|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
31.1.2011 12:35:43   
obcinarka
mi imamo MC pebble, pa tisto varovalo tam, sicer je stara mala 1 mesec pa 1 teden, tko da ti tud jaz ne znam kej več pomagat.. po mojem pa še kar lep čas, no mislim na kg... ker mi smo na 3650 user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 476
31.1.2011 13:16:57   
ula77
ojla, pozdravljene.

midve pa že iz sprehoda...brrrrr, kako je mamo zeblo, deteta pa čisto nič...

zanima me, če vaši user posted image  kakajo po vsakem hranjenju.....pri nas  so vedno polne plenice, pa me skrbi, da se ne bomo odlepli od 4 kg, će gre več ven  kot noter....

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
31.1.2011 14:23:21   
BabyKitty
ula77 moj kaka po 8x na dan... pa se redi k pujs... tko da to pomeni samo, da dobro je in da ima super prebavo... kaj si želiš lepšega...

fuego pomoje je to bolj odvisno od dolžine dojenčka... ker moj že kr lepo z nogicami ob sedež tišči in se mi zdi, da mu je malo tesno, tako da bom počasi odstranila tisto peno... res pa je da ima že krepko čez 6kil user posted image če bo šlo tko naprej bomo mogl že tavelk sedež kmal kupt user posted image

Mjavmjav bodi vesela, da se hoče nosit in crklat... še prekmalu bo minilo user posted image moj mali je danes tečkal in ga nosim okoli in tolažim, pa še bolj tečka... potem ga dam pa v lok je bil pa takoj mir... ampak zato ker je tv najdu in nepremično gledal vanj user posted image sem si misla, ko bi se vsaj nosil in se potolažil ne pa da ga tolaži kuhar ramsey user posted image

Nincii sej ni lih na dieti no user posted image se sliši k da ga stradam user posted image ampak to pomeni samo to, da se držim da je vsaj 1,5 do 2 ure med obroki... namesto da non stop je user posted image in se je že čist lepo navadu, da ne tečka skoz za joško, ampak se ornk naje in je potem mir user posted image

maca81 se je malo veliko zredil, ampak če je dojen ni to nič hudega... jaz kompliciram samo zato, ker je moj mali non stop visel na meni in so me že pošteno bradavice pekle... potem pa čez noč nič ne je in sem zjutraj čisto polna, toliko, da si moram črpat mleko, da neha bolet... pa v enem tednu se je toliko zredil, da nisem več mogla zapet bodija na preklop user posted image sem misla, da mu bo buši razgnal user posted image zato sem pač malo omejila in se je lepo navadil na stalen ritem na 2-3 ure, pa še polivati je nehal, ker se ne prenajeda...

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 478
31.1.2011 14:33:54   
ula77
aha, najpomembneje sem pozabla....
pri katerih tednih so se pri vas začeli  krčki?

našo včasij mal zvija za kakat, to je pa tudi vse, je pa stara 29 dni, pa s strahom pričakujem tisto dretje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 479
31.1.2011 16:16:39   
sleepyhead
joj, pri nas se še vedno borimo s kg oz grami...nikamor ne gre, se mi zdi da smo sam še na vagi in štejemo te dekagrame. Jutri bo en mesec pa je pridobila celih 400g...vse skupi nič. Posvetovalnico imamo čez 10 dni.

Naša je pa že ene tri dni cela v mezoljih in tudi temenice je fasala...s temenicam smo se spopadli s putčkom in krtačenjem...je kr šlo, z mezolji pa ne vem kaj naj...sem mazala z riboderminom, bepantenom pa nič, jih ima tudi po ušesih...kot da bi prišla s fronte zgleda. Ena je omenjala hrastovo lubje, a je pomagalo? Al naj samo pustim ker se tko čisti koža?

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 480
31.1.2011 16:51:53   
BabyKitty
sleepyhead nič drugega ne pomagaproti mozoljčkom, kot ena kremica, ki nam jo je predpisala pediatrinja (v lekarni namešana zadeva)... tisto hrastovo lubje pa nevem no... sama sem ga brisala, ampak je ful smotan, ker je zlo močne barve in mam zdej posode in tiste mini tetra krpice uničene od tiste barve user posted image

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 481
31.1.2011 17:00:18   
zaljubljena23
Babykitty, 8x na dan kakate?...Blagor vam..Naš ima prav leno prebavo..Nazadnje je kakal v petek...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 482
31.1.2011 17:05:43   
maca81
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

aha, najpomembneje sem pozabla....
pri katerih tednih so se pri vas začeli  krčki?

