|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
4.2.2011 22:09:06   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

valek ne, modra nama je ful všeč. Tisto je posteljnina, pa je drgač čist nevtralna, sam nama se je zdela res lepa, lih taka za pančkat. user posted image
Nekaj oblekic je pa res v modri barvi, ker nama roza in hello kitty sploh ne potegnejo.
Drugače pa do konca nisva bila 100%, če bo punčka, tak da sva rekla, da bodo barve bolj nevtralne, na koncu smo pa na fantovskih končal. user posted image

aha....zanimivo....sej prav...meni tudi roza ne potegne...sm tudi rekla da če bi bila punčka bi menda vse drugo kupila kot roza....heh js bi pa zihr imela v vijolični in violet dosti....pa vse ostale neutralne barve....
kr mi gre tudi na živce da se tak tipizirajo barve po spolu...js sm si pa naredila zihr položaj in sm za fantka kupila v bež,zeleni, rumeni,rjavi barvi, ....kr pričakujem bolj kot ne v modri cotike.....pa da nebo vse v modremuser posted image user posted image

u se podpisem pod tole!! JAZ ZELO ANTI ROZA BARVA user posted image prej crna.. majke mi! priznam, kupla sem ene roze hlace iz flisa ker so ble poceni 2 € ehehe - drugace jih nebi.. in to je vse oz. teta mi je zakvackala roza copatke, pa od mene ko sem bla mala imam ene 2 pajaca roza bela, druga pa nic. Roza barva mi je nasplosno grda... nvem.. joj pa tale đe si maco user posted image kr nekaj!! upam, da bodo cim manj nosli v roza barvi, ker ZELO POVDARJAM da nasa zaba nebo pinkica user posted image user posted image , tak, da za bozic sem dobila hudi vijolcni komplet!! noro.. druga pa je pisano.. najvec je pa belega.. no mamo tut crno, rjavo, oranzno.. ni da ni user posted image

teyla user posted image user posted image prou cort je!! 

jaz + user posted image sma se pa danes vrgla v risanje in barvanje.. ne morem vrjet, da je moj v pou urce narisal na stecno vini d puja in co. jaz pa sem hodla na slikarske  delavcnice ene 10 let user posted image ... ko bo konc - no do nedelje more bit, ker hocem vse prstimat, da moj ne bo mel dela, ker je itaq napol invalid.. ko bo konc, pokazem slike.. mislim, da bo prav carsko...

REGISTRIRANA MA KJE SI????

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.2.2011 22:16:40   
Teyla

valek ne, modra nama je ful všeč. Tisto je posteljnina, pa je drgač čist nevtralna, sam nama se je zdela res lepa, lih taka za pančkat. user posted image
Nekaj oblekic je pa res v modri barvi, ker nama roza in hello kitty sploh ne potegnejo.
Drugače pa do konca nisva bila 100%, če bo punčka, tak da sva rekla, da bodo barve bolj nevtralne, na koncu smo pa na fantovskih končal. user posted image

aha....zanimivo....sej prav...meni tudi roza ne potegne...sm tudi rekla da če bi bila punčka bi menda vse drugo kupila kot roza....heh js bi pa zihr imela v vijolični in violet dosti....pa vse ostale neutralne barve....
kr mi gre tudi na živce da se tak tipizirajo barve po spolu...js sm si pa naredila zihr položaj in sm za fantka kupila v bež,zeleni, rumeni,rjavi barvi, ....kr pričakujem bolj kot ne v modri cotike.....pa da nebo vse v modremuser posted image user posted image

Midva sva sicer tudi kupovala bolj na fantovskem oddelku, ampak sva gledala bolj bele in bež barve. Imava pa tudi nekaj rumenih in pa zelenih stvari, pa kakšna oranžna se najde. user posted image

Sem mogla tamalo nahranit, zato me je zmanjkalo. Nekako imam občutek, da bom čez eno uro na istem, ker je ful malo pojedla. user posted image

patrisha povej, ko boš naložila slikice od poslikave, jaz bi prav rada videla kako je izpadlo. user posted image

Zdaj bo pa tudi mene zmanjkalo, ker sem res utrujena.

lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.2.2011 22:17:59   
Patrisha

Midva sva sicer tudi kupovala bolj na fantovskem oddelku, ampak sva gledala bolj bele in bež barve. Imava pa tudi nekaj rumenih in pa zelenih stvari, pa kakšna oranžna se najde. user posted image

