|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
7.2.2011 21:35:06   
Patrisha
mozno.. no lahko noc pa lepo spanckaj! zdaj se ornk naspi - joj jaz to poslusam vsak dan.. user posted image user posted image user posted image nvem al je res al samo pretiravajo.. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.2.2011 22:49:57   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Little Miss, jutri je pa najin dan! Zanimivo, tudi jaz sem rodila 1 teden prej in to obakrat, zdaj pa nič ne kaže! user posted image  

Pri meni še nič ne kaže da bo France user posted image očitno bo pri meni veljalo ''pravilo'' da so punčke rojene prej, fantki pa čez rok user posted image

meta, kje pa imaš kakšne podočnjake? user posted image Super izgledaš, mala dva pa sta prava cukra user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Mene pa je pravkar v prsnem košu začelo bolet, taka pekoča bolečina, da niti dihat nemorem prav user posted image

Upam, da je vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol ure me je stiskalo tak fejst, da res dihat nisem mogla, potem pa je minilo. Očitno se je mali vlegel na nekaj (samo nevem kaj) in me je začelo stiskat. Jooj, pravi user posted image je..bolj mu pravim, da nima več prostora in naj pride ven, bolj se še bo on razkomotiluser posted image user posted image
Zakaj pa si ne potegneš dol razočaranih gospodinj? Jaz jih lepo sproti gledam, sem že pri 7. sezoni in 13 delu. Ponavadi so v enem tednu dali nov del gor, zdaj pa nekaj kvačkajouser posted image od 16. januarja že čakam nov del, ki pa bo 13. februarja komaj ven prišel. Takrat pa nebom imela časa gledat user posted image user posted image

Lepo noč vam želim punce

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.2.2011 22:54:39   
little*miss
valek, zdaj sem se komaj spomnila, da bi lahko šla mail pogledat user posted image Ej, uhančki so res lepi, vijolični in rjavi so mi fejst fejst všeč..si prava majstrica.user posted image Škoda samo, da sem totalni antitalent za uhane postala in bi se mi samo valjali doma. Če pa bom kdaj rabila, pa se bom ziher na tebe spomnila user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
8.2.2011 0:34:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz user posted image

Drži kake pol minute do minuto, ne bi pa rekla da te na hitro zvije ampak najprej narašča in se potem umirja.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
8.2.2011 0:35:09   
meta21
meta, kje pa imaš kakšne podočnjake? user posted image Super izgledaš, mala dva pa sta prava cukra user posted image

Hvala, čeprav tole je v soboto, ko sva prišla iz P domov, torej 3. dan. Ampak so me tako lepo presnetili doma z baloni po ograji in balkonu, veliko tablo z napisom DOBRODOŠLA MAMI IN BINE in piknikom (jedli smo notri čeprav je bilo zunaj prav toplo), da sem mogla bit dobre voljeuser posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.2.2011 0:42:29   
meta21
Punce, jaz mam pa tako zatečene noge, da mi gre kar na jok. V nosečnosti nič oz. minimalno zadnjih par dni, zdaj pa sploh nimam gležnjev noge se mi pa kar svetijo tak mam napeto kožo. Patronažna je rekla, da je to zelo nenavadno in glede na to, da imam tudi pritisk precej visok (med nosečnostjo zelo nizek) naj se naročim na kakšen pregled. Lahko je menda tudi ščitnica kriva-itak jem tablete. Pozna katera kakšen tak primer.

Sem glih prej pi.dila, kako se ravno meni, ki se že celo življenje borim s kilogrami, vedno zgodi nekaj takega, da mi še narastejo. Po prvem porodu mi je odpovedala ščitnica in sem se v enem mesecu zredila 8 kg, zdaj pa sem samo 4kg lažja kot pred porodom pa sem rodila 4 in nekaj kilsko dete (upam, da je res voda in da se nisem v P zredilauser posted image )

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
8.2.2011 0:44:29   
meta21
O, poglej, zdaj mam pa jaz nočno smeno. Jah, Bine okrog polnoči jé in mi je neumno hodit spat prej, ko moram pol čez uro, dve že vstat. Tak da sem ga počakala zdaj pa namesto, da bi šla spat, tle visimuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
8.2.2011 8:08:51   
hel32
Jutro
A sem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image , naše nespanje je katastrofaaaaa, mali mi je zaspal tukaj, na tlehuser posted image user posted image user posted image , ga moram pobrat in nest v postlo.

Mene takoooooo boli vse, da je za znoret, punce, kolke mi bo ratrgalo,...oh, ja, no, bomo videli, kako bo jutri....
Patrisha, hja, tako je to, 100 ludi 100 čudi, čist vsak G ti bo dal drugačno mnenje, sicer, pa po eni strani še bolje, da gre po naravni poti, pa jao, jaz tudi mojga žicam že lep čas za slončkanje, pa noče, ded smotan, bo že vido potem,.....drži se nena živčkaj.