našo včasij mal zvija za kakat, to je pa tudi vse, je pa stara 29 dni, pa s strahom pričakujem tisto dretje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je imel krčke že v porodnišniciuser posted image . Je bil res bogi, no. Nehali so sem mu pri treh tednih starosti. No, kakšen dan ga še zvija, ampak so to vetrovi. Aja, pa zadnjič sem solato jedla, je bilo dretje cel popolda. Ko je ško ven je bilo okej.
Drugače pa ima dobro prebavo, plenička je skoraj vedno pokakana.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 483
31.1.2011 19:02:50   
Natalija28
Prodam oblekico za krst za fanta. Velikost je za 4-7 mesecev (cca 62-68 morda celo do 74?). Komplet je uporabljen eno uro in je kot nova. Komplet vsebuje hlače na rob, srajco, svetleč telovnik, metuljčka in frak-suknjič. Kompletek je res kot nov. Interesentke me kontaktirajte na ZS.

http://www.shrani.si/f/3e/pj/2725KetB/dscn2159.jpg

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 484
31.1.2011 20:11:34   
Arwenko
Naša kaka 1x na dan, včasih 2x, pa že to pravijo da je ok.

Mi smo tudi mozoljasti na polno...pa vam povem kaj je najboljše...en velik NIČ, karkoli smo mazali zadnja 2 tedna ni pomagalo, ko smo pa vse pustili pa gre najboljše...tako da umivat z vodo in nič drugega...moja izkušnja pač.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 485
31.1.2011 21:19:03   
betricija
čer
jaz pa s pregleda od mojega G in grem jutri v leonišče, ker mi je zrastel polip..očitno je na maternici ostalo malo posteljice oz. kri od nje in je sedaj zrastel polip. se mi je čudno zdelo, ker mi je čišča že prenehala, pol je pa spet prišla. v glavnem se mi tudi maternica ni dobro krčila in tako me čaka čiščenje v smislu abrazije..se mi kar srce trga, da grem notri in bom S pustila pri naših. pol me pa doma čaka okrevanje, našo S pa kar premetava in je cel dan zelo živahna. upam, da me moj razveseli in bo res vzel nego zame ali pa bolniško kar tako..da bo lahko malo po stanovanju nosil...pa moji bodo prišli..v glavnem jutri v leonišče, potem pa bodo videli kdaj me bodo operiral. ginekologinja je rekla, da že ta teden. grem jutri kar na tešče tja.če se slučajno kaj odločijo..me je pa tolk strah...pa kaj se mi bo še zgodilo? kot da nisem imela celo nosečnost probleme, še zanosli smo komaj, sedaj pa to...
in kot sem brala ravno zaradi tega placentnega polipa mi je začelo mleka zmanjkovati...sedaj si načrpam samo še zjutraj in zvečer..na 12 ur okol 160ml...

se kaj javim, kako opravim...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 486
31.1.2011 22:27:43   
mag3
Beatricija user posted image user posted image user posted image  upam, da čimprej in čimboljš opraviš.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 487
31.1.2011 22:45:10   
n a n i
Beatricija verjamem, da se bo vse dobro izteklo. Kako pa to, da so šele sedaj ugotovili? Nisi imela nič znakov npr. bolečine ali pa neprijeten vonj čišče?

Naj bo čimprej to za tabo in kar se da neboleče.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 488
1.2.2011 8:59:15   
lidik
ojej punce, ve ste bile pa pridne zdaj ko me dva dni ni bilo gor. No naj vam povem, da naš mali je včeraj podrl vse rekorde, je zaspal ob 23. uri in sva ga danes ob 7.30 morala kr malo zbuditi. Sicer se je prebujal, samo bi sigurno še malo potegnil, če bi ga pustila, ampak se mi je vseeno zdelo malo predolgo. NO in se je gospodič lepo najedel zdaj pa spet spi kot polhek. Sej prav, kr naj se naspi, ga bodo danes še preveč namučili imava spet pregled v bolnici, pa rentgen plučk pa ne vem kaj vse še. user posted image

Drugače pa da odgovorim na par vprašanj ko ste jih postavljale:
pleničke  Pampers Premium - še par jih imam 2, imam pa že zalogo 3 doma.
nosek - itak še vedno večni problem
vozičkanje - jaz sem dala pleničko čez samo če je res ful pihalo (zdaj pa komaj čakam, da mi danes povejo, da lahko grem končno spet ven)
kakanje - kaka skoraj pri vsakem previjanju, pa se vseeno pridno redi (od 24.12. je dobil + 2 kg user posted image - ne vem če ne bova kregana jutri na 2.posvetovalnici)
mozoljčki - so bili, ampak so že zginili, tako da zdaj ima lepo kožico
krčki - se pa pri nas že počasi končujejo - dobil jih je pa nekje pri mesecu in pol ali dveh
razvajanje - hja malo so že razvajeni, ampak jaz pravim da je prav tako, da jih malo razvajamo, sej koga pa bomo če ne njih in še res da prehitro se nam ne bodo pustili več.

