|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
4.2.2011 18:46:04   
mayalottie
Mihelinka, ti samo brez skrbi. Pa tudi, če ugotovijo kaj, se bo vse dalo rešit. Tko da don't worry too much!
Saj tudi meni vsi govorijo, da imam velik trebuh...Pa kaj. Saj sem noseča:)

Jaz bom kmalu v 24.tednu! Ne morem verjet, da gre tako hitro! šest mesecev....uffff.
Moj otročiček je zelo živahen. Zdaj mu poskušim prisluhniti, da ugotovim njegov spalni ritem:)

Hruška in vse ostale, čestitke za fantka, predvsem pa čestitke tistim, ki ste v manjšini (punčke). Imele bomo prečudovite dojenčke..Mene že kar malo grabi in komaj že čakam na to, da pride ven..Ampak vem, da moram do takrat uživati in se predvsem naspati:;)

Jutri greva končno v shopping! Ikea in omarica za dojenčka, we're coming:)
Uživajte ta podaljšan vikend (če ga imate)

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.2.2011 21:11:43   
Bloby
Dejansko sm pri men rekla, da mu je lulček stran padu in je zdj punčka. V 18. tednu so mi delal UZ pa rekl kao da je vrjetn fantk po sm pa ta tedn dobla AC rezultate in glej ga zlomka 46xx. Sm klicala fanta u službo in rekla, da je lulček pobegnu in ga ni večuser posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.2.2011 10:16:02   
delfinka2211
Bloby...čestitke za pupiko....

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
5.2.2011 13:07:33   
Mihelinka
Naj se pohvalim, da smo danes kupili previjalno podlogo in banjico lepe svetleče bež barve z motivom Vini Puja user posted image user posted image !
user posted image

Naslednji teden pride mizar, ki bo to odnesel in naredil po meri previjalno mizico user posted image !

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
5.2.2011 14:28:22   
sovila
ups... PDP 11.6.
hvala!

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
5.2.2011 15:39:29   
_sunny_
Pozdravljene, upam da ste vse user posted image in vse male bibe ok?! user posted image Jaz sem v "gužvi" z diplomo in urejanjem stanovanja, počasi bom imela dosti življenja med škatlami, prahom in delavciuser posted image ! Pa še zapravljat in kupovat ne smem nič za user posted image ker trenutno nimava kam dat stvari!

Vidim, da v juniju resno prevladujejo user posted image Midva še kar nekaj časa ne bova izvedela spola, bom pa počasi začela pobirati stave, ker vsi nenehno ugibijao kaj ima med nogicami user posted image

Mene zdravnica nič kaj ne pošilja na teste in odvzeme krvi. Samo pred nuhalno sem dala kri in vodo, zdaj pa nič več, ko grem na morfologijo bom pa že v 23 tednu?! Kako pogosto pa vas pošiljajo v labolatorij?

Imam pa resno krizo zaradi kil, ker sem v začetku 20 t in sem prilezla že na + 6. Upam, da bodo šle z isto hitrostjo dol, kot grejo gor user posted image user posted image user posted image Baje, da dojenje res pomaga topiti kilograme, ampak me skrbi kako bo, ker imam zelo ploske bradavice, vem, da obstajajo neki nastavki, ampak ne vem, kako se to obnese v praksi? Ima slučajno katera izkušnje ali kak pameten nasvet?

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
5.2.2011 15:49:14   
zupica
_sunny_ mene je tudi skrbelo glede dojenja, ampak to se ponavadi samo uredi - prsi še narastejo, bradavice se pa izbočijo. samo poslušaj sestre, ki ti pokažejo, kako dojiti - ne sme bolet. če te boli, pomeni, da dete ni pravilno pristavljeno;)

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
5.2.2011 19:09:09   
eni8
MIHELINKA- ja jest mam tut kr nekj špehca okrog bokov in v našmu ZD-ju imamo tut ful slab UZ. Me je poslala v ZD Kranj kjer majo bolšga. Pa vprašam DR-ja kaj bo-če kaj vid. Pa mi je odbrusu da on ni zato tukej. Zato bomo vrjetn mogl počakat da kr vn prideuser posted image .
Me pa zanima a se sploh splača delat 3D UZ če že navadn UZ ful slabo vleče.

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
5.2.2011 19:43:18   
andreja310
Življo punce!

