Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:15:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
Še eno vprašanje za vse: konec meseca gremo na smučanje v Kranjsko goro in bomo v hotelu, v ceno imamo vključeno tudi kopanje. Kaj uporabljate za kopanje s svojimi malčki? Rokavčke? Obroče? Katere? Ne vem kaki bazen imajo in če slučajno ni otroškega, bom rabila nekaj za Lio, onega Fredovega je že prerastla, za naprej pa nismo še nič kupili. Hvala za nasvete.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:16:34
|
|
|
|
Tulipan12
|
In s svojimi samogovori je postala prvak strani!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:17:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
Hahahahaahah, kaj pa 5 mojih objav kot zadnje objave na forumih??? Se vidi, da vse mamice večerje in pižamice pripravljajo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 19:31:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA si se naužila sončka? Tija je ful uživala ja. Ko sva čakali, da pride vaditeljica, je šla kar v sobo in rekla, da naj grem zdej. Ok, super. O, super, da vam je ratalo! Upam, da bo v nadaljnje tudi uživala. Pri nas je glih v sredo ena mamica obupala in je rekla, da ne bosta več hodili. Je pa res, da njena hčerkica res nikoli ni plesala več kot 5 min in je vedo samo nekaj jokcala in okoli hodila. To se meni zdi nesmiselno. Mene Lia vedno že 3 dni prej sprašuje, kdaj bo sreda in tam se res razživi in full pleše. Če bi videla, da ne kaže interesa, bi jo mogoče še enkrat poskusno peljala, ker vsak pač ni vedno razpoložen, potem pa bi odnehala. Hehe, faca Tija, ti je dala kar voljno. Mi imamo v predsobi plesne dvorane te avtomate s kavo in napitki in se starši res lahko kar malo sprostimo tisto urco. Paše. Sej zato je fajn, da ti dajo eno uro brezplačno, da vidiš če bo otroku všeč. In ja, rekla je, da naj že grem. Jaz sem šla pa v šoping in na kavico in je ta ura tak hitro minila, kot bi rekel keks.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:12:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spet sem v službi. Valentin je danes šel, po skoraj 14 dnevih odsotnosti, brez problema v vrtec. Bravo, Valentin! Kokica, nikoli te nisem vprašala, kako sta se odločila za ime? Je bilo kaj povezano z Valentinovim ali vama je bilo enostavno všeč? Ker ima RD res blizu praznika! Neeeeee, sploh ne...saj sem že enkrat napisala, da sem proti tem ameriškim praznikom. Ime je izbral ata, mama pa se je prilagodila. Seveda je bilo ime všeč tudi meni. PDP pa sem imela 20.03., tak, da je V. prehitel za 3 tedne, ime pa sva imela izbrano že od menda 4,5 meseca oz. takoj, ko sva izvedela spol.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:13:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA si se naužila sončka? Tija je ful uživala ja. Ko sva čakali, da pride vaditeljica, je šla kar v sobo in rekla, da naj grem zdej. Ok, super. Jaaaaa, super je bilo. Super za Tijo in sedaj mama Najaa ve, da tam nima kaj iskati. Faca mala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:15:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še eno vprašanje za vse: konec meseca gremo na smučanje v Kranjsko goro in bomo v hotelu, v ceno imamo vključeno tudi kopanje. Kaj uporabljate za kopanje s svojimi malčki? Rokavčke? Obroče? Katere? Ne vem kaki bazen imajo in če slučajno ni otroškega, bom rabila nekaj za Lio, onega Fredovega je že prerastla, za naprej pa nismo še nič kupili. Hvala za nasvete. Definitivno rokavčke!!!! Že od morja...Super, da greste!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:16:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Je kje katera? Grem hitro v pomivalca zložiti posodo in pridem še kaj okrog. Pa likati moram!