Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 17:34:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mala citina LIA, VSE NAJBOLJŠE IN BODI ŠE NAPREJ VESELA, NASMEJANA PUNČKA! vse najboljše za 2. rojstni dan! čESTITKE!!!! Tudi od mene z majhno zamudo VSE NAJ NAJ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 17:36:21
|
|
|
|
Najaa
|
O Tulipanček. Zakaj Niki vsi želite, da naj nagaja mamici?? Ja ja, sej danes ji je malo več dovoljeno. Ko se je naspala, so jo zasuli z darili, Tija je bila pa njena asistentka pri odpiranju. Ma sta bli smešni, no... Tortica pa njami. Tašča se je spet ful potrudila. Tulipan, fajn da se vama rata it mal sprostit in smučat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 19:36:15
|
|
|
|
trezika
|
midve sva nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 19:37:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, Persida, pust je letos 5.3. kaj ni 8.3.?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 19:40:29
|
|
|
|
trezika
|
Maruša ga gre na Koroško očitno feštat doma vedno brez problema ob 19 spi, najkasneje ob 19.30... zdaj za vikend ni spala pred polnočjo.... je bla že čist fertik, samo jo je nosilo sem in tja, ampak ona še ne bi šla ajat očitno ji je tako fajn in jo skrbi da bo kaj zamudla zato pa je danes popoldan spala 3 ure, ko sva prišli domov...pa še v avtu je dremala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 20:33:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, Trezika saj pa ni vsak dan na Koroškem, tak da mora takrat vse not nadoknadit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 21:05:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
DOBER večer moja banda. Danes ,pa imam večer samo za sebe in comp. Sicer me čaka v kuhinji cela bomba ampak me ne gane .Razen ,če bo tu lunin mrk pol mi ne bo preostalo drugega. Naše stanje, boljše, tak,da so danes bili na sončeku brez mamice ,ki je arbajtala.In pojedli ooooooogromno kosila.Tak,da sem po dolgem času končno malo vesela.Da sta bavca boljše.Jaz sem tudi že skoraj na zeleni veji.Edino okrog napajalnika sem fasala polno herpesa tak,da sem bolj med tihimi .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 21:13:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Smo ,pa kinderpet spremenili v mladinsko posteljo in brez problemov lezemo nanjo in iz nje .V tako težkih časih sem se odločla še za en podvig in evo ga prav vesela sem.Res je ,da spim z eno uho ,ampak tudi to bo mimo.Imata ograjico ,tako za na posteljico ,da ne bo pomote ,da spita že čist brez vsega.tasi v vaši trgovini smo kupili ,da še vam malo reklame naredim .Tomaž se še enkrat ponoči okol treh joče in grema na sedežno drugač sem ,pa kar preveč srečna glede našega spanja.Proti temu kar se je dogajalo zadnji mesec je čist prevelik užitek. Tomaž še mora jemat do konca zdravilo,ampak očitno je pomagalo ,ker se tek počasi vrača.Anžetu sem ,pa tudi zraven dajala tako,da se je tudi on pobral.Tako,da naši virusi ali angine počasi odhajajo upam le ,da za zelo,zelo dolgo.Še posebej sedaj moramo bit fit ko se bližajo pomembni dnevi .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 21:58:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zdaj,pa še moram opravit eno pomembno dolžnost: Mami Najaa danes je zate pomemben dan ,ker tvoj mali sonček praznuje svoj 2 rojstni dan.Vem,da številka ne pomeni toliko ,kot spomin na to kako težko ti je bilo pri srcu pred dvema letoma .Ne moreš mimo spominov še posebej zato,ker si danes toliko bolj vesela in srečna ,da je tvoj mali sonček to kar je . Ko jo danes vidiš veselo,igrivo,polno enenergije vem,da tvoj srček poje svojo pesem.In prav je tako. Draga NIka bodi še naprej v ponos svoji mamici, bodi zdrava in vedno nasmejana .Vse najtaboljše za tvoj 2 rojstni dan.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 7.2.2011 21:59:46 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 22:04:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
In še za nazaj: Draga cita tudi tebi vse najlepše ,čimmanj črnih dnevov,ter ,da bi v življenju gledala v smeri sonca. Vem,da je včeraj bil eden najlepših dnevov odkar je na svet prijokala Lia. Seveda tud njej veliko,veliko zdravja, veliko nasmeškov na njenem obrazu in ,da bi še naprej tako osrečevala svojo mamico. Lia vse naj,naj ob tvoji dvojki ti želim
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 7.2.2011 22:05:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 22:06:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika - dobrodošli nazaj,drugič še mene vzamita sabo Ja valda ,da ni mogla spat veš kaj bi vse zamudila .Asica je nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 22:07:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
tulipan - lepo,da uživate na svežem luftu,in hvala bogu za babice
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 22:11:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nobenega ni za akcijo pol,pa grem v mižule ,nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 22:23:40
|
|
|
|
ema tiara
|
