tinkatonka
|
Dober večer!!! Jaz sem si ravno privoščila pol urce za sebe. Moža ni doma, otroka spita, na mizi dišeča svečka, v roki jabolko in pred mano RR. Sem pa malo prej vsaj 1h mal pucala "gnoj" po hiši. Ajajajaj....to je res never ending story. vrtec....jaz ga grem predvidoma vpisat v petek. kavica...mene ne bo. Bi prišla z veseljem, ampak glede na to,da imam Aneja doma, to ni izvedljivo Almera...no super, da je Bor boljše. izabelina... za športanje! NiNiBo....fovš zato, ker dihaš morski zrak...prav pogrešam vonj po njem. Smo mislili it za 1. maj pa sem mogla odpovedat. katalenca.... davidova ritka! jazzy...super za vrtec! Glede hranjenja, ti pa kaj dosti ne morem svetovat, ker ga je meni J. tudi tko biksal. No jaz sem mu ponoči, če je ze npr zbudil po dveh urah, dala kr čaj in je spil pol flaške čaja in zaspal za 2h in potem jedel. Zdaj ko imava pa GH, je pa itak skoz lačen in podnevi in ponoči. GH....danes so bile bučke in krompir, jutri začnem pa z dopoldansko sadno malico. Zdaj trenutno imava uvedena že dva obroka GH. Kosilo in večerjo. Če uveden še dopoldansko sadno malico tko kot ta dva obroka smo pa že "na konju". Almera, dobra ideja glede zamrzovanja v tiste vrečke. Sej to se v vsakem Mercatorju dobi a ne? A veste kaj je pa najlepše pri tej GH...da ful manj bruhamo. In se že potem razvadim potem pa popoldan dobi flaško mleka in spet pobruha vsepoprek po sebi, meni in po tleh. benika...kaj bolje? Se večkrat spomnim nate in upam, da se stanje izboljšuje! tannya.....tnx In super za izboljšano Živino stanje! Upam, da vama bo šlo uvajanje GH dobro. Kako pa kaj Ajda? in mi.....J. ful mučijo zobki. Slina v potokih, drgnjenje, si kr 4 prste vtakne v usta in drgne. Danes sem kupila Calgel in ko sem mu namazala mu je vidno pomagalo. Manj siten, manj drgnjenja,...., tak da ponoči če ga bo fajn matralo in bo jokcal ga bom spet mazala. Tudi zadnje dva tri dni slabše spimo. Manj je tudi čez dan, zato pa bolj pogosto. Drugače pa nasmejan dečko. Pravi cukrček. Ma oba sta. Pol pa gledam te grozote po TV-ju, pa si mislim, pa kaj se sploh jezim in sekiram za banalne stvari. Ima dva prečudovita, zdrava otroka, pridnega moža, vse tri ljubim z vsem svojim bitjem, važno je da smo skupaj in da se imamo radi. No tak spet sem mal zafilozofirala Mirno noč vam želim. Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.2.2011 22:00:52 >