|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
31.1.2011 8:03:51   
fluf
čmaja morfologija je ubistvu UZ kjer pogleda če se ti dojenček prav razvija in je vse tam kjer mora biti... pri meni je trajal okrog 30min, je pa res da se ni pustil/a kar tako slikati user posted image

(odgovor članu zupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
31.1.2011 8:05:45   
sovila
posredujem informacije. hvala

sovila
32 let
maribor
1. nosečnost
0 otrok
spol še ne vemo

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
31.1.2011 9:14:37   
delfinka2211
živjo punce

Po nekajdnevnem premoru se spet javljam ;))

Naj vam povem da sem šla v H&M v Celje malo pogledat kavbojke za nosečnice. GLede na to, da nisem neka suhica naj vam povem da imajo res fullll izbire in cene se gibljejo od 20-40 evrov kar se mi zdi kar ok. Kupila sm si en par in so neverjetno udobne...predvsem pri sedenju ko ponavadi malo bolj tišči vse je zdaj res pravi balzam.Tako da punce akcija, številke so pa od 36-46.

Lp

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
31.1.2011 10:19:38   
_sunny_
Hej punce, upam, da ste mele lep vikend! Jaz sem tako vesela, ker zdaj pa že čisto zares čutim malega v trbuščku, včasih samo premikanje, včasih pa prave brcikeuser posted image Pa trebušček je v zadnjih dveh tednih kipnil kot krofek, tako, da zdaj sem končno prva nosečkauser posted image

Ali so/bodo šli vaši partnerji z vami na morfologijo? Jaz jo imam šele v 23. tednuuser posted image in res upam, da bova izvedela spol! Sobico za dojenčka sva dala pobarvat na nevtralno  belo/zeleno, z nalepkami bova pa počakala, da zvema kaj ima med nogicamiuser posted image !

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 31.1.2011 10:21:10 >

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
31.1.2011 10:23:55   
mayalottie
Oh delfinka, jaz bi že zdavnaj umrla brez nosečniških hlač! Imam jih že skoraj od začetka, na srečo sem jih kar nekaj podedovala in so super!
Če ne pa morfologija za mano, živahen fantek, ki brca vse naokoli, vse ok...PDP sicer prestavljen na 6.6. Zmeraj bližje:) Očitno velik fantek.
Zredila sem se pa za 6kg, kar je nekako normalno. Sam mi gre na živce, ker te stehtajo kar v čevljih in težkih oblačilih.

Če ne pa sem se z ginekologom pogovorila glede bolniške in stresnega okolja, v katerem delam, občasno nevarnega zame, ne samo psihično, temveč ogrožujočega tudi fizično. Pa je rekel, da seveda. Sem mu rekla, da bi šla naslednji mesec, če bi se dalo in se je seveda strinjal. Tako da moram povedat še direktorju...Mislim, da že računa na to, saj sem še dolgo vztrajala glede na druge sodelavke.

Kar se tiče bolniških sem že zadnjič pisala post, pa spet pozabila skopirat in se mi je ponovno izbrisalo! tako da se mi ni dalo potem ponavljat.
Tudi meni se ne zdi fer, da nekateri ginekologi takoj dajo bolniško, drugi pa ne, za isto stvar. Prav tako drži, da vsaka nosečnica po svoje doživlja nosečnost in ne moremo soditi drugih po sebi. Saj tudi bolezni doživljamo različno, nekatere gredo na bolniško že ob prehladu, druge pa hodijo v službo še z vročino.
Mislim, da morajo biti naše pikice na prvem mestu, drugače bomo obžalovale in se obtoževale celo življenje! Jaz se že, ko sem v situaciji, ko se počutim ogrožena, kajti predstavljam si, kakšne reakcije doživlja otrok (bitje srca, itd). ampak seveda verjamem v to, da je močan in da nanj to še ne vpliva. Kljub vsemu mislim, da moje okolje ni zdravo za razvoj majhnega bitja, tako da sem vesela, da je ginekolog razumevajoč.

