|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
10.2.2011 12:01:25   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l
no bomo videle...katera bo  fajn čveka ...gre prva v rimuser posted image user posted image user posted image

no, pol pa js zdle začnem monologe pisat... user posted image

kam se silis ti? za mano si prosim kolk jaz vem, kvecemu na vrsti sem jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

o ne, js sm mela včeri rok, ti ga maš pa jutr, če js kj vem

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.2.2011 12:02:44   
Patrisha
ja no user posted image , sem se ti ze opravicla user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 12:03:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.2.2011 12:03:18   
Tigrica86

se ti ponizno opravicujem user posted image user posted image user posted image ti si vcerajsnja se.. tak da kr prosim ZACNI! user posted image user posted image

opravičilo sprejeto, edino s čemer pa začenjam je pa nabijanje postov user posted image user posted image nič ne kaže na kako "pasje dihanje" user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.2.2011 12:04:22   
Patrisha

se ti ponizno opravicujem user posted image user posted image user posted image ti si vcerajsnja se.. tak da kr prosim ZACNI! user posted image user posted image

opravičilo sprejeto, edino s čemer pa začenjam je pa nabijanje postov user posted image user posted image nič ne kaže na kako "pasje dihanje" user posted image

sej ne rabi bit pasje, to bos ko bos v P, dovolj je globoko ono z sveco sej ves user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.2.2011 12:04:40   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

mislim da je tale vašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.01.2011      oxer                 ALJA(3620g, 50cm)

ooo, še ena "izgubljena" user posted image

čestitke user posted image user posted image   velik cartanja user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.2.2011 12:05:43   
cukica
oxer čestitke za punčko,....
midva sva ravno s sprehoda in se futramo,...zunaj je super tok toplo,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.2.2011 12:06:56   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe. user posted image

user posted image user posted image user posted image mogoce se je vseeno prehitro malo ja, po kakem mescu al pa mescu pa pol bi blo pametno take teste delat, ker dvomim, da je ze telo ok od poroda..
optimisticno prosim! nic se ni zgubleno!

Saj sem optimistka, ampak na odpustnici je pisalo kontrola čez 1 teden in tako sem tud naredila. Da ne omenjam, da se je en del celo povišal, ne pa zmanjšal. Bom že videla kaj bo. Zdaj imam itak zmešnjavo, ker si moram osebno zdravnico izbrat, prej pa moram še k tej it, da pokomentira te teste glede na odpustnico.

Ah ja, bo že.

Danes bova mela pa lazanjo za papcat. Moj je šel na en sestanek, tak da z malo samevave. Ona itak spi, mene pa tudi počasi zmanjkuje.
Za mamice imam eno vprašanje. Kolikokrat na noč previjete vaše otročke? Včasih se mi zdi, da jo to previjanje samo zmede, potem je pa budna in ne more zaspat nazaj. Da ne omenjam kako dretje je to... po moje jo cel blok sliši. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.2.2011 12:07:31   
Tigrica86
patrisha, sj ti dovolim, da greš pred mano, ampak če greš dans user posted image

men se jutrišnji (tvoj) datum bolj dopade user posted image

sam mislim da bo naša štručka počakala do ponedeljka (valentinovo pa to user posted image ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.2.2011 12:07:53   
Anonimen
Samo sporočam da je Mija24 danes okoli desetih rodila punčko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 12:08:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.2.2011 12:09:10   
Teyla

sej ne rabi bit pasje, to bos ko bos v P, dovolj je globoko ono z sveco sej ves user posted image user posted image user posted image

Sam, če boste mele masko gor si je dobro zapomnit, da pasje dihanje tam ne pomaga, je treba globoko tud med popadki, drugače ni efekta.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.2.2011 12:09:44   
Tisia

da ne boste kje skupaj svečo pihaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 12:10:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.2.2011 12:10:16   
Teyla
oxer in mija24  čestitke obema za hčerkico user posted image  

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.2.2011 12:11:31   
Tigrica86

No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe. user posted image

user posted image user posted image user posted image mogoce se je vseeno prehitro malo ja, po kakem mescu al pa mescu pa pol bi blo pametno take teste delat, ker dvomim, da je ze telo ok od poroda..

Saj sem optimistka, ampak na odpustnici je pisalo kontrola čez 1 teden in tako sem tud naredila. Da ne omenjam, da se je en del celo povišal, ne pa zmanjšal. Bom že videla kaj bo. Zdaj imam itak zmešnjavo, ker si moram osebno zdravnico izbrat, prej pa moram še k tej it, da pokomentira te teste glede na odpustnico.

Ah ja, bo že.

Danes bova mela pa lazanjo za papcat. Moj je šel na en sestanek, tak da z malo samevave. Ona itak spi, mene pa tudi počasi zmanjkuje.
Za mamice imam eno vprašanje. Kolikokrat na noč previjete vaše otročke? Včasih se mi zdi, da jo to previjanje samo zmede, potem je pa budna in ne more zaspat nazaj. Da ne omenjam kako dretje je to... po moje jo cel blok sliši. user posted image

user posted image sj se bo uredilo!

sicer še nism mamica, sam a ni tk, da ponoči naj ne bi previjali? nam so v MŠ rekli, da ponoči ne previjamo, da otrok dobi občutek, da je drugače kot čez dan user posted image

sicer moja ZKP (zdrava kmečka pamet user posted image ) pravi, da bom previjala samo v primeru, če bouser posted image pokakan, oz po občutku user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.2.2011 12:11:54   
Tisia

oxer in mija24  čestitke obema za hčerkico user posted image  

ČESTITKE OBEMAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.2.2011 12:14:04   
Tisia

Ah ja, bo že.

se bo vse uredilo, samo da telo pride k sebi od poroda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.2.2011 12:14:16   
Tigrica86
mija24 - čestitke user posted image lepo se cartajte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.2.2011 12:15:33   
Teyla
Tigrica86 ja to so tud v P trobli. Sicer takrat še niso tako na pogosto kakali, ampak meni se zdi nehumano, da bi jo pustila 8 ur v pokakani plenici. čeprav sem jo že ene dvakrat, ampak se mi zdi ful boga. user posted image
A ne dobi potem še lažje kakšen plenični izpuščaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.2.2011 12:15:49   
Tigrica86
ok, če čvekanje res pomaga k hitrejšemu porodu, pol morm js do večera rodit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.2.2011 12:17:26   
Tisia

ok, če čvekanje res pomaga k hitrejšemu porodu, pol morm js do večera rodit user posted image

no bomo videli...če bo kaj pomagalo pri tebi ,bom jaz čvekala celo nočuser posted image user posted image  sam da grem dihatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.2.2011 12:17:33   
Tigrica86

Tigrica86 ja to so tud v P trobli. Sicer takrat še niso tako na pogosto kakali, ampak meni se zdi nehumano, da bi jo pustila 8 ur v pokakani plenici. čeprav sem jo že ene dvakrat, ampak se mi zdi ful boga. user posted image
A ne dobi potem še lažje kakšen plenični izpuščaj?

no, sj to je tud men nehumano, zato pa pravim, da bo po potrebi user posted image

je pa res večja možnost za plenični izuščaj, če jo pustiš user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 12:17:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3774
   [Brisano sporočilo]
10.2.2011 12:19:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?