Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:22:54
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ajm bek Mi tu! Si bila pa pridna! Jaz sem se sprehajala samo pol urice... jaz bi rada ju3 rodila med drugim , se bom sla vseeno vrjetno pokazat v P, edino ce se mi zjutraj nebo dalo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:23:34
|
|
|
|
Patrisha
|
valek?? melancani? ze pojedla? jaz sem tut kupla ehehhe pa bomo vidli.. kak bos prpravla oz. si ze?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 15:24:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:27:14
|
|
|
|
Patrisha
|
sem se cajtninge pa krizanke - za mlade kupla, ce mi bo slucajno dolg cas.. pa polek revije Eva so hudi laki - taki kurv..nsko rdeci in je prav hud! sem kr vzela pa ene plenicke pa glavnik, ker je moj razpado.. in sem zdruzla koristno z prijetnim evo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:28:21
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ajm bek Mi tu! Si bila pa pridna! Jaz sem se sprehajala samo pol urice... jaz bi rada ju3 rodila med drugim , se bom sla vseeno vrjetno pokazat v P, edino ce se mi zjutraj nebo dalo Jaz bom držala močne pesti, da ti uspe jutri rodit! hvala, samo dvomim.. sploh ne vem ce me bodo zadrzali, glede na to da je petek..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:31:42
|
|
|
|
meta21
|
Joj čveke ... Zdaj vam pa že jaz več ne sledim . Sem danes že čisto "back to reality". Mož je posesal bajto, jaz pa pomila tla v dveh štukih, stopnice pa še dve sobi v kleti. Kolk je to fajn počet brez trebuha , no z manjšim in praznim trebuhom Da vidim, če vas uspem prebrat ...
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:32:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Evo mene nazaj. 6.2 ob šestih zjutraj, se nama je rodil tretji sonček TANAJ 4.500g težek,55cm velik, obseg glavice 37.Ko bom uspela napišem kako je bilo (haha od melancanov naprej . Uh! Ob Tanaju je pa še moj Bine majhen ! Bravo mami!
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:32:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla cukica kak je luškan Pa ful fajn, da so se krči umiril, pa da je tako priden. Moja je danes prvič preživela previjanje in umivanje brez dretja. Mojemu jo je muka previjat sam zarad tega, ker se dere kot jesihar. Vejetno se bo sčasoma umirila. Zato jaz vedno previja sitega otroka. Lačen se dere ko sraka (tudi prvi se je) pa še kot zanalašč se mi j med hranjenjem vedno pokakal
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:35:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha aja ma katera tale AC? no jaz sem ga prstimala v postlco in tale hudic resn neznosno tuli!! ce pa tole resnicno ne zbudi celega bloka, sem jaz pecikl!! ampak ok, upam, da bo cimmanj tulo, pa da bo vse ok.. Hm, saj naj ne bi nikoli tulil . No razen, če ga pozabiš ugasnit, ko otroka ven vzameš ali če je jogi premalo dol pritisnjen ali če otrok zleze čisto na rob ali če, ojoj, otrok neha dihat oz. tako trdno zaspi, da dolgo ne vdihne-v tem primeru pa služi tudi kot budilka
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:37:00
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha aja ma katera tale AC? no jaz sem ga prstimala v postlco in tale hudic resn neznosno tuli!! ce pa tole resnicno ne zbudi celega bloka, sem jaz pecikl!! ampak ok, upam, da bo cimmanj tulo, pa da bo vse ok.. Hm, saj naj ne bi nikoli tulil . No razen, če ga pozabiš ugasnit, ko otroka ven vzameš ali če je jogi premalo dol pritisnjen ali če otrok zleze čisto na rob ali če, ojoj, otrok neha dihat oz. tako trdno zaspi, da dolgo ne vdihne-v tem primeru pa služi tudi kot budilka ja sprobat mores ce dela ne in jaz sem to delala ob 11 zvecer jaz , pa se jakost piskanja ne mores nastavit
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:58:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla oxer in mija24 čestitke obema za hčerkico Od mene tudi! Se mi zdi, zdaj ko se nam tolk dogaja da otroci kar dežujejo It's raining babies ...
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:58:40
|
|
|
|
meta21
|
Vidim, da se pogovarjate o previjanju ponoči. Jaz trenutno previjem okoli polnoči in potem zjutraj-se je pa že dvakrat zgodilo, da mu na boku premoči. Potem ga moram pa ne samo previt ampak tudi umit in preoblečt. Sem ga zdaj že 2x pred 6. zjutraj preoblačila. Mi je blo pa pri prvem otroku nekaj časa čudno, ker je začel po 2 mesecih spat 12 ur v kosu brez hranjenja in takrat ga seveda nisem budila. Neprijetno mi je blo le, da ga pustim celo noč v eni plenici. No pa ni nikoli dobil kakšne hujše reakcije, kakšna rdečina se pa itak vsake tolk pojavi.
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:58:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l a ima kakšna občutek kot da ji dete leži na bokih.. Ne ob boku Oprosti, nisem si mogla pomagat
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 15:59:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ja sprobat mores ce dela ne in jaz sem to delala ob 11 zvecer jaz , pa se jakost piskanja ne mores nastavit Po mojem ne.
