ene, naslednji obrok pa iz druge dojke in včasih je samo par minutk, potem je pa čez uro in pol spet lačen user posted image
ampak se nič ne obremenjujem s tem, dokler je tak bajsek kot je, sem prepričana, da imam dovolj mlekeca in da ni lačen user posted image

Jona, ja teli noski so res zoprna reč. saj ko mu dam fiziološko je ok, ko pa grem v nos z aspiratorjem, se pa dere kot zmešan. danes grem po babyvac, da vidim če je zadeva res tako dobra kot pravijo.

danes je T ponoči spet malo štrajkal, najprej spal 4 ure in pol, potem se pa vsako uro zbujal, enkrat celo čez 20 minut, sem ga dala pa malo čez 5 k sebi, sva pa spala do sedmih, s tem da sem ga vmes ko se je zbudil hitro mogla dat na zizo. lump user posted image

zdaj pa pančka, čakam da se zbudi, potem pa greva k mami na "počitnice". mi bo sprememba kar pasala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.2.2011 12:23:36   
mojškra
Betricija-drži se
Jona- ja naš mali je gospod i n imamo privat zobarja, zato toliko plačam

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.2.2011 12:43:42   
Teta M
Jooj, vidim da imamo vse probleme s tem dojenjem oz. s tem koliko pojejo naši čmrlji in čebelice. Glede nato,da naša je po vsaj 15 min iz ene zize,pa se potem ne joka, ali pa sama celo odmakne glavo stran,si jaz razlagam da se je najedla. Ampak potem pa ko začne jokat in tmruljit čez 1 uro,pa se že sprašujem a je dosti pojedla ali ne, ker ko jo dam spet na zizo je mir. Ampak poje pa ne toliko,bolj se hoče potem crkljati na zizi.Sem pa jo v nedeljo spet ornk podojila po 1 uri po prejšnjem hranjenju in je seveda vse bruhala ven,tako da sklepam da je imela preveč..Pol se sprašujem,a imam premalo kvalitetno mlekouser posted image pa da je mogoče zato taka situacija...eh...milijon vprašanj...v 23 dneh,odkar smo prišli iz P smo dobili 650g,ne vem a je dosti ali ne...user posted image
Urshy; uživaj pri mami
Betricija:drži se in čimprej se pocajtaj oz.naj te čimprej domov spustijo,da boš bolj pomirjena ko boš pri S

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.2.2011 13:51:59   
špica84
Živjo midve sva pa danes opravile prvi pregled pri zdravnici.Jo je zelo pohvalila imava 4700g in 54cm.Tako da se je poredila za 1200g in zrasla za 5 cm-mami čist vesela.
Urshy uživaj na počitnicah :),
Betricija upam da boš uredila stvari

