|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
4.2.2011 21:36:39   
mamamajča
Matematika, resuser posted image Vsaka čast, jaz je pa ne maaaraaam! :)
Ja, 30 stopinj je kar veliko, vam prav nič ne zavidam teh skrbi..

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.2.2011 21:41:19   
anju
majabar baje se da z blazino za dojenje veliko narediti pri tem da ne zleze.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.2.2011 21:47:24   
majabar
mamamajca, jaz se nisem nikoli z Barbikami igrala, sem vedno raje racunala. Itak sem bila 'poseben otrok'. Pisala in brala sem pri treh letih, racunala prav kmalu, postevanko do 100 sem znala ze v vrtcu. Matematika je zakon!user posted image
Anju, nimam blazine za dojenje:). Drugace sem pa ze slisala, da pomaga. Danes bom dragemu kar resno rekla, da je treba nekaj ukreniti glede tega.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.2.2011 9:07:51   
mamamajča
majabar, kako je zdaj s tisto preiskavo oz. testi, ko naj bi šla z LM?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
5.2.2011 15:21:25   
zinchy
punce a mi lahko poomagate.Enkrat sem zasledila k je ena nalepla link od dokumentarca od dojenčkovega joka pa ga zdej ne najdem.

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 3480
5.2.2011 19:30:06   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

punce a mi lahko poomagate.Enkrat sem zasledila k je ena nalepla link od dokumentarca od dojenčkovega joka pa ga zdej ne najdem.

ojla, kej si ti?Nič se nisi javljala zadnji mesec?Kako ste?Je vse vredu?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
5.2.2011 20:12:29   
caroline1
http://isohunt.com/torrent_details/112437877/dunstan+baby?tab=summary

zinchy- mislim, da je to to

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
6.2.2011 20:16:54   
anju
kakšno zatišje, ste vsi na lepšem? mi smo se nasončkali, nahodili, naigrali...

naša zadnja oktobrka ima 3m, vse naj naj Lienuser posted image Najki ste ok?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
6.2.2011 21:21:32   
Najki
Zmaaatraaana! Vceraj smo bili cel dan v Tolminu na RDju od pranone (92 let), danes pa na Pokljuki na sankanju. Nazajgrede sta oba malcka zadaj v avtu cebljala vsak neke svoje mantre, sta bila prav hecna user posted image . Zdejle bi ze spala, pa se je mulcek zbudil, ko se je naspal v avtu in zdej skace po bajti brez namena skocit v posteljo. Danes je imela Lien 3 mesece user posted image . Hvala za cestitke anju user posted image . V cetrtek je pa posvetovalnica in mogoce cepljenje, ce jo bo ocenil za zdravo user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

24 stopinj je bilo na soncku, tamala je bila cisto prevec oblecena. pa sem ji dala vreco samo cez nogice. Jaz sem pa itak bolj med vrocimi user posted image .

anju spalke brez rokavov? jaz sem obrnila ful stacun, da sem eno z rokavi nasla user posted image . brez rokavov komot najdes v vseh baby stacunah pa tud ksnem intersparu, leclercu (imajo ene 5 modelov haha), potem pa sama zasijes odprtino pri rokicah. dej mu ksn predmet v rokice med uspavanjem, mogoce ne bo po dudi segal

ah to glede spanja v posteljici sploh ni panike. jaz sem vecjega veckrat imela pri sebi, ko je bil oci par dni na konferencah al pa sva ga vzela k sebi, ce je bil bolan, pa ga ni bilo problem dat nazaj v posteljico po parih dneh skupnega spanja. in to od pol leta dalje do dveh let na vsake tolk casa. zdej se sicer kdaj ustuli k nama, se nekaj casa valja po postelji, malo pocarta, parkrat odloci zaspat, ma na koncu se odloci za svojo posteljico user posted image .

zoja mi damo 1-2dl fizioloske v nos na eno pucanje. ima poln nosek ze 2 meseca in je tudi imela 1x vneto uho. s sprico ji spricamo not tolko casa, da neha sluz ven tect, potem pa se z babyvacom spraznimo nosek, ker ne zna se spihat.

majabar midva sva tudi celo zibko podlozila pod nogo. Ker je old school zibka, sva jo dala na litrske flase od fizioloske, ker imajo utor in jih skupaj zvezala, normalno posteljico bi pa lahko s ksnim debelim kocem, na debelo zlozenim, da ne bi drselo, ker knjige bi najbrz spodrsnile. Bratec ima pa tako posteljico, da se lahko vsak vogal posebej dvigne po centimetrih. Zdej imata oba dvignjeni posteljici, ker imata ze dolgo polne noske in tako veliko lese spita.

zinchy 7kil?? cel fitnes user posted image .

Jutri me ful mika ZOO, ce bo lusn dan. Imamo vsi trije letne karte, za Lien je pa itak zastonj. Vprasanje samo, ce bo dragi imel dopust ali ne, se se sam ne spomni user posted image .

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
7.2.2011 7:34:46   
anju
dobro jutro.

uu Najki, čist te je segrelo user posted image uživači. danes bo še en tak dan, moj dela, no jutri ne, pa bo tudi lep danuser posted image včji šmrk je še doma, pridno s prstki odšteva dneve, ki še ostanejo doma. prvi dan je vsakemu, ki sva ga srečala pokazal (če ga je bilo sram, sem mogla pa jaz pokazat) koliko dni bo on doma, najpomembnejša novica!

Najki če dam malemu kaj v rokico ali spusti ali pa gleda in se spet moti, podobno kot z dudo. ma on že ve da ima dudo in je takoj tam rokica. če mu jo pa v bodi zapnem, je pa takooo hud nameuser posted image saj, lahko da bo kmalu konec tega, pa bo prišlo kaj drugega...

nič, uživajte še 2 prstauser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 7.2.2011 7:35:40 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.2.2011 8:46:58   
mamamajča
Dan!

