Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, kot kaže imam jetrne teste še vedno povišane. Zdravnica je sicer rekla, da ni nobena katastrofa, pa da je lahko tud še od poroda ostalo. Srčno upam, da to izgine, ker mi ni fajn, da mam kaj z jetri narobe. mogoce se je vseeno prehitro malo ja, po kakem mescu al pa mescu pa pol bi blo pametno take teste delat, ker dvomim, da je ze telo ok od poroda.. optimisticno prosim! nic se ni zgubleno! Saj sem optimistka, ampak na odpustnici je pisalo kontrola čez 1 teden in tako sem tud naredila. Da ne omenjam, da se je en del celo povišal, ne pa zmanjšal. Bom že videla kaj bo. Zdaj imam itak zmešnjavo, ker si moram osebno zdravnico izbrat, prej pa moram še k tej it, da pokomentira te teste glede na odpustnico. Ah ja, bo že. Danes bova mela pa lazanjo za papcat. Moj je šel na en sestanek, tak da z malo samevave. Ona itak spi, mene pa tudi počasi zmanjkuje. Za mamice imam eno vprašanje. Kolikokrat na noč previjete vaše otročke? Včasih se mi zdi, da jo to previjanje samo zmede, potem je pa budna in ne more zaspat nazaj. Da ne omenjam kako dretje je to... po moje jo cel blok sliši. sj se bo uredilo! sicer še nism mamica, sam a ni tk, da ponoči naj ne bi previjali? nam so v MŠ rekli, da ponoči ne previjamo, da otrok dobi občutek, da je drugače kot čez dan sicer moja ZKP (zdrava kmečka pamet ) pravi, da bom previjala samo v primeru, če bo pokakan, oz po občutku
|