Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 17:25:00
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutika89 aja pa še to-zadnič ste nas,tiste ki se bol malo oglašamo mal "prešinfale" no da povem,da bi se večkrat oglasla,ampak sm že en mesec brez interneta,tk da vas spremlam kr prek telefona-prek njega pa ni glih najbolše pisat-ampak berem pa vas vsak dan ko bom pa dobla nazaj internet bom pa js tut prispevala za no, lepo da si se oglasila ja blo je treba mal podrezat, pol se je kr neki takih "tihih" pofočkalo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 17:28:45
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha sem se cajtninge pa krizanke - za mlade kupla, ce mi bo slucajno dolg cas.. js pa križank ravno ne bom s sabo nosla, sm se pa odločla, da pa vrjetno le ne bom silila v "samsko" sobo, oz. da bom nadstandard zahtevala le, če bom mela kako "tečno" cimro
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 17:35:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 17:36:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 17:47:55
|
|
|
|
Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jaz sem bila po prvem porodu večinoma sama v sobi, in mi je to zelo odgovarjalo. Ker mi je šlo milijon obiskov, ki jih je imela cimra zelo na živce, bili so glasni & vsi so nekaj krehali naokoli. No na srečo sem po parih uricah imela mir v svoji sicer zelo mičkeni sobi, ampak mi ni bilo hudega. saj ravno zaradi tega sem rekla, da hočem bit sama... ampak zdj so obiski tak prepovedano, pa mislim da bom potrpela tisto urco na dan, ko bodo partnerji, itak pa bo tud moj dragi tam, tk da (upam) me ne bo motlo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 18:13:19
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 IZVIRNO SPOROČILO: lutika89 aja pa še to-zadnič ste nas,tiste ki se bol malo oglašamo mal "prešinfale" no da povem,da bi se večkrat oglasla,ampak sm že en mesec brez interneta,tk da vas spremlam kr prek telefona-prek njega pa ni glih najbolše pisat-ampak berem pa vas vsak dan ko bom pa dobla nazaj internet bom pa js tut prispevala za no, lepo da si se oglasila ja blo je treba mal podrezat, pol se je kr neki takih "tihih" pofočkalo le oglasi se še kaj lutika ja bo treba še ostale podrezat da nam vsaj javijo če so že mamice ali so še kinder jajček no jaz imam zgodaj zjutraj CTG, bomo videli če kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 18:29:22
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jaz sem bila po prvem porodu večinoma sama v sobi, in mi je to zelo odgovarjalo. Ker mi je šlo milijon obiskov, ki jih je imela cimra zelo na živce, bili so glasni & vsi so nekaj krehali naokoli. No na srečo sem po parih uricah imela mir v svoji sicer zelo mičkeni sobi, ampak mi ni bilo hudega. v Lj so sobe za najmanj 2 pa do 4 na sobo.. vrjetno kaki luxus tut lahko picis pa si sam.. sam bzw pol se je vecji dolg cas.. zato sem se zalozla ce bom mogla slucajno cakat kaki dan dva.. aja jaz sem se pred porodom
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 10.2.2011 18:30:28 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 18:59:56
|
|
|
|
Urša
|
Hvala vsem za cestitke!Mi2 komaj cakava,da prideva domov!Navijam,da cimprej spoznate svoje strucke.Poljubcek od Urse in Izaka!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 19:26:11
|
|
|
|
Teyla
|
