|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
5.2.2011 9:42:48   
Patrisha
razpisana tiralica za Registrirano !! user posted image user posted image

mater pa skoraj v 70 % je prvi moj post... ne morem vrjet.. c c c

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 5.2.2011 9:44:16 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
5.2.2011 9:48:52   
valek
Vse punce , ki ste v nizkem štartu za rodit iti vam želim
srečno in seveda pridno dihajte....bomo pomagali....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
5.2.2011 10:07:42   
kiara24

Evo še vedno med vami, sem rekla da se vam samo na hitro javim.... meni še vedno ven čep pada in je od rdeče barve do rjave... tako da počasi bo že kaj.

Urša
- vso srečo ti želim in naj čimhitreje mine.

Sisi-
tebi pa tudi vso srečo in čim manj bolečin.
Ina
- bravo mami...user posted image user posted image user posted image

Teyla- mala je super in kjutek.

Šibam naštimat vse za kosilo.....

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
5.2.2011 10:26:23   
d3lfink4
 Hej ho, hej ho user posted image

Pa sem končno spet med vami ... Pogrešala sem vas!
Z malo sva v sredo prišle domov in tako smo zdej končno spet vsi skupi doma.
Uživamo 100/h, zdravi smo in dost imamo bolnc za doooolg dooolg časa.

Nisem še brala nič za nazaj ... ampak sem vidla, da je že polno srečnih mamic, juhej, upam, da je pri vseh šlo kar se da hitro in neboleče (ja pa jade user posted image ) in da so otročki zdravi! Tistim, ki pa še pridno čakate pa želim, da boste čim prej cartale svoje male zakladke!

Pa seveda najlepša hvala vsem, ki ste za nas držale pestke in pošiljale pikepoke, res sem vam iz srca hvaležna!

P.s.: bom popoldne/zvečer naložla še neki slikic naših dveh babik user posted image

Lepo se mejte pa se beremo. Pa izkoristite noro lepe dneve zunaj, se mi zdi, da že diši po pomladi (in če bo vse po sreči gremo danes na čisto čisto prvi kratek sprehodek) ...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 11:00:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 11:02:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
5.2.2011 11:28:34   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Najbrž se do ponedeljka ne bom več javila, tako da Patrisha fajn zrihtaj v ponedeljek, držim pestke, da nam čimprej javiš prelepo novičko! Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image se bom potrudla tole ze v pondelk zrihtata ehehe.. samo nekak mam obcutek da bo francka hihi user posted image lepo se imej, pa itaq sms prleti

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
5.2.2011 11:38:36   
Tigrica86
hej čvekice!

js sm še tud med vami, čeprav sm upala, da bom zdle že v P... spala sm za en drek, sm se pol noči premetavala in pol še mojga zbudila... user posted image tk da sma se pol pogovarjala, ker user posted image niti pod razno ne morma, ker mene tolk bolijo kosti spodi user posted image no, proti jutru sma pa zaspala user posted image

dans sm koncno zglancala kopalnico (o čemer sm že cel teden govorila, da jo bom user posted image pa noben dan ni blo dost volje), tk da zdj bi pa js res šla rodit user posted image a da malancani pomagajo? bo treba it v trgovino, ni kj user posted image

delfinka, super da ste doma! user posted image

... (Teyla sindrom)...

punce, uživajte v sončnem vremenu!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
5.2.2011 12:43:23   
tincha21
Evo, se vam spet malo javljam. Včeraj bla na CTGju, se mi zdi da je vsak tedn bol ravna user posted image Jutri mam rok ampak nič ne kaže, da bi naš user posted image hotel kaj kmalu pokukat ven. Sicer špika me skoz nekaj, na wcju preživim pol dneva user posted image Za naslednji CTG so me naročli komaj 10.2., kar je 4 dni po roku user posted image se vam zdi to normalno? Poleg tega me že kaka 2 meseca noben ni pregledal spodaj, tak da nimam pojma če se kaj dogaja.. Ne, če sem kaj odprta, če se je otrok spustil že kaj, če je MV zmehčan,.. user posted image Ne vem.. Se mi zdi malo čudno to.. Kolko sem čula naj bi bli po roku pregledi/CTG na 2 dni? Zaj lahko pa samo čakam, da se mi začne kaj dogajat.. Upam, da čimprej, ker sem si že res na poti.. user posted image

