|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
31.1.2011 17:24:19   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

če katero zanima:
http://www.bolha.com/ocala-soncna/soncna-ocala-bvlgari-oglas1273130828
http://www.bolha.com/ocala-soncna/soncna-ocala-versace-original-oglas1273130771

malo imam fetiš na očala in sedaj sem končno spoznala da moram malo naredit čistko po omari...tako da, če katera potrebuje za prihajajoče sončne dneve

Če jih še nisi prodala, mi lahko na sejm prineseš probat Versace? user posted image
Že 2 leti govorim kak si moram nove špegle kupit in to take, da zavarujejo oči, ne pa neki za 10€ (ker take mam odkar sem rayban zgubla lani poleti) in tele zgledajo ful stajliš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
31.1.2011 17:57:15   
Bloby
Mihelinka za seznam: PDP 12.6. prestavili so mi rok, že po nuhalni so o tem razmišljali pa se odločili, da ga ne bodo... ampak bebica raste ko nora in je zdaj še večja, da že v ta rok komaj paše... Smešno, ker sem sama dosti pri malih... aja pa punčka bo... pa še za seznam je pravilno 2. nosečnost, bebice pa še nimam, je u prvo bilo neuspešno.

Danes je bil pa en uspešen in najsrečnejši dan zame... AC rezultati, normalen ženski kariotipuser posted image . Morfologijo sem mela tud danes in tud vse super. Mam mal krajši maternični vrat, ampak posteljica ne leži nizko, tako da ni tak problem sploh. Dobila rezultate od sanforda in tudi tuki super, bakterije so se ful zmanjšale... Nepopisno sem vesela za vse. Za sanford je pa meni pomagalo pač pitje veliko tekočine... še ponoči spijem tam okoli 0,5 l, čez dan pa ene 3 l ali več... počutm se ko ena žolna, ampak vse za naše pikice kajneuser posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
31.1.2011 18:12:29   
Mihelinka
user posted image ki ste iz štajerske bi vprašala kam boste/ste šle na 3d/4d? Slišala sem da imajo v mb porodnišnici nek nov in baje ful dober aparat in da se lepše vidi kot pri Strahovi celo. A imate kaj info? In kakšna je cena? Ali pa pri Lukmanu na Ptuju? Je/bo šla katera tja (cena)?

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
31.1.2011 18:17:59   
PolonaF
Mihelinka, jaz sem bila pri na Ptuju pri Lukmanu na nuhalni in je bilo ful vredu. Vem, da ima tudi 3d samo za ceno pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 2029
31.1.2011 18:42:03   
Mihelinka
Jaz sem tudi bila pri Lukmanu na nuhalni in sem bila tudi zadovoljna, sem pa slišala, da če je aparat za 3d/4d slab, da ti dober ginekolog nič ne nuca...Čeprav se mi je zdela mašina pri Lukmanu ful huda user posted image ! Ne vem a bi šla k njemu al v mb porodnišnico...

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 19:03:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2031
31.1.2011 19:05:10   
Mihelinka
Danes mi je pa res dolgcajt, da spet tukaj visim user posted image ! Ravnokar sem si naročila svoj prvi modrček za dojenje. Spet se zanašam na spletne informacije, saj še nisem niti enega mordca za dojenje videla v živo user posted image , naročila sem pa tega od cariwel ki ga večina na RR ful promovira. Pa da vidimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
31.1.2011 19:06:29   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

žal Versace so že prodaneuser posted image user posted image

user posted image pa so mi ble res všeč...

Neposredna povezava do sporočila: 2033
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 19:08:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2034
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 19:08:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2035
31.1.2011 19:13:25   
fluf
wiii dobla postlco, sestavla, da sva vidla v kako majajočem stanju je... pa je SUPER, tko da wiiiiiiiiii ... kupla dan v H&M še 2 bodija (62 in 68) i love mam in i love dad, pa enga 56 born 2011 ... tko da smo začel po malem z nakup. ta tedn naju časa še en ornk šhoping v A... Pa da mi mizar dans pove kako je s komodo, če nam v ikeji kupovala... tko da...