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.2.2011 16:42:50   
betricija
no mi smo doma. no takole je naše zdravstvo; zjutraj sva šla v leonišče, tam pojma niso imeli, kaj naj z mano počnejo. je rekla, da mora kakšnega zdravnika najdt, ki je že prišel v službo, pa je bila ura že pol devetih. pol je rekla naj grem al na urgenco ali v triažno ambulanto, no ker mi je moja G rekla, da naj ne hodim na UR, sem šla v P, tam so spet rekli, da nimam kaj tam delat, da naj grem v staro P in poiščem dr. Ribićevo. sva prišla na informacije, kje dobit doktrco, so me poslali v prvo nadstropje k eni sestri. pridem gor, je bila lih ena druga sestra na hodniku, vprašam če je ona ta sestra, pravi da ne in da kaj želim, sem ji rekla, da iščem doktorco, pravi, saj je v tej sobi, takoj pride in ker nisem vedela katera je ta doktorca, je šla ona 2x mimo in šele kasneje potem vprašam, če je doktorca prisotna in meni una sestra; a je niste ustavili..a je ne poznate? ja halo???zakaj ni mogla rečt, da čakam. no pol sem jo mogla sama iskat po porodnišnici, ker je sestra čakala na klic..mislim, neorganiziranost. pol jo končno dobim na hodniku, mi reče naj grem na UZ in sem jo tam čakala več kot 10min, vmes še Požlepovo srečala. pol me končno pogleda in najprej pravi, da je maternica prazna, potem pa le vidi na MV eno prav lepo veliko tvorbo in pravi, naj pridem jutri na operacijo, ker imam res srečo, da je ena odpovedala ker je zbolela..no pol je trajala cela procedura s papirji in letanja za nalepke...še enkrat sem imela prav boleč gin.pregled in uz, pa odvzem krvi in vode in pol bi moral slediti pogovor z anesteziologom, pa pride sestra in pravi, da ne najde anesteziologa, da sedaj že ve, kako zgleda, da pa pojma nimajo, kje je anesteziolog.pa operacije so čakale...HALOOO. zdaj so neki študenti po porodnišnici in pol naj jaz z veseljem in z zaupanjem podpišem izjavo, da se strinjam prednost in komplikacije pri anesteziji...kako naj mu zaupam..ma saj mu moram.
tako, da jutri ob 8h moram bit tam, ob 9h naj bi bila prva na vrsti. če bo vse ok, grem popoldne oz. zvečer domov.me prav zanima. s seboj si moram prinesti črpalko, sedaj si kar lahko spumpam in dam mleko otroku.
me je pa strah, saro nisem nikoli samo pustila, sedaj pa cel dan sama pri mojih, no saj bo moj tam, samo vseeno,cel dan. že včeraj je slutila, da se nekaj čudnega dogaja, ker je bila tečna cel večer, jok in jok cel večer, ob polnoči sem skoraj v posteljo padla, ona pa še kar jok. pol sva jo pa k sebi v posteljo dala in je zaspala...in pol naj grem pomirjena notri...pa moj bo bolniško vzel..kot nego zame.pripada 7 delovnih dni.me prav zanima koliko časa pol ne bom smela sare držat, glede na to, da je že več kot 5kg težka.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.2.2011 18:26:20   
Teta M
Betricija: prosim ne porabljaj energije za razburjenje nad tem našim sistemom,ker je katastrofalen,spremenila pa ne boš nič. Žal je tako.Samo sebi škodiš, pa seveda tudi Sara to čuti,da si nervozna in da te je strah. V tolažbo, naj ti povem da je dr. Ribičeva fenomenalna, upam da te bo ona operirala oz.nekdo pod njenim nadzorom. Ona je moja G za neplodnost, pa tudi operirali so me pred 3 leti pod njenim nadzorom. Jaz bi jo takoj imela za svojo G,ampak žal bo šla kmalu v pokoj,tako da se mi ne splača menjati sedaj G.Evo upam,da sem te vsaj malo potolažila.Za Saro pa bodo tudi lepo poskrbeli, nič ne skrbi,v najbolj varnih rokah jo boš pustila.Samo pozitivno razmišljaj, važno da ti vzamejo to ven,da bo potem vse ok s tabo. Držim pesti zate jutri!

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.2.2011 18:40:22   
špica84
Joj betricija upam da tole rešite.

Jaz bom pa mogla zamenjat g,ker tale ki smo ga sedaj dobila namest moje stare gin. mi niti malo ni všeč.Tako da bom en dan mogla iti do leonišča,če je sploh kiri da sprejema paciente :D

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.2.2011 9:23:41   
mojškra
Hojla

No naš G je spal le dve noči tako pridno-sem ga prehitro pohvalilauser posted image , zdaj pa mi že dve noči malce nagaja, lumpek.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.2.2011 9:51:40   
S*
Joj Betricija, upam da to zrihtaš čim prej in čim bolje. En kup user posted image , da bo vse o.k. Za user posted image se pa ne sekiraj, tatkoti znajo porihtat naše otročke dosti bolj kot se mi sploh mislimo. Res da so malo bolj počasni, so pa tako zelo ljubeči, da meni ga je užitek gledati kako jo previja in se z njo igra.

Mojškra, otročki imajo lahko tudi samo slab dan, jim v bistvu nič ne fali, samo sitni so. Upam, da ste bolje in da je pikec spet veseljak. Tudi za mleko upam, da je prišlo nazaj in da se pridno dojita.

Urshy, kako je na počitnicah??? Paše, a ko te mamica razvajauser posted image ...

TetaM mislim da smo vse napsihirane s tem dojenjem. Če je bruhala po obroku pomeni da je dovolj pojedla. Kmalu boš imela prvo posvetovalnico, jo bodo stehtali in izmirili, ma po podatkih prav lepo napreduje.

Špica user posted image   user posted image   user posted image lepo rastete, saj ste nas že skoraj ujele, pa ste 2 meseca za nami.

Pri nas je vse po starem. Burja piha za vse vzet, tako da sonček opazujemo skozi oknouser posted image . K pridno papa, vsakokrat na eni strani in to na 1,5-3h. Potem si jas iztisnem tisto kar pusti, če je kaj in še na drugi strani ene 10ml, toliko da spodbudim nastajanje novega mlekca. Tako mi čez dan uspe načrpat okrog 80-100 ml, ki jih K zvečer poje kot dopolnilo dojenju. Zvečer si pred spanjem pa iz obeh črpam, pa ne pridem čez 40 mluser posted image .
Še vedno sem na Tamitilu, a mogoče katera ve koliko časa traja ena kura???

