|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
1.2.2011 8:43:17   
rado_vednica_
No jaz imam pa eno vprašanje...ali je možno, da otroka čutiš, če brca kot utrip??? Jaz ne vem ravno kakšen je ta občutek...in še nekaj, včeraj in danes me malo boli pri strani desno, ter trebuh mi malo otrdeva. Kaj bi to lahko bilo? lp

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
1.2.2011 8:57:49   
mayalottie
Otrok ne brca kot utrpi, to čutiš njegov srček.
Mene tudi večkrat boli in trebuh otrdeva. Ginekolog mi je rekel, da če bi se otrdevanje ponavljalo na 10 min,,, potem bi morala v porodnišnico na urgenco, ker bi šlo za popadke.

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
1.2.2011 9:16:36   
mamipikapoka
Tako, spet sem brskala za - ja, vozički user posted image
Sedaj je na vrsti implast
To je sicer kopirano iz foruma. Mislim pa, da še od vseh komentarjev najboljše povzame njegove lastnosti po nekaj mesečni uporabi. Je pa tudi kakšna mamica, ki je 100% zadovoljna z njim.

Takole piše:
Tudi naša punčara se že skoraj 5 mesecev zelo zadovoljno prevaža v bolderju SD . Voziček ima precej dobrih lastnosti (obračanje v obe smeri, velika košara, okretnost, lep dizajn itd. ). Naj pa se tu osredotočim na tisto, kar mene moti:
- voziček je precej težak, a kljub temu zelo okreten - obvladam ga z eno roko. Bi pa ročna zavora res prišla prav po klancih...
- kot je dejala že evangelie, je res zelo širok in tudi jaz imam v trgovinah pogosto težave...
- v avtomobilu zavzame res veliko prostora - imamo srednje velik avto, pa gre v prtljažnik res samo voziček - in to s snetimi zadnjimi kolesi. Ne vem še, kako bo izgledalo, ko se bomo spravili na morje...
- tudi meni se po slabžem terenu pogosto zatika - že kak malo večji kamen (5 cm) ali korenina, ali pa robnik v mestu, ga nevarno zaštopata, parkrat sem se že pošteno ustrašila, da ne bi male prevrnila čez ... tudi jaz po takem terenu raje blokiram sprednja kolesa;
- naš voziček zadnje čase tudi že škripa...
- strehca se zelo s težavo in glasno premika (zlaga in razpira) - mala se dostikrat zbudi, ko ji popravim strehco
- imamo pa od tega vikenda tudi mi podobno izkušnjo kot nax05 - tudi naše zadnje kolo se ne da več nazaj gor... tu je kvaliteta res šibka. Mi pač ne moremo drugače, kot da vsakič, ko gremo kam z avtom (pa to zdaj še ni bilo pogosto), vzamemo zadnja kolesa dol - tako je tudi mišljeno... Že večkrat je šlo nazaj bolj s težavo, sedaj pa enega kolesa sploh ne dobimo več gor. Ga bomo dali popravit, upam, da ga lepo zrihtajo....

Smo pa še vedno v košari (je velika, to je res super, saj imamo mi eno zelo dolgo punco ) športnega dela še ne morem pokomentirati.
Torej voziček je do sedaj bil za malo super, zame kar vredu, s kvaliteto pa smo imeli smolo. Že pred tem pokvarjenim kolesom sem si rekla, da bi še enkrat najbrž kupila nekaj drugega - tudi jaz predvsem zato, ker sem pač videla, da bi potrebovali drugačen voziček, s kakšno drugo lastnostjo.

Moram pa tudi jaz poudariti, da so bili pri VIR POTENS zelo prijazni in ustrežljivi
in ne dvomim, da bodo tudi sedaj, pri popravilu.

Tako. Domača naloga za danes je opravljena user posted image

Ostalo pa komentiram naslednjič.

user posted image uživajte!

