|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
7.2.2011 17:34:43   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mala citina LIA, VSE NAJBOLJŠE IN BODI ŠE NAPREJ VESELA, NASMEJANA PUNČKA! vse najboljše za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene z majhno zamudo VSE NAJ NAJ!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
7.2.2011 17:36:21   
Najaa
O Tulipanček. Zakaj Niki vsi želite, da naj nagaja mamici?? user posted image Ja ja, sej danes ji je malo več dovoljeno. Ko se je naspala, so jo zasuli z darili, Tija je bila pa njena asistentka pri odpiranju. Ma sta bli smešni, no...  Tortica pa njami. Tašča se je spet ful potrudila. user posted image

Tulipan, fajn da se vama rata it mal sprostit in smučat. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
7.2.2011 19:36:15   
trezika
midve sva nazaj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
7.2.2011 19:37:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, Persida, pust je letos 5.3.

kaj ni 8.3.?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
7.2.2011 19:40:29   
trezika
Maruša ga gre na Koroško očitno feštat user posted image user posted image user posted image doma vedno brez problema ob 19 spi, najkasneje ob 19.30... zdaj za vikend ni spala pred polnočjo.... je bla že čist fertik, samo jo je nosilo sem in tja, ampak ona še ne bi šla ajat user posted image očitno ji je tako fajn in jo skrbi da bo kaj zamudla user posted image zato pa je danes popoldan spala 3 ure, ko sva prišli domov...pa še v avtu je dremala user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
7.2.2011 20:33:03   
tasa_m
Ja, Trezika saj pa ni vsak dan na Koroškem, tak da mora takrat vse not nadoknadit user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
7.2.2011 21:05:31   
PERSIDA
DOBER večer moja banda.
Danes ,pa imam večer samo za sebe in comp.
Sicer me čaka v kuhinji cela bomba ampak me ne gane .Razen ,če bo tu lunin mrk pol mi ne bo preostalo drugega.user posted image

Naše stanje, boljše, tak,da so danes bili na sončeku brez mamice ,ki je arbajtala.In pojedli ooooooogromno kosila.Tak,da sem po dolgem času končno malo vesela.Da sta bavca boljše.Jaz sem tudi že skoraj na zeleni veji.Edino okrog napajalnika sem fasala polno herpesa tak,da sem bolj med tihimiuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
7.2.2011 21:13:17   
PERSIDA
Smo ,pa kinderpet spremenili v mladinsko posteljo in brez problemov lezemo nanjo in iz nje user posted image user posted image user posted image .V tako težkih časih sem se odločla še za en podvig in evo ga prav vesela sem.Res je ,da spim z eno uho ,ampak tudi to bo mimo.Imata ograjico ,tako za na posteljico ,da ne bo pomote ,da spita že čist brez vsega.tasi v vaši trgovini smo kupili ,da še vam malo reklame naredimuser posted image .Tomaž se še enkrat ponoči okol treh joče in grema na sedežno drugač sem ,pa kar preveč srečna glede našega spanja.Proti temu kar se je dogajalo zadnji mesec je čist prevelik užitek.

Tomaž še mora jemat do konca zdravilo,ampak očitno je pomagalo ,ker se tek počasi vrača.Anžetu sem ,pa tudi zraven dajala tako,da se je tudi on pobral.Tako,da naši virusi ali angine počasi odhajajo upam le ,da za zelo,zelo dolgo.Še posebej sedaj moramo bit fit ko se bližajo pomembni dneviuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
7.2.2011 21:58:38   
PERSIDA
Zdaj,pa še moram opravit eno pomembno dolžnost:

Mami Najaa danes je zate pomemben dan ,ker tvoj mali sonček praznuje svoj 2 rojstni dan.Vem,da številka ne pomeni toliko ,kot spomin na to kako težko ti je bilo pri srcu pred dvema letoma .Ne moreš mimo spominov še posebej zato,ker si danes toliko bolj vesela in srečna ,da je tvoj mali sonček to kar je . Ko jo danes vidiš veselo,igrivo,polno enenergije vem,da tvoj srček poje svojo pesem.In prav je tako.
Draga NIka bodi še naprej v ponos svoji mamici, bodi zdrava in vedno nasmejana .Vse najtaboljše za tvoj 2 rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 7.2.2011 21:59:46 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
7.2.2011 22:04:46   
PERSIDA
In še za nazaj:

Draga cita tudi tebi vse najlepše ,čimmanj črnih dnevov,ter ,da bi v življenju gledala v smeri sonca.
Vem,da je včeraj bil eden najlepših dnevov odkar je na svet prijokala Lia. Seveda tud njej veliko,veliko zdravja, veliko nasmeškov na njenem obrazu in ,da bi še naprej tako osrečevala svojo mamico.
Lia vse naj,naj ob tvoji dvojki ti želim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 7.2.2011 22:05:20 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
7.2.2011 22:06:48   
PERSIDA
trezika - dobrodošli nazaj,drugič še mene vzamita sabouser posted image
Ja valda ,da ni mogla spat veš kaj bi vse zamudilauser posted image .Asica je nimaš kaj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
7.2.2011 22:07:37   
PERSIDA
tulipan - lepo,da uživate na svežem luftu,in hvala bogu za babiceuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
7.2.2011 22:11:28   
PERSIDA
Nobenega ni za akcijo pol,pa grem v mižule ,nočko.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
7.2.2011 22:23:40   
ema tiara
na hitro še iz moje strani VSE NAJBOLJŠEuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
7.2.2011 22:30:00   
tasa_m
Persida, vi ste vsaj kupli, jaz delam v tej trgovini pa nisem dobila user posted image  user posted image Ker sem mislila tudi jaz nardit iz kinderpeta normalno posteljo pa ne dobim te ograjice. Samo v BC jo majo pa stane 26€ kaj pa mi je preveč. Tolk nea dam, moram še v Pikapoko it pogledat. 