Najkiuser posted image Tebi je blo pa vročeuser posted image Super, da ste uživali, no me smo se že počasi spraševale, če je vse v redu, ker se nič ne javiš.
Ah Lien, poljubčke za tri mesece- kako letijo ti meseci, ne?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
7.2.2011 12:25:11   
Najki
Smrcaca sta v postelji, po kosilu gremo pa mogoce v ZOO al pa dolg sprehod. Lahko bi sli do bajerj racke futrat. Oci je doma, tako da bo lahko mulcka nosil, ce se mu ne bo dalo vec hodit user posted image .

Problem je samo to, dasem jaz vsa mackasta, verjetno od voznje vceraj. Me bolijo oci in posledicno glava. Najbolje, da se jaz malo oddremam zdej.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.2.2011 23:28:22   
2ursae
če še niste videle: preko spleta se da natisniti kupon za 50% popust za obisk Postojnske jame

http://www.kd-zivljenje.si/minimundus/prijavnica-za-popust

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.2.2011 15:01:14   
filisa
Lep sončen pozdrav!

Mi smo eno rundo sprehoda že dali skoz, zdaj se hitro najemo, pol pa spet v naravo!

Pridno tud vadiva vožnjo zadaj, z ogledalom (  le katerega bom, če me boš še tolk jezlo vrgla skozi okno user posted image ). Mah, to ogledalo mi res spije več živcev in energije, kot user posted image   user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.2.2011 20:13:47   
mamamajča
filisa, kaj ti nagaja?user posted image

A mi verjamete, da imam danes spet menstrualne krče, to pomeni, da se napoveduje že tretja? Sicer res ni 28 dni med vsemi, se kar nekam čudno pojavljajo.... ampak halo... če sem pa rodila komaj no!user posted image

Danes sem ugotovila,  da sem obsedena s temi malimi nogicami, rokicami, usteci in očki.... joooj, in prav tisto resno razmišljam, da pa mogoče to le ni zadnji moj dojenček. Se mi zdi, da mi je usojeno imet dojenčke, ker mi tolk pristajajouser posted image

majabar, kako sta vidva?

pokooooooooraaaa, dovolj potepanja, kje si???

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.2.2011 20:35:26   
majabar
mamamajca, seveda! Kar se kaksnega:).
Midva sva kar OK. Zdaj ze 4 dneve nisva ves cas sama. Smo lepo na treningu in tam poleg varuske z veseljem se kdo pocuva LM. Ocka pa tudi seveda:). Spet ne pijem mleka, zdaj 4. dan. Vceraj ga je pestoval ocka, sta se gledala v ogledalo in je pobruhal celo ogledalo, prav neverjetno! A, ce sva dva, ga en drzi, drugi pobrise in je lazje.
Pa se to, sem mu naredila zelo nagnjeno lezisce iz blazin in dek. Ne vem pa, kako naj bo v takem polozaju cez dan.

< Sporočilo je popravil majabar -- 8.2.2011 20:39:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.2.2011 20:38:42   
anju
čisto zatišje tu gor, zgleda da se ne potepa le Pokora.
mamamajča pozabla si kako boli rodituser posted image pravijo da mama mora punčko imetuser posted image

Vitan ni kakal že od prejšnjega ponedeljka, je kar siten. večjemu so se odšteli prstki in gre jutri v vrtec pa bo spet dolgčasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.2.2011 20:42:05   
majabar
anju, kako gre dojenje?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.2.2011 20:53:58   
anju
majabar tako takouser posted image danes dopoldne je šlo super, potem ga je za 2 obroka neki matralo, po jokanju se je končno najedel in zaspal. ne vem zakaj se mora kregat, potem pa gre.
meni je rekla P, da naj bi ga še 1h po dojenju imela v pokončnem položaju. eni nagnejo tudi previjalne. res je hudo, ma pomiri se s tem da nekaj ostane v njem, da tako lepo napreduje. pa to da hoče jesti je tudi zelo lepo!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.2.2011 21:00:00   
mamamajča
anju, nisem pozabla, brez skrbiuser posted image no po drugi strani pa mislim, da je nemogoče, da bi blo še enkrat tak hudo. Saj sem rekla, ko bota ta dva večja, bi pa še ja, čez kakih 7, 8 letuser posted image

Torej ti še greš po punčko al kak?user posted image

majabar, opaaš razliko zdaj ko ne piješ mleka?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.2.2011 21:03:43   
mamamajča
polmaja, vidim da si tukaj, pogrešamo te!

Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.2.2011 21:04:19   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Torej ti še greš po punčko al kak?user posted image

mislim da moram nehat mislit o tem, pol bomo pa vidliuser posted image

kaj je že blo pri vama z Brinom? popkovnica okol vratka?

< Sporočilo je popravil anju -- 8.2.2011 21:05:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.2.2011 21:07:14   
mamamajča
ne, 11 ur popadkov pa nič odpiranja. pol pa 2h umetnih in je šlo vse na silo in kratka popkovina.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.2.2011 21:12:39   
anju
in kako je blo pri Marku?

Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.2.2011 21:30:08   
mamamajča
ah pri Marku prav fino. V porodni sem bila osem ur, popadki so hudo bolelo, potem tisto samo iztiskanje na koncu pa sploh v redu, mam res lepe spomine na prvi porod. Pač nekako razmišljam, da so metni popdki v bistvu prisiljeni popadki, vse potiskajo na silo in temu primerno boli...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?