|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
6.2.2011 11:19:56   
Tigrica86
Opažam pa da se mi je mali malo umiril....ni več tako živahen kot je vsak dan bil....

Kadarkoli js rečem, da se mi zdi da se je user posted image malo umiril, mi z odločno brco v rebra sporoči, da to ne drži user posted image user posted image

js grem pa eno pecivo nardit, pride dans me še sestra pogledat user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
6.2.2011 12:33:52   
vrtnica21
Pozdravljene mamice in nosečke,
da se tudi jaz pofočkam.
V torek 25.januarja je na svet prijokala naša mala Nina (3100g, 49cm).
Porod je potekal brez težav. Ko sem prišla v porodnišnico in ko sem rodila je minilo zgolj 2,5h. Imela sem svoje popadke, ki so se začeli dopoldne isti dan. Ful je šlo hitro. Je pa to bil moj drugi porod.
Bolelo je kot user posted image . Ampak se zdrži in ko v roke dobiš svojega otroka, so vse bolečine v trenutku pozabljene.

Zdaj smo že doma in se crkljamo. Nina je zaenkrat ful pridna. Samo spi, je in kaka user posted image user posted image user posted image .

Vsem mamicam želim veliko sreče in zdravja. Vsem nosečkam pa čim lažje porode in zdržite še malo...... Vsi doječnki pridejo enkrat ven user posted image .

Se tipkamo.

LP

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
6.2.2011 13:02:09   
little*miss
vrtnica, čestitke za Nino in tako hiter porod user posted image

Midve s tamalo sma danes že imele enourno turo po sončku. Malo sem prehitro hodila, ker me zdaj vse boli, ampak saj bo..sma mogle hitro it proti koncu, ker naju je kosilo čakalo doma user posted image Danes je tašča kuhala. Zdaj pa boma šle počasi malo spančkat. Zadnje dni fejst slabo spim večer user posted image

tolko za zdaj, se javim potem kaj

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 3253
6.2.2011 14:06:58   
Teyla
Patrisha vau, res sta lepo narisala. Če bi mela svoje stanovanje bi vaju kar najela. user posted image

Urša zanimivo, če bi mela mojo0 zdravnico, bi šla danes ziher rodit, ker pri njej so 3cm meja. (vidim, da je patrisha isto povedala user posted image ) Saj ne vem al sem te potolažla al razžalostila. user posted image

Jo@n vse najboljše za rojstni dan.  user posted image user posted image Darilo pa pride kmalu, ampak ne po pošti. user posted image

meta21 super zgodba in vesela sem, da je vse potekalo tako super. Brez šiva pri taki glavici je res čudež. user posted image

vrtnica21 čestitke za hčerkico Nino user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
6.2.2011 14:49:02   
meta21
Dober dan!user posted image

Mi je tak hecno, kako se ni skoraj nič spremenilo-spet sem pred računalnikom s čajem v roki, le da je malinovega zamenjal čaj za dojenjeuser posted image .

Grem še manjkajočih 10 strani preletet ...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
6.2.2011 14:52:53   
meta21
Zdaj, ko vse govorite o tem, kako je nenavadno, da sem brez šiva, me je pa res že malo strah, da ne bo tam doli po novem kar odmevalouser posted image user posted image user posted image . Jaz res upam, da je to zgolj posledica zdravega tkiva, pridne babice in, itak, user posted image do konca user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
6.2.2011 15:38:12   
Akilene
meta21, se ti zdi, da je malinov čaj kaj pomagal? Jaz ga pijem sedaj 2 tedna in upam na najboljše :)), si nam pa za vzgleduser posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
6.2.2011 16:22:20   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mi je tak hecno, kako se ni skoraj nič spremenilo-spet sem pred računalnikom s čajem v roki, le da je malinovega zamenjal čaj za dojenjeuser posted image .

Aneda? Samo občasno te kakšn jok ali kaj podobnega zmoti, da pa morda ni vse tako kot prej... user posted image Meni se zdi prav fajn, čeprav me včasih kar stisne. Težko je kar naenkrat dojet, da si ratal starš nekomu. No, ene ste že bile mamice, govorim bolj o prvorodkah. malenkost pogrešam bušija, ampak je otroka vseeno fajn dejansko objet in k sebi stisnit. user posted image

Juj, se grem crkljat, se mi lušta. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
6.2.2011 17:16:53   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

meta21, se ti zdi, da je malinov čaj kaj pomagal? Jaz ga pijem sedaj 2 tedna in upam na najboljše :)), si nam pa za vzgleduser posted image

malinov caj pomaga.. jaz grem stavit ( vsaj pri meni )... meni je rekla G da sem cist zmehcana, zdaj me pa zanima kaj bo ju3.. sicer jaz ga skor pozrem najmanj pou litra.. k mi je ok z medom ( po eni strani se sreca da smo nosece pozimi, ker poleti to pit nvem kak je user posted image ) user posted image user posted image

teyla user posted image ze komaj cakam, ne delaj mi lustov prosim user posted image user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
6.2.2011 17:29:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Meta; čestitke za Bineta user posted image . kako sem jaz dobro stavla user posted image

Jp, zmagala si!user posted image user posted image  

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
6.2.2011 17:30:25   
meta21

Po pravici ... Ne vem! Meni se trebuh ni spustil, MV je bil do konca dolg in šele proti koncu poroda je babica govorila o tem, da sem zmehčana-prej mi pa G ni nikoli nič komentiral.

