|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
5.2.2011 17:40:18   
Patrisha
user posted image

ekola moj risal, jaz barvala.. stena se je sicer malo mokra, ju3 pa poslikam vse komplec  z pojslico user posted image

a bo tamali vsec? user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
5.2.2011 18:14:59   
DIANE
ooooooooo Patrisha to je pa res lepo fajn sta to vidva narisala in uredila...

Danes sm pa lepo šla na sončeka na sprehot tok lep dan je bil da sva se kar namartinčkala z možekom...

Zej pa sm mal pospravlala potem pa še ućenje pride na vrsto upam...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
5.2.2011 18:28:59   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

ooooooooo Patrisha to je pa res lepo fajn sta to vidva narisala in uredila...

Danes sm pa lepo šla na sončeka na sprehot tok lep dan je bil da sva se kar namartinčkala z možekom...

Zej pa sm mal pospravlala potem pa še ućenje pride na vrsto upam...

o hvala.. jaz pa sem soncek gledala skoz okno.. ma mi je tole vzelo kr celi dan ja.. mogoce se zdaj zvecer skocim kaj ven, ce ne pa ju3 zagotovo!

ucenja ti sploh ne zavidam.. sama se mam seminarsko za delat.. blah, sicer jo ju3 poslem da jo drugi dalje delajo ampak vseeno, beda..

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
5.2.2011 18:29:49   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Je katera od vas opravila testiranje streptokok? Baje da so lahko tud katastrofalne posledice pri otroku, pa sem to šele dons zvedla. Sem pa verjetno mal pozna.

Če mi lohk kšna odgovori prosim...

Jaz sem brala o tem in vprašala mojega G, če bi v 34. tednu naredili test, pa se mu ni zdelo potrebno. Nisem imela nobenih okužb nožnice v času nosečnosti niti izcedka ali kaj drugega, kar bi lahko bil vzrok, da imam bakterijo. Bom pa še enkrat vprašala, ko bom šla rodit, ker ti itak šele takrat dajo antibiotike.

Jaz sem celo nosečnost imela težave z vnetji, pa se nisem testirala. Kolikor jaz vem, otroku takoj po porodu dajo antibiotik.
Pa tudi tako razmišljam, da če bi bilo res tako zelo nevarno, ne bi bilo samoplačniško.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
5.2.2011 18:47:26   
Urša
Jaz sem nazaj! V P so mi naredili CTG, ni zaznal  nobenih popadkov, 1 cm sem več odprta kot včeraj, torej 3, ampak so me vseeno domov poslali. Na Franceta moram nazaj. Potem pa sva si z mojim privoščila Mehiško. user posted image

Patrisha, zelo lepo sta tole narisala in pobarvala! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
5.2.2011 18:59:50   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz sem nazaj! V P so mi naredili CTG, ni zaznal  nobenih popadkov, 1 cm sem več odprta kot včeraj, torej 3, ampak so me vseeno domov poslali. Na Franceta moram nazaj. Potem pa sva si z mojim privoščila Mehiško. user posted image

Patrisha, zelo lepo sta tole narisala in pobarvala! user posted image user posted image user posted image

ojej v lj bi te ze not zadrzali pa direkt v porodno.. vsaj tako tandenco majo, da te tam pajsajo.. ojej mene prav zanima kako bo... sem ze rahlo ziucna..
drugace pa bolse da doma cakas, kot pa tam..
hvala..

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
5.2.2011 19:22:27   
Patrisha
Jo@n vse najbolse! po darilo pa upam, da si ze sla  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
5.2.2011 19:23:30   
Patrisha
user posted image jaz! danes pa mam jaz sama tu monologe... c c c  punce.. morem zdaj nadoknadit ker  bom pol par dni prespricala user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
5.2.2011 19:27:19   
little*miss
hi hi

Delfinka, super da ste vsi doma. Upam, da ste lahko izkoristili sončka user posted image

Mi smo ga, smo šli danes na en dooolg sprehod. Je prav fajn bilo.

Patrisha lepo sta narisala user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
5.2.2011 19:38:43   
meta21
Hej, hej mamice in šenosečke!user posted image  Ste me kaj pogrešale?user posted image  No, saj me samo 20 strani ni blo!user posted image

Kot ste nekatere že zvohale na FB-juuser posted image , smo že doma, Bine spi v svoji postelji, mami pa na starem mestu ... za računalnikomuser posted image . BTW, nimam pojma, kaj sem preko mojega prastarega mobilca vštimala na FB-ju, da so se objavle tiste vsaj eno leto stare slike, ker namena vsekakor nisem imela.