Fluf, razumljivo je, da kdaj pojamraš, saj pa ni vedno vse rožnato! Tukaj pa ti je sploh to dovoljeno, saj te vse razumemo:)

Meni je križ malo boljše, ker bolj redno delam vaje. Sunny, tudi tvoje sem poskusila (razen nekaterih, ki se niso primerne za nosečnice) in so super! Prav tako sem si sposodila nek pas za hrbet, ki naj bi grel...Če ne pravijo, da je zelo dober BACK ON TRACK pas za hrbet, dobi se ga v Sanolaborju.

Kako pa kaj vaši hormončki? Jaz sem zelo občutljiva in se velikokrat zadržujem, da ne jočem, predvsem ob gledanju kakega filma, ali pa v službi, ko se mi kdo zasmili ali se s kom kregam. Ampak se hvala bogu zadržujem, če ne bi mislili, da sem zmešana.
Sem pa precej happy, nič kaj depresivna oziroma tečna kot prve mesece nosečnosti.

Bodite lepo in izkoristite še zadnje mesece s svojim partnerjem in ob mirnih nočeh (tiste, ki bodo imele prvega otroka:).

(odgovor članu delfinka2211)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
31.1.2011 10:40:49   
LunaSonce
Pozdravljene!
Berem vas že od vsega začetka, šele sedaj pa sem se opogumila, da kaj napišem. Upam, da me še sprejmete medse.
Ker sem opazila, da ste nekatere pravi strokovnjaki za vozičke, bi imela za vas eno vprašanje. S fantom sva bila v trgovini Tutto per il bambino v Monfalconu-sva šla malo okvirno pogledat cene in ponudbo.
V glavnem za vse, ki vas zanima: ponudba je kar velika-razstavljeni vozički v prvem nadstropju (če želite videti resnično barvo vozička in ni razstavljen, vam prodajalec pokaže katalog, kjer ima odrezke materialov in realne barve), prodajalec govori (oziroma se znajde) tudi angleško in je zelo ustrežljiv, vse pokaže in pove. Za cene pa se ne da pogajati, ti pove ceno-kakšna je realna in po kakšni prodaja on vozičke in to je to. Za parkiranje pa je malo zoprno, ker se trgovina nahaja v samem centru in je potrebno parkirati kako ulico bolj proč, vendar se da.

No v glavnem zdaj k vprašanju: fant se je navdušil nad vozičkom (trikolesnikom) Chicco trio S3 (cena v Monfalconu je 648€ za celoten ''potovalni'' komplet-voziček, lupinica, košara, nahrbtnik, zimska vreča) in sva se že skoraj odločila zanj. Potem pa mi moja ženska firbčnost ni dala in sem ga zvlekla še v BC na ogled Quinny Speedy-ja. In zdaj sva v dvomih...prodajalka v BC nama je povedala (sicer ne vem koliko objektivno, ker Chicco vozičkov v BC ne prodajajo), da je Quinny v primerjavi s Chiccotom pravi mercedes in da ni primerjave-da je v vsem boljši. Edini minus je navedla pri nastavljanju hrbtnega dela (naslonjala) za voziček pri Quinniyju, ker se nastavi z nekakim trakom in se ga ne da nastavljat samo z eno roko. Ali imate mogoče ve kakšne izkušnje s tema dvema vozičkoma?! Kakršenkoli nasvet je dobrodošel...da se le odločiva. user posted image Seveda pa sva si izračunala, da če vzameva Quinnyja (sedaj je v BC v akciji za 265€ do 16.2.2011) in košaro dreamy (180€ +5% gotovinski popust po besedah prodajlke), potem lahko vzameva iz paketa državne pomoči lupinico Maxi cosi cabriofix (ki gre na ogrodje vozička) in prideva zelo poceni skozi.

Glede modrčkov - jaz sem si nabavila 2 športna modrčka več (brez kosti) in se super obnese za ta čas. Kasneje pa bom razmislila še o kakšnem nakupu. Je pa sestrin prijatelj (lepotni kirurg) že moji sestri, ko je bila noseča priporočil naj nosi športni modrček čim bolj na tesno in tudi ponoči - baje da je to dobro, da se prsi ne povesijo. Sicer ne vem, koliko naj bi to držalo, ampak jaz ponoči ne morem imet nič gor. So mi pa čez dan športni modrčki odlična rešitev!!

