jona klara
|
hello ja kr ni časa za net, moj na sl. poti sem sama doma z Gabrom, malo pomaga mami ampak sem kr utrujena.Danes je G prvič pojedel na dojki stotko, sem bila full vesela, ampak je tako, da nikoli ne veš koliko bo notri...sem pa mu sedsj spremenila mleko am 1 iz am za krče, bomo vidli kako bo, ker se mi je kr neki drl na flaški, samo zizo bi imel, pa ni dovolj pa še z dudami so bile težave, po tem mleku pa je bolje, ker je bolj tekoče, bomo vidli sicer gremo nazaj na comfort.Tudi bila vzunaj, prav lušno samo atija pogrešama, pride jutri pozno zvečer šele. betricija- samo, da je mimo in da si doma z SONČICO. drži se in počivaj kolikor lahko. urshy- super za sprehpd, verjamem da je bilo fino.Verjamem, da si utrujena, saj bo bolje, saj veš kako smo si to želele !Pa komaj čakam, da se enkrat vidimo. teta m- jaz sem vzela na sprehod zraven am in čaj ampak ni bilo nikjer možnosti da mu dam, tako, da je mogel počakati do doma, ker ni dosti v zizi, da bi biila ziher vanjo ,je problem ker je treba vse prekalkulirati glede ur in hrane. S*- VAU, LEPO SE IMEJTE NA bLEDU, SUPERCA ZA IZLET, PRIDEN TATI VAŠ.