Čestitam novim mamicam! Pridno ste se spravle k delu user posted image

*Peace*

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
5.2.2011 13:23:36   
babynitka
Evo moje poročilo z včerajšnjega pregleda:
CTG še nič ne kaže da bi se kaj dogajalo, MV dolg in trdno zaprt, trebuh še vedno visoko... user posted image vaga 3030g, kar je baje za mojo postavo veliko(čeprav je primerna teža po jusu-tako da sem malo user posted image ...) , tako da gremo v četrtek na pregled v P da vidimo kaj bodo povedali.
Drugače je pa vse kot mora biti. user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem novim mamicam in lahek porod vsem ki ste na poti v rim - jaz bom kot kaže še nekaj časa kinder jajček, razen če se slučajno v P ne bodo spomnili, da bi kar sprožili... user posted image
No,saj bi že cartala, samo pa tudi ne bi imela nič proti, če bi še malo ostala 2v1, ker mi je kar fajn. user posted image

Ali ima katera še kje link od one strani kjer ti iz dolžine stegnenice in obsega trebuščka izračuna velikost user posted image ? Ker mi G velikosti ni povedala pa me malo firbec matra...

Zunaj je pa tak lep sonček, samo kaj ko tako piha, da bom kar notri ostala ker že tako nekaj smrkam in kašlam... user posted image
Fajn se mejte pa tipkajte kaj, da bo kaj za brat in komentirat. user posted image

Polno user posted image user posted image
user posted image user posted image za vse februarke...

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
5.2.2011 13:43:21   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Joj punce nč ne bom čakala, prejle mi je odteklo malo plodovnice popadki so pa na deset minut - mislim sej ne morem verjet pa jajčevce sm nardila za kosilo.user posted image user posted image Lepo mi bodite, javim ko pridem nazaj.

Upam, da je bilo hitro mimo. Zdaj se verjetno že cartate. user posted image

biljana nisem še slišala, da bi malinov čaj zapiral. Si ziher da je to vzrok? Pa nočem te strašit, ampak pri porodu ti ziher kakšen hemeroid ne uide. Jaz vem, da sem ga/jih dobila. Eden je zunanji, sumim pa tudi na notranje, ker me včasih tak zaboli, ko grem na wc, da je groza. prej teh bolečin nisem imela. A katera ve, če to izgine samo od sebe, če je prehrana ok? user posted image

Ursa srečno tudi tebi, če je danes dan D user posted image

delfinkaaaaaaaaaaaaaaaa samo, da si nazaj, pa da je z vami vse kul. user posted image Super novica, mi je prav dan polepšala.  user posted image

Naša mala pa je do zdaj že trikrat bruhala v loku. Je prav grozno za videt in me počasi že skrbi, če je kaj z mlekom narobe oz sem kaj takega pojedla. Ni ravno pri vsakem obroku, se je pa zgodilo v 2 dneh trikrat.user posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
5.2.2011 14:12:57   
suzy29
No, da se oglasim še jaz.....sem še vedno 2 v 1... . user posted image   Danes sem bila ob 8-ih že v CE P na CTG-u, pol sem pa čakala dobre tri ure na dohtarja user posted image . Popadki se niso nič pokazali, mi je pa dr. rekel da bi me mogu še pregledat, ampak ker je baje gneča ni imel časa user posted image .  Tako, da nimam pojma o MV, o plodovni vodi,,..user posted image  Naročil, mi je da naj grem danes še domov, v ponedeljek pa naj pridem ponovno na CTG in da me bo pregledal takrat user posted image . V primeru, da pa bi mi začela odtekat voda, ali pa da ne bi več čutila našega čmrla, morem pa takoj nazaj v P. Eh, se tolažim, da sej več kot 10 dni pa res ne bom noseča..