na hitro še iz moje strani VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 7.2.2011 22:30:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida, vi ste vsaj kupli, jaz delam v tej trgovini pa nisem dobila Ker sem mislila tudi jaz nardit iz kinderpeta normalno posteljo pa ne dobim te ograjice. Samo v BC jo majo pa stane 26€ kaj pa mi je preveč. Tolk nea dam, moram še v Pikapoko it pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.2.2011 10:29:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naše stanje, boljše, tak,da so danes bili na sončeku brez mamice ,ki je arbajtala.In pojedli ooooooogromno kosila.Tak,da sem po dolgem času končno malo vesela.Da sta bavca boljše.Jaz sem tudi že skoraj na zeleni veji.Edino okrog napajalnika sem fasala polno herpesa tak,da sem bolj med tihimi . Sam da sta boljše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.2.2011 10:29:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zdaj,pa še moram opravit eno pomembno dolžnost: Mami Najaa danes je zate pomemben dan ,ker tvoj mali sonček praznuje svoj 2 rojstni dan.Vem,da številka ne pomeni toliko ,kot spomin na to kako težko ti je bilo pri srcu pred dvema letoma .Ne moreš mimo spominov še posebej zato,ker si danes toliko bolj vesela in srečna ,da je tvoj mali sonček to kar je . Ko jo danes vidiš veselo,igrivo,polno enenergije vem,da tvoj srček poje svojo pesem.In prav je tako. Draga NIka bodi še naprej v ponos svoji mamici, bodi zdrava in vedno nasmejana .Vse najtaboljše za tvoj 2 rojstni dan. Persida, ti me pa znaš spravit v jok. Tako lepo napišeš, iz srca... hvala in rada te mam! Pa vse moje marčevke, ki ste tistega dne, ko je naša turbo Nika pohitela na ta svet, mislile na naju... hvala za vso podporo in lepo vas je brat, vam pisat in vas imet.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.2.2011 10:32:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida, vi ste vsaj kupli, jaz delam v tej trgovini pa nisem dobila Ker sem mislila tudi jaz nardit iz kinderpeta normalno posteljo pa ne dobim te ograjice. Samo v BC jo majo pa stane 26€ kaj pa mi je preveč. Tolk nea dam, moram še v Pikapoko it pogledat. Poglej mal na bolho, jih dosti ceneje prodajajo. Pa pri vas imajo včasih akcije ograjic, ni tako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 8.2.2011 12:57:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida, vi ste vsaj kupli, jaz delam v tej trgovini pa nisem dobila Ker sem mislila tudi jaz nardit iz kinderpeta normalno posteljo pa ne dobim te ograjice. Samo v BC jo majo pa stane 26€ kaj pa mi je preveč. Tolk nea dam, moram še v Pikapoko it pogledat. Tasi idi gledat pri betnavi v lidl jaz sem teden dni po akciji tam kupila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 9:00:58
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Kje ste vse? Jaz že delam, otroci v vrtcu, mož dela... Nika danes praznuje, je nesla sok, čokoladne bonbone, smoki in piškote v vrtec. Komaj čakam, da vidim fotke! Pa tak važna je bila joj, je mogla sama nest vrečko, čeprav jo je komi dvignila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 10:56:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O Tulipanček. Zakaj Niki vsi želite, da naj nagaja mamici?? Ja ja, sej danes ji je malo več dovoljeno. Ko se je naspala, so jo zasuli z darili, Tija je bila pa njena asistentka pri odpiranju. Ma sta bli smešni, no... Tortica pa njami. Tašča se je spet ful potrudila. Tulipan, fajn da se vama rata it mal sprostit in smučat. Ker to pomeni, da je zdrava in je edino kar je pomembno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 10:58:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida, vi ste vsaj kupli, jaz delam v tej trgovini pa nisem dobila Ker sem mislila tudi jaz nardit iz kinderpeta normalno posteljo pa ne dobim te ograjice. Samo v BC jo majo pa stane 26€ kaj pa mi je preveč. Tolk nea dam, moram še v Pikapoko it pogledat. Tasi idi gledat pri betnavi v lidl jaz sem teden dni po akciji tam kupila. Pa Leclerc je poslal neki hudi katalog popustov za otroke in je svega in svašta not, mislim, da te ograjice tudi, samo sem ga jaz že proč vrgla... če ga še imaš, poglej!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 10:59:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Kje ste vse? Jaz že delam, otroci v vrtcu, mož dela... Nika danes praznuje, je nesla sok, čokoladne bonbone, smoki in piškote v vrtec. Komaj čakam, da vidim fotke! Pa tak važna je bila joj, je mogla sama nest vrečko, čeprav jo je komi dvignila. Jaz se spravljam ven z vozičkom, ampak čakam, da se mi en stroj opere... Itak, da je pomembna dvoletnica!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 11:00:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan - lepo,da uživate na svežem luftu,in hvala bogu za babice Bilo je EH EH EH KOT V PRAVLJICI!!! Babice, o yeah!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.2.2011 11:02:13
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, super, da si se kljub Lii lahko smučala. A kar direktor pride na obisk? Kaj se družinsko poznate? Bo prinesel kaj E? Midva pa jutri šibava v IT, samo sem malo čitala po netu, pa sem sedaj malo skeptična, če bom sploh kaj kupila. Baje so cene kljub znižanju kar visoke. A vem, da se je treba prepričati na lastne oči. Zato greva. Papa Ja. Ja. In je!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?