Meta, boga revauser posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ti naj rečem, pojdi na en pregled, ker to ne bo dobro, jaz sem tudi med tistimi, ki se večno borijo z kilogrami, me je že zdaj strah, kaka bom prišla domov, sicer sem se zredila samo 8 kg, ampak, kaj ko jih je okoli 100.......Jaz imama pa od krčnih žil cele plave noge, zatečene HB ne, ampak, kako bolijo,....user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
8.2.2011 9:15:26   
Tigrica86

Pri meni še nič ne kaže da bo France user posted image očitno bo pri meni veljalo ''pravilo'' da so punčke rojene prej, fantki pa čez rok user posted image

jaz sem pa slišala ravno obratno (oz. mi vsi tako pravijo), da do fantki prej in punčke čez rok... če pogledam po familiji pa bo to res kar držalo user posted image no, js mam jutr rok, pa da vidmo, kaj bomo pol meli user posted image mama je prepričana da bo user posted image in pravi, da pred nedeljo ne bom rodila user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
8.2.2011 9:15:47   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

sicer pa tiste ki ste dale to ze skoz.. kak dolgo kaj v povprecju drzi popadek? ce je toto, da te na hitro zvije, drzi kako minutko, mogoce kako sekundo manj in pocasi pojenja?? mater, neved jaz user posted image

Drži kake pol minute do minuto, ne bi pa rekla da te na hitro zvije ampak najprej narašča in se potem umirja.

dankeson :) te pa bo nekaj podobnega.. ampak zanimivo cez dan ama nista, ponoci pa akcija user posted image beda user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
8.2.2011 9:59:20   
petarda
Dobro jutro user posted image .

Urša vam sporoča:

Na Prešernov dan ob 4:10 prijokal sem na plan, 3930 g težak in 53 cm velik korenjak. IZAK

Čestitke povečani družinici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 10:05:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
8.2.2011 10:19:28   
samsara04
Urša, čestitke user posted image lepo se cartajte user posted image

hel32, izgleda, da imava iste težave. Super sem spala, a kaj, ko me danes spet bolijo kolki oz. medenica. Imam to nesrečo, da sem ozka v bokih user posted image

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
8.2.2011 10:22:03   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Urša vam sporoča:

Na Prešernov dan ob 4:10 prijokal sem na plan, 3930 g težak in 53 cm velik korenjak. IZAK

Čestitke povečani družinici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE URŠA ZA IZAKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
8.2.2011 10:28:44   
Tisia

dankeson :) te pa bo nekaj podobnega.. ampak zanimivo cez dan ama nista, ponoci pa akcija user posted image beda user posted image

ponoči smo bolj dovzetni za bolečineuser posted image  jaz sem pri 1.pupi  1 dan popadkov...čez noč bolj čutila popadke sem imela na pol ure, čez dan na 15 min pa sem tiste na pol ure ornk čutila...tiste čez dan pa kot špikanjeuser posted image ...potem pa sem2.dan dobila v žilo umetne in so šibali ta hudiuser posted image ...trajajo pa tako kot je rekla meta..naraščujoče do 1 minute
ja tebe so pa včeraj res fajn pohecaliuser posted image nič boš pa malo user posted image  pa boste šli direkt od doma v Puser posted image ...ven mora priti ..nobeden ni še not ostaluser posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
8.2.2011 10:34:32   
Tisia
meta lušni ste na slikici user posted image  in ti prav spočito zgledaš...bravo mamiuser posted image ..veliki bratec je pa tako ponosen superuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
8.2.2011 10:43:44   
Tisia
meni se je dete tako umirilo da ne morem vrjetuser posted image
prav pazit moram če se kaj premakne ,da si zabeležim premikuser posted image ...ne vem al se res kaj dogaja ker tole je že preveč mirno...največ kar čutim je kolcanje in to 1x na dan...drugače pa kot da spi.......mislim prej je pa take akrobacije delal tam notriuser posted image
sem pa opazila da sem zadnjič po tolikšnem športanju inuser posted image   dobila kar konkretne krče..tako da lahko probamo še enkrat to verzijouser posted image user posted image ...rajši prenesem to filanje kot z tisto tabletouser posted image user posted image user posted image .....pa še rečem mu ,kdo ve kdaj boš lahko spet šprical k ne uporabljva nobene zaščite,ker tablet ne smem,od m.vložek sem imela vnetje,kondomi in razni dodatki nam ne dišijouser posted image user posted image ...razen potem ko bo.... če bo četrti v planuuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
8.2.2011 10:45:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Meta, boga revauser posted image user posted image user posted image user posted image , kaj ti naj rečem, pojdi na en pregled, ker to ne bo dobro, jaz sem tudi med tistimi, ki se večno borijo z kilogrami, me je že zdaj strah, kaka bom prišla domov, sicer sem se zredila samo 8 kg, ampak, kaj ko jih je okoli 100.......Jaz imama pa od krčnih žil cele plave noge, zatečene HB ne, ampak, kako bolijo,....user posted image user posted image

