|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
1.2.2011 16:42:46   
karmen7
Hihi fluf ta je dobra user posted image

Hruška debeluška saj se tolažim s tem, da je mogoče kaj narobe s temi lončki. Pri nas v laboratoriju nimajo niti pokrovčka za zapret in je mogoče kaj noter padlo - tak so mi danes razlagali. Sicer pa ni druge, kot počakat do ponedeljka. Grem pa v soboto za sebe malo v šoping - rabim kaj za oblečt user posted image Po morfologiji pa takoj akcija, sem že napovedala možeku. Takoj ko izvema - vsaj upam no - kaj imava, gre on nazaj v službo, jaz imam pa ta dan dopust in ga šibam z bodočo babico (mojo mamo) kupit prve cotike. Viii že komaj čakam!!!

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 1.2.2011 16:43:28 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
1.2.2011 17:00:39   
Mihelinka
Pri nas so vedno večje težave z imeni....user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
1.2.2011 17:29:04   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

Pri nas so vedno večje težave z imeni....user posted image

user posted image pr nas tud, pa sva rekla da do prvomajskih pustiva imena, se bova s tem dajala na konc... user posted image k to je pa tko... osebno

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
1.2.2011 17:37:28   
Udb
Imena...midva se bova v resno akcijo podala po morfologiji - samo upam, da izveva spol, da nama bo lažje user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.2.2011 18:00:26   
fluf
ja udb morš računat da sem jaz konec maja in da mam to že vse narjeno, ker med začetkom in koncem meseca je po 4t razlike, kar je pa v nosečnosti kar nekaj user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.2.2011 18:06:52   
Udb
Ah, eno ime na koncu bomo pa že najdl!! user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.2.2011 18:26:04   
Mihelinka
Ja seveda bomo user posted image , drugega nam itak ne preostane!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.2.2011 18:38:17   
Udb

Teoretično, če ga v 1 mesecu po rojstvu ne poimenuješ, ga poimenuje država...tako da...hahahahaha

Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.2.2011 18:56:57   
PolonaF
Ja imena :)...moj ne odstopa.....pravi da bo Špela.....bom imela glavno besedo jaz pri drugem :).....pa naj bo njegova Špelca :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.2.2011 19:12:23   
čmaja
mihelinka: midva bova tudi jutri po morfologiji (seveda, pod pogojem, da bomo razkrili spol) naredila nek seznam imen.za deklico bi še šlo, za fanteka pa bo težka.

ne morem, da ne bi razmišljala na jutri, sem kar nervozna: al bomo vidli spol, bo vse v redu, kak bo spet s pritiskom, železo v krvi,...

punce, jaz se kar ne morem odločiti glede vozička, enostavno nih je preveč.user posted image

za pohištvo pa sva skoraj odločena - Lip Poljčane. Zibko pa boma imela na izposojo. edino noro se mi zdi, da imajo v Poljčanah razstavni salon odprt vsak dan do treh! Halloo? Ljudje smo v službah; si moraš vzeti dopust, da greš tja pogledat. Bo treba nekak s kombinirati.

se javim jutri po pregledu.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.2.2011 19:18:21   
delfinka2211
čmaja...vse bo ok ne skrbi...mene tudi mal skrbi ampak to je čisto normalno...javi kako je šlo

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.2.2011 19:54:06   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Teoretično, če ga v 1 mesecu po rojstvu ne poimenuješ, ga poimenuje država...tako da...hahahahaha

...da bo na koncu Janez ali Marija...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
1.2.2011 19:59:15   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: delfinka2211

čmaja...vse bo ok ne skrbi...mene tudi mal skrbi ampak to je čisto normalno...javi kako je šlo

Ja, nič ne skrbi, vse bo 1A! In seveda jaz tudi čakam na novice, preden se spet naročim pri Lukmanu

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
1.2.2011 20:36:31   
sobrate
Punce kdaj se že dela 3D oz. 4D,v katerem tednu? Sm bla že v prvi nosečnosti, pa sm že pozablauser posted image

Imena :mi tud še točno ne vemo, sej je še neki časa.

Vozički: po moje se vam splača dat kak euro več za vozek, če ti je res všeč. Ker če vam ne bo, pol boste sam napake iskale. Pa če še nameravate met kakega otročka...pol definitivno dober vozek

Neposredna povezava do sporočila: 2089
1.2.2011 20:49:52   
mayalottie
Ta forum mi bo živce požrl!user posted image

Hm...jovo na novo...

Drage nosečke, rabim nasvet, in sicer me zanima, ali bi ve kupile rabljen voziček? Imam dva na voljo, in sicer Jane in Quinny freestyle, oba prek sodelavke (od njene prijateljice) po ugodnih cenah, 2 otroka v njih. Ali naj si raje kupim nov voziček, če nameravam kasneje imeti še enega otroka?
Kakšno je vaše mnenje? In kakšne so vaše izkušnje z Jane vozički?