Evo, danes šla na prve oglede otroške opreme... Uffff, toliko vsega, da na koncu nisem kupila nič user posted image  Sem se pa 99% odločila za voziček: http://www.baby-spa.si/tri_kolesni_vozicki.html 
Samo za barvo se ne morem odločit user posted image  So pa dobili popolnoma nove izboljšane modele, z novimi barvnimi kombinacijami, popolnoma aluminjastim ogrodjem... Vozički bodo šele drug teden na spletu, bo pa promocijksa akcija kompleta v februarju 380 €. Ta bo naš! user posted image  Kaj mislite o črnem vozičku? Meni je najbolj všeč črn z belo kombinacijo, ampak poletje in sonce... ?? Ali je bolje, da nabavim kakšnega svetlejšega?

(odgovor članu eni8)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
5.2.2011 20:25:30   
sobrate
Jst mam marelo od maclarna črno, pa me to ne moti. Polet sm am tamali naštimala dežniček in to je touser posted image .

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 21:02:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.2.2011 23:02:27   
onur
Imam pa resno krizo zaradi kil, ker sem v začetku 20 t in sem prilezla že na + 6. Upam, da bodo šle z isto hitrostjo dol, kot grejo gor 

Ne se sekirat, pri meni je +10kg. Gredo pa z kar dol.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.2.2011 8:43:44   
andreja310
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Imam pa resno krizo zaradi kil, ker sem v začetku 20 t in sem prilezla že na + 6. Upam, da bodo šle z isto hitrostjo dol, kot grejo gor 

Jaz sem + 11 user posted image  user posted image  pa kaj potem user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.2.2011 10:52:24   
Bloby
sm bla ravno učeraj pri sodelavki na obisku... ima punčko pol leta staro. Tako ji je zgrizla bradavice, da je imela hrastice po eni sploh. Ko je prišla domov iz bolnice je šla po silikonski nastavek in se še sedaj pridno dojita s tem nastavkom.

< Sporočilo je popravil Bloby -- 6.2.2011 10:53:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.2.2011 11:09:52   
Reggie
jutro!
Ja tile nastavki so baje ful dobri! Če je otrok med bolj lenimi,ali pa da so bradavice razpokane in razbolene! men so jih priporočali že kr za v porodnišnico-škodit ne morejo. lahko p pridejo še kako prav! user posted image

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
6.2.2011 11:23:10   
zupica
hruška debeluška, seveda na začetku boli in ni prijetno, ampak čez nekaj dni se pa mora vse utrditi. v naši porodni sobi dve nista pravilno pristavljali in sta imeli grozne bolečine. imeli sta povsem krvave bradavice. je bilo pa potem bolje - ena je dobila nastavke, eno so pa samo podučiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
6.2.2011 11:36:03   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Sem pozabla na koncu, da gre dol z dojenjem.

Jaz sem prvič imela tudi nastavke in je šlo ok, je bila pa med lenimi za sesanje. Caa. 4 mesece sem jo dojila, potlej proti koncu tudi črpala, vendar sem si rekla zdaj pa dovolj, ker drugače bi lahko samo črpala in dajala po flaški (drugje se mi ni hotela dojit). Pol smo šli pa na umetno in je bilo lih tako fajn, meni osebno še boljše.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
6.2.2011 12:20:03   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

danes bila na morfologiji..imamo 350g težkega zdravega (97%) fantkauser posted image , ki že veselo cuca prst

Čestitam user posted image bo parček user posted image Pri nas je tudi 100% fant, bomo tudi imeli parček user posted image

Sicer pa fantke hitreje vidijo na UZ kot punčke, ki ponavadi nogice skupaj stiskajo user posted image Zato je tabelca čisto modra, ker so tistim, ki imajo fantke, že povedali, za punčke pa si zgleda še ne upajo user posted image Tako je bilo pri meni v prvi user posted image , da do 27.tedna nismo vedeli kaj bo, ker je vztrajno tiščala nogice skupaj in mi noben G ni hotel zagotovit kaj je. Šele na 3D mi je rekel, da lahko grem kaj roza kupit..

Silikonski nastavki so super rešitev za razžrte bradavice. Jaz sem si jih že v porodnišnico nesla, ampak jih takrat še nisem rabla, sem jih pa potem kasneje pri 6.m začela uporabljat, ko je dobila že zobke in je kdaj bolelo ko pr norcih. Sem jih potem nekaj časa kar preventivno uporabljala, dokler si niso bradavice opomogle.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
6.2.2011 12:23:06   
Tiara123
Aja, naš user posted image ima menda že 540g user posted image

Za sladkorno pa me v prvi nosečnosti sploh niso dali testirat, pa ne verjamem, da me bo v tej dal.. Čeprav mi je samoplačniški MF rekla, da bi bilo dobro se dat testirat, glede na to, da je opazit nekoliko povečano količino plodovnice..