Preden vas grem pofirbcat za nazaj in predvsem pregledat seznam, da vidim, koliko se vas je iz zgornjega dela seznama preselilo v spodnjega, naj na kratko povzamem dogajanje zadnjih 3 dni.

Kot veste, sva se v sredo okoli poldneva z možem odpravla v LJ. Parkirala sva kak kilometer stran od P, ker sem jaz vztrajala, da se še dodobra pretegnem preden vstopim v P. V sprejemni so ugotovili, da sem odprta ca. 3-4 cm in, da imam popadke na nekaj minut (včasih na 2, včasih na 7 in vse vmes). Sledila je procedura od sprejemne pisarne do klistirnice. Čeprav me je na trenutke že pošteno zvilo, sva se uspela nekajkrat tudi narežat (predvsem en drugemu)-moj je še skoraj enega bodočega očka skoraj prepričal, da je tista bela vrečka, ki dobiš 2 za na čevlje za na glavo user posted image . Bla sva ko dva otroka. user posted image

Malo pred 15. uro sva dobila porodno sobo št. 11 in babico Betko, ki nama je najprej povedala vic o sosedovem poštarju, ki je umrl od porodnih bolečin (nauk: ženske jih zmoremo zlahka, moški žal neuser posted image ). Potem mi je zdravnik predrl mehur in komedije je bilo za nekaj časa konec. Začeli so se popadki, ki so si sledili skoraj brez prestanka. Moj mož je nemočno sedel pred menoj in me držal za roko, kar je bilo zame v tistem trenutku neprecenljivouser posted image . Vse kar sem rabila je bil dotik. Po 1 uri sem bila že pošteno utrujena (zdelo se mi je, da sem tam že ure in ure) in sem prosila, če mi lahko s čim olajšajo bolečine. Dobila sem slavno masko in se naslednjo uro pridno zadevala med popadki. Ob 17h je prišla babica in oznanila, da sem odprta ca. 8cm, da bi moral porod biti končan v ca. 2 urah, lahko pa tudi v 5h in da je vse odvisno od mene. Dala mi je nekaj navodil in v žilo neko reč (b.....tinuser posted image ) proti bolčinam in za sprostitev, nekaj napotkov in potem se je vse odvilo s svetlobno hitrostjo (v pol ure). Na levem boku sem predihavala popadke, ko mi je telo stresel tak silovit krč, da sem sprostila vse mišice na telesu (in vse odprtineuser posted image ) in se prepustila bolečini. Obrnila me je na hrbet in po pritisku, ki mi je pobral vse moči, je ven pogledala glavica, nekaj minut za tem in po še enem takem pritisku pa je babica v naročju držala Bineta. Strežnica je zraven skoraj zavriskala in rekla: Tale ima pa vsaj 4 kile 200. Ko sva se midva v en glas začudila: Ja ja?, je babica Bineta že stehtala in rekla možu naj kar slika...4330 (v kartoteko je zapisala celo 4340g). Mene je skoraj kapuser posted image . Dolg je bil 54 cm, obseg glavice pa kar 37 cm in jaz brez enega šivauser posted image . Vsaka čast, babici Betki! Seveda sva bila ob z Binetom pošteno izčrpana ampak sem neizmerno ponosna na oba. Tudi babica mi je rekla, da lahko z lahkoto spet pridem, strežnica pa je dodala-vi ste ustvarjeni za rojevanje. Sem kar nekaj energije anzaj dobila.user posted image

Je pa glede na svojo velikost temu primerno močan in glavo drži skoraj sam, včeraj pa se je star komaj dan in pol obrnil na bokuser posted image .

Dojiva se na vsake 3 ure in nama gre odlično-Bine super vleče, pristavljava se idealno, prsi in bradavice me skoraj nič ne bolijo... Skratka vse super, le meni spet mleko ne nastaja, tako da po vsakem dojenju dobi flašo ampak zaenkrat se še ne dava. Dobila sem tametil za pospeševanje laktacije.