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:17:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je kje katera? Grem hitro v pomivalca zložiti posodo in pridem še kaj okrog. Pa likati moram! Jaz tudi, pa sem se kuj tu zasedela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:17:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Hahahahaahah, kaj pa 5 mojih objav kot zadnje objave na forumih??? Se vidi, da vse mamice večerje in pižamice pripravljajo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:19:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še eno vprašanje za vse: konec meseca gremo na smučanje v Kranjsko goro in bomo v hotelu, v ceno imamo vključeno tudi kopanje. Kaj uporabljate za kopanje s svojimi malčki? Rokavčke? Obroče? Katere? Ne vem kaki bazen imajo in če slučajno ni otroškega, bom rabila nekaj za Lio, onega Fredovega je že prerastla, za naprej pa nismo še nič kupili. Hvala za nasvete. Čuj, mi smo ji kupli obroček pando ampak je v celem tednu bila noter 1 dan za 10 minut Postavla rekord v dretju na plaži, tak da... Smo pa mi imeli kopalke katere imajo okoli pasa tista plavalna varovala al kak se reče , ko jo je gor kao držalo. Če jo je nea vem, ker je nisem upala spustit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:22:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ne, nisem dobila, pa saj nema veze, jaz vedno tote sms-je pošiljam, ker jih mam zastojn Sploh ne vem, če sta se slišala z bratom, nisem ga nič slišala, sem mu pa poslala sms, da ga boš kontaktirala. bravo za tvojega brateca! Sva se slišala ja. Mi je tak deloval, koda sma že stara frenda, ko sem mu rekla da si mi dala ti njegovo cifro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:22:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ma nič kaj ni bilo za komentirat, se res vidi, da je sonček vse ven pregnal. Najaa eno finančno vprašanje. Dobila sem odločbo za OD. In sicer 115E na mesec. Nisem pričakovala toliko, res ne. Pa me je malo panika, če so se mi zmotili. Glede na to, da imaš ti 2 otroka in si imela 2009 tudi porodniško, mi lahko poveš, če je možno, da imam toliko, ker mi res ni potem nekaj za vračat, če so se zmotili. Prej sem imela za Lio 27E. Ne bi vedla. Jaz sem imela višji OD, ampak ker sem bila brezposelna tak da... Najbolje, da greš en dan do CSDja in vprašaš, če je vse ok. Ker da bi za nazaj vračala, ke res bedno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:23:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še eno vprašanje za vse: konec meseca gremo na smučanje v Kranjsko goro in bomo v hotelu, v ceno imamo vključeno tudi kopanje. Kaj uporabljate za kopanje s svojimi malčki? Rokavčke? Obroče? Katere? Ne vem kaki bazen imajo in če slučajno ni otroškega, bom rabila nekaj za Lio, onega Fredovega je že prerastla, za naprej pa nismo še nič kupili. Hvala za nasvete. Tija je bila pri dveh že v rokavčkih. Probaj pa boš vidla, kaj ji bo bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:24:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ma nič kaj ni bilo za komentirat, se res vidi, da je sonček vse ven pregnal. Najaa eno finančno vprašanje. Dobila sem odločbo za OD. In sicer 115E na mesec. Nisem pričakovala toliko, res ne. Pa me je malo panika, če so se mi zmotili. Glede na to, da imaš ti 2 otroka in si imela 2009 tudi porodniško, mi lahko poveš, če je možno, da imam toliko, ker mi res ni potem nekaj za vračat, če so se zmotili. Prej sem imela za Lio 27E. Ne bi vedla. Jaz sem imela višji OD, ampak ker sem bila brezposelna tak da... Najbolje, da greš en dan do CSDja in vprašaš, če je vse ok. Ker da bi za nazaj vračala, ke res bedno. Al pa če si sama izračunaš na sletni strani. Saj mislim, da gre a ne? Jaz pa moram komaj meseca maja dat dol za OD, ker mi maja poteče. Aja, do katerega leta plača CSD tiste prispevke do polnega delovnega časa?? Do otrokovega 3 leta?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:25:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je kje katera? Grem hitro v pomivalca zložiti posodo in pridem še kaj okrog. Pa likati moram! Jaz tudi, pa sem se kuj tu zasedela Jao bože, a ste mogle omenjat? Kup perila me čaka, pa knjiga za brat... jaz pa tule zabijam čas.