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.2.2011 10:40:04   
Urshy78
jutro

Betricija, tole naše zdravstvo je pa res za user posted image
upam, da se bo vse uredilo tako kot je treba.

Mojškra
, toliko si dala samo za puljenje zoba?! jaz tudi hodim k privat zobarju pa sem 14 dni nazaj plačala 80 EUR, s tem da mi je dal 3 injekcije..

oh to dojenje, pri nas ni nobenega reda. ko ga dojim ali mi zaspi ali se začne zvijati ker ima malo krčkov in je vsega skupaj najveć 10 min iz ene dojke in je čez eno uro in pol že siten, mu dam spet zizo in spet malo poje..tole ne pelje nikamor več, se mi zdi da ga imam cel dan samo na zizi user posted image

ponoči bla spet akcja. zaspal ob pol devetih, se ob devetih zbudil, potem pa ob pol dveh, pa ob pol štirih, potem pa do petih ni hotel zaspati, ob pol šestih je bil pa že pokonc user posted image
ga je ob šestih potem mami vzela v dnevno sobo da sem jaž še malo zaspala. potem je pa zaspal do pol devetih, jaz pa tudi..no, zdaj pa spet spi..

sem bila pa včeraj v BC in HM, sem mu hotela kupiti babyvac, ampak imamo premočen sesalec doma, tako da ne pride v poštev.
potem sem pa videla en ful lušen kombinezon, ga je potreboval, ker v vreči noče biti. je bil 36 EUR, pa 50 % popusta, sploh nisem premišljevala ali mu ga nej kupim ali ne. je bila pa največja št. 68, za ene 2 meseca bo, potem bo pa itak že konec zime.
pa v HM sem mu kupila par bodijev in trenerkic, imajo res tako lušne stvari,da se jim človek ne more upreti user posted image

ko se T zbudi, greva z mami malo na sprehod, Petyyy, Špica, jutri gremo lahko pa skupaj vozičkat, če sta za.
vama bom poslala jutri sms da se bomo zmenile kdaj bi nam ustrezalo.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.2.2011 10:42:19   
Urshy78
aja, ali pozna katera kakšno, ki bi kupila Dianatal? ga imam doma še dve tubi pa nimam kaj z njim početi, bi ga pa prodala po ugodni ceni..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.2.2011 21:09:43   
mojškra
Urshy- jaz ti moram še denar dati, kdaj se bova videli. Do kdaj si pri mami? Če ne prej pa naslednji teden ko pride moja mami, pa se jaz pr teb oglasim, da ti denar prinesem.

Jaz poznam eno, k bo zdaj rodila, bom jo vprašala če rabi Dianatal, pa ti sms pošljem jutri.

Moj cukček pa je danes tako tečen, roke tlači v usta, z glavo sem ter tja, joče, noče jest ne zize ne flaše....mislim, da ga dajejo dlesni.  A ima že katera podobne probleme pr svojmu?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
3.2.2011 9:50:13   
špica84
Lep pozdravček

Jaz bom pa mo gla danes na obisk k zdravniku,ker me tok želodec po vsaki hrani boli in to se vleče že par dni.Mi sploh več hrana ne paše,sam kaj naj ko treba jest zaradi žane.
Mogoče bo dieta pržganka in prepečenciuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
3.2.2011 13:07:10   
betricija
špica dobro opravi pri zdravniku.

upam, da ste ostale ok, da cartate svoje zakladke in da so vaši sončki pridni, tako pri hrani kot pri spanju.