Sem mogla tamalo nahranit, zato me je zmanjkalo. Nekako imam občutek, da bom čez eno uro na istem, ker je ful malo pojedla. user posted image

patrisha povej, ko boš naložila slikice od poslikave, jaz bi prav rada videla kako je izpadlo. user posted image

Zdaj bo pa tudi mene zmanjkalo, ker sem res utrujena.

lahko noč vsem skupaj.

upam, da bo ju3, ce ne pa v nedelo... lepo spi pa lahko noc! pa tamalo malo stisni se za mene  user posted image user posted image uhuhuhu se malo... sem ze prav malo zivcna.. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.2.2011 22:19:52   
Teyla
Hehe, mala že spi v svoji posteljici. Očku gre to prav dobro od rok. Je pa res, da mala zakomira že pri hranjenju, potem pa samo še kupček podremo in damo v posteljco. zaenkrat ni težav, sam je še majhna. Veliki otroci=velike težave user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.2.2011 22:26:13   
Patrisha

Hehe, mala že spi v svoji posteljici. Očku gre to prav dobro od rok. Je pa res, da mala zakomira že pri hranjenju, potem pa samo še kupček podremo in damo v posteljco. zaenkrat ni težav, sam je še majhna. Veliki otroci=velike težave user posted image

to se pravi krci nehali?? daj povej kak je kaj s prehrano.. no ce se ti da.. nekje je blo nekaj omenjeno o sadju pa zelenjavi, da ni ok na zacetku?? joj mene bo pobralo user posted image
pa da se zdaj nazrem sadja za 1 mesec naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.2.2011 22:39:01   
Teyla
Krči so taki bolj občasni. Težko razložit. kakšen dan se lahko zvija po celo uro, večinoma je pa mir, pa je sam tak malo napenjanja med spanjem ali pa kaj podobnega. Zdej se ful trudimo s podiranjem kupčkov, če ne je res štala.
Drugače pa ja, sveže sadje (predvsem agrumi in podobne kisle zadeve) je prepovedano. Zelenjava (sveža) prav tako. S solato je hudič,zato ker jo kisamo, brez kisa pa probaš kakšen list ali dva. Vse postopno uvajaš. čeprav so to meni zdi pretirano, ker je res tumač. od kje naj pa pol vitamine dobiš? user posted image
Tak da jaz sem danes že dva krhlja jabolka pojedla, ampak je mala itak star "že" teden dni. user posted image

Pa pazit se moraš oreščkov, močnih začimb, pikantnih zadev. Dobra stran pa je, da se ne rabiš več pazit zarad toksoplasmoze in drugih zadev, tako da je tista hrana ok. Samo jaz je ne smem zarad jetrne diete (imam brez maščob, brez rdečega mesa...). Hvalabogu imam v pondelk pregled (ki bo btw še pri šolski zdravnici, lol) in pol upam, da bo konec tega. Sem mislila, da bo zadeva zginla takoj po porodu, pa sem se zgleda zmotila. user posted image

NIč, zdaj grem pa res spat, ker bopm dol padla, pa se začela po tipkovnici slinit. Pol pa kakšna tipka ne bo več delala. user posted image

lahko noč  user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.2.2011 22:41:18   
Patrisha

Krči so taki bolj občasni. Težko razložit. kakšen dan se lahko zvija po celo uro, večinoma je pa mir, pa je sam tak malo napenjanja med spanjem ali pa kaj podobnega. Zdej se ful trudimo s podiranjem kupčkov, če ne je res štala.
Drugače pa ja, sveže sadje (predvsem agrumi in podobne kisle zadeve) je prepovedano. Zelenjava (sveža) prav tako. S solato je hudič,zato ker jo kisamo, brez kisa pa probaš kakšen list ali dva. Vse postopno uvajaš. čeprav so to meni zdi pretirano, ker je res tumač. od kje naj pa pol vitamine dobiš? user posted image
Tak da jaz sem danes že dva krhlja jabolka pojedla, ampak je mala itak star "že" teden dni. user posted image

