|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 23:19:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PolonaF)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Junijke 2011
1.2.2011 23:40:14   
sovila
jaz tudi že čutim brcike user posted image to je res neverjetno! pravi čudež user posted image

voziček v ožjem izboru je mutsy 4 rider...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
2.2.2011 8:35:11   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: PolonaF

Nosečke, pri nakupu vozička je treba gledati tudi na to, da se bo športni del dal lepo pokriti z zimsko prevleko za noge, kajti drugo zimo, bodo že naše bebike lepo sedele in ne verjamem, da bodo hotele biti v vodoravnem položaju :)

tole bo že letošnjo zimo...junija rodim, novembra, decembra bodo že v športnem delu..

a se že tako zgodaj lahko da otroka v športni del? jaz sem mislila, da ga moraš še celo zimo imeti v košari...

Neposredna povezava do sporočila: 2103
2.2.2011 9:12:41   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: sovila

jaz tudi že čutim brcike user posted image to je res neverjetno! pravi čudež user posted image

voziček v ožjem izboru je mutsy 4 rider...

user posted image user posted image boš ti tud fancy user posted image jest ga mam že doma na omari user posted image

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
2.2.2011 9:23:14   
mayalottie
hihi fluf, ga imaš za dekoracijo?
Jst pa še kar ne vem....quinny je še vedno favorit. Rabljen, nerabljen, rabljen, nerabljen, rabljen, nerabljen......user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
2.2.2011 9:24:45   
mayalottie
kar se tiče brcik, se pa strinjam! To je nekaj najlepšega zaenkrat...Verjetno potem, ko nas bodo brcali v rebra, ne bo več tako lepo:))
Moj brca non stop zadnja dva dni. Kot da ne more biti pri miru...uff, upam, da ne bo tako živahen otrok, kot je bil moj fant. Hiperaktiven! pri miru je samo, ko hodim, hihihi

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
2.2.2011 10:35:12   
Mihelinka
Drage user posted image jaz imam nekaj novic. Sem ravno s pregleda in sva z G prišla do zaključka da sem se preveč zredila (kot da tega ne vem!). Sem mogla dat krvno sliko pa je vse ok. Na sladkorno me pa ni dal. Hmmm user posted image . Pa sem rekla, da se pazim pa se vseeno hitro redim, pa ni komentiral. Imam pa jutri "orientacijski UZ", drug teden pa morfologija v četrtek in potem kontrola pri mojem G v petek, da povzame vse skupaj. Aja pa napotnico za nevrologa mi je dal, ker baje taki hudi glavoboli tud niso normalni, kot jih imam.

Pravkar sem dobila modrček od carriwella in mi je prav in je fajni user posted image

Zmenila sem se za previjalno mizo (slika je par strani nazaj), izdelava po meri, prevoz in montaža me pride 300€, kar mi je ok.

Mal sem razkurjena user posted image ker nič ne smem jest, sam k...... sadje pa zelenjavo pa mal mesa....tu in tam ko ne gre več pojem kaj sladkega, okrogla sem pa ko balon, že zdaj! )($#&(%#=$)#"?#$)

Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 10:53:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mihelinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
2.2.2011 11:08:20   
rado_vednica_
Rabim pomoč glede porodniške.Kaj ve mislite? Ali se meni bolj splača dobivati normalno porodniško, katera bi znašala okoli 500€(po vsej vrjetnosti tudi kak € manj) ali pa da sem brezposelna in dobivam starševsko nadomestilo? Sedaj sem v dilemi, kaj naj storim? Koliko znaša najmanjša možna porodniška?
Hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 2109
2.2.2011 11:29:34   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Mihelinka..probaj popolnoma odstranit sol iz jedilnika...

Do zdaj sem je izločila več kot pol (skušala sem se držat = 1 mala žlička soli na dan), zdaj pa jo bom čist odstranla. Sladkor sem zmanjšala za 80% takoj po novem letu, enih 3x me je zagrablo pa sem pojedla kaj sladkega, drugač sploh ni sladkarij pri hiši....pa vseeno. Zdaj bom si bom še to izbila iz glave, čisto. Ni druge. Mi gre pa skor čist vse v trebuh! Vsa krila, pajkice, hlače, so mi prav (razen, da hlač ne morem zapret), zgoraj pa adijo pamet, kot 7 mesec ej....pa da ne govorim da vsaj 4 x na teden gonim sobno kolo 20 min - 30 min in grem vsaj 2x za dobro uro ven hodit. Sej zato pa v noge pa v rit nič ne dobim, trebuh mi bo pa počil.

