lija30
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja82 moja tamala je zbolela ima vnet ušesek-dobr da je moj zatežil celemi zdravstvenemu domu, da se pridemo pokazat. zdaj smo dobili nek antibiotik-pa bi vas prosila tiste k imate s tem izkušnje,če mi lahk povete po kolkem času to prime,pa kak se naj v prihodnosti izognemu vnetim ušeskom-ker zmeraj je imela kapico,pa ko je pihalo nisva šle ven. js sem žalostna,sam še za jokat mi je ko vidim tamalo kok je boga tud naš sonček je imelpri slabih 3 mesecih vnet ušesek. Pa naš sonček ni nič jokal, imel vročine, jedel je normalno,samo ponoči mu je vedno ful ven teklo.Pa so vsi govorili,da je ušesno maslo.A pri vas jo boli?Joka?Sam nismo dobili antibiotika,naju je pediatrinja poslala prav k otorinolaringologu,ta je posesala ven gnojček in rekla,da bomo najprej skušal pozdravit brez da bi tako majhen otročiček jedel antibiotik.Dala mu je trak namočen v antibiotik v ušesek, pa čez 2 dni smo ponovili in je bilo dobro.Tako,da pri nas smo tako rešili. Velikorat je vnetje ušeska povezano z noskom,Če ima otrok zabasan nosek gre navadno na ušesa.Tako,da mi rešujemo sedaj tako,da mu vsak dan ob previjanju vpihnem v nosek fiziološko in se tako nosek stalno puca.Vmes ko je imel pa ful zabasanega, sem pa še sesala ven, pa veliko več fiziološke sem mu dajala v nos. Sedaj pa sem kupila uno, ki se samo vpihne in ima ful lep nosek. Glede sprehodov in vnetega ušeska.Jaz sem vprašala koliko časa naj bomo notr zaradi ušeska, pa je rekla,da ni treba bit notr, da se gre kamot ven, sam 2 kapice gor, v vozku je tako zavetrje, tudi če zunaj piha.Tako,da smo mi tud z vnetim ušeskom zunej hodil.Je rekla naj se samo par dni ne kopamo, in kasneje pri kopanju pazimo,da ne gre voda notr. Moje mnenje je,da je nisi ti prehladila,da prov lepo skrbiš za svojo princesko.Pač do tega prihaja pri otročkih. Želi,da se hitro pozdravi! Kako pa da so vam takoj dali anibiotik?A je imela ful vročino?
|