Če ne pa imena...joj...Za punčko že od začetka Sofija....Za fantka, ki to naš bejbi bo, pa kriza..Zaenkrat se strinjava le pri imenu Aleksej...No, boljše kot Olek;)

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 21:07:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
1.2.2011 21:18:02   
Reggie
hej,hej!

Eno čist neumestno vprašanje: a je kera od junijk iz Domžalskega konca,in če,kdaj in kam boste šle v MŠ?
Imena: Če se bo tudi v četrtek na Morfologiji pokazal lulček,imava ime praktično že zbrano (razen,če si bova na koncu premislila,kar se zna tudi zgodit...),če pa je po kakšne čudežu llček odpaduuser posted image ,bo pa kriza... ampak do junija je še dolgauser posted image .
Vozički: pri nas še vedno ustrajamo na Mutsyju,sploh ni druge...
Brcike: jaz jih občutim kot ene nežne elekrošokce,mi gre vedno na smeh,prav tako obvezno v avtu,danes pa smo imeli sploh dejaven dan,se mi je zdelo,da se je otroček prou odzival na moje govorjenje in žgečkanje. Mojga še kar noče brcnit,ga še vedno ne čuti... Kdaj so vaši fantje začutili prvo brco? moj je že čist obupan...

lp vsem souser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.2.2011 21:36:31   
fluf
Reggie a maš mutsya al se nagibaš k nakupu le tega.... user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 21:43:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Reggie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
1.2.2011 21:51:41   
delfinka2211
Tudi moj že tak nestrpno čaka da bo čutil, pa še vedno so brcike nežne. Sem v 20T in mislim da se bo počasi stopnjevalo. Sem pa opazila, da če sem bolj leteča potem se šele zvečer kaj čuti pa tudi ne vsak dan...očitno imamo zaspančka...je pa tud res da imam nekaj "špeheca" tak da mogoče tudi zato ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 22:01:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu delfinka2211)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
1.2.2011 22:06:18   
delfinka2211
hehe ja glih dans sm mal brskala po youtube in gledala "veseoljčke" k se premikajo v bušijih....ful zabavno

Neposredna povezava do sporočila: 2097
1.2.2011 22:07:51   
Tiara123
se na hitro javim...

sem že konkretno v 23. tednu, brca že na polno, kolcanja pa še ne čutim. Se spomnim, da mi je v prvi nosečnosti že šlo kar malo na živce, ko me je 5x na dan premikalo od kolcanja user posted image Kdaj sem se sredi noči zbudila, ko je malo kolcalo user posted image

Ime že imamo izbrano, že iz prve user posted image , mislim, da je majhna verjetnost da si premislimo, ker bolj ko sva zdaj razmišljala o drugih alternativah, manj nama je kaj bilo všeč.

Voziček in ostalo opremo že tudi imamo, kupili bomo samo novo lupinico, ker smo prejšnjo prodali 14 dni preden sem izvedela da sem noseča.. Če bi vedela, da bo drugi tako hitro se najavil, je ne bi prodala, tako pa sem razmišljala, da do takrat, ko bomo lupinico spet rabili, bojo sigurno že varnejše in udobnejše delali user posted image

Mene tudi obupno peče zgaga user posted image V prvi me je kasneje, zdaj pa me vsak večer na polno in HB mi zaenkrat Donat pomaga. Če ne bo boljše, bom pa Rupurut nabavila.

Prsne črpalke.. jaz imam sicer izkušnje samo z Aventovo ročno, tako da ne morem kaj veliko komentirat, ker nevem, kako druge delujejo, Jaz samo vem, da brez nje ne bi preživela.. Kdaj sredi noči sem gledala punčko, kako spokojno spi, mene pa vse tiščalo in bolelo in sem čakala, kdaj se bo zbudila, da si hitro izpraznim mlekarne.. Pa sem si šla izčrpat, da je potem sploh lahko jedla, ker če ne jo je mleko tako zalilo, da sploh ni prišla do sape.
Pa še 2x sem dobila mastitis in takrat je pomagalo samo masiranje z vročimi obkladki in črpanje.

Drugače pa ja, dojenje je zakon. Ko enkrat steče in če dojenček ni ravno len, je to največji luksuz. Vedno - kadarkoli in kjerkoli pri roki, nič gretja in sterilizacije flašk, ravno pravšnja temperatura... Se splača na začetku malo stisnit zobe, je pa zato pol lepše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 22:27:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
1.2.2011 22:36:11   
PolonaF
Nosečke, pri nakupu vozička je treba gledati tudi na to, da se bo športni del dal lepo pokriti z zimsko prevleko za noge, kajti drugo zimo, bodo že naše bebike lepo sedele in ne verjamem, da bodo hotele biti v vodoravnem položaju :)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......