jaz včeraj prišla domov šele okoli 8 zvečer. prišla v staro porodnišnico okoli 8 ure zjutraj, se nekje na poti spomnila, da sem pozabila doma copate, valda panika, pa že tko smo malo zamujali, pa še S je bilo treba odpeljat k babici, pol me je moj kar pred P vrgel ven in šel avto parkirat in v mercator iskat copate. no saj na koncu jih nisem rabila, so mi posodili v porodnišnici. postelja zame je bila že pripravljena, ob 8.30 so me že pobasali v predoperacijsko sobo, mi dal neko tekočino v žilo, so rekli, da se mi bo morda malo vrtelo in se mi je res, pol so me odpeljali v operacijsko sobo in mi tam nekaj govorili, da mi bodo dali masko gor s kisikom, jaz pa tisti trenutek neka panika, da ne smem zapreti uči, da ne bodo mislili, da sem že zaspala in sem kot moja S gledala tiste luči kot ris.no naslednjič se samo še spomnim, da sem sanjala kako se s Saro igrava in da so me zbudili in vprašali kaj sem sanjala, pa sem jim takoj rekla, da Saro..grozno a ne..upam, da se nisem med operacijo smejala kot naša pupika ko nekaj sanja...v glavnem operacija potekala brez zapletov, je pa Ribičeva bila baje presenečena, ko je šla z kamero notri in videla, da je tega polipa precej več kot je kazalo na UZ. so baje morali najprej rezati in potem postrgati ven. je bila pa ful prijazna in je 2x potem prišla k meni v sobo, ker sem na polno krvavela in sva se malo pogovarjali. je rekla, da je ful velik posteljice notri ostalo, da se ji čudno zdi, da bi to spregledali, da pa se zgodi in da to ni nič takega, da so imeli že tudi primerke, ko so morali posteljice odstranjevati po CR..grozn. no pol sem ji pa jaz povedala, da sem v N krvavela do 16t in da je bila prisotna še ena prazna vrečka in če je to možno da je bilo...pa je rekla, da je čisto možno. in še najbolj verjetno je to, ker sem imela krvavitve skoz, vendar pa se vrečka ni odstranila...pa sem skoz opozarjala na to blesavo drugo vrečko in povsod so rekli, da je zihr ni več notr..sem gledala potem slike od UZ v 8t je bila ta druga prazna vrečka velika ravno toliko kot so jo včeraj odstranili..no sedaj čakam izvide. sem pa imela potem še kateter v maternici in ko so mi ga ob 4ih odstranili in sem šla na wc, je iz mene šlo toliko krvi in kep krvi, da sem skoraj omedlela. moža sem poklicala iz hodnika, da je sestra pohitela k meni k meni in rekla, da naj grem nazaj ležat, pa da vidimo kaj bo čez eno uro. ko sem rekla, kje je kakšen zdravnik, je rekla, da ni nobenega. še vedela ni, kdo je dežurni zdravnik..na celem oddelku ni zdravnika...je pol rekla, da je en dežuren ponavadi iz UKc in če ga kliče in mu bom jaz samo dober dan rekla, pa bom mogla notr ostat. meni se je pa šlo da grem čimprej domov. no krvavitve so se umirile šele okoli 6 zvečer tako da sem odletela domov kokr se je dalo. mi je večerja še pripadala, jaz pa sem samo še Saro sanjala. pol je bilo doma pri mojih malo smeha, pa seveda joka, ko sem se kar stopila zraven nje..kolk ti psiha dela, ko otroka cel dan ne vidiš...sva imela pa potem še srečo, da je bila tudi doma kolikortoliko pridna, da ni preveč tečnarila, mož je malce nergal, da ne da miru, pa je doma ker ima bolniško za nego mene, joj mu je težko bilo, meni se je pa še vrtelo..no sem jo vseeno nahranila, pa previla, edino prenaša mi jo mož in dviguje iz postelje. pol smo pa spali celo noč od polnoči do 6h pa potem še do 10h.kontrolo imam čez 3t pri Ribičevi, je najprej rekla, naj grem k ginekologinji, pa če bo delala uz in videla še kako pikico krvi na maternici, da je to čisto normalno, pol  je pa kar rekla, naj pridem k njej. super. no pri moji G sem pa naročena jutri en mesec.
toliko...mi pospravljamo smrekco in jaslice, moj se bo lepo spočil. mami mi je skuhala kosilo, ga samo pogrejem, jutri pride k meni..v glavnem sem res na dopustu.pa naša pikica je tudi še kar pridna...pa itak vse mine, ves tisti jok in tečnarjenje, ko se ti ta mala štručka nasmehne...toliko..sem se malo razpisala, sedaj pa uživat nadaljnih 10mesecev..joj gre hitro, še malo pa bomo šli spet nazaj v službo...al pa bomo čakali na bratca ali sestrco, hehe...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
3.2.2011 20:14:57   
mojškra
O betricija samo da si zdaj doma pri svoji pikici, in da so to odstranili. Veš jaz sem tudi dolgo krvavela, pa tudi jaz sem imela dva plodega, pa je eden umrl, upam da ni kaj noter ostala, ker me kar večkrat boli od spodaj. No upamo, da je vse ok.