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:25:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ma nič kaj ni bilo za komentirat, se res vidi, da je sonček vse ven pregnal. Najaa eno finančno vprašanje. Dobila sem odločbo za OD. In sicer 115E na mesec. Nisem pričakovala toliko, res ne. Pa me je malo panika, če so se mi zmotili. Glede na to, da imaš ti 2 otroka in si imela 2009 tudi porodniško, mi lahko poveš, če je možno, da imam toliko, ker mi res ni potem nekaj za vračat, če so se zmotili. Prej sem imela za Lio 27E. Ne bi vedla. Jaz sem imela višji OD, ampak ker sem bila brezposelna tak da... Najbolje, da greš en dan do CSDja in vprašaš, če je vse ok. Ker da bi za nazaj vračala, ke res bedno. Al pa če si sama izračunaš na sletni strani. Saj mislim, da gre a ne? Jaz pa moram komaj meseca maja dat dol za OD, ker mi maja poteče. Aja, do katerega leta plača CSD tiste prispevke do polnega delovnega časa?? Do otrokovega 3 leta? Ja. Še eno leto!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:27:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je kje katera? Grem hitro v pomivalca zložiti posodo in pridem še kaj okrog. Pa likati moram! Jaz tudi, pa sem se kuj tu zasedela Jao bože, a ste mogle omenjat? Kup perila me čaka, pa knjiga za brat... jaz pa tule zabijam čas. Men je mami danes rekla, ko je šla mimo kupa: ojej, kolk te čaka Da bi pa speglala pa se ni spomnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:28:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja. Še eno leto! Okej, suer novica, še eno leto bomo na njihovh stroških Si moram takoj it porihtat ko dobim pogodbo za NČ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:30:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Je kje katera? Grem hitro v pomivalca zložiti posodo in pridem še kaj okrog. Pa likati moram! Jaz tudi, pa sem se kuj tu zasedela Jao bože, a ste mogle omenjat? Kup perila me čaka, pa knjiga za brat... jaz pa tule zabijam čas. Men je mami danes rekla, ko je šla mimo kupa: ojej, kolk te čaka Da bi pa speglala pa se ni spomnila Podobno moji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:31:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja. Še eno leto! Okej, suer novica, še eno leto bomo na njihovh stroških Si moram takoj it porihtat ko dobim pogodbo za NČ Kdaj jo pa dobiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:31:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ste tukaj. ..Fajn. Jaz sem vklopila likalnik in čakam, da se segreje. Pa saj nimam veliko, le dve srajci, eno obleko in hlače....to pa bo že šlo. Se splača sproti likati in večino v sušilca dajati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:32:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ma nič kaj ni bilo za komentirat, se res vidi, da je sonček vse ven pregnal. Najaa eno finančno vprašanje. Dobila sem odločbo za OD. In sicer 115E na mesec. Nisem pričakovala toliko, res ne. Pa me je malo panika, če so se mi zmotili. Glede na to, da imaš ti 2 otroka in si imela 2009 tudi porodniško, mi lahko poveš, če je možno, da imam toliko, ker mi res ni potem nekaj za vračat, če so se zmotili. Prej sem imela za Lio 27E. Ne bi vedla. Jaz sem imela višji OD, ampak ker sem bila brezposelna tak da... Najbolje, da greš en dan do CSDja in vprašaš, če je vse ok. Ker da bi za nazaj vračala, ke res bedno. Al pa če si sama izračunaš na sletni strani. Saj mislim, da gre a ne? Jaz pa moram komaj meseca maja dat dol za OD, ker mi maja poteče. Aja, do katerega leta plača CSD tiste prispevke do polnega delovnega časa?? Do otrokovega 3 leta? Ja. Še eno leto! Če imaš 2 otroka pa verjetno do 6. leta starejšega otroka, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:34:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja. Še eno leto! Okej, suer novica, še eno leto bomo na njihovh stroških Si moram takoj it porihtat ko dobim pogodbo za NČ Kdaj jo pa dobiš? Upam, da čimprej, glede na to da mi v sredo poteče, če bodo me vzeli še ne vem, ker še od gospoda taglavnega nič ni prišlo, tak da... Sicer sem pisana za cel teden v službi tak da... mogla jo bom dobit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.2.2011 20:34:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
A bi se z mano kdo pogovarjal , malo sem priletela naokoli ? Samo nekaj si grem iskat za jest ,ker sem cel dan preživela na eni jajci na oko,ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?