Neposredna povezava do sporočila: 2036
31.1.2011 19:15:27   
PolonaF
Hm..........mhm.....diplomirala bom z vozički....vsako uro mi je drug všeč :)

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
31.1.2011 19:27:35   
Mihelinka
Tudi jaz čakam, da mi mizar da ponudbo user posted image ! Po tele bodije z napisi pa bom jaz tudi šla čez vikend! A so v nevtralnih barvah (ker spola še ne vemo user posted image )?

PolonaF ne vem kaj naj ti rečem, jaz sploh nisem komplicirala. Moja matematika je bila: voziček uporabljaš cca leto in pol (al koliko, ne vem), to je recimo 500 dni. Recimo, da greš vsak drugi dan ven (pozimi manj, poleti več in evo neko povprečje), je to 250x. 250 voženj bo pa že zdržal vsak vozek, ki je kolikor tolikor soliden. Ne vem no, jaz sem rekla, da če bo crkno bomo pač pri drugem user posted image kupli novega ker zdaj se ne mislim spufat na vozičku, ker moram nakupit še vse drugo (dedujema namreč nič ne, ker je to prvi vnuk in sploh prvi otrok po 15 letih v obeh familijah).

Midva sva kupila 3 kolesnika od Baby boom, čeprav je bilo nekaj kritik, ampak so tile, ki jih zdaj prodajajo novi oziroma izboljšani in naj bi bile napake odpravljene. Bomo videli. Meni je všeč, lepo se vozi po stanovanju user posted image , verjamem, da se bo zunaj tudi. Sicer pa si ga lahko prideš pogledat glede na to, da živima 15 min peš narazen user posted image . Edina stvar, ki bi jo jaz že zdaj skritizirala pa je, da lupinica je pa bolj tako tako. Ne zdi se mi glih najbolj ziher, ampak itak lahk brez lupinice tud kupiš.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
31.1.2011 19:35:48   
Mihelinka
Evo drage user posted image nov seznam. Vedno več user posted image in user posted image je znanih!!!

user posted image

user posted image

Še naprej me opozarjajte na napake oziroma mi dajajte popravke user posted image !

< Sporočilo je popravil Mihelinka -- 31.1.2011 19:39:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2039
31.1.2011 19:54:43   
Anonimen
BLOBY cestitke za dober izvid!!!!kako dolgo si cakala na izvid AC?lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.1.2011 20:17:08   
Bloby
hvalauser posted image   3 tedne pa 4 dneve skupaj z vikendom. Prejšni tedn u četrtk je blo 3 tedne, dobila sem jih pa dons.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.1.2011 20:20:58   
Mihelinka
Bloby če si lahko dovolim vprašat, zakaj si pa šla na AC glede na tvojo mladost?

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 20:24:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Reggie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 20:25:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2044
31.1.2011 20:27:46   
mayalottie
Jaz sem danes povedala ravnatelju, da odhajam čez mesec in malo na bolniško in je bil ful razumevajoč! Skoraj vesel in mi non stop ponavljal, da je zdravje na prvem mestu. Super! Zdaj vedo vsi sodelavci in bom v bistvu en mesec v poslavljanju...Sej jih bom pogrešala...Ampak čaka me drugačen, lepši svet!

Implast baje kar kupujejo. Pa lušni so. Ima katera izkušnje?

Jaz grem v soboto v ikeo po kak predalnik, ki bo za otročičkove cunjice...Pa verjetno še kaj zraven:) Kakšno igračko:)

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
31.1.2011 20:44:31   
mamipikapoka
Pa bom še enkrat posredovala mnenje o Lux4kids