No sej bo. Bom zdaj še čist izločla sol in tudi sladkor čisto. Pa bomo vidli....

Neposredna povezava do sporočila: 2110
2.2.2011 11:30:28   
čmaja
Ojla.
jaz tudi s pregleda. user posted image
Mihelinka: sorry, sorry, sorry; sama sebi se zdim malo nora; zmenila sem se za 3d pri dr.Lukmanu, ampak sem pozabila vprašat za ceno. konec koncev mi je vseeno koliko pride, ker bi šla ne glede na ceno; zanima me pa vseeno. bom poslala mejl ali pa poklicala in ti javim. takrat bom imela polnih 25t.
drugače je bilo OK; pritisk kot ponavadi 140!, voda ok, vzeli kri za toxo in železo. teža narašča (kako pa drugače!; ne se sekirati, enim prej hitreje narašča, drugim pa bolj proti koncu), na UZ vse pregledal, PDP je približno takšen kot je bil določen, ne bo ga spreminjal, itak je ful malo otrok rojenih točno na PDP, nekje med 8.6. in 12.6. Aja, imeli bomo pupiko.
Moram pripraviti neko presenečenje za mojega, nisem mu še povedala, kaj bova imela; sicer ve, da jaz že vem. Moram nekaj ušpičiti user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da mine služba sedaj!
brcike moj tudi občuti; še ta prvo je on občutil, ker je glih imel glavo na mojem trebuščku. 
delfinka 2211: hvala za vzpodbudo!
hruška debeluška: bomo si probali prej kaj frej zrihtati, ker se bojim, da bi takrat v porodniški bilo prepozno za naročilo sobice. hočem imeti prej vse pripravljeno.

papa.

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
2.2.2011 11:36:29   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

Rabim pomoč glede porodniške.Kaj ve mislite? Ali se meni bolj splača dobivati normalno porodniško, katera bi znašala okoli 500€(po vsej vrjetnosti tudi kak € manj) ali pa da sem brezposelna in dobivam starševsko nadomestilo z dodatkom 55% + 2% za vsak mesec, kolikor časa sem zaposlena? Zaposlena sem 2 leti in pol.  Sedaj sem v dilemi, kaj naj storim? Koliko znaša najmanjša možna porodniška?
Hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 2112
2.2.2011 11:37:51   
strelka87
rado_vednica_ starševsko nadomestilo znaša okrok 200€ komi tk da se ti pol bol splača porodniška sam če nisi vsaj 1let zaposlena ti ne pripada tok so men rekl.

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
2.2.2011 11:38:47   
Mihelinka
čmaja ni panike za ceno, sej je vsepovsod približno enako. Midve sma tu-tu nekje s PDP tako, da če hočem k njemu se moram verjetno kmal naročit. Da vidim kako bo jutri na UZ potem se bom pa odločila. Imaš kakšne info kako so zadovoljne s 3D pri Lukmanu?

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
2.2.2011 11:41:24   
delfinka2211
čmaja ...super, čestitam za pupiko...no vidiš pa je vse ok. le tako naprej. Dans pa le preseneti tvojega da je na poti očijeva lubica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 11:48:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2116
2.2.2011 13:43:50   
cowgirl
sem majčica 2011 in zaradi mojih izrednih zdravstvenih razmer prodam bon za 4 obiske pilatesa za nosečke po ugodni ceni 23eur. Poteka v LJ ob torkih zvečer, tam kjer je gosp. zbornica.
več info je tukajle: http://www.sunshine.si/

Pošljite ZS ali mail na
krawca2002@yahoo.com

Carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 13:52:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2118
2.2.2011 17:17:49   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

hihi fluf, ga imaš za dekoracijo?
Jst pa še kar ne vem....quinny je še vedno favorit. Rabljen, nerabljen, rabljen, nerabljen, rabljen, nerabljen......user posted image

user posted image ne vzela sva ga ko je bla akcija 50:10... in ja mam DEKORACIJO do maja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
2.2.2011 19:21:42   
Ninchy
Glede uporabe košare je zelo odvisno od otroka. Moja je bila v njej cele 3 mesece pa še to je skoz jokala, ker ni videla vn... vsekakor pa več kot 5 mesecev ni izvedljivo, saj otrok pri tej starosti enostavno noče več ležati. Tko da čez zimo bodo že vsi v špotnih vozičkih pomoje. Ker nekako pri 6 meseca naj bi že samostojno sedel.... kot je napisala  hruška debeluška....