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
8.2.2011 10:29:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Naše stanje, boljše, tak,da so danes bili na sončeku brez mamice ,ki je arbajtala.In pojedli ooooooogromno kosila.Tak,da sem po dolgem času končno malo vesela.Da sta bavca boljše.Jaz sem tudi že skoraj na zeleni veji.Edino okrog napajalnika sem fasala polno herpesa tak,da sem bolj med tihimiuser posted image .

user posted image user posted image  Sam da sta boljše.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
8.2.2011 10:29:28   
Najaa

Zdaj,pa še moram opravit eno pomembno dolžnost:

Mami Najaa danes je zate pomemben dan ,ker tvoj mali sonček praznuje svoj 2 rojstni dan.Vem,da številka ne pomeni toliko ,kot spomin na to kako težko ti je bilo pri srcu pred dvema letoma .Ne moreš mimo spominov še posebej zato,ker si danes toliko bolj vesela in srečna ,da je tvoj mali sonček to kar je . Ko jo danes vidiš veselo,igrivo,polno enenergije vem,da tvoj srček poje svojo pesem.In prav je tako.
Draga NIka bodi še naprej v ponos svoji mamici, bodi zdrava in vedno nasmejana .Vse najtaboljše za tvoj 2 rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida, ti me pa znaš spravit v jok. Tako lepo napišeš, iz srca... hvala in rada te mam! user posted image user posted image  Pa vse moje marčevke, ki ste tistega dne, ko je naša turbo Nika pohitela na ta svet, mislile na naju... hvala za vso podporo in lepo vas je brat, vam pisat in vas imet. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
8.2.2011 10:32:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida, vi ste vsaj kupli, jaz delam v tej trgovini pa nisem dobila user posted image  user posted image Ker sem mislila tudi jaz nardit iz kinderpeta normalno posteljo pa ne dobim te ograjice. Samo v BC jo majo pa stane 26€ kaj pa mi je preveč. Tolk nea dam, moram še v Pikapoko it pogledat. 

Poglej mal na bolho, jih dosti ceneje prodajajo. Pa pri vas imajo včasih akcije ograjic, ni tako?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.2.2011 12:57:16   
PERSIDA

Tasi idi gledat pri betnavi v lidl jaz sem teden dni po akciji tam kupila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
9.2.2011 9:00:58   
Najaa
Dobro jutro.

Kje ste vse?
Jaz že delam, otroci v vrtcu, mož dela... Nika danes praznuje, je nesla sok, čokoladne bonbone, smoki in piškote v vrtec. Komaj čakam, da vidim fotke! user posted image Pa tak važna je bila joj, je mogla sama nest vrečko, čeprav jo je komi dvignila. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
9.2.2011 10:56:49   
Tulipan12

O Tulipanček. Zakaj Niki vsi želite, da naj nagaja mamici?? user posted image Ja ja, sej danes ji je malo več dovoljeno. Ko se je naspala, so jo zasuli z darili, Tija je bila pa njena asistentka pri odpiranju. Ma sta bli smešni, no...  Tortica pa njami. Tašča se je spet ful potrudila. user posted image

Tulipan, fajn da se vama rata it mal sprostit in smučat. user posted image

Ker to pomeni, da je zdrava in je edino kar je pomembno!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
9.2.2011 10:58:04   
Tulipan12

Tasi idi gledat pri betnavi v lidl jaz sem teden dni po akciji tam kupila.

Pa Leclerc je poslal neki hudi katalog popustov za otroke in je svega in svašta not, mislim, da te ograjice tudi, samo sem ga jaz že proč vrgla... če ga še imaš, poglej!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
9.2.2011 10:59:19   
Tulipan12

Dobro jutro.

Kje ste vse?
Jaz že delam, otroci v vrtcu, mož dela... Nika danes praznuje, je nesla sok, čokoladne bonbone, smoki in piškote v vrtec. Komaj čakam, da vidim fotke! user posted image Pa tak važna je bila joj, je mogla sama nest vrečko, čeprav jo je komi dvignila. user posted image

Jaz se spravljam ven z vozičkom, ampak čakam, da se mi en stroj opere...

Itak, da je pomembna dvoletnica!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
9.2.2011 11:00:32   
Tulipan12

tulipan - lepo,da uživate na svežem luftu,in hvala bogu za babiceuser posted image user posted image

Bilo je EH EH EH KOT V PRAVLJICI!!!user posted image
Babice, o yeah!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
9.2.2011 11:02:13   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, super, da si se kljub Lii lahko smučala. user posted image user posted image user posted image

A kar direktor pride na obisk? Kaj se družinsko poznate? Bo prinesel kaj E?user posted image user posted image user posted image

Midva pa jutri šibava v IT, samo sem malo čitala po netu, pa sem sedaj malo skeptična, če bom sploh kaj kupila. Baje so cene kljub znižanju kar visoke. A vem, da se je treba prepričati na lastne oči. Zato greva.

Papa

Ja. Ja. In je!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?