Tak zdaj vas grem pa malo prebrat dokler se dete ne zbudi!user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
5.2.2011 19:50:06   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Jo@n vse najbolse! po darilo pa upam, da si ze sla  user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepša hvala, po darilo pa še nisem šla. Sem še vedno kinderjajček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
5.2.2011 20:06:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šlauser posted image

Samogovore, pa jezna je bila na dedca user posted image

Tako! Kakšni jajčevci neki ...user posted image

Hvala za vse lepe želje pred porodom in za vse čestitke po njem!user posted image  Lepo je nekje v podzavesti vedet, da po celi Sloveniji s tabo diha, trpi in se veseli, še cela četa sotrpink! user posted image

Pa pridružujem se tistim, ki se čudite, da sem brez šivov. Jaz upam, da nimam zdaj cele Postonjske jame tam dol (ne mislim tako obiskaneuser posted image ). Predvsem pa je to najbrž zasluga babice in moje prisebnosti pri poslušanju navodil (mož mi je tukaj izjemno pomagal, ker mi je takoj prišepnil, če sem pozabila ubogat). Se pa vsekakor počutim kot da sem rodila tank. Na trebuhu še ne morem ležat, ker mam maternico tako veliko kot žogo.

Čestitke vsem, ki ste med mojo odsotnostjo postale ali objavile, da ste postale mamice!user posted image

Do 120 sem prišla, naprej pa jutri ... Nočko!

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
5.2.2011 20:10:50   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Najlepša hvala, po darilo pa še nisem šla. Sem še vedno kinderjajček user posted image user posted image user posted image

sem ze misla, ko je blo cist tiho od tebe.. pa sem ze misla, da si odpakirala, ker v pon mas pregled ne user posted image mene res zanima kaj se bo pr meni dogajalo v pondelk user posted image veceri so kr pestri.. cez dan skoraj nic.. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.2.2011 20:12:23   
Patrisha
meta 21 dobrodosla nazaj.. tvoj post preberem in ostale ko porodim.. ker kr nekaj ziucna postanem ce to prevec berem user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.2.2011 20:14:29   
Urša
Super, Meta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.2.2011 20:56:14   
valek
Hej punce....
moram se posvetiti Meti in njenemu postu, ker me je resnično navdušil....
in okorajžil...madona kako velik otrok, pa tak vse steklo brez problemov, brez enega šiva...bravo mamica,,,,,user posted image user posted image
...ti si pa nam res lahko za vzor......
lepo se cartajte in uživajte v sladkih prvih družinskih trenutkih....
.....

js pa skočim malo k možeku v objem malo pred tv.....sm utrujena po tako kratkem spanju to noč in še obisk smo šele sedaj spravli skozi....pa sm pripravla malo narezka...in me vse neki stiska v višini reber, trebuha....

lepo spančkajte....papa

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.2.2011 23:24:18   
Mišyka
Meta dobrodošla nazaj! Res pozitivna izkušnja, pa da vama tudi dojenje laufa... no, sej mleko se bo pa še sproti ustvarjalo, če pa ne, boste pa pač dodajali.

Midva z možem sva pa prej še dekoracije dodala v najino spalnico ob zibki - zdej pa res je že tist filing gledat vso to dojenčkasto opremo. Pa nad previjalno sva obesla še 3 slike... Mali je bil dons tud pri frizerju, darilo smo iskali za mojo staro mamo, ki jutri praznuje 83. RD. Ko sem se pa pred eno uro in pol vsedla dol, je pa mala začela noret po trebuhu, od reber, vse vmes pa do mehurja... skratka sem se kr ene parkrat mal zvila. Ampak sam da ji je fajn!

Prijetno noč vsem skupej!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
6.2.2011 8:18:21   
Urša
Dobro jutro!user posted image  Meni se je vse umirilo. Ah, ko bo teren pripravljen, bo že šel ven, se mu izgleda nič ne mudi.
Kaj že 2 dni ni nobena rodila? user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
6.2.2011 9:22:29   
aktak
Jutro punce,

moja malenkost se je včeraj cel dan potepala naokrog in ko sem zvečer prišla domov sem bila enostavno preutrujena, da bi pokomentirala vse kar ste napisale.... sem šla kar v vodoraven položaj... torej kar sem si zapomnila
Urša vidim da je bil lažen alarm včeraj... saj bo držim pesti
Kiara24 kako je s tabo?! Si se šla kaj pokazat v P ali si doma?
Delfinka super da ste vsi doma in da uživate sto na uro user posted image user posted image user posted image user posted image
Babynitka super za pregled
Suzy če sem prav prebrala ti še kar vztrajaš user posted image
Patrisha ful lepe poslikave sta naredila. Če vama bo ostajalo kaj časa lahko prideta še k nam. Midva sva namreč oba velika antitalenta kar se umetnosti tiče (beri riševa kot 3 letni otoci v vrtcu user posted image )
Meta prav lepo te je ponovno brat, sem te kar pogrešala. Lepa porodna izkušnja in še lepše je brat da ste že dobili ritem in vam je vse lepo steklo user posted image user posted image
Kaj pa se s Hel32 dogaja? A kdo kaj ve??