Teyla, jaz trebuha ne pogrešam, ker ga še mamuser posted image Maternico imam še vedno tako veliko, da se mi na trebuhu zdi da sem se vlegla na žogo. Jah velko dete pusti za sabo veliko placa.user posted image
Drugače pa je tudi zame marsikaj novega-težko dojemam, da imam kar dva sina žeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
6.2.2011 17:38:16   
Patrisha

Po pravici ... Ne vem! Meni se trebuh ni spustil, MV je bil do konca dolg in šele proti koncu poroda je babica govorila o tem, da sem zmehčana-prej mi pa G ni nikoli nič komentiral.

Teyla, jaz trebuha ne pogrešam, ker ga še mamuser posted image Maternico imam še vedno tako veliko, da se mi na trebuhu zdi da sem se vlegla na žogo. Jah velko dete pusti za sabo veliko placa.user posted image
Drugače pa je tudi zame marsikaj novega-težko dojemam, da imam kar dva sina žeuser posted image

zdaj lahko na mehkem bolj spis user posted image user posted image jaz komaj cakam, da bom spet na mojem starem lampu spala user posted image user posted image user posted image to je najlepse spanje ehehe user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
6.2.2011 17:43:12   
Tisia

o meta si že tukaj in že poste pišeš ...pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
6.2.2011 17:47:38   
Patrisha

ti pa tale caj za dojenje kaj hasne? al je to tut "kao" malinov caj eheheh

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
6.2.2011 17:49:15   
Tisia

Zdaj, ko vse govorite o tem, kako je nenavadno, da sem brez šiva, me je pa res že malo strah, da ne bo tam doli po novem kar odmevalouser posted image user posted image user posted image . Jaz res upam, da je to zgolj posledica zdravega tkiva, pridne babice in, itak, user posted image do konca user posted image

user posted image user posted image user posted image joj meta si hecnauser posted image user posted image ...si že v formi vidimuser posted image
ja bolj prožno tkivo  in veliko pomoč so babice ki sproti raztegujejo.... seveda tudi user posted image kaj pomagauser posted image ,kaj praviš meta???
jaz nisem pila v prvih dveh N malinov čaj pa sem tudi brez šiva šla čez....do konca vse normalno donosila nič zmehčan vrat in čist zaprtuser posted image  tako da je po moje od tkiva odvisno kako deluje med samim porodom

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
6.2.2011 17:50:59   
Tisia
patrisha ti pa jutri šibaš v P a ne??? kako je z tvojim se je poštimal al si še vedno ti taxiuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
6.2.2011 17:54:45   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

patrisha ti pa jutri šibaš v P a ne??? kako je z tvojim se je poštimal al si še vedno ti taxiuser posted image

ej ne se to! se prehlajen je!! ampak pocasi se bo zlizal, mnja, se vedno je na berglah, ampak je reko da bo zdaj on taxist pa da mu noga odpade.. ju3 sibam v P prvo pregled potem pa kr akcija vrjetno.. tak so grozili, no z upanjem, da sem kaj odprta, ce ne pajsanje v P 2 dni pol pa akcija..

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
6.2.2011 17:55:40   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Opažam pa da se mi je mali malo umiril....ni več tako živahen kot je vsak dan bil....

Kadarkoli js rečem, da se mi zdi da se je user posted image malo umiril, mi z odločno brco v rebra sporoči, da to ne drži user posted image user posted image

js grem pa eno pecivo nardit, pride dans me še sestra pogledat user posted image

meni se je tudi umiril in to zeloooooooo,deset brc na dan še čutim ...ampak proti temu kar je prej delal ni ničuser posted image user posted image ...no prej sem tarnala kako boli ko brca sedaj jih pa že pogrešam,ker sem se tako igrala z user posted image  ko sem položila roko gor je prestavil jaz pa za njim in sva si nagajalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3268
6.2.2011 17:57:27   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ej ne se to! se prehlajen je!! ampak pocasi se bo zlizal, mnja, se vedno je na berglah, ampak je reko da bo zdaj on taxist pa da mu noga odpade.. ju3 sibam v P prvo pregled potem pa kr akcija vrjetno.. tak so grozili, no z upanjem, da sem kaj odprta, ce ne pajsanje v P 2 dni pol pa akcija..

no potem pa srečnouser posted image user posted image  in da boste čimprej cartaliuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
6.2.2011 17:59:30   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Juj, se grem crkljat, se mi lušta. user posted image

blagor ti iiiiiiuser posted image  

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
6.2.2011 18:00:42   
Patrisha

no potem pa srečnouser posted image user posted image  in da boste čimprej cartaliuser posted image

tnx

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
6.2.2011 18:03:18   
Tisia

tnx

ja .....ampak tukaj še prej naklonfaj dost postov da bo dost dokler ne prideš nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
6.2.2011 18:05:06   
Patrisha
ah ce ni skor zive duse.. monogolov pa se mi ne da met user posted image bom pol nadoknadla.. upam

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
6.2.2011 18:06:30   
Tisia
ja sedaj so dojenčki  že tu in bo po moje čedalje manj čvekanjauser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
6.2.2011 18:14:26   
Tisia
jaz sem pa čez vikend tolk prehodila inuser posted image  pa še nič, hormoni so mi čist podivjali pred dvema tednoma še glave nisem mogla dvignit sem bila fuć -premalo železa, sedaj pa polna energije...moj že beži od meneuser posted image user posted image ...edino kar me je v rit ščipnilo in hodim kot herr flickuser posted image user posted image  no predolg sprehod sem si privoščila in je tudi to krivo...vsaj mislimuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?