No zdaj pa grem počasi pripravljat za pregled, ker drugače bo siugrno kakšna napotnica doma ostala. user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.2.2011 10:08:27   
obcinarka
jah še sreča lidik da sm tole prej prebrala, predno zastavim milijon vprašanj o spanju)) user posted image user posted image mi smo spali od 23 ure pa do 7 zjutraj in še to sm jo nekak zbudila ker mi je blo pa predolgo))9 ampak pazi.. naša sploh dejansko ni kej jedla, zakomirala nazaj in spi.user posted image . da smo pa do sem prišli pa še tole prej..
sm rekla da bom poročala o AD3.. no če je blo to to, pol ja, drgač ne vem..user posted image user posted image sem ji dala včeri zjutraj ob 5 prvo-eno samo.. smo spaki cel dan bolj kot ne in jedli, pa spali.. pkrog 19 sem jo previla, greva jest... takoj ko sm jo pristavla sem vedla da nekaj ne bo dobrouser posted image user posted image .dretje, vpitje, brcanje, vijolična... gora prdecev, takoj sem začutla polno plenico.. jo previje, me je skor kap.. nabito polna, čez bodi))user posted image user posted image se je umirila.. ponoviva vajo, spet ni mogla jest, user posted image isto... jo precijem, druga plenica polna.. jo nekak umirim, s tem da sem pa se jaz znervirala zraven, priznam..in jaaaaaaaaaa zatajilo mi je mleko.. vem da je mala bla lačna, in ko se ona odloči, mora dobit po svoje.. men pa vedno na začetki teče malce manj gosto kot potem mleko, ki se vzpostavi s sesanjem.. user posted image je čisto užaljeno ponorela, ker ni blo tako kot je mislila.. sva se matrali skoaraj uro, sem obupala,user posted image user posted image ker je blo dretja preveč.. enostavno ziza ni dala, oz. tud mala ni vztrajala vlečt, če razumete.. sem ji nardila dodatek, spila 60... pol je dremala, iob 22 sem jo podojila je neki spila lepo in zaspala ter spala do zgoraj napisano...
ampak pazite, tud dans zjutraj podobna zgodba z dretjem, brez vetrov.. enostavno ziza je ni ubogala al kontra.. je pojedla neki, sam jaz sem prepričana da premalouser posted image ... ker je bla umirjena, sva vztrajale, pa nč.. ko ona zapre usta, stisne ustnice skup, resno vam povem.. zs preizkus sem probala s flaško, dodatek 20 sem nardila, pa ni odprla ust.. zdej spi od 8.30 naprej..
ne vem, kakšno mnenje dobrodošlo, kaj delam narobe al kaj se dogaja?? vem da to za mojo proizvodnjo melka ni gut, ampak...user posted image user posted image
aha pa še to.. sem povedala, da men na začetku teče redkeje kot čez 50 sekund, ko se s sesanjem vzpostavi proces, al kako??.. in jaaaaa ko sem postavila flaško na mizo, ki je itak ni konzumirala, sem še enkrat probala zizo, sem pa že čutila pritisk v prsih, mleka na polno, sam mala enostavno ni odprla usta več .. torej narava dela svoje, kajne??
upam da vam nisem kej preveč zakomplicirala dneva, ampak a mamo lahko kej skrbi al ne???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 490
1.2.2011 12:44:24   
sleepyhead
Joj, jaz sem pa danes vse uničila, sterilizator za v mikrovalovno in vse kar je blo noter (prsna črpalka, flaške, duda, nosni aspirator, nastavki za bradavice in krtačka za čiščenje) in lih krtačka je bla kriva, čeprav sem jo tko dala sterilizirat že ene 20x pa ni blo nič...se je danes vse stopilo in ugotovila sem da je imela v sebi kovinske delčke...sem prav žalostna ma kaj čmo...gremo po novo.
Veselo vozičkanje, ker je danes tko lep sonček.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
1.2.2011 12:55:30   
zaljubljena23
beatrcijauser posted image user posted image Naj bo čimprej vse za teboj...