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.2.2011 9:16:57   
fluf
uuu jest sm tud čutla kot "utrip" od začetka, kakšni metuljčki neki... men niso to nobeni metuljčki.... ubistu jest sm tiste začetne brce čutila bolj kot trzanje mišice... user posted image ful dolg nisem dojela da mi že brcamo... no zdej itak že fino brcne user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.2.2011 10:02:05   
kakteja39
pokoyo jaz sem pisala pred časom za modrček od da-da (cariwell) da mi je super. Prepričale so me punce iz RR in imele so prav. Jaz sedaj še samo tega nosim, ker so vsi moji ostali s kostjo.

moje počutje je ok, čeprav se mi zdi da proti tem krčem ne pomaga nič, niti počitek. Ko zagrabi, zagrabi. Se pa pazim maksimalno, sem tudi na bolniški. Srčno upam da bo vse ok in da se nosečnost izteče kot treba. Čutim pa tudi že brcike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na 3d UZ grem k Lukmanu na Ptuj, od tam sem slišala največ pohval. Cena je menda 70 eur.

Naj vam čimprej mine delovni teden tistim, ki še delate. Pa vse pohvale razumevajočim in človeškim delodajalcem.

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.2.2011 10:12:21   
ava_sa
No jaz sem tud čakala na metuljčke v trebuhu, zdej pa že par večerov čutim kot utripanje (srca). In sem se ravno spraševala, če bi to bilo lahko to. Drgač me tud zelo napihuje, tak ne znam najbolj prepoznat gibanje otroka. user posted image Sem pa19t. 

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
1.2.2011 10:23:45   
_sunny_
Vidim, da prevladujejo user posted image user posted image

Jaz malega čutim skoraj zmeraj ko se peljem v avtu, zgleda, da se rad voziuser posted image ali pa zjutraj! Popoldne ali pa zvečer pa skoraj nikoli! Sem pa v 19 t! Tudi moja ginekologinja mi prestavalja PDP  med 28.6 in 2.7. ampak nazadnje je rekla, da bi lahko bilo malo prej glede na velikost otročka in višino maternice, bomo videli kaj bo pokazalo na morfologiji!

Implastovi vozički so full lepi, ampak cena vozička je pa tudi lepa user posted image in niti malo niso praktični za zlaganje, zato sem ga jaz hito odmislila!

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 1.2.2011 10:24:23 >

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.2.2011 10:28:32   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: ava_sa

No jaz sem tud čakala na metuljčke v trebuhu, zdej pa že par večerov čutim kot utripanje (srca). In sem se ravno spraševala, če bi to bilo lahko to. Drgač me tud zelo napihuje, tak ne znam najbolj prepoznat gibanje otroka. user posted image Sem pa19t. 

enako:)

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 11:38:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2059
1.2.2011 12:21:04   
Mihelinka
čmaja to bi bilo super! Komaj čakam tvoje informacije!

čmaja in kakteja39 ki gresta k Lukamnu na 3D, v katerem tednu pa nameravata it?

hruška debeluška a si ziher glede kolcanja? Ker meni vsak večer trebuh prav poskakuje in praktično v istem ritmu kot moje srce in sma z mojim prišla do zaključka, da imam pač tako močno srce zgleda in da verjetno se utrip pač vidi na trebuhu user posted image . Torej je bilo to čist blond razmišljanje user posted image . To je kolcanje? Kaka finta. Zdaj sem pa ful vesela, ker brcike niso tk močne kot kolcanje user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
1.2.2011 12:30:19   
delfinka2211
Pozdravček vsem
Ekola dans pa lahk js komentiram voziček BABY SPA http://www.baby-spa.si ker sva ga šla včeraj z mojim pogledat. Bila sva več kot navdušena tako da imamo favorita, predvsem pa je cena izredno ugodna in veliko dobiš. Imajo trikolesnike in tudi štirikolesnike, pa izbira barv je ogromna.
Midva sva gledala trikolesnik tk da komentiram le tega.

