betricija
|
jona prej sem uporabila aptamil 1, kjer piše gor še von Forschern entwickelt mit GOS/FOS mit LCP Milupan. ta naj bi bil delan v nemčij.sedaj sem vzela aptamil 1, kjer piše v oranžnem okvirčku mit immunofortis einer patentierten GOS-/FOS- Misxhung von muttermilch inspirient. ta naj bi bil iz avstrije. oboje pa obvezno samo iz mullerja. no bomo videli koliko je tega manj polivanja. prej je sicer spet neki ven bruhnila, samo se mi zdi, da je bilo malenkost preveč hrane. punca ne je´ ampak žre in ji odstavljam stekleničko. mojškra ne sekiraj se zaradi mleka. jaz sem se en teden, toliko, da sem na koncu izgubila mleko, vmes še operacija, in mleka je samo še za zjutraj in zvečer. jaz si črpam mleko, da vidim koliko ga imam, ker če S ne dobi vsaj 120ml na obrok je cel hudič v bajti.če ga morda zmanjka za 5ml je sitna do amena.glede prehlada pa ti ne znam pomagat. v nosečnosti bi ti rekla, čaj, limona med, sedaj pa ko dojiš...ne vem, smrekove vršičke, če jih imaš, ali pa se posvetuj v lekarni ali pri svojem zdravniku, če lahko jemlješ matični mleček junior od medexa, vsaj pol ampule, za krepitev imun.sistema. meni so v MŠ rekli, da lahko jemljem MM, samo ga sedaj ne.pa bom potrkala na les, da nisem bila bolna letos.se vidi, da ne hodim nič po trgovinah. midva pa kupujeva nov avto. ta najina sta premajhna. ok, moj je še kar, od mojga pa ni šans.pa se odločava med berlingom in peugeot partnerjem. jaz bi rada novega, moj bi rad 3l starega.pa on bi rad rabljenga s.maxa, pa ne vem no...rada bi z velikim prtljažnikom, pa da zadaj komot sedijo 2+ stolček...
|