Noč..Kaj naj rečem...Ob 19 smo se najedli, namesto podiranaj kupčkov smo napolnili pleničko tako, da se je mami odločila, da mu rito raje potiši pod tuš, da ga umijem, ker je bilo v minutu vse zunaj, čez pleničko in oblačilca, potem veste kako smo kakali...Potem jokanje, kao lakota...Sva eno uro dremuckala, poslušala pesmice, si pela in plesala...Potem mi je ob 22 zaspal, da sem ga položila v posteljico in po 20 minutah alarm, ki se je zavlekel do 1 ure zjutraj, preden smo zaspali...In smo ob 7.30 še spali, da sem ga morala zbuditi, da smo se naredili skupaj za razvojno...Pa krčki ga sinoči niso mantrali, ker se nismo nič zvijali in podobno...
No in zdaj že spet spi in to več kot 2 urci...

No danes smo imeli prvi kontrolni pregled v razvojni, kamor so nas napotili že v P zaradi zlateničnosti..Zdravnica nas je pohvalila, da smo pridni, je rekla, da že pri 6 tednih obvladamo stvari dvomesečnika :elephant1: :elephant1:

Aja..navagali so pa 5100g s polno pleničko...Odbitka imajo enako kot pri  N . zdravniku 100g, ampak tam moraš dati gor pred vaganjem suho pleničko...Tako, da računam, da imamo še kakšen g manj kot 5000g

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 492
1.2.2011 13:35:54   
ula77
ojla, pozdravljene!

mi smo že iz sprehoda, a v tem turobnem dnevu ni prav nič pasalo...

Berem vas in se držim za glavo in razmišljam, kaj za vraga jeste, da user posted image  spijo tako dolgo...user posted image  Včeraj sem našo podojila, ji pripravila še dodatek, da je bla napokana do konca in spala natanko 4ure 30 min.
Verjetno ima to kaj veze tudi s kg, saj imajo večji user posted image  večji želodček, pa lahko več uskladiščijo, mi pa pri svojih 4 kg verjetno še ne, ker drugače mi vse razlage odpadejo....;-)

AD3 kaplice dajamo od 7 dneva starosti, pa z njimi ni težav, jih pa dam kar pred nočnem dojenju, da čim mank napenjajo, zaenkrat pali...user posted image user posted image user posted image

Jaz imam po 29 dnevih še vedno malo izcedka, pa se mi zdi, da malo smrdi, bi me  moralo skrbeti? Kako ste opravile pri G, je blo vse ok?

Betricija,  vse bo ok,čim hitreje okrevaj!user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 493
1.2.2011 14:09:29   
špica84
Betricja upam da bo vse koker treba in boš kmalu doma pri svoji pupi.

MI smo mel pa danes prvi pregled-sva v 5t pridelali 1200g in 5 cm user posted image user posted image
Ula moja je non stop lačna-jo hranim na 2 ure skoraj tudi ponoči.Pa tudi vsaka plenica je skoraj vedno pokakana.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 494
1.2.2011 14:12:47   
rožica27
Ojla,

da se še jaz malo javim. mam uprašanje glede kapljic d3? jih dajete svojim otročkom? mojemu jih dajem že 4. dan pa se mi zdi, da ima stranske učinke - ne požira dobro sline, napenja ga, poliva. sem se odločila, da mu jih ne dajem več.

kako naredite, da vam vaši sončki prespijo celo noč? a to pomeni, da jih tudi hranite ne ali se podojite in spite naprej?

ena je napisala glede SORa. mi smo ga imeli in smo ga rešili z daktarin gelom. 4x na dan sem mu ga namazala po ustih.

lep dan vam želim.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 495
1.2.2011 14:14:04   
ula77
špica, čestitke!
Ej, 1200g je za nas znanstvena fantastika, z kakih 700g bom kar zadovoljna, čeprav bi tudi skoz jedla,....očitno mama prav ne je...;-) nas bodo v čet verjetno kregali...;-)