Za vozicek mam tako + kot - . Na zacetku sem bila zelo zadovoljna, ker
je kosara za dojencka dovolj velika, ko je bil star 4 mesece sem ga pa
dala v sportni del. Tu mam pa nekaj pripomb. Sportni del se montira zelo
nizko, tako da je spodnja kosara skoraj za okras, saj ne mores spravit
not niti mleka, ker je preozka luknja. Ne me narobe zastopit, odlagalni
prostor je dovolj velik ko je gor kosara, ko je pa gor sportni del, je
pa ta tako nizko da nic ne gre not spravit!!  Zlozen je v 3 sekundah,
saj samo potegnes rocko pa potisnes vozicek naprej, pa se pol sam zlozi,
sestavi se pa z enim potegom, hitro in enostavno. Imam karavana, pa mi
vozicek zasede 3/4 prtlaznika, po sirini ga komaj spravim not, saj je
streha sportnega dela v napoto. Kolesa sem vzela napihljiva, s tem ni
tezav, se pelje zelo potiho. Stabilen je zelo. Je res da je poceni, pa
da dobis zraven toliko opreme, js bi drugic raje sla v zivo si ogledat
vozicke, najprej bi pogledala iz kaksnega materiala so, saj je ta iz
poliestra, posledicno otrok svica, se posebej v jajcki, zato sem mu
mogla dajat spod plenicke, pa je se vseeno bil cel moker, saj je bilo
poleti vroce. Pol bi pa se vsakega potezkala, saj je ta vozicek se kar
tezek! Pa v dolzino je po mojem mnenju se kar dolg. Vsec mi je zlaganje
vozicka pa da se tiho pelje, to je pa tut vse. Sem zelo razocarana!! Pa
kr vse se neki trga ta material, prevleke za kosaro in za sportni del
sem ze 4x sivala, dezna prevleka se je tut ze natrgala. Js ne priporocam
nakupa, raje dam 100 eur zraven pa dobim kaj boljsega! Predvsem me moti
to, ko pridem v trgovino, pol moram pa nosit vrecko v roki! Verjetno
bom kupila zdaj za poletje neke vrste marelo, ker je ta prevelik pa
pretezek, sem se ga ze navelicala dajat v avto pa vn! :) Vozicek je tudi
lepo vodljiv, vozen je po vsakem terenu, to je se ena prednost velikih
koles. To je moje mnenje.

ob nakupu pa je bila taaako zelo navdušena.user posted image
Sama ga sicer nisem šla gledat in to je odziv prve mamice, ki sem jo o vozičku povprašala, tako da je možno tudi, da so zadovoljne uporabnice. Ampak meni je to zadostovala, da me ta voziček več ne zanima.

Trenutno sem imela polno drugega dela, bom pa v kratkem spet stopila v akcijo in povprašala o drugih vozičkih.
Bom posredovala info user posted image

Lepo se imejte!

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
31.1.2011 20:50:32   
fluf
doktorat vozički... midva sva tud najprej gledala ful na ceno, potem pa sva ugotovila, da dobiva jajčko in posteljico sposojeno, pa še kaj... tako da sva se odločila za dražje vozičke... no sva ugotovila, da dražji niso nujno boljši... sva pogledala kar nekaj in na koncu sva se odločila.

Popolnega vozička ni. Vzameš najboljši kompromis glede na to kaj iščeš in kaj bi rad. bomo pa pol konec poletja sigrno mele že kej za povedat kako se nam obnese tisto kar smo izbrale... Jest voziček zdej mam, zadovoljna, da sem ta projekt zaključila, ker mi je gledalo že skozi ušesauser posted image

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
31.1.2011 21:57:08   
reni36
Bloby čestitam za lepe rezultate iz AC. Sedaj bo bolj mirna nosečnost user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.2.2011 8:36:12   
onur
Pričakujemo user posted image .

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu reni36)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.2.2011 8:39:24   
čmaja
Mihelinka: Jaz imam jutri morfologijo pri dr. Lukmanu na Ptuju. Namen mam iti tudi na 3D k njemu in ga bom o vsem povprašala ter ti potem javila informacije glede cene itd.

Danes ponoči pa ni bilo glih OK. niem našla pravega položaja za spanje, občutek sem mela, kot da mi je slabo in bo treba bruhati, na hipe mi je bilo ful vroče, potem sem začela razmišljati o bebiju in sem postala cela nervozna, ker ga čez dan nisem nič kaj čutila. eno na drugo, pa je bilo pol noči mimo. zjutraj pa kot strašilo iz postelje. še vedno mi ni pasalo zajtrkovati, ampak na poti v službo mi je že začelo kruliti in sem mogla skočiti v pekarno po nekaj za pod zob. še bebi se mi je zahvalil za zajtrk z nekaj bincami. user posted image

LP do jutri, se javim po morfologiji.

(odgovor članu reni36)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......