Pa pazit se moraš oreščkov, močnih začimb, pikantnih zadev. Dobra stran pa je, da se ne rabiš več pazit zarad toksoplasmoze in drugih zadev, tako da je tista hrana ok. Samo jaz je ne smem zarad jetrne diete (imam brez maščob, brez rdečega mesa...). Hvalabogu imam v pondelk pregled (ki bo btw še pri šolski zdravnici, lol) in pol upam, da bo konec tega. Sem mislila, da bo zadeva zginla takoj po porodu, pa sem se zgleda zmotila. user posted image

NIč, zdaj grem pa res spat, ker bopm dol padla, pa se začela po tipkovnici slinit. Pol pa kakšna tipka ne bo več delala. user posted image

lahko noč  user posted image

tnx za razlago! idi spat ja!! lahko noc!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
5.2.2011 0:29:57   
sisi8
Jutro, danes pa očitno ne bom zaspala, sem budna ko strela.Pa user posted image očitno dela prevale. Ah joj kako se tole vleče, se že kar vidim na tistih pregledih vsak dan tako kot prejšnjič.user posted image ajde nočko vsem, jes grem pa spet jestuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
5.2.2011 2:09:49   
sisi8
Joj punce nč ne bom čakala, prejle mi je odteklo malo plodovnice popadki so pa na deset minut - mislim sej ne morem verjet pa jajčevce sm nardila za kosilo.user posted image user posted image Lepo mi bodite, javim ko pridem nazaj.

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
5.2.2011 4:56:43   
samsara04
jutro,

no, jaz grem ravno spat user posted image sem še imela obiske oz. praznovanje roj. dneva, pa se je precej zavleklo...

sisi8, držim pesti zate in veliko user posted image user posted image user posted image ti želim.

nočko

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
5.2.2011 5:08:43   
mateyci
Dobro jutrouser posted image

Jaz sem že tle, ker ne moram spat, Samsara04 tebi pa lahko noč user posted image

Sisi8 SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
5.2.2011 8:26:44   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Joj punce nč ne bom čakala, prejle mi je odteklo malo plodovnice popadki so pa na deset minut - mislim sej ne morem verjet pa jajčevce sm nardila za kosilo.user posted image user posted image Lepo mi bodite, javim ko pridem nazaj.

Wau...jajčevci očitno torej pomagajo nekaterim,.,.torej akcija...drug tedn bojo zihr na sporedu za kosilo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
5.2.2011 8:34:02   
valek
Dobrojutro punce... da malo opišem mojo kavbojsko noč.....
sem budna od 4-ih zjutraj...tudi mož ni mogel spati, tako da sma se
do kakih petih trudila zaspati in se premetavala po postelji...pa ni šlo...
pol je mojmu prišla na idejo akcijauser posted image user posted image ,,...no pol sma to opravila...
pol pa sma se do 8-ih pogovarjala v postelji kot raztrgana klavirja....user posted image user posted image user posted image

Zdaj sm se napapcala....in sm fraj..-grema na kosilo k tašči in mi ni treba
kuhati.,...se mi kr fajn zdi....user posted image

Zunaj je pa spet taki lepi dan...bomo zihr šli kaj na kak sprehod.....mmmmm

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
5.2.2011 8:35:59   
Urša
Dobro jutro!
Ponoči so se mi pojavili redni popadki na 5-7 minut, ampak to so bili tako švoh, da ni bilo potrebe it nikamor. Čeprav moj gospod se je pa zbudil in precej resno vzel zadevo, si je šel ob 3h zjutraj kavo kuhat! user posted image user posted image user posted image
Jaz se bom šla vseeno v P pokazat, še prej pa gor in dol po stopnicah pa v trgovino po en malancan! user posted image

Sisi, vso srečo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
5.2.2011 8:43:56   
Tisia

Še slikica najine hčerkice:

user posted image

Madonca, sploh se ne vidi, kako sem ponosna. user posted image Da bom dojela, da sem mama, bom pa verjetno še rabila nekaj časa, ker mi še vedno ne gre v glavo. user posted image

kako je lušna iiiiiiiiuser posted image , mi grejo kar solze v oči ko vidimuser posted image ... komaj čakam da tole naše dete pokuka ven da ga stisnem

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
5.2.2011 8:52:12   
hel32
Sisi, upam, da si že rešena, in stiskaš svoje dete.user posted image user posted image user posted image

Punce, meni se je spet danes ponoči tako fejst spustil trebuh,.....drugače me pa kr fajn boli tam spodi,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nič čakajmo.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
5.2.2011 8:57:59   
Urša
Super Hel32! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
5.2.2011 8:59:35   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi
ogledujem si pestunje oz. vreče za nošenje otročeka. A ma kera kake izkušnje kaj je najboljše... pouch, al sling z obroči, al pestunja (npr. od Mark & Neli), al Minimonkey...?? user posted image Ma polno jih je pa ne vem kaj bi blo najbolš vzet. Nekak mi je padu v oči Hotsling pouch na www.mojskratek.si - ga mogoče kera pozna al pa uporablja?