Grem kuhat, da bo skuhano, ko se punca zbudi..
Lepo nedeljo vsem!!!

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
6.2.2011 13:15:20   
mayalottie
Nosečke, mene pa zanima, ali že kaj razmišljate, s čim boste prale perilo...Ali normalni pralni praški lahko povzročijo alergije otročičku?
Že prej sem razmišljala, da bi si kupila eko pralno kroglico ali pa poskusila s pralnimi oreščki....Ima katera izkušnje s tem?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
6.2.2011 13:58:40   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: zupica

_sunny_ mene je tudi skrbelo glede dojenja, ampak to se ponavadi samo uredi - prsi še narastejo, bradavice se pa izbočijo. samo poslušaj sestre, ki ti pokažejo, kako dojiti - ne sme bolet. če te boli, pomeni, da dete ni pravilno pristavljeno;)

Se strinjam...tudi jaz imam malenkost udrte, pa sva se dojila brez problema...je treba nasvete sester upoštevat...jaz sem bila mal prestrašena, pa ga se nisem upala kr v joške potisnit, sem se bala, da ne bo mogel dihat...pa je sestra prišla in ga pritisnila v joške...pol je pa mali vlekel, ko nor...lahko pa imaš joške iz učbenika...pa mali ne zna ali noče vlečt...ali pa zarad takšnih in drugačnih razlogov ni mleka...brez zveze se je že v naprej obremenjevati...bo čas pokazal svoje.

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
6.2.2011 14:13:58   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

Nosečke, mene pa zanima, ali že kaj razmišljate, s čim boste prale perilo...Ali normalni pralni praški lahko povzročijo alergije otročičku?
Že prej sem razmišljala, da bi si kupila eko pralno kroglico ali pa poskusila s pralnimi oreščki....Ima katera izkušnje s tem?

Pri prvem sem prala brez mehčalca, dodatno spiranje in likanje veh stvari...čez čas pa sem prala tako kot perem  ostalo perilo...če pa že dlje časa razmišljaš o pranju z eko kroglicami pa se le odloči za to...mislim, da kakršnikoli praški niso ok za kožo...zdaj so eni manj eni pa bolj občutljivi za te stvari...vsekakor pa so te zadeve bolj prijazne koži, ne vem pa kako je z oblačili... se tkanina hitreje poškoduje?...žal nimam teh izkušenj...sigurno pa je že kakšna debata o tem na foromu potekala, mal pobrskaj...

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
6.2.2011 14:18:49   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Aja, naš user posted image ima menda že 540g user posted image

Za sladkorno pa me v prvi nosečnosti sploh niso dali testirat, pa ne verjamem, da me bo v tej dal.. Čeprav mi je samoplačniški MF rekla, da bi bilo dobro se dat testirat, glede na to, da je opazit nekoliko povečano količino plodovnice..

Grem kuhat, da bo skuhano, ko se punca zbudi..
Lepo nedeljo vsem!!!

Moja prijateljica je te dni rodila, pravega korenjaka: 4300g  in 54cm. Pa so jo v porodnišnici spraševali, če je opravila OGT...baje naj bi vse nosečnice preventivno poslali na test...kolkr je meni znano, moj G pošilja le, če so indici. Ampak sej to smo že ugotovile, da vsak G dela po svoje.
Ti pa priporočam, da vseeno greš, če si bila na to opozorjena, ker tale NS ni tako nedožna zadeva...G se pa ne daj kar tako odpravit, teži mu...bolje, da ni nič...kot pa da je, pa nič ne narediš glede tega.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
6.2.2011 14:22:18   
lana_22
Imam spet monologe...vas ne uspem ujet, da bi mal izmenično počvekale...nič grem mal horinzotale...kosilo se kuha...sine in oči pa še spita...Izkoristite tole sončno nedeljo in se nasončkajte.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.2.2011 15:07:06   
zupica
lana-22, jaz prvič tudi nisem bila na testu z glukozo (bila sem še mlada, 22 let, pa nihče v družini nima sladkorne in nisem se zredila za več kot 2 kg do 24. tedna), zato ga niso opravljali. rodila sem dete 4210 g, 55 cm, tako da me sedaj verjetno čaka ta test - menda ga delajo tudi vsem, ki so že rodile otroka nad 4 kguser posted image me prav zanima, kako izgleda - pravijo, da ni preveč okusnouser posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?