Takole, sprehoda ni bilo, mene je zmanjkalo in sme spala do dveh, ko je bilo treba tamalo nahranit. Zdaj nama je spala cel dan in sva jo komaj prebudila. Imam občutek, da bo ponoči žurka. Spet imam "probleme" z dojenjem. desna dojka me je prejle tako močno bolela na otip, da se mi je zgleda zamašil kakšen vod. Sem si zmasirala, dala vroče obkladke gor in zopet masirala med dojenjem. Nekaj je tamala spucala, vsega pa ne, ker me še vedno boli na istem mestu. Verjetno res premalo pijem, če se mi to nonstop ponavlja. Sam nekak mi ne gre vsa ta tekočina, malo zaspim, kaj postorim po hiši, pa takoj pozabim pit. No, bomo že. Srečno jutri vsem, ki imate preglede/kontrole. Pa če gre katera rodit, bomo držale pesti.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 19:36:41
|
|
|
|
tamy82
|
Sej bi kej več napisala, pa vedno zmanjka časa za odgovor, če prej berem kaj vse ste napisale Zdej mam neki časa, ker je tamalga svakinja malo ukradla Mi smo pa danes prvič dali kapljice D3 zjutraj in se že cel dan neki dere, ker ga ščipa po trebuščku Ne vem, če bo tako vsak dan po teh kapljicah, bom raje počakala do kakšnih treh mesecev in mu jih bom potem začela dajat Kakšne izkušnje s tem? Sicer čestitke vsem novim mamicam!!! Res ne sledim vsem spremembam Srečno pa tudi vsem, ki vas porod in nato vse ostalo še čaka
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 19:45:37
|
|
|
|
Mišyka
|
Tamy Ja tele D3 kapljice znajo napenjat. Mi smo ta velikemu kupili Oleovit. Je pa tko, da če si z otrokom vsak dan zunej, sploh potem ko bodo res toplejši dnevi, praktično tega ne rabiš. Te kapljice so bolj preventiva, da tistim otrocim, ki jih starši res nimajo nč zunej, vitamina ne manjka. Sicer pa rajš mal počak, da bo njegov prebavni sistem zrelejši... al pa zamenjej za druge.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 19:50:42
|
|
|
|
tamy82
|
mišyka tle v PO P ti dajo recept že ob odpustu in naročijo naj začneš s temi kapljicami en teden po odpustu. Se bom ju3 še malo posvetovala s patronažno. Verjetno bomo še malo počakali, potem pa upam, da ne bo toliko problemov še s tem Sicer pa nameravamo bit velikooo na sončku, če se bo le dalo Ampak malo me vseeno skrbi, ker naš ma L kolk 1B, pa ne bi rada, da bo potem kej narobe Ah, radosti starševstva
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 20:21:39
|
|
|
|
valek
|
hej punce...I am back.... na jogi je bilo super,...ful sm se zmigala...js in še ena ki smo blizu roka smo morale orng delat...je babica skoz poudarjala da lahko kar pridema rodit,da naju že pričakuje.. in da naj možekom naročima danes da je treba čimveč seksat in naj nama bradavice masirata , naj se veliko pogovarjamo z dojenčkom,...naj hodim po stopnicah gor (na vsako drugo stopim)... itd... v glavnem en kup napotkov...sm se smejala...pa saj vse to že prakticiram....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 20:24:33
|
|
|
|
little*miss
|
čer punce Teyla, upam da se ti težave z jetri čimprej odpravijo. Nočno previjanje - Če bo pokakan ja, drugače ne, oziroma po občutku Meta kaj pa malo lenarjenja? drugače pa je kar fajn brez trebuha..se lahko normalno stuširam, drugo še sicer ne delam (bi malo težko po porodnišnici čistila) Na ninchi sem se jaz tudi že spomnila, upam, da je ok in da ni zapadla v poporodno depresijo. Javi se nam kaj. Pa seveda vse najlepše za rojstni dan in cimvec lepih in veselih trenutkov z malim Alexom. Tamy pri nas pa dajo d3 komaj na prvem pregledu pri enem mescu. Dajat pa sem mogla najprej eno kapljico, naslednji teden 2, naslednji 3, postopoma do 5, potem pa smo pri 5 ostali do nevem kdaj. sem ji samo pozimi dajala, potem pa smo se tak martinckali na sončku Drugače sma z Janom ok, kolki so bp, sluh tudi, jutri pa grema domov k sestrici. Komaj čakam da jo vidim. Včeraj sma imela malo bolj pestro noč, ker je bil lačen, pa nič ni priteklo prav, dude pa ni hotel. Je že zdaj pameten no, danes upam na boljšo noč, ker sem dobila nekaj mleka. Zdaj že spi, jaz pa bom tudi šla. Fajn se mejte, tiste, ki grete rodit srečno, ostale pa še božajte trebuščke lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 20:34:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 20:36:27