Ojoooooj, za prvič sem se pa razpisala. user posted image  
No, imejte se lepo in en lep začetek tedna!

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 11:18:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _sunny_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 11:19:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LunaSonce)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
31.1.2011 11:28:54   
Mihelinka
zupica dobrodošla med nami! Dodala sem te tudi na seznam, ko in če boš želela da kaj popravim (če bodo spremembe) mi pa sporoči.

sovila na seznam sem te dodala, sicer na konec, ker si pozabila dopisat PDP; sporoči nam ga, da te umestim pod pravi datum.

mayalottie glede hormonov se ti pridružujem. Sicer se mi zdi, da je bolje kot pred kakim mesecem a še vedno ob filmih potočim kako solzo. Me pa ful zmatra depresija oziroma se totalka razjočem ko ugotovim, da sem še kako kilo zravn dobila. Že tako nisem neka suhica, pazim ful kaj jem pa sem do danes (21t 4d) pridobila že 7 kg. Tudi sicer se ZELO hitro zredim in ZELO težko shujšam. user posted image Sicer mi vsi govorijo, da se mi ne vidi baš (razen trebuh in joške) ampak mene vseen v depresijo spravlja to, da če bi pa normalno jedla bi pa zdaj imela ziher že najmanj kakih +12 kg. Ehhhh

lunasonce seveda te sprejmemo! Dobrodošla! user posted image Če želiš, da te dodam na seznam, sporoči svoje podatke. Glede vozičkov pa ti jaz ne znam svetovat, ker nisem tolk komplicirala in nisem šla niti nobenga gledat ampak sem zaupala prijateljici in kupila preko spleta (zaenkrat voziček izgleda super, je pa res, da bom sčasoma videla, če se bodo pojavile težave na katere so nekatera dekleta opozarjala), sem pa sigurna, da se bo katera druga razpisalauser posted image

Drage user posted image , nov seznam bom objavila zvečer, tako da če so/bodo še spremembe jih le sporočite.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
31.1.2011 11:50:39   
Reggie
oj oj!
Dobrodošle nove srečke user posted image !
Ko sm prebrala vse kar ste napisale o hormonih,sem se prou nasmejala-sm misnla,da sm edina user posted image ,ker sem prejle med nanizanko Privat practise spustila par solzic user posted image ... in kar naenkrat mi ni več vseeno,ko gre moj zjutri v službo in me pusti samo...
Sem ena izmed tistih (srečnic,ali pa ne),ki smo doma že od začetka... sm ful krvavela in imela grozeči splav. od takrat moj G in osebna zdravnica nekako sodelujeta,jaz pa doma počivam. ampak moram priznat,da nebi bla več doma.... počutim se namreč uredu in bi šla mal delat...

no bomo že :)
lep začetek tedna vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 2010
31.1.2011 11:54:45   
Reggie
aja pa še to:

Mihelinka nikar ne bodi depresivna,poznam dve punci,ki sta se zredili po 22-24kg,pa sta bili obe kmalu po rojstvu spet normalni oz.še bolj suhi. kar se zgubljanja teže po porodu tiče,je meni povedano,da je odvisna od dojenja user posted image ,če dojiš,grejo kilce same dol,vsaj večina... tko da držimo pesti,da bomo vse normalno dojileuser posted image  in bomo kmal po porodu spet v dobri formiuser posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
31.1.2011 11:58:43   
Ninchy
Ojla souser posted image končno se vam tudi jaz malo javim.... ste kar pridne sm mela kar 3 strani za prebrat....user posted image

lunasonce dobrodošla user posted image jaz mam Quinny Speedi pa sem zelo zadovoljna ne poznam pa drugega, ki ga omenjaš... je pa vsekakor lupinica Maxi Cosi cabriofix med večjimi in med bolj varnimi.

