Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 prišla sem si po pivo, ki ga je Kokica zjutraj nastavila in nas spotoma še na prvo stran vržem, ok? Super! Kako je bilo na smučanju? Hhehe, bil je hec, ker je Lia babici v avtu zaspala in ko mi jo je prinesla v stanovanje, se je prebudila in potem ni šans, da midva klizneva sama smučat. Pa sva jo vzela zraven. Luko sva dala v voziček, da je šla babica z njim pod Pohorje, mi 3je pa smučat. Lia je jokala v gondoli, prvo kot prvo je bila zaspana, ker je spala samo 15min, drugače cca 2 uri, drugo kot drugo, vedno joče v gondoli, pa ne moreva skapirat zakaj. Al ji je res taka panika v zraku, sem že razmišljala, če ne more pritiska izenačit in jo ušesa bolijo, skratka ne vem. No, zgoraj je bilo čudovito, super, fajn, sonček, full folka, je kar nehala jokat. Ati si je dal njene smučke v nahrbtnik in jo vzel v naročje, pa smo krenili. Pri Lukeju (za nemariborčanke in nesmučarke: najbolj znana koča na Pohorju) smo spili pijačo, se malo slikali in nastavljali sončku, potem pa dalje. Na trikotni jasi ji je dal smučke gor in sta šla v dolino, imel jo je med nogami in rekel, da je že bolj stabilno stala kot na poligonu. Skratka, celo pot dol je zelo uživala, sem se bala da ne bo, da ji že kaj ne bo pasalo, pa ji je bilo full fajn, ker sem jaz vragolije vzganjala zraven in smo se lovili, bomo še ponovili! Vmes sva si eno koćico izbrala, kot hiško Dedka Mraza, ker ko smo ga šli pričakat, je prišel s Pohorja in je prepričana, da živi na Pohorju in je rekla, da moramo čisto tiho mimo koče, ker DM zdaj spi, pa tak.
|