|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
9.2.2011 11:05:23   
Tulipan12
Persida user posted image user posted image user posted image  za napredke in okrevanja! Zdaj bo pomlad in bo bolje!user posted image

Trezika koroški luft je zakon, meni je tudi pasalo tam!user posted image

Kokica misliš celo Italijo dol kupit???user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.2.2011 11:42:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

O Tulipanček. Zakaj Niki vsi želite, da naj nagaja mamici?? user posted image Ja ja, sej danes ji je malo več dovoljeno. Ko se je naspala, so jo zasuli z darili, Tija je bila pa njena asistentka pri odpiranju. Ma sta bli smešni, no...  Tortica pa njami. Tašča se je spet ful potrudila. user posted image

Tulipan, fajn da se vama rata it mal sprostit in smučat. user posted image

Ker to pomeni, da je zdrava in je edino kar je pomembno!user posted image

Ajaaaaaaa user posted image Če pogledaš  s tega zornega kota, ima pa res smisel! Hvala, jaz si tudi želim, da čim več nagaja. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.2.2011 12:43:08   
KOKICA32
Danuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.2.2011 12:48:34   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, super, da si se kljub Lii lahko smučala. user posted image user posted image user posted image

A kar direktor pride na obisk? Kaj se družinsko poznate? Bo prinesel kaj E?user posted image user posted image user posted image

Midva pa jutri šibava v IT, samo sem malo čitala po netu, pa sem sedaj malo skeptična, če bom sploh kaj kupila. Baje so cene kljub znižanju kar visoke. A vem, da se je treba prepričati na lastne oči. Zato greva.

Papa

Ja. Ja. In je!user posted image user posted image

Tri krat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.2.2011 12:49:23   
KOKICA32
Jaz sem še danes doma, ker sva imela kontrolo v UKC, jutri pa grema res vsak na svoj konec. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
9.2.2011 12:50:22   
KOKICA32

Kokica misliš celo Italijo dol kupit???user posted image

Eh, ni bilo take sile. Nekaj pa ja...pa spet večino za Valentina!

Neposredna povezava do sporočila: 4581
9.2.2011 14:19:25   
tasa_m
Daaaaan, še vedno med živimi samo v gužvi user posted image  user posted image

Tulipan, saj ne vem če si dobila sms, ko sem ti hvala napisala, ker mi je neko napako javlo user posted image Tak, da HVALA user posted image
Kokica, kako je blo v Italy? Majo kaj ceneje?
Persida, kako si ti?

Zdaj pa počasi po šefico, pol pa delat. Juhej. Imam še točno 7. dni, jaz pa še ne vem, če bom dobila za NČ ali ne. Fajn res user posted image Kreteni, ko pa smo pogodbo podpisali pa so bili glasni, kak mesec dni naprej povedo. user posted image no, saj mene ni strah da nebi dobila, samo vseeno ni fajn, ker nikoli ne vem kaj se lahko zalomi.

Aja, pa moj bruder je naredil danes izpit za avto user posted image O, jea. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
9.2.2011 20:04:15   
KOKICA32
Čer!user posted image

Na hitro, ker me čaka še delo za službo.user posted image Ja, kaj pa od petka nisem nič naredila in sem si vse za zadnji dan pustila.

Tasa- super za brateca, sedaj pa se bo lahko sam po treninigih vozil! In koliko že sedaj stane sta štos?

IT
- addidas trenirka za Valentina 16,00 EUR, addidaske 20,00 EUR, poletne hlače 7,00 EUR,....Bata čevlji zame 35,00 EUR (znižani iz 100,00), Bata čavlji za D. 40,00 (tudi ful znižani), poslovna torba Valentino zame 89,00 EUR (pravo usnje, zelo elegantna, pri nas sem v Tokotu dala za platneno 60,00 EUR)..tak, da kar sem kupila je pa ni ugodno. Trenirka in addidaske VEM, da niso nič kaj ugodni a pri nas NI takih modelov in to me je prepričalo, da sem kupila. Ugodni so še parfumi a jaz jih nisem kupovala.  Pa pustne maske imajo ful a sem že tudi to nabavila. Pa en velik bager na daljinsko je dobil za 27,00 EUR in ker kao ni neka firma je bil ugoden.