Izpadanje las... men že od začetka nosečnosti skor nič več ne izpadajo, prej so mi pa kr no... tk da sem prav vesela.....

Delfinka, samo, da ste končno vsi doma ! user posted image

Zunaj je pa spet taki lepi dan...bom šla kar na kak sprehod

Uživajte, jaz pa šibam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
5.2.2011 14:39:17   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

biljana nisem še slišala, da bi malinov čaj zapiral. Si ziher da je to vzrok? Pa nočem te strašit, ampak pri porodu ti ziher kakšen hemeroid ne uide. Jaz vem, da sem ga/jih dobila. Eden je zunanji, sumim pa tudi na notranje, ker me včasih tak zaboli, ko grem na wc, da je groza. prej teh bolečin nisem imela. A katera ve, če to izgine samo od sebe, če je prehrana ok? user posted image

Naša mala pa je do zdaj že trikrat bruhala v loku. Je prav grozno za videt in me počasi že skrbi, če je kaj z mlekom narobe oz sem kaj takega pojedla. Ni ravno pri vsakem obroku, se je pa zgodilo v 2 dneh trikrat.user posted image

ja malinov čaj je tudi dober za otroke in odrasle, če imajo drisko tudi za prehlad,kašelj je dober sicer ti tukaj priložim link pa si preberi je pa tudi poln vitaminov...   http://www.mamazofa.org/pogovori-malinov-caj.html

za pupiko ne rabiš nič skrbet,najbrž se je prejedla in potem zbruha višek,naša prva pupa je vedno ko sem ji kupček podirala,zato ker se je prenažirala na začetku...potem se je to stanje umirilo ,ko je lepo jedlauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
5.2.2011 14:41:08   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Hej ho, hej ho user posted image

Pa sem končno spet med vami ... Pogrešala sem vas!
Z malo sva v sredo prišle domov in tako smo zdej končno spet vsi skupi doma.
Uživamo 100/h, zdravi smo in dost imamo bolnc za doooolg dooolg časa.

Nisem še brala nič za nazaj ... ampak sem vidla, da je že polno srečnih mamic, juhej, upam, da je pri vseh šlo kar se da hitro in neboleče (ja pa jade user posted image ) in da so otročki zdravi! Tistim, ki pa še pridno čakate pa želim, da boste čim prej cartale svoje male zakladke!

Pa seveda najlepša hvala vsem, ki ste za nas držale pestke in pošiljale pikepoke, res sem vam iz srca hvaležna!

P.s.: bom popoldne/zvečer naložla še neki slikic naših dveh babik user posted image

Lepo se mejte pa se beremo. Pa izkoristite noro lepe dneve zunaj, se mi zdi, da že diši po pomladi (in če bo vse po sreči gremo danes na čisto čisto prvi kratek sprehodek) ...

super da ste doma in da se crkljate,to je pa res lepa novica..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
5.2.2011 15:29:00   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: babynitka

Evo moje poročilo z včerajšnjega pregleda:
CTG še nič ne kaže da bi se kaj dogajalo, MV dolg in trdno zaprt, trebuh še vedno visoko... user posted image vaga 3030g, kar je baje za mojo postavo veliko(čeprav je primerna teža po jusu-tako da sem malo user posted image ...) , tako da gremo v četrtek na pregled v P da vidimo kaj bodo povedali.
Drugače je pa vse kot mora biti. user posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem novim mamicam in lahek porod vsem ki ste na poti v rim - jaz bom kot kaže še nekaj časa kinder jajček, razen če se slučajno v P ne bodo spomnili, da bi kar sprožili... user posted image
No,saj bi že cartala, samo pa tudi ne bi imela nič proti, če bi še malo ostala 2v1, ker mi je kar fajn. user posted image

Ali ima katera še kje link od one strani kjer ti iz dolžine stegnenice in obsega trebuščka izračuna velikost user posted image ? Ker mi G velikosti ni povedala pa me malo firbec matra...