Jst sem si nabavla trak Sleepy Wrap, kako se obnese ti bom lahko povedala, ko ga bom lahko sprobala. Je bla pa na forumu ena debata o teh nosilkah, pa si lahko mal prebereš, mogoče ugotoviš kej koristnega
http://www.ringaraja.net/forum/m_5506113/mpage_1/key_/tm.htm

Mišyka, hvala za info user posted image - sem mal pregledala forume, ampak čist iskreno... še vedno ne vem kaj bi izbrala user posted image . Pouch se mi zdi taka enostavna zadeva, trak pa nekak bolj koristen... po moje bo najbolš da si sposodim eno in drugo za kak tedn, pa bom pol vidla user posted image Te pa res prosim da sporočiš kako bo, ko boš začela Sleepy wrap uporabljat...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
5.2.2011 8:59:47   
Tisia
ina5505 ČESTITKE ZA PUPIKO MAJOuser posted image user posted image
patrisha še sam tukaj,zaenkrat nič ne kažeuser posted image ...čeprav ko me primejo bolečino bi pa kar odložila poroduser posted image user posted image
no malinov čaj mi velik pomaga za krče,je pa da zapirauser posted image ...drugače sem hodila na blato 2x na dan sedaj pa komaj 1x user posted image  nič ga bom morala nehat pit drugače bom še hemeroide staknilauser posted image
sisi8 srečno če že dihašuser posted image user posted image držimo pesti da boš čimprej zibalauser posted image user posted image
no samsara04 je zjutraj predala smeno mateyciuser posted image  punce nič ne spite?
valek tvoj ima pa dobre ideje za nočno telovadbouser posted image user posted image  pa še nič ne dogaja a ne..... bo treba melancane jestuser posted image kako pri sisi delujejouser posted image
ooo urša ti nam boš tudi ušla v Puser posted image user posted image ...srečnouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biljana l -- 5.2.2011 9:00:36 >

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
5.2.2011 9:00:36   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Zdaj pa moram spet malo pohecat.... Patrishouser posted image  user posted image  user posted image

Kje se spet skrivaš? Gnezdiš? user posted image

J6, se že dolgo ni javila, najbrž se že cartajo. user posted image

30 minutni sprehod je za mano, boljše kot nič. user posted image

uh danes pa mam projekt pa pol!! risali smo po steni, zdaj sledi cohanje starih bedarij dol, potem pa se barvanje.. sem pa glih kar iz urnega sprehoda.. zdaj pa se picim kuhat! pa baje morem pocivat MHM KAO! bom po pondelku pocivala, zdaj ni casa...

SE ZDAJ MI NI NOBENA NIC POVEDALA O MV?  kaj to pomeni da je zmehcan, pa ce se lahko odmehca??? mater, nobena me vec resno ne jemle user posted image

Vidim, da nobena noče odgovorituser posted image user posted image , če je MV zmehčan, pomeni, da se čas za porod bliža, in NE, ne more se odmehčat, nikakoruser posted image user posted image , samo bolj se bo še zmehčal!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
5.2.2011 9:05:12   
vipercat
dobro jutro. mi imamo pa sončka user posted image
ravnokar kofetkam za računalnikom, moja dva pa gledata risanke po tv user posted image

v p so me tok napsiheral glede tega poroda, da sem danes (kolikor sem spala) sanjala vse varijante, da mi je odtekla voda, potem sem imela popadke, potem se je nekaj v trebuhu dogajalo...user posted image