Vreme pa je svetovno.user posted image user posted image user posted image   Danes sva dopoldan prevozila celo Bistrico, popoldan pa še z atijem. In Valentin se je vozil s poganjalčkom. Ful se mu dopade in mali na njem že prav raztura, noben hrib in robnik mu ni problem. Le na cesto bi rad prehitro zavil. A tudi to se sedaj učimo, kaj pomeni prehod nza pešče in zelena luč na semaforju.user posted image

papa....se še mogoče potemj kaj oglasim...če bom dovolj pridna...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
9.2.2011 20:05:55   
Najaa
Dober večer. user posted image

V knjižnici sem dobila knjigo Jem, torej hujšam tak da ugante kaj! Na dieto grem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jao meni, sem taka ko kanta. V enem letu sem se tak poredila... Vse me že boli, ne počutim se dobro in treba je začet migat.

Ok, nisem hotla zamorit, sam delit z vami. user posted image
Danes je bil tak lep sonček spet. Sem šla na kavico in prav toplo je bilo. S tamalima smo pa šle vprašat v plesno šolo, če še sprejemajo nove in ja, jutri gre Tija na poskusno, da vidimo, če ji bo všeč. Sem sploh omenila, da si je spet premisla in zdej bi plesala? user posted image Pa naj ji bo, bomo probal. Ko bo pa enkrat plačano, pa nema zmišljevanja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
9.2.2011 20:37:37   
KOKICA32
Sem že nazaj..se mi ne da, ko sem ugotovila, da imam jutri komaj ob 11h tisto, pa bom še v službi naprej delala...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
9.2.2011 20:43:39   
KOKICA32
Najaa- veliko sreče pri novi nalogi. Držim pesti. Jaz bom šla konec aprila še za en mesec na ločevalno, ker mi je super uspelo zadnjič.
Pa bravo za plesne! 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.2.2011 7:44:32   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Spet sem v službi. Valentin je danes šel, po skoraj 14 dnevih odsotnosti, brez problema v vrtec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.2.2011 13:54:29   
KOKICA32
Buuuu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.2.2011 13:58:33   
Najaa
Buuuuu nazaj! user posted image Vidiš kako lepo vreme je, kje pa ima folk čas na netu viset! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.2.2011 14:27:40   
KOKICA32

Buuuuu nazaj! user posted image Vidiš kako lepo vreme je, kje pa ima folk čas na netu viset! user posted image user posted image user posted image

se strinjam...sem bila zunaj ja....super je. Kako si Najči?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.2.2011 15:45:13   
Najaa
Jaz sem ok. Delovno, zdej grem pa počasi s Tijo na plesne. user posted image Danes ima poskusno in če ji bo všeč, bo pol hodila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.2.2011 15:49:11   
KOKICA32

Jaz sem ok. Delovno, zdej grem pa počasi s Tijo na plesne. user posted image Danes ima poskusno in če ji bo všeč, bo pol hodila.

Super. Po moje ji bo ful všeč!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.2.2011 15:50:04   
KOKICA32
Jaz pa sedaj počasi pičim na pijačo s sodelavci. Gremo na eno sončno teraso, da še ujamemo kak sončni žarek.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.2.2011 18:02:05   
Najaa
KOKICA si se naužila sončka? user posted image

Tija je ful uživala ja. Ko sva čakali, da pride vaditeljica, je šla kar v sobo in rekla, da naj grem zdej. user posted image Ok, super. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.2.2011 18:55:51   
Tulipan12
Dober večer!
Ati in Lia sta letela v trgovino, Luka je glih zadremal pred obveznimi krčki ob 20h, jaz pa sem priletela en hiter kapučino spit pred večernim ritualom!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.2.2011 19:02:21   
Tulipan12