Jaz sem šla prvič rodit s 106,5kg zdaj pa 102kg in obakrat sem domov prišla z 98kguser posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
8.2.2011 10:45:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Urša vam sporoča:

Čestitke! user posted image user posted image user posted image Še en konkreten dečko!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
8.2.2011 10:48:59   
Tisia
a ja še to ....spim pa superuser posted image user posted image  kar vrjet ne morem da vstanem samo 1x na noč in potem še potegnem do 8-9ih ooo...jeaaaaaauser posted image kako je fajn biti naspan za spremembo sem čist druge voljeuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
8.2.2011 10:51:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

meta lušni ste na slikici user posted image  in ti prav spočito zgledaš...bravo mamiuser posted image ..veliki bratec je pa tako ponosen superuser posted image user posted image

Hvala!user posted image  Sej mi nič ne manjka le naspana nisem-precej po svoji krivdi. Sem pa imela zanimivo noč preden sem prišla domov. Tista smešna maska mi je med porodom čisto posušila sluznico tako, da sem bila v P kar precej zabasana in ker sem že tako malo nagnjena k smrčanju (veliki sinusi, mandlji ...) sem očitno smrčala in moja cimra mi je vsakič ko sem zaspala, rekla: Meta! Smrčiiiiiš!user posted image  Je blo ko v kakem japonskem mučilnem zaporu, ko te zbuijo vsakič ko zaspiš. Na koncu sem vstala in šla jest (tistih milijon jogurtov, ki jih dobiš v P). In se še zdaj nisem naspala ...user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
8.2.2011 10:53:40   
Tisia

Jaz sem šla prvič rodit s 106,5kg zdaj pa 102kg in obakrat sem domov prišla z 98kguser posted image .

meta čist ok zgledaš ne obremenjuj se z težo..sploh ker eni imajo težje kosti in zgradbo drugače da po kg res ne moreš gledati...
uživaj v življenju samo da ste zdravi drugo bo vse ok...glede otekanja pa je res najboljše da pokličeš zdravnika,mogoče je res kaj z ščitnicouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
8.2.2011 11:02:31   
Patrisha

Hvala!user posted image  Sej mi nič ne manjka le naspana nisem-precej po svoji krivdi. Sem pa imela zanimivo noč preden sem prišla domov. Tista smešna maska mi je med porodom čisto posušila sluznico tako, da sem bila v P kar precej zabasana in ker sem že tako malo nagnjena k smrčanju (veliki sinusi, mandlji ...) sem očitno smrčala in moja cimra mi je vsakič ko sem zaspala, rekla: Meta! Smrčiiiiiš!user posted image  Je blo ko v kakem japonskem mučilnem zaporu, ko te zbuijo vsakič ko zaspiš. Na koncu sem vstala in šla jest (tistih milijon jogurtov, ki jih dobiš v P). In se še zdaj nisem naspala ...user posted image

jaz v celi nosecnosti smrcim ko pes! user posted image mi2 kr skup vlecema.. jaz sem zadnic povedala v P da smrcim in pazi... vse smo smrcale so se une sestre prav smejale ko so prisle ctg stimat sredi noci... ahahha.. ja glej kaj pa mores.. potem pa se suhi zrak..

ursa ijeeee user posted image user posted image cestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
8.2.2011 11:03:59   
Patrisha

meta čist ok zgledaš ne obremenjuj se z težo..sploh ker eni imajo težje kosti in zgradbo drugače da po kg res ne moreš gledati...
uživaj v življenju samo da ste zdravi drugo bo vse ok...glede otekanja pa je res najboljše da pokličeš zdravnika,mogoče je res kaj z ščitnicouser posted image

mojih kil ne bom niti komentirala kr jih je kr nekaj vec od vaju user posted image ampak, bo zdaj cas za sprehode in vozickanje in dol spravljanje! je tako ne? user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
8.2.2011 11:08:32   
Patrisha

a ja še to ....spim pa superuser posted image user posted image  kar vrjet ne morem da vstanem samo 1x na noč in potem še potegnem do 8-9ih ooo...jeaaaaaauser posted image kako je fajn biti naspan za spremembo sem čist druge voljeuser posted image

se podpisem pod tole! jaz bi samo spala.. zvecer ob pol 11 v postlo, ob 1 - 2 lulat, spim do 9ih KOMOT! pa se popoldne lahko KOMOT 2x grem pocivat - spat user posted image .. malo sumim na tiste glupe tablete, da sem cist zjeb.na.. nvem... al pa preniski pritisk.. zadne case mam zgornega kr ornk pod 100 kar sped ni ok user posted image .. hladna ko spricer hihi

danes bom kulturna in bom okna pomila!! morem bit se malo koristna.. ob 1 - 2 na sprehod, zvecer na nocni sprehod.. joj punce mi2 sma ucere visela skor 2 h zvecer veni in zvezde gledala user posted image moj seveda fizik in se fino spozna, tak da jaz prej najdem veliki voz ko on hihi so pa res lepi veceri, tak da tiste ko se lahko zapustite gnezdo, se splaca malo ven pogledat.. res lepo

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?