Zunaj je pa tak lep sonček, samo kaj ko tako piha, da bom kar notri ostala ker že tako nekaj smrkam in kašlam... user posted image
Fajn se mejte pa tipkajte kaj, da bo kaj za brat in komentirat. user posted image

Polno user posted image user posted image
user posted image user posted image za vse februarke...

evo link za mere...super za dobro opravljen pregleduser posted image http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFeto.htm?BPD=68.5&ABDO=195&pesoFetaleResult

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
5.2.2011 15:31:14   
Tisia
suzy saj boš kmalu cartala boš videlauser posted image
tudi jaz šibam na sprehod k je tak lep sonček zunajuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
5.2.2011 16:16:45   
Mišyka
d3lfink4 super da ste zdaj kompletni doma! Upam, da vam je uspelo izkoristit sonček.

Mislim da se ni za sekirat, pr nas smo bruhali non stop, sem mela par sten kr pobruhanih če je šlo v loku. Sice pa je pr nas bruhal do 11.mesca, tko da je bil rekorder. Kljub gosti hrani... nikol nismo ugotovili pravega vzroka, niti na pediatrični ne. Tole polivanje na začetku pa je nekaj povsem normalnega.

pri porodu ti ziher kakšen hemeroid ne uide. Jaz vem, da sem ga/jih dobila. Eden je zunanji, sumim pa tudi na notranje, ker me včasih tak zaboli, ko grem na wc, da je groza. prej teh bolečin nisem imela. A katera ve, če to izgine samo od sebe, če je prehrana ok? user posted image

Naj bi se samo poštimalo ja, samo pazi, da nisi zaprta. Če te pa boli pa kaka kremca. Jst mam trenutno stanje spet skor normalno, ampak se mi zdi, da mi porod pripravlja še kakšno presenečenje.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
5.2.2011 16:17:42   
kiara24
Bili zunaj na sončku....

Me pa nekaj zanima ali se je kateri tolk časa luščil čep kot se sedaj meni....

Pa ful mi nič ne paše za jest a je to tudi kak znak ponavadi naj bibilo da ful ješ.... meni pa nič ne pašeuser posted image .

Ali je že kaj novič o ostlih dveh?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
5.2.2011 16:18:34   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Je katera od vas opravila testiranje streptokok? Baje da so lahko tud katastrofalne posledice pri otroku, pa sem to šele dons zvedla. Sem pa verjetno mal pozna.

Če mi lohk kšna odgovori prosim...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
5.2.2011 16:51:07   
valek
Evo mi smo prišli s sprehoda....bilo super...sedaj pa se je najavil obisk tako da počakamo še to...potem pa v horizontalo pred tv.-....namreč danes smo slabo spali...

Glede čepa.....meni se še sploh nič ne dogaja,,...a čep se vsaki odlušči??

Do roka še kakih 14 dni nekje...ampak izgleda pa še nič kaj ne....jojjoj upam da nebom med tistimi,ki so se matrale še po roku......-vam povem da drugi tedn probam z melancaniuser posted image user posted image
Dosti je bilo all inclusiva,....mene trebuh že preveč tišči...pa še strijice male so se mi tri naredile...in sedaj se bojo sam še bolj če bomo še dolgo morali čakati...kr se mi koža nima več kam raztezati.....

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
5.2.2011 16:52:43   
antoninap

Je katera od vas opravila testiranje streptokok? Baje da so lahko tud katastrofalne posledice pri otroku, pa sem to šele dons zvedla. Sem pa verjetno mal pozna.

Če mi lohk kšna odgovori prosim...

Jaz sem brala o tem in vprašala mojega G, če bi v 34. tednu naredili test, pa se mu ni zdelo potrebno. Nisem imela nobenih okužb nožnice v času nosečnosti niti izcedka ali kaj drugega, kar bi lahko bil vzrok, da imam bakterijo. Bom pa še enkrat vprašala, ko bom šla rodit, ker ti itak šele takrat dajo antibiotike.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
5.2.2011 16:54:55   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Bili zunaj na sončku....

