Ploha
|
mi vsi smo za 1x še vsi zdravi. RD za meto odpovedan, ker so vsi okoli nas bolni, zdej smo v sterilnem okolju (pa nimam tako čisto , ampak jih zavijam v vato, no vse nas, ni šans da kdo zboli, grem sigurno bosa na ohcet --> še vedno ) u glavnem pestro... farfala: prstane greva jutr gledat in upam, da naročit....bo pa najverjetneje iz jekla ali titana nama je OK, mal drugač. Zakaj bi mogl pa vsi enako met. čevlov še vedno ni...mogoče jutr... najin šofer ga že serje, take stresa da zanč ko smo se šli za cvetje ment, da sm 3 ure skup umirala od smeha, take prbija, to bo enga smeha...komaj čakam, sva si nabrala same luštne in preproste ljudi, take da nama pašejo (priči in šofer) in zna bit da bo tko dobr da se bom še 1x še vedno niso vsi povabljeni...še 5 vabil. so pa skoraj vsi takoj rekl, da pridejo na ohcet. teli trije tedni bojo nori.... 15 kil piškotov mam naročenih, ene dobrih 10 jih mormo pa sami spečt...juhej,... v glavi si vizualiziram ohcet, k porod pa vadm dihanje pa zadrževanje solz aha vabila so narejena, sma jih mam na digitalcu, pa se mi zdje res ne da gor prenašat. bom kuj ko uspem. kiara: tebi pa hitr in lahek porod, pa seveda zdravo dete! Ni važno kaj je, sam da bo pob zdrav (joke) a je še kej, kar nism uspela povedat... aja ful me mika minimundus v postojnski jami, morda nam rata, po poroki. Da gremo sami z meto. nekaj vas je bolanih, šc šc bolezni, virusi, bakterije, alergije STRAN! dekliščina: nasledno soboto. Upam, da nas bo kaj, 18 je povablenih. Še čakam na odgovore kaj porečejo babe. krtekxx: tam proti tvojemu koncu imam lovsko kočo najeto. morje: slovenska obala. Lokal patriot, še vedno. 3 dni pa basta. smučanje: kaj je že to? Pozabla sm pomoje smučat, ker ne ohranjam tega in zdj sm vsako leto slabša. Pa sem "skoraj" na krvavcu doma...ampak mi je karta odločno predraga, pa še nuben okol mene ne smuča, če pa že, pa nima cajta. Sama pa ne grem.
|