Že dajete AD3 kaplice?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 496
1.2.2011 15:03:13   
enamimi
evo da se oglasimo še mi.... po dooolgem času

moj malček ima težavice z težo, ob porodu je imel 4150g in velik 54cm, odpustna 3890g, pri enem tedenu ga je patronžna zmerila na 3970g, pri treh tednih 4130g in dojenje na 2 uri razen ponoči
na prvem pregledu je imel 4360g in 57cm, ker je rekla da dobija premalo na teži smo se tam tudi poskusno dojili in naš obrok je bil 60g kar je spet premalo (moral bi biti 120g), pa nam je rekla da pridemo čez en teden na še eno tehtanje in imeli smo 4500g, kar je spet premalo in spet smo zmenjeni čez en teden v četrtek na še eno tehtanje in če bo spet premalo se bomo kao morali zmeniti za neko drugo opcijo ampak dojiti se moramo na uro in pol do dve

men se bo zmešal, moj pikec je zaspanček in mi med hranjenjem zaspi, pa ga žgačkam, ščipam in nič ne pomaga, aja dojenje nam pa traja 20-35min kakor kdaj

nevem v čem je problem, mleka mam dost, imam pa skos nastavke, ker mam premajhne bradavice in tako lepše in boljše zagrabi.... mogoče je to problem
mleko še nisem začela črpati saj nimam črpalke in tudi nevem katero kupiti ker so vse toook drage

meni se ne zdi da premalo dobija in da bi bilo kar koli narobe tudi presuhcan se mi ne zdi ker lepo napreduje v višino/dolžino, lepo kaka, lula, spi in niti ni naporen/tečen razen kakšen dan, ampak tako je z vsakim normalnim človekom, en dan ok drugi pa pač ne

< Sporočilo je popravil enamimi -- 1.2.2011 15:07:06 >

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 497
1.2.2011 15:28:01   
GITA14
enamimi
mi smo zdej s pregleda in je reku super 5
3.1 ob rojstvu smo mel 3770
8.1 ob odpustu smo mel 3595
1.2 danes pa mamo 4320
men se je tut zdelo da se je premalo zredila sam je pediater reku da 700g na mesec je idealno in seveda se računa od odpustne teže.
Vem da vsak pediater po svoje govori, sam mene je ful pomiril.
In tut jest je reku da ji smem dajat od 2-3 ure.

Mene pa zanima če ktera uporablja sling katerega in kako ste zadovolnje?  

(odgovor članu enamimi)
Neposredna povezava do sporočila: 498
1.2.2011 15:30:29   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: enamimi

evo da se oglasimo še mi.... po dooolgem času

moj malček ima težavice z težo, ob porodu je imel 4150g in velik 54cm, odpustna 3890g, pri enem tedenu ga je patronžna zmerila na 3970g, pri treh tednih 4130g in dojenje na 2 uri razen ponoči
na prvem pregledu je imel 4360g in 57cm, ker je rekla da dobija premalo na teži smo se tam tudi poskusno dojili in naš obrok je bil 60g kar je spet premalo (moral bi biti 120g), pa nam je rekla da pridemo čez en teden na še eno tehtanje in imeli smo 4500g, kar je spet premalo in spet smo zmenjeni čez en teden v četrtek na še eno tehtanje in če bo spet premalo se bomo kao morali zmeniti za neko drugo opcijo ampak dojiti se moramo na uro in pol do dve

men se bo zmešal, moj pikec je zaspanček in mi med hranjenjem zaspi, pa ga žgačkam, ščipam in nič ne pomaga, aja dojenje nam pa traja 20-35min kakor kdaj

nevem v čem je problem, mleka mam dost, imam pa skos nastavke, ker mam premajhne bradavice in tako lepše in boljše zagrabi.... mogoče je to problem
mleko še nisem začela črpati saj nimam črpalke in tudi nevem katero kupiti ker so vse toook drage

meni se ne zdi da premalo dobija in da bi bilo kar koli narobe tudi presuhcan se mi ne zdi ker lepo napreduje v višino/dolžino, lepo kaka, lula, spi in niti ni naporen/tečen razen kakšen dan, ampak tako je z vsakim normalnim človekom, en dan ok drugi pa pač ne

Imaš dve varianti pomoje: prva je, da se nehaš sikirat in sprejmeš svojega otroka takšnega kot je. Druga varianta: daš mu dodatek, toliko da ti na naslednjem tehtanju ne težijo, pol pa delaš dalje po svoje tako kot ti misliš da je prav.

(odgovor članu enamimi)
Neposredna povezava do sporočila: 499
1.2.2011 15:34:18   
enamimi
hvala Arwenko imaš prav, sikiram se pa itak ne več, ker vidim da mojmu pikiju čist nič ne manjka

dodala sem nove slikice v naš albumček user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?