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
6.2.2011 9:24:17   
šebela
Jutro punce!!
Naj res ktera rodi, saj vas je polno na seznamu, zgleda vse čakamo na lunouser posted image
META ti si zakon, takega dedca tako na hitro, brez raztrganin ven spravit..... sem brez besed. Upam, da vam tudi dojenje steče kakor je treba.
Patrisha luštkana poslikava, mi smo tudi že sfiniširali, bi vam mogla poslikat pa mi ne rata, moremo toliko drugig stvari še nardit, pa lepo vreme je in,....
Lep vikend babe, jaz mam tolk planov, da ne vem če bo nedelja dovolj dolga....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
6.2.2011 9:26:09   
šebela
DELFINKA ful sem vesela za vas in srčno upam, da vam res ne bo treba hodite niti bilizu bolnice nikoli več. Zdaj pa veselo cartljanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
6.2.2011 9:28:24   
šebela
Aktak saj jaz sem tudi v stilu triletnika narisala, imamo tak kontekst sobe, da paše, pa saj važno, da ima mala kaj za gledat in je malo bolj pestro.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
6.2.2011 10:15:59   
vipercat

user posted image

ekola moj risal, jaz barvala.. stena se je sicer malo mokra, ju3 pa poslikam vse komplec  z pojslico user posted image

a bo tamali vsec? user posted image

kakšna majstra sta. tole pa ni kar tako user posted image

meta enkratna zgodba - si moj novi idol user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
6.2.2011 10:22:15   
hel32
Hojla sonosečke

Aktak, žal, se pri nas še nič ne dogaja, smo še zmeraj v polni pripravljenostn čakamo vsak dan je lahko, je pa res, da me vsako noč po malem daje, sicer je še nekaj časa, ampak,.....

Meta, joj, ko bi vsaka imela tako lepo porodno izkušnjo in takooooo velikega fanta, pa brez šivanja, svaka ti čast, resuser posted image user posted image user posted image

Delfinka, super, super, le uživajte na polnouser posted image user posted image user posted image

Patrisha, lepa poslikava, lepa, seveda bo ji včeš, še dvomišuser posted image , pa upam, da se jutri zgodi akcija, in končno dobiš v naročje svojo pupo, pa ne bit živčna, vse bo v redu!!!!

Valek, nena se sekiraj za 3 strije, jaz jih nisem imela nikoli, no pa sem jih zdaj fasala pri 3 nosečnosti, ma saj, manekenka ne bom, moj me pa ima rad takšno, kot sem, se nič ne jezim, sem pač že bolj v letih(34) in koža ni več tako prožna.

Urša, saj bo vse bomo slej kot prej rodile.user posted image user posted image

To bo to od mene danes, ker imamo takooo lep sonček, grem perilo ven obesit, in gledat, kaj delajo ostali člani družine, pa mama prinese krofeeeeeee danesuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
6.2.2011 10:53:50   
valek
Patrisha zelo lepo sta se potrudila s steno....sta pa ustvarjalna...
moram se pohvaliti, da imam tudi jaz medvedeka Puja in prijatelje na steni v otroški sobici,kot v sobi kjer bo neke vrste igralnica....in je res super...samo da sm js manj kompicirala in dala kar foto nalepke gor,ki jih lahko kadarkoli enostavno odstraniš...

A nebo nobena rodila....Suzy a ti si že v nizkem štartu??-tebe sumim da si že šla rodit...user posted image user posted image

No kot sm že enkrat omenila imam ta tedn v planu melancane....ker bi se rada ta tedn rešila trebuščka .....nebi čakala na rok...user posted image (še kr vrjamem da je neki na tem-Sisi je uspelo-mogoče še pa meniuser posted image )

Danes imamo spet taki lepi dan...js bom probala iti po kosilu spet na en sprehod,,,
Sicer pa opažam da je tale RR postala pri meni nek ritual....vsaki dan sem gor...user posted image user posted image user posted image

Opažam pa da se mi je mali malo umiril....ni več tako živahen kot je vsak dan bil....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?