Zdaj pa še prosim da držite pestke za mojo najboljšo prijateljico- da povem. Zdaj bi mogla iti na umetno-ima zamrzjenčke, pa ji je ratalo po naravni poti. Noseča je 6 tednov in so se začeli rjavi izcedki. Držite pestke da obdrži otročka.user posted image user posted image user posted image

Moj sonček je drugače še kar pridkan. Čez vikend grem na štajersko, ostanem tam 2 dni, in v LJubljano si pripeljem mojo mamo za 1 teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo uživale skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1868
3.2.2011 20:32:18   
špica84
Pri zdravniku nič posebnega,dala mi je rupurut oz. naročila da si ga kupim.Prvo prašanje je bilo,če sem slučajno noseča.
Pa omejila mi je skoraj vso hrano,ko že tko zelo merkam zarad Žane.

Ima pa moja danes čisto razštelan ritem,jedla bi na vsako uro.Ko ne je se dere kot bi jo iz kože dajal.Želi biti samo po rokah.A je možno da ima luna na njo vpliv.Včeraj je bilo vse kul

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
3.2.2011 21:10:37   
betricija
mojškra a nisi imela pregleda pri G? ti je delala uz? mene je potipala in rekla, da ji to ni všeč in je pol delala še uz.pa ščipalo me je vsak dan bolj...pa čišča se je že nehala, čez kakšen dan je pa spet prišla ampak samo bolj zjutraj in vsega skupaj za en mini dnevni vložek...tako, da ni rečeno, odvisno koliko si krvavela v nosečnosti. jaz sem v 8t ful zakrvavela, da so šle cele kepe ven, potem pa na obroke se je kri vlila..vrečka se je pa še kar videla. tako da res mislim, da je bila druga vrečka kriva..no čakamo na izvide. sam kolikor sem razumela, če je vse ok, ne dobim nič drugače pa dobim pošto..
pa pesti držim za prijateljico.

špica, drži se...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
4.2.2011 7:53:46   
špica84
Dobro jutro no noč je minila mirno mi je spala od 10-3 in potem od 3-6.Upamda bo danes bolje,koker je bilo včeraj.

Urshy komaj čakam sprehodek :)

Neposredna povezava do sporočila: 1871
4.2.2011 10:14:13   
S*
betricija lepo da je šlo vse vredu in da si sedaj doma s svojim sončkom. Upam da si o.k. in da boš kmalu nazaj pri močeh.

Mi imamo danes končno dan brez burje, je pa zunej že 10°C, tako da komej čakam da se K zbudi da gremo vozičkat. V nedeljo pa gremo za 3 dni na Bled, pelje tatko svoje princeske malo na Gorenjski zrak razvajat.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
4.2.2011 10:33:18   
Teta M
Oj!

Špica: blagor tebi za umirjeno noč...
Pri nas pa je bila katastrofalna...naša je zaspala ob 20h,pa spala do 23h, pa smo se previle in jedle in je zaspala do 3h, potem pa nič več ,jokala, samo na zizi bi bila, skratka okoli 6h je zaspala še za 1 uro in še sedaj ne spi, ampak skoz nekaj jokca...katastrofa..danes sem kot zombi..user posted image

Naša bi bila čez dan vsako uro na zizi...kaj naj naredim?Pa potem parkrat povleče in noče več, ko pa jo odstavim pa jok...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.2.2011 10:35:38   
mojškra
Jutro

Mlekec je prišel nazaj. Naš korenjak je bil siten kar 2 dni, so ga ful dlesni zafrkavale, je vse tlačil v usta.  Drugače pa se tudi mi gremo razvajati na svež štajerski dan za 2 dni. Eni na Gorensjko drugi na Štajersko, eni pa že danes vozičkajo po Ljubljani.

Lepo se imejte, je lep sonček, gremo nujno vsi ven vozičkat.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
4.2.2011 14:51:43   
Teta M
Punce,ko greste vozičkat za 2-3 ure, a vzamete kaj hrane za vašega bebija s seboj? Oz.kaj vzamete,če sploh kaj? Jaz sem bila danes z našo 2 uri zunaj, predno sva šli sva fajn papcali,ampak pri nas je lahko čez 1 uro dretje,da bi jedla. Tako da sem v eni uri prehodila z njo kar veliko,pa mimo naše hiše spet šla, pa potem bila v bližini hiše na sončku in čakala da se mala zbudi. Se je po dveh urah zbudila in takoj dretje, lačna,tako da sva takoj bili doma in jedli. Ne predstavljam si,da se mi nekje vmes začne dreti,ko nisva tako blizu doma,zato sprašujem,ali naj vzamem kar mleko s seboj?user posted image Pa če se pojavi dretje,ji dam kar jesti...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......