Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 11:05:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
Persida za napredke in okrevanja! Zdaj bo pomlad in bo bolje! Trezika koroški luft je zakon, meni je tudi pasalo tam! Kokica misliš celo Italijo dol kupit???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 11:42:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O Tulipanček. Zakaj Niki vsi želite, da naj nagaja mamici?? Ja ja, sej danes ji je malo več dovoljeno. Ko se je naspala, so jo zasuli z darili, Tija je bila pa njena asistentka pri odpiranju. Ma sta bli smešni, no... Tortica pa njami. Tašča se je spet ful potrudila. Tulipan, fajn da se vama rata it mal sprostit in smučat. Ker to pomeni, da je zdrava in je edino kar je pomembno! Ajaaaaaaa Če pogledaš s tega zornega kota, ima pa res smisel! Hvala, jaz si tudi želim, da čim več nagaja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 12:43:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 12:48:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, super, da si se kljub Lii lahko smučala. A kar direktor pride na obisk? Kaj se družinsko poznate? Bo prinesel kaj E? Midva pa jutri šibava v IT, samo sem malo čitala po netu, pa sem sedaj malo skeptična, če bom sploh kaj kupila. Baje so cene kljub znižanju kar visoke. A vem, da se je treba prepričati na lastne oči. Zato greva. Papa Ja. Ja. In je! Tri krat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 12:49:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem še danes doma, ker sva imela kontrolo v UKC, jutri pa grema res vsak na svoj konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 12:50:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica misliš celo Italijo dol kupit??? Eh, ni bilo take sile. Nekaj pa ja...pa spet večino za Valentina!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 14:19:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Daaaaan, še vedno med živimi samo v gužvi Tulipan, saj ne vem če si dobila sms, ko sem ti hvala napisala, ker mi je neko napako javlo Tak, da HVALA Kokica, kako je blo v Italy? Majo kaj ceneje? Persida, kako si ti? Zdaj pa počasi po šefico, pol pa delat. Juhej. Imam še točno 7. dni, jaz pa še ne vem, če bom dobila za NČ ali ne. Fajn res Kreteni, ko pa smo pogodbo podpisali pa so bili glasni, kak mesec dni naprej povedo. no, saj mene ni strah da nebi dobila, samo vseeno ni fajn, ker nikoli ne vem kaj se lahko zalomi. Aja, pa moj bruder je naredil danes izpit za avto O, jea.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 20:04:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Na hitro, ker me čaka še delo za službo. Ja, kaj pa od petka nisem nič naredila in sem si vse za zadnji dan pustila. Tasa- super za brateca, sedaj pa se bo lahko sam po treninigih vozil! In koliko že sedaj stane sta štos? IT- addidas trenirka za Valentina 16,00 EUR, addidaske 20,00 EUR, poletne hlače 7,00 EUR,....Bata čevlji zame 35,00 EUR (znižani iz 100,00), Bata čavlji za D. 40,00 (tudi ful znižani), poslovna torba Valentino zame 89,00 EUR (pravo usnje, zelo elegantna, pri nas sem v Tokotu dala za platneno 60,00 EUR)..tak, da kar sem kupila je pa ni ugodno. Trenirka in addidaske VEM, da niso nič kaj ugodni a pri nas NI takih modelov in to me je prepričalo, da sem kupila. Ugodni so še parfumi a jaz jih nisem kupovala. Pa pustne maske imajo ful a sem že tudi to nabavila. Pa en velik bager na daljinsko je dobil za 27,00 EUR in ker kao ni neka firma je bil ugoden. Vreme pa je svetovno. Danes sva dopoldan prevozila celo Bistrico, popoldan pa še z atijem. In Valentin se je vozil s poganjalčkom. Ful se mu dopade in mali na njem že prav raztura, noben hrib in robnik mu ni problem. Le na cesto bi rad prehitro zavil. A tudi to se sedaj učimo, kaj pomeni prehod nza pešče in zelena luč na semaforju. papa....se še mogoče potemj kaj oglasim...če bom dovolj pridna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 20:05:55
|
|
|
|
Najaa
|
Dober večer. V knjižnici sem dobila knjigo Jem, torej hujšam tak da ugante kaj! Na dieto grem! Jao meni, sem taka ko kanta. V enem letu sem se tak poredila... Vse me že boli, ne počutim se dobro in treba je začet migat. Ok, nisem hotla zamorit, sam delit z vami. Danes je bil tak lep sonček spet. Sem šla na kavico in prav toplo je bilo. S tamalima smo pa šle vprašat v plesno šolo, če še sprejemajo nove in ja, jutri gre Tija na poskusno, da vidimo, če ji bo všeč. Sem sploh omenila, da si je spet premisla in zdej bi plesala? Pa naj ji bo, bomo probal. Ko bo pa enkrat plačano, pa nema zmišljevanja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 20:37:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem že nazaj..se mi ne da, ko sem ugotovila, da imam jutri komaj ob 11h tisto, pa bom še v službi naprej delala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 20:43:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- veliko sreče pri novi nalogi. Držim pesti. Jaz bom šla konec aprila še za en mesec na ločevalno, ker mi je super uspelo zadnjič. Pa bravo za plesne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 7:44:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Spet sem v službi. Valentin je danes šel, po skoraj 14 dnevih odsotnosti, brez problema v vrtec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 13:54:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Buuuu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 13:58:33