Tko da jaz sem bolj pristaš kombinizona kot pa vreče, saj je otrok že kar aktiven pri teh mesecih in vsaj moja bi znorela, da bi jo dala v Quinniyevo vrečo, kjer gleda vn sam glava..

Itak da se splača da si zaposlena..... ker porodniške dobiš povprečje neto plače, kar je pa minimalna precej višja kot pa taka porodniška, kakršno ti omenjaš....

Mihelinka a maš doma tudi višji pritisk..?? jaz ga imam samo tam, sem bla zato v prvi zato en dan na oddelku, da so videli, da je res tako kot sem rekla... pač mam sindroh bele halje in ko pridem v posvetovalnico mi avtomatsko naraste.......... kaj čmo tko je. Drugače pa ja neslana dieta znižuje pritisk, sem jo imela pa je groza....

Neposredna povezava do sporočila: 2120
2.2.2011 19:31:53   
melanija
Mihelinka za koliko kg pa si se zredila, ta ti je G zatežila? Jaz sem 20 t in sem se za moje pojme že preveč zredila, samo mi je v ponedeljek G rekla, da kolk sem še vedno suha?!! MI ni blo jasno, tako da sem sam komentirala da moji  kg govorijo pa drugače.

To je moja 5 nosečnost in razen zadnje ko sem se zredila za 14 kg - s tem da sem rodila 5 t prezgodaj, sem se v vseh prejšnjih zredila več kot 15 kg, pa mi moja G ni nikoli težila.

SEm pa v pon. imela delno morfologijo, ostale organe bomo pregledale čez 4 tedne ko se bodo bolje videli (sedaj ledvic niti ni videti), komaj čakam, upam da bom tudi zbrala pogum in vprašala po spolu, ker do sedaj nismo nikoli vedeli kaj bomo imeli.

Neposredna povezava do sporočila: 2121
2.2.2011 20:07:39   
PolonaF
Pozdravljene!

mene pa nekaj zanima, otroški voziček je iz 100 % poliestra. Ali se to lahko pere v stroju?

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
2.2.2011 20:20:18   
Mihelinka
Preveč sem se zredila, sej ima prav G. Nosečka sem 21t 6d in sem na +8kg oblečena (doma imam mičkeno čez +7kg v pižami). Ampak sem že drugač mal buckasta, prej sem imela BMI 25,8 (normalen si kao do 24,9) in zdaj z BMI lezem že proti 30! Že tako se ne bi smela v celi nosečnosti zredit za več kot 11 kg.

V glavnem, sem se sprijaznila, da nič slanega in nič sladkega in sem ok zdaj, upam, da bo pomagalo.

Pritisk imam pa jaz nizek. Doma vedno okoli 110/75, pri zdravniku pa okoli 125/80. Tudi sladkor so mi že dvakrat merli tako iz prsta (nisem še bila na glukoznem testu) in obakrat sem kljub sadju za zajtrk imela 4,2 (lahko imaš pa od 4 do 6,5).

Jutri menda upajo da se bo na UZ vidlo če imam tak velik plodovnice, a je to mogoče? Ker trebuh imam kot košarkaška žoga.

No, to je to. Ampak sej bo user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
2.2.2011 20:38:12   
mamipikapoka
 Polona, glede pranja ne bi vedla. Računaj samo na to, da poliester ne diha, zato se otrok na takšni podlagi zelo spoti. In če gledamo že po sebi, si raje oblečemo bombažna in lahka oblačila, ki dihajo, kot pa umetne materiale...
Kot pravim, pa glede pranja v stroju ne bi vedla.

Vsem, ki že veste za spol pa user posted image user posted image user posted image

Imena? uh... user posted image
Zelo mi je za punčko všeč Gaja, ampak dvomim, da bom se odločila za to ime. Nekako čutim, da to ni pravo...
tiste ki ste že odločene - evo še enkrat link statističnega urada in lahko preverite pogostort imena:

http://www.stat.si/imena.asp

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
2.2.2011 20:43:08   
Reggie
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Reggie a maš mutsya al se nagibaš k nakupu le tega.... user posted image

Jaz ga še nimam,ga pa ima od mojga sestra in je ekstra zadovoljna z njim...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......