Kolesa – so velika in napihljiva, pa tudi dovolj široka tako da mislim da ni terena kjer s tem vozičkom ne bi mogla vozit, prvo kolo je vrtljivo za 360° in tudi lahko ga fiksiraš
Ročaj - je nastavljiv in izredno dobro oprijemljiv za tako velike roke kot male
Nakupovalna vrečka – velika in zelo priročna tudi ko je na vozičku košara, ali pa športni del…izjemno prostorna
Material – vsi deli na vozičku ki so iz blaga so snemljivi in pralni, kar je poliester se pa obriše z mokro krpo
Košara – velika, spodnji del se tudi lahko dvigne tako da je super za takrat ko pikeci že malo opazujejo svet
Športni del – lahko se ga da v sedeč položaj, ali ležeč ali kombinirano
Lupinica – lahka in enostavna za fiksiranje v avtomobilu, ima tudi zaščito za glavico pri novorojenčkih
Torba – velika in prostorna

Voziček se sestavi in zloži zelo enostavno z eno potezo tako da je to res fino, poleg tega je pa tudi lahek saj ima aluminijasto konstrukcijo in pa izredno lepo vodljiv.

Komplet vsebuje:
• Košaro za novorojenčka.
• Športni del.
• Lupinico za v avto.
• Zimsko vrečo.
• Zimsko cedrado za pokritje košare za novorojenčka.
• Vrečo za pokritje nog v špotnrm delu.
• Cerado za pokritje otroka v lupinici.
• Strehica za lupinico.
• Pokrivalo za dež.
• Mreža proti komarjem.
• Senčnik v barvi vozička.
• Torba v barvi vozička.

Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.2.2011 12:59:10   
Bloby
Mihelinka AC je bla zarad slabe nuhalne... tm so me čist prestrašl, sam zdej je pa vse tko kt more bituser posted image

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 13:43:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.2.2011 13:59:26   
jaz5
Pozdravljene
Me je v soboto zgodaj zutraj peljal možek na urgenco zaradi neznosnih bolečin. najprej sem mislila da me boli križ potem pa je rekel mož da so to ledvice. Začelo me je bolet ob 4 zjutraj potem pa vedno bolj. So me najprej pregledali potem pa na oddelek in infuzijo. Vnetje ledvic. Sem bila priklopljena na infuzijo ves čas bivanja pri njih. Najprej ni prijelo potem pa so podvojili dozo in je bilo bolje. Sedaj sem na antibiotikih. Sem prišla včeraj domov. Upam da se več nebo ponovilo ker so to kar hude bolečine.  Bomo pa imeli baje. Je pa vedno bolj dejavenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.2.2011 14:25:43   
Bloby
Jaz5 ooo boga, zakaj pa so se vnele, kak prehlad al kako?

Jst sm najprej čutla premike, tko zvečer če sm ležala na hrbtu, kot bi me edn žgečkou od znotrej. Zdj v 22. tednu pa ponavadi ponoči al pa zgodej zjutrej čutm ko da bi me en na rahlo boksnu od znotrej, al pa ne vem rečmo temu rajš štoknu. Je čist nepričakovano, izven vseh ritmov, štok pa pol spet mir pa spet en štok pa konc za kako urco po se pa včasih tko ponavlja. Drgač pa men ceu trebuh utripa zelo velikokrat, sm vprašala zakaj, naj bi blo zaradi obtoka krvi in vsega, ki je zdej pač na tem delu bolj skoncentriran. Ste se kdaj udarle nekam recimo pa vam je v tem delu začelo kar vse utripat po srčnem ritmu... tko nekak se men to zdi.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.2.2011 14:36:32   
pokoyo
Ojla!

Andreja310, glede vozička sem jaz navdušena nad Mutsyji; drugače pa sem pristaš štirikolesnikov, ker se mi enostavno zdijo dostio bolj stabilni kot trikolesniki. PA velika napihljiva kolesa mora met, da je primeren za vse terene... To je moje mnenje...

matcar, če je treba, ti kar počivaj in poskusi čimbolj uživati in izkoristiti ta čas...

karmen7, kakšno bakterijo?? Upam, da ni nič takega, ker včasih znajo prestrašiti za brezveze, ti pa doma napletaš ne vem kakšne štorije...
bloby, user posted image  za odlične rezultate in zrdavo pupiko...