KG tudi jaz se zelo hitro zredim, ampak je sedaj še kar vredu sem na +4 kar je zame za 22 tednov super ( v prvi nosečnosti sem bila že na +7) je pa šlo meni zelo hitro dol 11 kg ostali pa za enkat še ne user posted image , tko da sem štartala z 3 do 4 kg več.... tko da v končni fazi sem na istem...

bolniška v prvi nosečnosti sem jo imela od 30 tedna naprej zaradi povišanega pritiska.... kako pa je z komisijo pa ne vem jaz sem hodila na sprehode, drugače pa sem bila večinoma doma...

toliko za enkrat....

Neposredna povezava do sporočila: 2012
31.1.2011 12:12:03   
Mihelinka
reggie hvala za vzpodbudne besede. To so meni tudi rekli, da z dojenjem gre vse dol. Js res upam, da bom lahko dojila, ker moja mami namreč mene ni mogla - nisem hotla. Pa je mela ful mleka. Brata je pa dojila. Tako da upam, da se bo otrok hotu dojit!

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
31.1.2011 12:32:45   
pokoyo
Pozdravček!

mihelinka, kot prvo moram te pohvaliti, da tako lepo skrbiš za naš seznamuser posted image

_srcica, jaz bom posteljico kupila pri Lip Poljčane, previjalno tudi...

_sunny_, moj ne bo na morfologiji, ker moji G ni všeč prisotnost partnerja na pregledu; bova pa šla skupaj na 3/4D ... Ma komaj čakam; upam, da zvemo spol...

mayalottie, se popolnoma strinjam s tabo, da je v nosečnosti na prvem mestu še nerojeno bitje! Če bo potrebno, bom vsekakor tudi jaz šla na bolniško. Sicer mi to ni v interesu, če pa bi služba postala preveč obremenjujoča za mene, potem pa takoj...

Modrčki: imam od da-da in je res ful mehek, mislim, da ga je ena že omenjala, da ga je kupila in že nosi?? Opora je tudi odlična, v glavnem, mi je super nakup...

Hormoni: norijo 100 na uro; se mi moj prav smili. En trenutek mi gre ful na živce, naslednjo minuto pa mi gre kar na jok, ker sem nesramna do njega, on pa je tak fajnuser posted image   Zaenkrat se dobro drži in me prenašauser posted image
zupica, dobrodošlauser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
31.1.2011 12:33:05   
andreja310
Drage souser posted image ,
ne se sekirat zaradi kg, jaz sem že na +11 user posted image  user posted image  user posted image , iz 66 sem prišla na 77, ampak se res niti malo ne sekiram. Celo življenje sem že na nekih dietah in pazim pri hrani, zdaj pa sem si prvič dala duška in jem vse user posted image

Za seznam: to je moja 2 nosečnost, bebic pa 0 - prvič sem imela SS.

Vozički: jaz sem se čisto navdušila nad LUX4KIDS, čeprav ga tukaj ne omenate veliko. Kakšna zadovoljna uporabnica? Po drugi strani pa tako hvalite Queenyja, da bom tudi tega šla pogledat. Nimam pa mnenja o 3 oz. 4 kolesnikih, v čem so sploh prednosti in pomanjkljivosti? Ali je to pač samo stvar okusa in designa?

Težave: tudi jaz že čutim kar konkretne bolečine v križu, sicer niso konstantne, ampak vseeno... Pa zgaga me grozno peče user posted image  HB za Rupurut, G je rekla, da ga lahko, celo Ranital je lani prišel na listo dovoljenih v nosečnosti.
Pa jokica sem tudi user posted image  user posted image  user posted image  Nazadnje sem pri filmu King Kong tako tulila, da sem morala iz sobe, da sem se umirila user posted image  Groza, sploh nisem mogla nehat, pa čeprav sem film že gledala in še filma je bilo davno konec, ko sem še kar jokala... Hehehe, potem sem se pa sama sebi smejala...

