čmaja
|
Ojla. jaz tudi s pregleda. Mihelinka: sorry, sorry, sorry; sama sebi se zdim malo nora; zmenila sem se za 3d pri dr.Lukmanu, ampak sem pozabila vprašat za ceno. konec koncev mi je vseeno koliko pride, ker bi šla ne glede na ceno; zanima me pa vseeno. bom poslala mejl ali pa poklicala in ti javim. takrat bom imela polnih 25t. drugače je bilo OK; pritisk kot ponavadi 140!, voda ok, vzeli kri za toxo in železo. teža narašča (kako pa drugače!; ne se sekirati, enim prej hitreje narašča, drugim pa bolj proti koncu), na UZ vse pregledal, PDP je približno takšen kot je bil določen, ne bo ga spreminjal, itak je ful malo otrok rojenih točno na PDP, nekje med 8.6. in 12.6. Aja, imeli bomo pupiko. Moram pripraviti neko presenečenje za mojega, nisem mu še povedala, kaj bova imela; sicer ve, da jaz že vem. Moram nekaj ušpičiti , komaj čakam, da mine služba sedaj! brcike moj tudi občuti; še ta prvo je on občutil, ker je glih imel glavo na mojem trebuščku. delfinka 2211: hvala za vzpodbudo! hruška debeluška: bomo si probali prej kaj frej zrihtati, ker se bojim, da bi takrat v porodniški bilo prepozno za naročilo sobice. hočem imeti prej vse pripravljeno. papa.
|