KOKICA si se naužila sončka? user posted image

Tija je ful uživala ja. Ko sva čakali, da pride vaditeljica, je šla kar v sobo in rekla, da naj grem zdej. user posted image Ok, super. user posted image

O, super, da vam je ratalo!user posted image user posted image user posted image Upam, da bo v nadaljnje tudi uživala. Pri nas je glih v sredo ena mamica obupala in je rekla, da ne bosta več hodili. Je pa res, da njena hčerkica res nikoli ni plesala več kot 5 min in je vedo samo nekaj jokcala in okoli hodila. To se meni zdi nesmiselno. Mene Lia vedno že 3 dni prej sprašuje, kdaj bo sreda in tam se res razživi in full pleše. Če bi videla, da ne kaže interesa, bi jo mogoče še enkrat poskusno peljala, ker vsak pač ni vedno razpoložen, potem pa bi odnehala.

Hehe, faca Tija, ti je dala kar voljno. Mi imamo v predsobi plesne dvorane te avtomate s kavo in napitki in se starši res lahko kar malo sprostimo tisto urco. Paše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.2.2011 19:04:35   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Spet sem v službi. Valentin je danes šel, po skoraj 14 dnevih odsotnosti, brez problema v vrtec. user posted image user posted image user posted image

Bravo, Valentin!user posted image user posted image user posted image

Kokica, nikoli te nisem vprašala, kako sta se odločila za ime? Je bilo kaj povezano z Valentinovim ali vama je bilo enostavno všeč? Ker ima RD res blizu praznika!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.2.2011 19:05:19   
Tulipan12

Jaz pa sedaj počasi pičim na pijačo s sodelavci. Gremo na eno sončno teraso, da še ujamemo kak sončni žarek.user posted image

user posted image user posted image user posted image  malo je še treba uživat, neki sneg napovedujejo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.2.2011 19:07:44   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daaaaan, še vedno med živimi samo v gužvi user posted image  user posted image

Tulipan, saj ne vem če si dobila sms, ko sem ti hvala napisala, ker mi je neko napako javlo user posted image Tak, da HVALA user posted image
Kokica, kako je blo v Italy? Majo kaj ceneje?
Persida, kako si ti?

Zdaj pa počasi po šefico, pol pa delat. Juhej. Imam še točno 7. dni, jaz pa še ne vem, če bom dobila za NČ ali ne. Fajn res user posted image Kreteni, ko pa smo pogodbo podpisali pa so bili glasni, kak mesec dni naprej povedo. user posted image no, saj mene ni strah da nebi dobila, samo vseeno ni fajn, ker nikoli ne vem kaj se lahko zalomi.

Aja, pa moj bruder je naredil danes izpit za avto user posted image O, jea. user posted image

Ne, nisem dobila, pa saj nema veze, jaz vedno tote sms-je pošiljam, ker jih mam zastojnuser posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, če sta se slišala z bratom, nisem ga nič slišala, sem mu pa poslala sms, da ga boš kontaktirala.

user posted image user posted image user posted image  bravo za tvojega brateca!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.2.2011 19:12:42   
Tulipan12
Ma nič kaj ni bilo za komentirat, se res vidi, da je sonček vse ven pregnal.user posted image

Najaa eno finančno vprašanje. Dobila sem odločbo za OD. In sicer 115E na mesec. Nisem pričakovala toliko, res ne. Pa me je malo panika, če so se mi zmotili. Glede na to, da imaš ti 2 otroka in si imela 2009 tudi porodniško, mi lahko poveš, če je možno, da imam toliko, ker mi res ni potem nekaj za vračat, če so se zmotili. Prej sem imela za Lio 27E.

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?