|
|
|
|
aktak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jaz imam jutri zjutraj ob osmih G in ob desetih (zadnjo) terapijo akupunkture. Tako da bom imela jutri malo bolj pester dan kot ponavadi. Registrirana fajn opravi jutri. Jaz imam tudi dopoldan CTG in potem se grem pokazat G.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 20:37:59
|
|
|
|
aktak
|
Little Miss in Tamy lepo vaju je brat . Little Miss super da greš jutri domov. Potem pa sporoči kako je velika sestra sprejela malega bratca.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 20:48:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 20:59:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 21:23:45
|
|
|
|
Tigrica86
|
super da se javljate tudi direktno iz P js se tudi odpravljam pod tuš in spat... jutr dopoldne mam spet CTG, bomo vidli če bo že kj, al bom še kr čakala čeprav se mi zdi, da so se danes ful umirili premiki. 10 jih sicer je bilo, samo mi je kr malo čudno, ker sem navajena večjega razgrajanja mirno in prespano noč vam želim
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 10.2.2011 22:36:20
|
|
|
|
meta21
|
Prebrala sem vas, čvekat se mi pa nekak ne da. Zjutraj moram ob 6h vstat, ker grem s tavelikim k zdravniku pa v laboratorij dat kri, da mi preverijo, če se se mi kaj spremeni doza zdravil za ščitnico po porodu. Lahko noč! Upam, da bo katera do jutri že mamica
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 6:59:03
|
|
|
|
Tisia
|
dobro jutro evo jaz sem pozajtrkovala in spila kavico,ter se odpravljam na CTG.....če me ne bo nazaj so me obdržali ja tako hitro pa še ne bo šlo ...no vsaj upam da me bo pogledala če sem kaj blizu poroda sem se zbudila ob 4 in nisem mogla spat,pa sem svojga zbudila da me mal pocrklja ... mogoče pa bo kaj potem na ctg...no to mi je bil sam izgovor registrirana no ti tudi lepo opravi na pregledu little*misss in tamy lepo da se nam oglasite in poveste kako so vajine štručke meta tebi pa čimboljše izvide za ščitnico želim se beremo po pregledu .........pozdravček entram za 4 del oz.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 7:25:08
|
|
|
|
Akilene
|
Dobro jutro... od kar je veliko februark že rodilo, je tukaj kar malo "tišje", včasih je bilo čez noč par strani postov . A nekatere še vztrajamo 2 v 1, sicer za mene še ni pozno, saj imam uradni rok 2.3., ampak, računam na februar. Tudi tanjusi, ki je pod evidenco za februar proti koncu meseca, uradno pa marčevka, je že v bolnici, tako, da bo njena pupa ferbraurka, čeprav bodo poskušali še kakšen teden zadržat porod. biljana 1 - fajn opravi na CTG (si en teden pred mano), poročaj kako bo šlo..ostale pa ..lep petek&vikend
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 8:28:21
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Vipercat, kakšna je pa kaj situacija pri tebi? zaprta meni se je kar nehalo dogajat - nič več elektrike čez križ, nič več izločanja čepa, samo še hemeroidi in brce moje pupe, ki je že prrav agresivna. registrirana - mislim da bova ravno nekako na enkrat šle notri, samo na različnih koncih slovenije cukica - res sem vesela za vas. to je največ vredno da je bebika tako pridna
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 11.2.2011 8:42:43
|
|
|
|
vipercat
|
tigrica - haha se mu izteka najemna pogodba, ta je pa dobra biljaana počasi, midve greva drug teden ok? mija in oxer - obema želim veliko veliko lepih trenutkov z vajinima pupikama joj punce je že čez 40 otročkov februark - predstavljajte si kako bi to zgledalo, če bi se kje dobile s svojimi sončki
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?