Ampak drugače je pa to res najlepši čas, brcamo na polno, radi se imamo in kmalu bo pomlad user posted image user posted image user posted image
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2015
31.1.2011 13:08:17   
matcar
Oj,sonosečke!

Vidim,da pridno debatirate.user posted image user posted image user posted image Jaz sem v bolniški od četrtka,mi je prava muka,ker bi še delala.Ampak za voljo sebe in bebice bom poslušala mojo G in bom raje doma počivala,kot pa predčasno rodila.user posted image user posted image user posted image
Morfologijo imam 17.2.,pa še v P se moram naročit na UZ trebušne stene.Bom več al manj po dohtarih letala in okoli njih.Ampak bomo tudi to preživeli.

Hormoni-delajo mi 100/h,sem za moje pojme celo preobčutljiva.user posted image pač spada zraven,ne morem pomagat.

Smo pa se prijavli v eno nagradno igro za novega Fiat Dobla,upam,da nam namenite kak glas,bo zelo dobrodošel.
http://www.narejenzadruzino.si/index.php?start=20

Se še kaj javim.

Aja,pa dobrodošle nove sonosečke!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu andreja310)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
31.1.2011 13:09:38   
fluf
vozički: jaz sem se tud navdušila nad lux4kids… čeprav sem potem vzela nekaj drugega. Odločila sem se za 4kolesnik že v štartu, ker se meni osebno zdi bolj stabilen, čeprav poznam veliko zadovoljnih uporabnic 3 kolesnikov… tako da je pomoje to čisto stvar osebne preference. Tko da za vozičke je blo men tok težko, ker idealen ne obstaja, ampak mislim da sva glede na najin življenski slog in najine zahteve zadela… bomo pa poročali poleti če je temu res tako…

hormončki: jah mal me dajejo, ni pa hudo….

Pregledi: na vseh UZjih je bil možek prisoten (čisto vseh!), ko grem na pregled ga pa pustim doma, ker je brezveze da gleda kako dajem kri in vodo… pa sedim v čakalnici…

Neposredna povezava do sporočila: 2017
31.1.2011 13:14:39   
karmen7
Pozdravljene,

Uf, ste se razpisale user posted image

Vozički: tema za diplomirat, ampak pri nas se bomo vozili v Peg peregotu
Hormoni: no ja, ni neke panike.
Morfologija: jo imam čez en teden in močno upam, da bodo moža spustili iz službe za eno uro. Drugače bom vzela s sabo mamo.

Drugače so me pa klicali iz bolnice, da sem staknila neke bakterije, ki so jih ugotovili na vodi in moram po napotnico za nek Sanford test user posted image Nimam pojma kaj je to spet. Je katera že to dala skozi. So me pa pošteno prestrašli po telefonu in zdaj samo o tem razmišljam. user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
31.1.2011 13:19:43   
LunaSonce
Hvala, punce!
Za seznam: 32 let, PDP: 10.6., primorska, 1. nosečnost, 0 otrok, spol še ne vemo (noče pokazat)

Ninchy, hvala za informacije! Vsaka prav pride…sploh, ko prvič kupuješ voziček in te vsak po svoje nekaj prepričuje in je ponudba tako velika. Pri nama je tako, da je fant proti 4-kolesnikom (zaradi videza), meni je vseeno. Sestra že ima 3-kolesnika in gre po vseh terenih, asfalt, pesek, trava. Ker nimam izkušenj s 4-kolesniki punce, ki imate take, ne me napadat, ker verjetno gredo tudi 4-kolesniki (sploh tisti z večjimi kolesi) po različnih terenih. J Skratka pri nama je pogoj trikolesnik, da ima ročno zavoro (živimo dokaj v klancu), da se zloži čim bolj na majhno (to je pri 3-kolesnikih minus, ker se niben ne zloži tko lepo kot 4-kolesniki), da je športni del nastavljiv v čim več položajev, nastavljiv ročaj v več višin… Manjkajo pa nama informacije iz prve roke – plusi in minusi. J