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:15:11
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha valek?? melancani? ze pojedla? jaz sem tut kupla ehehhe pa bomo vidli.. kak bos prpravla oz. si ze? Ja smo jih že pospravli no ja večinoma sm jih skor vse sama pojedla...moj je bolj meseka jel poleg krompirja... pripravila sem jih tako da sem rezine nasolila, potrosila z baziliko in origanom, nato v moko, v jajčka (z malo mleka) in dala pečt v ponev.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:17:02
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha valek?? melancani? ze pojedla? jaz sem tut kupla ehehhe pa bomo vidli.. kak bos prpravla oz. si ze? Ja smo jih že pospravli no ja večinoma sm jih skor vse sama pojedla...moj je bolj meseka jel poleg krompirja... pripravila sem jih tako da sem rezine nasolila, potrosila z baziliko in origanom, nato v moko, v jajčka (z malo mleka) in dala pečt v ponev..... ehehe carica jaz jih kr pecem polek meseka.. tak so mi najbolse.. pa to le glej, da kaj hasne ehehehe
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:19:39
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ajm bek Mi tu! Si bila pa pridna! Jaz sem se sprehajala samo pol urice... jaz bi rada ju3 rodila med drugim , se bom sla vseeno vrjetno pokazat v P, edino ce se mi zjutraj nebo dalo Jaz bom držala močne pesti, da ti uspe jutri rodit! hvala, samo dvomim.. sploh ne vem ce me bodo zadrzali, glede na to da je petek.. Patrisha...jutri je res ful lepi datum...tudi meni je to najlepši datum v februarju... sam js nimam tolk šans kot ti roditi na ta dan.... moj je pa danes prišel ven z idejo , da bi naj js rodila na 18.2. v petek,ko je polna luna...neki si je računal in rekel da on stavi na ta datum.... hm js pa ...ja menda bo pa ja kaj prej....to je pa ja čist pr pdp-ju...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:21:56
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ajm bek Mi tu! Si bila pa pridna! Jaz sem se sprehajala samo pol urice... jaz bi rada ju3 rodila med drugim , se bom sla vseeno vrjetno pokazat v P, edino ce se mi zjutraj nebo dalo Jaz bom držala močne pesti, da ti uspe jutri rodit! hvala, samo dvomim.. sploh ne vem ce me bodo zadrzali, glede na to da je petek.. Patrisha...jutri je res ful lepi datum...tudi meni je to najlepši datum v februarju... sam js nimam tolk šans kot ti roditi na ta dan.... moj je pa danes prišel ven z idejo , da bi naj js rodila na 18.2. v petek,ko je polna luna...neki si je računal in rekel da on stavi na ta datum.... hm js pa ...ja menda bo pa ja kaj prej....to je pa ja čist pr pdp-ju... jaz mam filing da nebo nic! v P bom sla malo pogledat, naj kaki CTG nardijo pa bomo vidli al me hocejo met al grem res v pondelk not
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:31:05
|
|
|
|
valek
|
Ti kr....držim pesti da se kaj začne odvijati... js grem pa ob šestih na jogo za nosečnice.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:37:44
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: biljana l a ima kakšna občutek kot da ji dete leži na bokih.. Ne ob boku Oprosti, nisem si mogla pomagat ja zdaj je lušno zezat ko imaš dete zunaj me pa še tukaj kot race gagamo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 16:40:49
|
|
|
|
lutika89
|
hey čveke... evo da se še js pofočkam-sm še kr 2v1,mi je tk čist kul se nam še nikamor ne mudi...čeprav je CTG že krepko pokazal popadke (in to že pred enim tednom) me je hotla G že kr rodit poslat-pa sm rekla da se ne dam-vse tja do 20 pol pa lahka rodim,kadar bo hotla js res ne vem kam se vam (nekaterim) mudi... aja pa še to-zadnič ste nas,tiste ki se bol malo oglašamo mal "prešinfale" no da povem,da bi se večkrat oglasla,ampak sm že en mesec brez interneta,tk da vas spremlam kr prek telefona-prek njega pa ni glih najbolše pisat-ampak berem pa vas vsak dan ko bom pa dobla nazaj internet bom pa js tut prispevala za evo to je iz moje strani vse-se bom poskušala še kej oglašat,k bom pri mami na obisku čestitke vsem mamicam-veliko se cartajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 16:59:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 17:01:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 17:14:11
|
|
|
|
valek
|
Fajn opravi,Registrirana..... js pa se grem počasi oblečt in pripravit za jogo....pridem nazaj okoli pol osme.,... in seveda vas malo prečekiram...kaj je kaj novega pri kateri...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 17:22:53
|
|
|
|
Tigrica86
|
no, js sm se nadihala svežga lufta, pa mal našprancirala, pa po štengah gor in dol... ampak dogaja še nič zdle se grem pa še mal sadja nafilat, k ga bom pol res pogrešala (če ga ne bom smela zarad krčkov)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?