mamipikapoka
|
Tako, spet sem brskala za - ja, vozički Sedaj je na vrsti implast To je sicer kopirano iz foruma. Mislim pa, da še od vseh komentarjev najboljše povzame njegove lastnosti po nekaj mesečni uporabi. Je pa tudi kakšna mamica, ki je 100% zadovoljna z njim. Takole piše: Tudi naša punčara se že skoraj 5 mesecev zelo zadovoljno prevaža v bolderju SD . Voziček ima precej dobrih lastnosti (obračanje v obe smeri, velika košara, okretnost, lep dizajn itd. ). Naj pa se tu osredotočim na tisto, kar mene moti: - voziček je precej težak, a kljub temu zelo okreten - obvladam ga z eno roko. Bi pa ročna zavora res prišla prav po klancih... - kot je dejala že evangelie, je res zelo širok in tudi jaz imam v trgovinah pogosto težave... - v avtomobilu zavzame res veliko prostora - imamo srednje velik avto, pa gre v prtljažnik res samo voziček - in to s snetimi zadnjimi kolesi. Ne vem še, kako bo izgledalo, ko se bomo spravili na morje... - tudi meni se po slabžem terenu pogosto zatika - že kak malo večji kamen (5 cm) ali korenina, ali pa robnik v mestu, ga nevarno zaštopata, parkrat sem se že pošteno ustrašila, da ne bi male prevrnila čez ... tudi jaz po takem terenu raje blokiram sprednja kolesa; - naš voziček zadnje čase tudi že škripa... - strehca se zelo s težavo in glasno premika (zlaga in razpira) - mala se dostikrat zbudi, ko ji popravim strehco - imamo pa od tega vikenda tudi mi podobno izkušnjo kot nax05 - tudi naše zadnje kolo se ne da več nazaj gor... tu je kvaliteta res šibka. Mi pač ne moremo drugače, kot da vsakič, ko gremo kam z avtom (pa to zdaj še ni bilo pogosto), vzamemo zadnja kolesa dol - tako je tudi mišljeno... Že večkrat je šlo nazaj bolj s težavo, sedaj pa enega kolesa sploh ne dobimo več gor. Ga bomo dali popravit, upam, da ga lepo zrihtajo.... Smo pa še vedno v košari (je velika, to je res super, saj imamo mi eno zelo dolgo punco ) športnega dela še ne morem pokomentirati. Torej voziček je do sedaj bil za malo super, zame kar vredu, s kvaliteto pa smo imeli smolo. Že pred tem pokvarjenim kolesom sem si rekla, da bi še enkrat najbrž kupila nekaj drugega - tudi jaz predvsem zato, ker sem pač videla, da bi potrebovali drugačen voziček, s kakšno drugo lastnostjo. Moram pa tudi jaz poudariti, da so bili pri VIR POTENS zelo prijazni in ustrežljivi in ne dvomim, da bodo tudi sedaj, pri popravilu. Tako. Domača naloga za danes je opravljena Ostalo pa komentiram naslednjič. uživajte!