Do sedaj pa nisva še nič nakupovala in če bo šlo vse tako kot z vozičkom, bova do junija težko imela karkoli nabavljeno J V primeru, da se odločiva za Quinnyja, bova v paketu državne pomoči vzela lupinico in posteljico, tko, da ubijeva dve muhi na en mah. Odločla pa sva se, da ne bova (vsaj na začetku) nakupovala vsega. Kupila bova voziček, posteljico in previjalno mizo (http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/70167218), ostalo pa sproti. Sploh sedaj, ko obnavljava stanovanje in vsak evro gre v obnovo J

Na morfologiji sva že bila. Vse naj bi bilo v redu, spola pa naš čmrl ni hotel pokazati. Sporočim po 3D/4D UZ, če se do takrat razkrije. Drugače bo pa presenečenje. Sam to bo pa kar težko…sva oba tko radovedna J

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
31.1.2011 14:26:00   
ava_sa
LunaSonce poglej še Quinny freestlye 3xl, je tud 3-kolesnik, sam mal bolj izboljšan od Speedy-ja, pa mal tud dražji

(odgovor članu LunaSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 14:31:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2021
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 14:46:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2022
31.1.2011 15:32:08   
mamipikapoka
andreja310 o Lux4kids je že tekla debata, sicer že nekaj strani nazaj, ker smo prave čveke user posted image .
Ti bom na zs poslala kopijo sporočila, ki sem ga dobila od mamice, ki ga uporablja že nekaj časa. Glede na njene izkušnje sem ga jaz črtala iz seznama.

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Neposredna povezava do sporočila: 2023
31.1.2011 15:59:33   
zupica
mihelinka, nikar ne skrbi preveč zaradi kg - jaz sem bila po porodu že na minusu (res da sem se zredila le 8 kg), ampak je to v nasprotju s to nosečnostjo, ko mi paše jest sladko, čokoladno, bombonasto, sladoledasto, ...user posted image še sestra me je opozorila, naj se posvetim raje zelenjavici, mesu. tako da se trudim črtat vse sladko (jem načeloma samo dopoldan), pa preslano. sem na 3,5+, bomo videli.

karmen7, Sanford testi je test za odkrivanje bakterij v vodi - jaz imam zelo lsabo vodo, čeprav pijem nad 2,5 litra, me je dala že dvakrat na Sanford. tu odkrijejo, ali imaš vnetje sečil. pri meni niso še nič ugotovili, tudi antibiotiki in čaj za sečila niso pomagali. zdaj sem dala bris, imam pa tudi povečano pitje vode (nad 3 litre/dan) - voda mi gleda že iz ušesuser posted image

a katera že kaj zateka? meni se zdi, da spijem ogromno, na wc grem pa bolj poredko. prvič sem morala vse prstane odstranit, noge so bile pa na koncu tako zatečene, da ni billo videt gležnjauser posted image

aja, drugače imam raje 3-kolesnike, sicer pa se navdušujem nad Implastovimi - zaradi barvuser posted image ima katera izkušnje z njimi?

lepo se imejte, pa hvala za dobrodošlicouser posted image

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
31.1.2011 17:15:27   
Reggie
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

reggie hvala za vzpodbudne besede. To so meni tudi rekli, da z dojenjem gre vse dol. Js res upam, da bom lahko dojila, ker moja mami namreč mene ni mogla - nisem hotla. Pa je mela ful mleka. Brata je pa dojila. Tako da upam, da se bo otrok hotu dojit!

vse se da če se hoče.. lačen bebi sigurno ne bo.. je pa dojenje RESNIČNO NAPORNO še posebej če nekaj pride vmes.. in potem se moras res matrat in te miljonkrat prime da bi odnehal.. verjetno zato tolk kuriš kalorije ker je vsaj zame in kolegice ki jih poznam bilo res strresno in naporno..

ja s tem se čist strinjam! jst se bom po moje pripravila na najhujš,pol bom pa čist srečna,ko niti ne bo tko hudouser posted image ! Je pa fajn,da tiste,ki že mate izkušnje take in drugačne o njih pišete,da se še druge pripravimo na vse kar nas čakauser posted image ! Skupaj nam bo uspelouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......