|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 21:17:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 21:19:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
   RE: Junijke 2011
2.2.2011 21:21:41   
sobrate
Reggie jaz sem iz domžaleskega konca, sam v šolo za starše pa ne grem, pričakujemo drugič tko da neki že vem o temuser posted image .
Pravjo da je na Fužinah fajn, pa še blizu je pa maš kje za parkirat. Sej poglej si mal urnike predavanj, pa se odloči kaj ti odgovarja.
http://www.zd-lj.si/zdlj/index.php?option=com_content&view=section&id=18&Itemid=356

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.2.2011 21:25:34   
sobrate
Pa vidm da je velikim všeč vozek  Mutsy. Jaz ne vem, verjetno je kul, saj se čedalje več user posted image  pelje po cesti v njem. Moja prijateljica ga je mela, vozek s košaro ji je bil ok, pol ko so pa šli na športni del ga je pa čist skritizirala. Tko da je šla pol po bugaboojauser posted image . Tega je pa prodala.
Jaz pa sem še vedno čist zadovoljna s concordom user posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 21:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.2.2011 21:48:22   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: Ninchy

Itak da se splača da si zaposlena..... ker porodniške dobiš povprečje neto plače, kar je pa minimalna precej višja kot pa taka porodniška, kakršno ti omenjaš....

Jaz imam približno 630€ bruto plače in sem računala na strani Centra za socialno delo povprečje zadnjih 12 mesecev in mi pride izračun 480€. Ne zastopim zakaj je minimalna precej višja, kot jo jaz omenjam?

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.2.2011 21:53:37   
fluf
sobrate ma športni del ni idealen, sam men itak šp. del ni bil pri nobenem bog si ga vedi kaj všeč... tako da se mi zdi, da sem pri mutsyu sklenila en ql kompromis... majo ga ene 4 znanke, pa so zadovoljene user posted image

Mihelinka uf... evo men se tud ne zdi da ni tok hudo... ko berem, da so se do 25t zredile za 10kg, se mi ne zdi velik... pa npr. men teža ni naraščala na začetku, tko da sem bla mal "kregana", pol je šlo pa v štirih tednih gor skori za 3 kg, zdej pa že 14 dni spet stagnira (ma še dol gre rajš kej). Pa ITMja se ne računa v nosečnosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.2.2011 22:01:34   
Tiara123
Mihelinka!
Meni so rekli, da se dela glukozni test po 24.tednu nosečnosti, nč prej.. Najbrž te bodo takrat dali testirat. Je pa znak za nosečniško sladkorno povečana količina plodovnice, tako da si tega ne želet user posted image

Ej, ene se zredijo fuuul, druge nič, dokler se dojenček normalno razvija in ti nimaš kakšnih drugih resnejših težav, ne bi smele tudi kg bit tak problem.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 22:02:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rado_vednica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.2.2011 22:08:01   
delfinka2211
Mihelinka....če se ti dobro počutiš mislim da ne bi smelo bit problema....tud js js bol močna imam še večji index in se ne sekiram...men je rekla moja G da je večji problem če se 40kg punca zredi za 20kg, kot pa nevem 80kg punca za 20kg ker je telo navajeno neke večje teže, tak da lej ne sekiraj se. Dokler je z malim vse ok ni panike. Pol bi js tud mogla ne vem kok pazit pa lej js jem kar mi paše, pa kar mi telo pove da rabim. Dans sm očitno rabila pico s pršutom user posted image . Eni G hočejo zelo prestrašit user posted image in sploh ne povejo zakaj je to tak, pač je njihovo mnenje. Js mam tud bušija že kr velikega k sm ga že tud prej mela obloženega s špehom, pa nimaš kej, ne mormo bit vse suhe. Vse smo pa definitivno sexi user posted image .
No zdaj pa grem malo na uživancijo...kopel v dvoje doma...user posted image

pridne bodite

nočko

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.2.2011 22:57:41   
mayalottie
Ah Mihelinka, saj si se čisto normalno zredila! Jaz sem se 6 kg, sem 23.teden. Pa sem če ne manjše postave in bolj drobna. Imam velik trebuh. meni ginekolog ni nič rekel, pa tudi drugi so mi rekli, da je normalno 7kg do sedaj. Tko da...Ne sekiraj se toliko, samo pazi na prehrano, pa gibaj se kaj. Važno, da se dobro počutiš in da je dojenček ok.

jaz sem pa slišala, da se suhice morajo zrediti bolj kot tiste z močnejšo postavo.

Ne sekirajte se za kilce, po porodu bo šlo vse dol! (vem pa, da je težko, tudi jaz se težko sprijaznim z žogico pred mano in mehko ritjo;)...je pa ena napisala, da smo lepe, najlepše smo!)

Neposredna povezava do sporočila: 2136
3.2.2011 8:09:07   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

IZVIRNO SPOROČILO: Ninchy

Itak da se splača da si zaposlena..... ker porodniške dobiš povprečje neto plače, kar je pa minimalna precej višja kot pa taka porodniška, kakršno ti omenjaš....

Jaz imam približno 630€ bruto plače in sem računala na strani Centra za socialno delo povprečje zadnjih 12 mesecev in mi pride izračun 480€. Ne zastopim zakaj je minimalna precej višja, kot jo jaz omenjam?

ne razumem tega drugega dela..

da je minimalna precej višja kot jo ti omenjaš?

saj jaz tudi ne, zato sem pa vprašala, kaj bi to lahko pomenilo?...

