obcinarka
|
jah še sreča lidik da sm tole prej prebrala, predno zastavim milijon vprašanj o spanju)) mi smo spali od 23 ure pa do 7 zjutraj in še to sm jo nekak zbudila ker mi je blo pa predolgo))9 ampak pazi.. naša sploh dejansko ni kej jedla, zakomirala nazaj in spi. . da smo pa do sem prišli pa še tole prej.. sm rekla da bom poročala o AD3.. no če je blo to to, pol ja, drgač ne vem.. sem ji dala včeri zjutraj ob 5 prvo-eno samo.. smo spaki cel dan bolj kot ne in jedli, pa spali.. pkrog 19 sem jo previla, greva jest... takoj ko sm jo pristavla sem vedla da nekaj ne bo dobro .dretje, vpitje, brcanje, vijolična... gora prdecev, takoj sem začutla polno plenico.. jo previje, me je skor kap.. nabito polna, čez bodi)) se je umirila.. ponoviva vajo, spet ni mogla jest, isto... jo precijem, druga plenica polna.. jo nekak umirim, s tem da sem pa se jaz znervirala zraven, priznam..in jaaaaaaaaaa zatajilo mi je mleko.. vem da je mala bla lačna, in ko se ona odloči, mora dobit po svoje.. men pa vedno na začetki teče malce manj gosto kot potem mleko, ki se vzpostavi s sesanjem.. je čisto užaljeno ponorela, ker ni blo tako kot je mislila.. sva se matrali skoaraj uro, sem obupala, ker je blo dretja preveč.. enostavno ziza ni dala, oz. tud mala ni vztrajala vlečt, če razumete.. sem ji nardila dodatek, spila 60... pol je dremala, iob 22 sem jo podojila je neki spila lepo in zaspala ter spala do zgoraj napisano... ampak pazite, tud dans zjutraj podobna zgodba z dretjem, brez vetrov.. enostavno ziza je ni ubogala al kontra.. je pojedla neki, sam jaz sem prepričana da premalo ... ker je bla umirjena, sva vztrajale, pa nč.. ko ona zapre usta, stisne ustnice skup, resno vam povem.. zs preizkus sem probala s flaško, dodatek 20 sem nardila, pa ni odprla ust.. zdej spi od 8.30 naprej.. ne vem, kakšno mnenje dobrodošlo, kaj delam narobe al kaj se dogaja?? vem da to za mojo proizvodnjo melka ni gut, ampak... aha pa še to.. sem povedala, da men na začetku teče redkeje kot čez 50 sekund, ko se s sesanjem vzpostavi proces, al kako??.. in jaaaaa ko sem postavila flaško na mizo, ki je itak ni konzumirala, sem še enkrat probala zizo, sem pa že čutila pritisk v prsih, mleka na polno, sam mala enostavno ni odprla usta več .. torej narava dela svoje, kajne?? upam da vam nisem kej preveč zakomplicirala dneva, ampak a mamo lahko kej skrbi al ne???
|