|
|
|
|
Najaa
|
Buuuuu nazaj! Vidiš kako lepo vreme je, kje pa ima folk čas na netu viset!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 14:27:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Buuuuu nazaj! Vidiš kako lepo vreme je, kje pa ima folk čas na netu viset! se strinjam...sem bila zunaj ja....super je. Kako si Najči?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 15:45:13
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem ok. Delovno, zdej grem pa počasi s Tijo na plesne. Danes ima poskusno in če ji bo všeč, bo pol hodila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 15:49:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem ok. Delovno, zdej grem pa počasi s Tijo na plesne. Danes ima poskusno in če ji bo všeč, bo pol hodila. Super. Po moje ji bo ful všeč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 15:50:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa sedaj počasi pičim na pijačo s sodelavci. Gremo na eno sončno teraso, da še ujamemo kak sončni žarek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 18:02:05
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA si se naužila sončka? Tija je ful uživala ja. Ko sva čakali, da pride vaditeljica, je šla kar v sobo in rekla, da naj grem zdej. Ok, super.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 18:55:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dober večer! Ati in Lia sta letela v trgovino, Luka je glih zadremal pred obveznimi krčki ob 20h, jaz pa sem priletela en hiter kapučino spit pred večernim ritualom!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:02:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA si se naužila sončka? Tija je ful uživala ja. Ko sva čakali, da pride vaditeljica, je šla kar v sobo in rekla, da naj grem zdej. Ok, super. O, super, da vam je ratalo! Upam, da bo v nadaljnje tudi uživala. Pri nas je glih v sredo ena mamica obupala in je rekla, da ne bosta več hodili. Je pa res, da njena hčerkica res nikoli ni plesala več kot 5 min in je vedo samo nekaj jokcala in okoli hodila. To se meni zdi nesmiselno. Mene Lia vedno že 3 dni prej sprašuje, kdaj bo sreda in tam se res razživi in full pleše. Če bi videla, da ne kaže interesa, bi jo mogoče še enkrat poskusno peljala, ker vsak pač ni vedno razpoložen, potem pa bi odnehala. Hehe, faca Tija, ti je dala kar voljno. Mi imamo v predsobi plesne dvorane te avtomate s kavo in napitki in se starši res lahko kar malo sprostimo tisto urco. Paše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:04:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spet sem v službi. Valentin je danes šel, po skoraj 14 dnevih odsotnosti, brez problema v vrtec. Bravo, Valentin! Kokica, nikoli te nisem vprašala, kako sta se odločila za ime? Je bilo kaj povezano z Valentinovim ali vama je bilo enostavno všeč? Ker ima RD res blizu praznika!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:05:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sedaj počasi pičim na pijačo s sodelavci. Gremo na eno sončno teraso, da še ujamemo kak sončni žarek. malo je še treba uživat, neki sneg napovedujejo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:07:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Daaaaan, še vedno med živimi samo v gužvi Tulipan, saj ne vem če si dobila sms, ko sem ti hvala napisala, ker mi je neko napako javlo Tak, da HVALA Kokica, kako je blo v Italy? Majo kaj ceneje? Persida, kako si ti? Zdaj pa počasi po šefico, pol pa delat. Juhej. Imam še točno 7. dni, jaz pa še ne vem, če bom dobila za NČ ali ne. Fajn res Kreteni, ko pa smo pogodbo podpisali pa so bili glasni, kak mesec dni naprej povedo. no, saj mene ni strah da nebi dobila, samo vseeno ni fajn, ker nikoli ne vem kaj se lahko zalomi. Aja, pa moj bruder je naredil danes izpit za avto O, jea. Ne, nisem dobila, pa saj nema veze, jaz vedno tote sms-je pošiljam, ker jih mam zastojn Sploh ne vem, če sta se slišala z bratom, nisem ga nič slišala, sem mu pa poslala sms, da ga boš kontaktirala. bravo za tvojega brateca!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:12:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ma nič kaj ni bilo za komentirat, se res vidi, da je sonček vse ven pregnal. Najaa eno finančno vprašanje. Dobila sem odločbo za OD. In sicer 115E na mesec. Nisem pričakovala toliko, res ne. Pa me je malo panika, če so se mi zmotili. Glede na to, da imaš ti 2 otroka in si imela 2009 tudi porodniško, mi lahko poveš, če je možno, da imam toliko, ker mi res ni potem nekaj za vračat, če so se zmotili. Prej sem imela za Lio 27E.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?