mayalottie
|
Oh delfinka, jaz bi že zdavnaj umrla brez nosečniških hlač! Imam jih že skoraj od začetka, na srečo sem jih kar nekaj podedovala in so super! Če ne pa morfologija za mano, živahen fantek, ki brca vse naokoli, vse ok...PDP sicer prestavljen na 6.6. Zmeraj bližje:) Očitno velik fantek. Zredila sem se pa za 6kg, kar je nekako normalno. Sam mi gre na živce, ker te stehtajo kar v čevljih in težkih oblačilih. Če ne pa sem se z ginekologom pogovorila glede bolniške in stresnega okolja, v katerem delam, občasno nevarnega zame, ne samo psihično, temveč ogrožujočega tudi fizično. Pa je rekel, da seveda. Sem mu rekla, da bi šla naslednji mesec, če bi se dalo in se je seveda strinjal. Tako da moram povedat še direktorju...Mislim, da že računa na to, saj sem še dolgo vztrajala glede na druge sodelavke. Kar se tiče bolniških sem že zadnjič pisala post, pa spet pozabila skopirat in se mi je ponovno izbrisalo! tako da se mi ni dalo potem ponavljat. Tudi meni se ne zdi fer, da nekateri ginekologi takoj dajo bolniško, drugi pa ne, za isto stvar. Prav tako drži, da vsaka nosečnica po svoje doživlja nosečnost in ne moremo soditi drugih po sebi. Saj tudi bolezni doživljamo različno, nekatere gredo na bolniško že ob prehladu, druge pa hodijo v službo še z vročino. Mislim, da morajo biti naše pikice na prvem mestu, drugače bomo obžalovale in se obtoževale celo življenje! Jaz se že, ko sem v situaciji, ko se počutim ogrožena, kajti predstavljam si, kakšne reakcije doživlja otrok (bitje srca, itd). ampak seveda verjamem v to, da je močan in da nanj to še ne vpliva. Kljub vsemu mislim, da moje okolje ni zdravo za razvoj majhnega bitja, tako da sem vesela, da je ginekolog razumevajoč. Fluf, razumljivo je, da kdaj pojamraš, saj pa ni vedno vse rožnato! Tukaj pa ti je sploh to dovoljeno, saj te vse razumemo:) Meni je križ malo boljše, ker bolj redno delam vaje. Sunny, tudi tvoje sem poskusila (razen nekaterih, ki se niso primerne za nosečnice) in so super! Prav tako sem si sposodila nek pas za hrbet, ki naj bi grel...Če ne pravijo, da je zelo dober BACK ON TRACK pas za hrbet, dobi se ga v Sanolaborju. Kako pa kaj vaši hormončki? Jaz sem zelo občutljiva in se velikokrat zadržujem, da ne jočem, predvsem ob gledanju kakega filma, ali pa v službi, ko se mi kdo zasmili ali se s kom kregam. Ampak se hvala bogu zadržujem, če ne bi mislili, da sem zmešana. Sem pa precej happy, nič kaj depresivna oziroma tečna kot prve mesece nosečnosti. Bodite lepo in izkoristite še zadnje mesece s svojim partnerjem in ob mirnih nočeh (tiste, ki bodo imele prvega otroka:).
|