betricija
|
no mi smo doma. no takole je naše zdravstvo; zjutraj sva šla v leonišče, tam pojma niso imeli, kaj naj z mano počnejo. je rekla, da mora kakšnega zdravnika najdt, ki je že prišel v službo, pa je bila ura že pol devetih. pol je rekla naj grem al na urgenco ali v triažno ambulanto, no ker mi je moja G rekla, da naj ne hodim na UR, sem šla v P, tam so spet rekli, da nimam kaj tam delat, da naj grem v staro P in poiščem dr. Ribićevo. sva prišla na informacije, kje dobit doktrco, so me poslali v prvo nadstropje k eni sestri. pridem gor, je bila lih ena druga sestra na hodniku, vprašam če je ona ta sestra, pravi da ne in da kaj želim, sem ji rekla, da iščem doktorco, pravi, saj je v tej sobi, takoj pride in ker nisem vedela katera je ta doktorca, je šla ona 2x mimo in šele kasneje potem vprašam, če je doktorca prisotna in meni una sestra; a je niste ustavili..a je ne poznate? ja halo???zakaj ni mogla rečt, da čakam. no pol sem jo mogla sama iskat po porodnišnici, ker je sestra čakala na klic..mislim, neorganiziranost. pol jo končno dobim na hodniku, mi reče naj grem na UZ in sem jo tam čakala več kot 10min, vmes še Požlepovo srečala. pol me končno pogleda in najprej pravi, da je maternica prazna, potem pa le vidi na MV eno prav lepo veliko tvorbo in pravi, naj pridem jutri na operacijo, ker imam res srečo, da je ena odpovedala ker je zbolela..no pol je trajala cela procedura s papirji in letanja za nalepke...še enkrat sem imela prav boleč gin.pregled in uz, pa odvzem krvi in vode in pol bi moral slediti pogovor z anesteziologom, pa pride sestra in pravi, da ne najde anesteziologa, da sedaj že ve, kako zgleda, da pa pojma nimajo, kje je anesteziolog.pa operacije so čakale...HALOOO. zdaj so neki študenti po porodnišnici in pol naj jaz z veseljem in z zaupanjem podpišem izjavo, da se strinjam prednost in komplikacije pri anesteziji...kako naj mu zaupam..ma saj mu moram. tako, da jutri ob 8h moram bit tam, ob 9h naj bi bila prva na vrsti. če bo vse ok, grem popoldne oz. zvečer domov.me prav zanima. s seboj si moram prinesti črpalko, sedaj si kar lahko spumpam in dam mleko otroku. me je pa strah, saro nisem nikoli samo pustila, sedaj pa cel dan sama pri mojih, no saj bo moj tam, samo vseeno,cel dan. že včeraj je slutila, da se nekaj čudnega dogaja, ker je bila tečna cel večer, jok in jok cel večer, ob polnoči sem skoraj v posteljo padla, ona pa še kar jok. pol sva jo pa k sebi v posteljo dala in je zaspala...in pol naj grem pomirjena notri...pa moj bo bolniško vzel..kot nego zame.pripada 7 delovnih dni.me prav zanima koliko časa pol ne bom smela sare držat, glede na to, da je že več kot 5kg težka.
|