Me pa nekaj zanima ali se je kateri tolk časa luščil čep kot se sedaj meni....

Pa ful mi nič ne paše za jest a je to tudi kak znak ponavadi naj bibilo da ful ješ.... meni pa nič ne pašeuser posted image .

Ali je že kaj novič o ostlih dveh?

Jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala v P, če že ne bi šla tja, ker mogoče pa ne gre za čep, ampak pomalem krvaviš. V tem primeru pa moraš nujno v P, vsaj meni so tako rekli v KR.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
5.2.2011 17:13:50   
Teyla

d3lfink4 super da ste zdaj kompletni doma! Upam, da vam je uspelo izkoristit sonček.

Mislim da se ni za sekirat, pr nas smo bruhali non stop, sem mela par sten kr pobruhanih če je šlo v loku. Sice pa je pr nas bruhal do 11.mesca, tko da je bil rekorder. Kljub gosti hrani... nikol nismo ugotovili pravega vzroka, niti na pediatrični ne. Tole polivanje na začetku pa je nekaj povsem normalnega.

Ne, ne mislim običajnega polivanja, ampak prav tisto bruhanje v loku, ko ji gre celo "kosilo" ven- prav spektakularno je za videt. Sva za prvič vprašala patronažno, pa je rekla, da če ni prepogosto je vse ok. Potem se je pa še enkrat včeraj zvečer (obisk pat. je bil zjutraj) in pa dve uri nazaj. Zaenkrat me še ne skrbi tolk, če se bo pa nadaljevalo, bom pa poklicala.

Hvala še za ostale nasvete. user posted image

Za streptokok se nisem testirala (sem pozabila), nekaj je bilo pa govora o tem, da naj bi otročka po porodu testirali, če bi opazili kake znake okužbe. Kolk je pa to res, pa ne vem. Sem se pa hotla testirat, ker je kolegica močno priporočila, zadeva ni tako nedolžna, kot že sama veš. Vprašaj G, kaj pravi, morebiti se še da izpeljat.user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
5.2.2011 17:15:34   
babynitka
biljana I hvala ti za link user posted image

delfinka ful sem vesela da ste končno vsi skupaj doma...user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte. user posted image

srečno vsem ki ste v dihanju - dihamo z vami... user posted image
evo to je en kratek post za dojenčke... user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
5.2.2011 17:32:42   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Evo mi smo prišli s sprehoda....bilo super...sedaj pa se je najavil obisk tako da počakamo še to...potem pa v horizontalo pred tv.-....namreč danes smo slabo spali...

Glede čepa.....meni se še sploh nič ne dogaja,,...a čep se vsaki odlušči??

Do roka še kakih 14 dni nekje...ampak izgleda pa še nič kaj ne....jojjoj upam da nebom med tistimi,ki so se matrale še po roku......-vam povem da drugi tedn probam z melancaniuser posted image user posted image
Dosti je bilo all inclusiva,....mene trebuh že preveč tišči...pa še strijice male so se mi tri naredile...in sedaj se bojo sam še bolj če bomo še dolgo morali čakati...kr se mi koža nima več kam raztezati.....

ne se ne odlusci vsaki... jaz tega prej sploh nisem vedla, dokler mi ni ena v P povedala, da se ji je zacel luscit in je zdravnik reko, da se to ni 100 % znak, da je porod tu... zdaj pa ne vem..

samo 3 strije mas??? uhuhu jaz sem tak kot je cukica enkrat napisala ko ZEBRA  in mi je cist vseeno
delfinka user posted image user posted image user posted image user posted image samo da ste ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bibi mali pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ateja pa mamo!

ekola soba postrihana! pol pa se samo postlco postiljam in smo kredi! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 5.2.2011 17:35:08 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?