Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:20:06
|
|
|
|
Tigrica86
|
drugače pa na sosede v bloku se niti malo ne ozirat... mi smo v hiši (zgornji štuk) pa se sploh ne sekiram, če bo cela bajta (tast, sestra od mojga in stara mama) ponoči budna zarad naše
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:28:11
|
|
|
|
Patrisha
|
nam so za previjanje ponoci rekli tako: da pac normalno podojis in previjes, samo v tisini oz. nezno pojes in imas zelo svohno svetlobo, da pac ne dobi filinga da je dan..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:30:22
|
|
|
|
Patrisha
|
aja ma katera tale AC? no jaz sem ga prstimala v postlco in tale hudic resn neznosno tuli!! ce pa tole resnicno ne zbudi celega bloka, sem jaz pecikl!! ampak ok, upam, da bo cimmanj tulo, pa da bo vse ok.. zdaj pa v kuhni pospraulam poliko za flaske in ves zohn.. mam kr problem spravi ostale salce in vse drugam pa tole not
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:30:33
|
|
|
|
Tigrica86
|
no, torej se mnenja razlikujejo... najbolje da narediš po občutku... pravjo da mame najbolje vedo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:44:43
|
|
|
|
Teyla
|
Ma ja jaz jo bom previla ko bom mislila da je ok. Se mi zdi tud čudno to previjanje pred dojenjem, če se mi potem med dojenjem pokaka. In potem naj jo spet pustim 3 ure s pokakano pleničko? Je pa hudič, ker jo previjanje čisto zdrami in potem je budna, se pa vsaj ne dere tolko. Zgleda da bo treba neko srednjo pot ubrat in jo začet previjat med dojenjem. Zdaj gre pa malo legnit zraven male, ker lazanja bo zahtevala dosti časa in energije.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 10.2.2011 12:45:31 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 12:50:54
|
|
|
|
cukica
|
Mija24 iskrene čestitke za hčerkico,... Jaz,če je pokakan ga previjem drugače preskočimo eno previjanje ponoči.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 13:06:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:10:09
|
|
|
|
valek
|
Čestitke Oxer in Miji24 za njune štručke!! Tako js sm razvajanje opravila...sedaj pa grem še na sprehod...ko je tak lepo... pol pa seveda kuhat.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:11:40
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Čestitke Oxer in Miji24 za njune štručke!! Tako js sm razvajanje opravila...sedaj pa grem še na sprehod...ko je tak lepo... pol pa seveda kuhat..... jaz tudi picim ven bajos
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 13:14:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:19:23
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla oxer in mija24 čestitke obema za hčerkico Čestitke!!! Evo, tut moja soPDPjevka je rodila . Glede previjanja se strinjam s Tigrico - jaz previjem, če ga plenička moti, drgač ne. In to v "temi", na hitro . Tut če je pokakan in če spi ko top, ga ne grem budit - je pa res, de nimam najboljšga filinga ob tem. Je pa tolkrat pokakan, de ga očitno res ne moti in niti izpuščaja nima, tko de ...ne vem. Pač vsaka po svojem filingu, pa vsekakor v temnem prostoru (no, temnejšem, ne v popolni temi sevede ) in čimhitreje (sej vem, sej vem - laži rečt kt narest). Aja, pa previjanje pred dojenjem svetujejo samo zato, ker s polnim želodčkom kao ni dobr previjat ga, samo - med podojem se velikrat pokakajo, poj pa vedi... Mah, po filingu, pa bo tanajbolš . Teyla , saj se bo zrihtalo, verjetno se še "pucaš". Naša dva spita, kosilo se samo kuha, na sprehod gremo vsi po kosilu . Naš mali je imel ponoči ene "fajne" krče, tko de je dons prvo kopanje odpadlo (bo v ponedeljek), ker mu je popek zakrvavel zarad tega napenjanja, revež mali . Smo pa pridni in se redimo, smo že čez 3 kile . Ste pa res ene čveke, komaj sfolgam prebrat (in skori vse pozabim ). se bom mogla navadit tko kt sem včeri (po metinem navdihu) na koncu entrala vse poste . Zdej pa če nobene ni...grem ticker popravit pa kakšno slikco gor v album dat poj pa še mal za nazaj brat . Lep sončen dan vsem!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:19:45
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Kaj ste že zaključile s čvekanjem? Sem mislila, da bom imela min. 5 strani za prebrat. Vmes kuham kosilo, krompirjeve murke, spet. če pa ni zanimivo samo monologe pisat se vidi da majo taveče čvekice delo z
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:20:21
|
|
|
|
Nina33
|
Se je Ninchi še kaj oglasila, kako se rihtajo? Je imela v ponedeljek pomoje rojstni dan - VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:30:41
|
|
|
|
aktak
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Čestitke Oxer in Miji24 za njune štručke!! Tako js sm razvajanje opravila...sedaj pa grem še na sprehod...ko je tak lepo... pol pa seveda kuhat..... Čestitke tudi z moje strani!!!! Valek, ti si si pa prav privoščila danes Bravo punca tako se dela Meni je tašča skuhala, tako da grem sedaj s polnim želodčkom na sprehod.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 13:54:38
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Čestitke Oxer in Miji24 za njune štručke!! ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI no pa se lepo daljša seznam z
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 13:57:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 14:08:03
|
|
|
|
Nina33
|
Jaz sem pa slikce dodala , pa vse tickerje zbrisala, novih pa nekak ne znam naštimat Eh, sej bo, zdej pa u lauf, sta se oba poba zbudila, mam polne roke Lep dan vsem!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 14:08:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 14:13:32
|
|
|
|
Tigrica86
|
In kateri se bo dalo zadnjih 50 strani brat sam moje poste?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 14:14:50
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Kaj ste že zaključile s čvekanjem? Sem mislila, da bom imela min. 5 strani za prebrat. Vmes kuham kosilo, krompirjeve murke, spet. če pa ni zanimivo samo monologe pisat se vidi da majo taveče čvekice delo z Lepo po vrsti odgovarjaš na vprašanja, ki so jih zastavile punce pa bomo prec na strani 200! tak se to dela ja....nekatere že to obvladamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 14:16:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 14:23:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:18:27
|
|
|
|
Patrisha
|
ajm bek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 15:21:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:22:25
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Joj, kako sem se napokala kosila! Sploh se ne morem premaknit iz stola... uh js tudi.....tak sem se basala z melancani....tak da če pa nebo nobene reakcije danes-jutri....te pa ne verjamem v nobeno vraž o več
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?