saj bo kmalu konec user posted image

suzy - jest upam da boš kar ti na vrsti... si že res zaslužiš user posted image

little miss - jaz ga bom imela v vrtcu, ker enostavno ne morem  sfolgati 2 na enkrat - no ati ne boo mogel sfolgati, ker jaz bom to rundo resnično počivala nekaj tednov, ker sem prvič po carskem bila preveč pogumna, pa me to še danes tepe. če bo mali zbolel, ga bom za kakšen dan poskusila dati babici, drugače, pa se tolažim, da so viroze že počaasi pri koncu... ja vem - slaba tolažba user posted image

registrirana - glede otroških bolezni, tudi moja mami ni vedela da bi kaj dala skozi, pa sem v prvi nosečnosti šla na test in so mi odkrili da sem jih že prebolela (oziroma testirajo samo za rdečke ker so v nosečnosti najbol nevarne). izgleda da sem imela tako blago obliko, da sploh opazili niso.

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
5.2.2011 9:17:08   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Mož mi je dal izlazak u grad. user posted image Pa sem se vrnila v petih minutah, ker se mi je vse ulilo med nogami. user posted image Bom morala biti še malo noter zaprta.user posted image

o jej - boš pa kasneje dvojno rundo vžgala user posted image

pilotgirl - držimo pesti za nikca

go urša, go urša user posted image

tayla - kakšne lepa slikica user posted image
suzy - tudi tvoja slikica ni slaba user posted image

ina - lepo da si se javila in čestitke za punčko

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
5.2.2011 9:22:16   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

sisi - držim pesti, da si že fertik hudega in da se že cartate user posted image

nič grem pogledat dol moja lupčka. lepo se imejte, in pridno dihajte tiste, pri katerih se kaj dogaja

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
5.2.2011 9:34:18   
MoSoNi
PilotGirl.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nikca, da bo čim prej vse v redu

Urša, srečno... če bo treba že dihat user posted image user posted image user posted image

ina5505 čestitke za malo princesko Majo!! user posted image user posted image user posted image

Teyla... kok luškana pupa! user posted image user posted image user posted image Js tud še kr ne verjamem da bom mamica... po moje še pol ko bom mela čmrlja v rokah, ne bom verjela user posted image

Sisi8... ziher že cartaš user posted image user posted image user posted image Če ja... ogromno prijetnih trenutkov!! Evo... jajčevci pomagajo! user posted image user posted image

Suzy... še vedno 2 v 1? Držim pesti, da se bo kmal odloču da pride pogledat na svetlo... user posted image user posted image user posted image

Izpadanje las... men že od začetka nosečnosti skor nič več ne izpadajo, prej so mi pa kr no... tk da sem prav vesela. Sicer se redno barvam (no, moj dragi me, ko najde čas), po porodu bom pa po moje brez ostala user posted image

Glede na to, da se mojemu user posted image čist nč ne mudi na svet - pa sem bla še kak mesec nazaj ziher, da se bomo takle čas že doma na veliko cartali... sem se odločla, da še sobico poslikam prej... tk da grem zdejle v akcijo. user posted image Včeri sva šla z mojim še mal v MB... pa sem šele na pol poti začela študirat kok mama do SG P, če bi se kej začelo... user posted image sma opravla še neki nakupov za stanovanje, ene tapete sva še položla, ... počas pa bo.

Vse, ki vam že kaže na dihanje (js bi tuuud) - srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
5.2.2011 9:41:23   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Zdaj pa moram spet malo pohecat.... Patrishouser posted image  user posted image  user posted image

Kje se spet skrivaš? Gnezdiš? user posted image

J6, se že dolgo ni javila, najbrž se že cartajo. user posted image

30 minutni sprehod je za mano, boljše kot nič. user posted image

uh danes pa mam projekt pa pol!! risali smo po steni, zdaj sledi cohanje starih bedarij dol, potem pa se barvanje.. sem pa glih kar iz urnega sprehoda.. zdaj pa se picim kuhat! pa baje morem pocivat MHM KAO! bom po pondelku pocivala, zdaj ni casa...

SE ZDAJ MI NI NOBENA NIC POVEDALA O MV?  kaj to pomeni da je zmehcan, pa ce se lahko odmehca??? mater, nobena me vec resno ne jemle user posted image

Vidim, da nobena noče odgovorituser posted image user posted image , če je MV zmehčan, pomeni, da se čas za porod bliža, in NE, ne more se odmehčat, nikakoruser posted image user posted image , samo bolj se bo še zmehčal!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da grem v pondelk direkt v porodno, sam dvomim

tnx

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?