Mihelinka, moja G usmerja na Ptuj k dr. Lukmanu... Tako da jaz bom šla k njemu... Pa glede modrčka pa sem ziher, da ti ne bo žal, da si ga kupla. Meni bi pa morali dati odstotek od prodaje, ko ga tolko hvalimuser posted image

fluf, ti kar zapravljaj, jaz tudi ves čas po malem, pa bom do PDP-ja glih lepo prišla skozi... Glede vozička pa se strinjam s tabo, pač poiščeš takšnega, ki izpolnjuje večino tvojih kriterijev, ker vseh jih itak ne nobenuser posted image

hruška_debeluška, te občudujem s tem pumpanjem... Kolegica se je s tem matrala, da je joj... Sem prej mislila, da je dosti lažje napumpati mleko za eno flaško, ampak je sizifovo delo, tako da ti lahko samo user posted image . Pa daj pliz povej, a poznaš tole zadevo gelling??
onur, user posted image  za user posted image
kakteja39, superca za brcikeuser posted image  Tudi moj že razgrajauser posted image  Na začetku pa je to meni zgledalo oz. se čutilo kot pokanje mehurčkov v trebuhu... Zgleda, da nas bo kar nekaj pri Lukmanu.

jaz5, ojo boščicauser posted image  Upam, da si bolje...

Se beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.2.2011 14:50:16   
Mihelinka
bloby hvala bogu, da je zdaj vse super in čestitam! Mene bi ziher pobralo od straha in od čakanja in vsega...

Ste me že kr prepričale, da se bom spet naročila k Lukmanu, ampak bom počakala, da vidim kaj bo čmaja izvedela na morfologiji.

Ko smo, med drugim, glih pri pumpanju...a je važno kako pumpo imaš (če jo potrebuješ) ali so vse iste? Katera user posted image ki ima to že za sabo (npr. hruška debeluška) priporočaš katero znamko oziroma na kaj naj pri nakupu pumpe pazimo?

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 1.2.2011 15:03:31 >

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.2.2011 15:22:35   
delfinka2211
Zanima me ali je sedaj boljše iti k dr.Strahovi ali k dr.Lukmanu na 3D pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 2068
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 15:59:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pokoyo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 15:59:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.2.2011 16:10:00   
karmen7
Da se še jaz javim; sem dala danes spet vodo in sedaj čakam na pregled, ki ga imam v ponedeljek. Ampak ko že vidim, da se bo tale teden vlekel sto na uro.

Imam pa še drugi teden morfologijo, ki jo že komaj čakam; takrat pa začnem mirne volje zapravljati za bebija. Sedaj s tem čakanjem na rezultate mi je itak minlo sploh do trgovin ali česar koli drugega, ker še samo o tem razmišljam kaj za vraga je lahko narobe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.2.2011 16:12:10   
delfinka2211
karmen7....vem kako se počutiš, js mam morfologijo naslednji petek in kar na mine in ne mine do takrat...pa še tako smotano vreme je da res ne morš nekam it da bi se zamotil...no...lahko bi pisala diplomco ampak misli uhajajo ...ali je vse ok, je kaj narobe, kaj bomo imeli itd

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.2.2011 16:18:22   
Mihelinka
Iskreno....vem, da je mofrologija pregled na katerem se še lahko odkrije kakšna težava, ampak jaz sploh ne gledam na to tako, ampak na to, da bo to pregled na katerem bom (upam) izvedela ali je user posted image ali user posted image . Narobe pa ne bo nič user posted image . Verjetno zato tako razmišljam ker sem imela zadnji UZ pred 2 mesecema (1.12. ko je bil velik 6,5 cm) in itak da umiram od želje, da vidim fročeka (ki naj bi bil zdaj velik kakih 28 cm)!!! To bo ful doživetje pomojem!!!! Odštevam do drugega četrtka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 16:27:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmen7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.2.2011 16:34:45   
fluf
punce, jest skot po 2x lulam user posted image k očitno ne znam lulat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......