Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Dobro jutro Danes pa nismo kaj velik spali, mala se je prebujala skoraj vsako uro ali dve, še posebej proti jutru. Ampak bomo že. Se mi zdi, da mi mleka zmanjkuje, ker je nonstop lačna, jaz pa s skoraj praznimi dojkami. Ima katera kak nasvet? To, de se pogosto hrani, ne pomeni, de ti mleka zmanjkuje - prej tako dolgo ni bilo treba skrbeti za hrano, ker je bila non-stop na razpolago, tisto na 3 ure pričakuj šele kasneje enkrat . Pa dojke so se ti samo navadile na povpraševanje in zato nimaš občutka, de so polne (in trde, predvidevam). Samo vstrajaj! In ne nasedaj "vražam" o vodenem mleku ipd. Navijam za vaju Aja, naš tut čez dan, ne le ponoči, pije pogosto kar na uro (a le ene 10 minutk) in se super redi . Pač mali želodčki in velika lakota - je treba hitr zrast . Urša čestitke za sinkota Izaka Tudi jaz - ČESTITKE!!! Nina33 hvala za tole. Ampak mene vseeno malce skrbi. Naša je namreč na začetku spala 3-4 ure in sva jo več al manj zbujala oz se je takrat že sama. kdaj pa kdaj je imela tudi kako uro ali dve premora. Saj zdaj je popoldne spet spala 3h. Dojki pa res nista več napeti in na eni se hrani okoli 7min. Bom videla kako dolgo bo zdržala sedaj, nahranla sem jo dobre pol urce nazaj. Sem si pa zdej naredila že drugo veliko cedevito, pa čaj pijem. Upam, da bo dovolj tekočine. Saj se trudim, pa včasih kar pozabim, če grem pa še spat popoldne, je pa itak težko kaj pit. trsica nimam pumpice, ampak bom že. Bom malo stiskala, če bo kriza. Saj zaenkrat se mi zdi, da je še ok, mala še ni bila lačna. Mogoče bi pa mogla bolj počivat, ker skoz skačem okol. Registirana sezamovo seme? Bom pa še to probala, škodit ne more, hvala. Patrisha meni je patronažna rekla največ 0,5l mleka oz mlečnih izdelkov na dan. Če pa so kakšni krčki ali alergija, pa ukineš zadevo. Se kar rado pojavlja zadnje čase se mi zdi. Pilotgirl upam, da vama uspe to dojenje. Zadeva sploh ni tako simpl kot si jo eni predstavljajo. Moja mami je bla zadnjič na obisku in sme jo imela po začetnih 10 min polhn kufer, ker je nonstop o kompotu nabijala. Kompot gor, dol, da ga morem pit, da bo več mleka... bla bla... Pa da moram čim več kravjega mleka spit. Cela znanost se je že razvila iz tega.
|