Neposredna povezava do sporočila: 2137
3.2.2011 8:48:14   
rado_vednica_
Ali katera ve, ali očetje rabijo potrdiloo šoli za starševstvo v Kranju ali Lj, če želijo biti pri porodu?

Neposredna povezava do sporočila: 2138
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 9:19:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2139
3.2.2011 9:28:39   
fluf
učer je blo na MŠ rečeno, da za Kranj ne...

Neposredna povezava do sporočila: 2140
3.2.2011 10:40:42   
delfinka2211
Živjo vsem

Dans sm pa ob 5h doživela nekaj najlepšega...tako pravo brcanje najinega sončka....ni lepšega ko to začutiš...moj je skor zamudil v službo, samo je mali/a brcal glih takrat ko je moj umaknil roko....hehe...ful zabavno

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.2.2011 11:17:02   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Preveč sem se zredila, sej ima prav G. Nosečka sem 21t 6d in sem na +8kg oblečena (doma imam mičkeno čez +7kg v pižami). Ampak sem že drugač mal buckasta, prej sem imela BMI 25,8 (normalen si kao do 24,9) in zdaj z BMI lezem že proti 30! Že tako se ne bi smela v celi nosečnosti zredit za več kot 11 kg.

ne mores BMI računat v nosečnosti..ni realno.. tebi edi če ti je kaj rekla ti je zato, ker ti gredo kile hitro gor, glede na tvojo "podlago"...

zakaj te pa ne da takoj na glukozni test..da izključi to..??

Ne vem zakaj me ne da na glukozni test, ampak mislim pa da zato, ker ko mi kr tam sestra iz prsta izmeri sladkor in ga imam vedno 4,1 ali 4,2 kar je malo in pol je verjetno kr izključil sladkorno. Ne vem...bomo vidli kaj bo zdaj dalje na pregledih, mogoče me pa da naslednji teden, ko imam spet pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
3.2.2011 11:21:39   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Mihelinka!
Meni so rekli, da se dela glukozni test po 24.tednu nosečnosti, nč prej.. Najbrž te bodo takrat dali testirat. Je pa znak za nosečniško sladkorno povečana količina plodovnice, tako da si tega ne želet user posted image

Ej, ene se zredijo fuuul, druge nič, dokler se dojenček normalno razvija in ti nimaš kakšnih drugih resnejših težav, ne bi smele tudi kg bit tak problem.

Ja to je res, da nimam nobenih drugih težav razen glavobolov in zgage. Nič me ne boli (ne križ, ne noge...), ne otekam v gležnjih (še in upam da ne bom), vse drugo je ok. Edin trebuh ko balon. No danes ob 17h mam UZ, bomo videli :)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.2.2011 11:44:40   
plover
user posted image pozdravljene
evo jaz iz pregleda z nama je vse ok imeli bomo user posted image kar smo itak že vedeli. Tudi jaz že čutim brcike ampak bolj na hrbtenico in moram rečt da me bolj boli k mi skoraj vedno brcne na kak živec ampak bomo preživeli tudi to če smo bruhanje najmajn 3 krat dnevno.

Na seznamu lahko dodaš spol user posted image ker je zdaj 100% potrjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2144
3.2.2011 12:06:35   
delfinka2211
plover čestitke za user posted image ...midva že tud komi čakava to morfologijo da vidmo kaj imamo.

(odgovor članu plover)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
3.2.2011 12:35:46   
Mihelinka
Plover sem dodala, ker na seznamu ni drugih sprememb kot dva nova znana spola, bom zaenkrat počakala, če bo še kaj novega, najkasneje jutri zvečer pa objavim, da bo res kaj za prečekirat user posted image .

Tudi midva upava, da se bo danes pokazalo kaj je, če ne pa imamo drug teden morfo in mogoče pa takrat pokaže, če ne danes user posted image

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
3.2.2011 15:16:46   
PolonaF
Ojla nosečke.
Tako pa sem nabavila voziček:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192517
z nakupom izredno zadovoljna, sploh mi je všeč to ker se zloži na malo in gre v moj avto. Pa še po pametni ceni sem ga dobila.  zdaj pa že čaka doma na uporabnico :)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2147
3.2.2011 15:24:30   
mamipikapoka
Dragi Božiček. Letos pridi malo prej - kakšnega pol leta prej in mi prinesi to:

http://www.icoo.de/en/2011/icoo-collection-2011/peak-air.html

user posted image

Uh, to je to, ampak ... težka bo ...

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.2.2011 15:29:23   
PolonaF
Mamipikapoka...ne zgleda slabo tale voziček......mogoče ga bo pa Valentin prinesel :)

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.2.2011 16:10:19   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Mihelinka!

Ja to je res, da nimam nobenih drugih težav razen glavobolov in zgage. Nič me ne boli (ne križ, ne noge...), ne otekam v gležnjih (še in upam da ne bom), vse drugo je ok. Edin trebuh ko balon. No danes ob 17h mam UZ, bomo videli :)

Jaz sem imela v prvi nosečnosti povišan sladkor in sem ga uravnavala z dieto. Zdaj pa sem g težila, da meje dal na kontrolo pred 24 tednom in je bil izvid negativen. Torej bomo vajo ponovili čez štiri tedne. Sem bila prepričana, da ga že imam. No, seveda je možno, da ga zdaj ne bom imela. Me je pa v prvi nosečnosti dal na test, ker je imal večji trebušček. Indici za NS so različni.
Mihelinka imam pa tud jaz že kar konkreten trebuh in to že kar nekaj časa, nisem mogla dolgo skrivati nsoečnosti. se pa zdaj umirja.

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......