|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
1.2.2011 15:40:30   
buba88
lep pozdrav

da se vam še jaz pridružim. smo meli problem z računalnikom in tako nisem mela cel mesec internetauser posted image . sem pa vas prebrala vse za nazaj.. v glavnem, obljubim da bom sedaj več prisotnauser posted image .
glede posvetovalnice: mi smo jo meli par dni nazaj, pa smo dobili D3 kaplice, sem ji dala prvi dan, pa sem jih misla skoz okno zabrisat kr je pupo zvijalo. groza. pa tako je nena več dojim, in smo na dodatku, pa se je že na mleko mogla privajat zaj pa še to...

aja pa ko govorite o spanju..... hm... moja že od 10 dneva od rojstva spi od 23ure do 7 zjutraj. in to vsaki dan. budim je ne, ker tako ali tako pridobiva na teži. jaz moram potrkat ampak mi je super ker je tako pridna. pa zjutraj se zbudi se preteguje, pol čeblja, pa se nahranima, in pos spet zaspi za 2 urci do 10ih. še nisem prebrala nikjer da bi novorojenček ponoči tak spal vsak danuser posted image

< Sporočilo je popravil buba88 -- 1.2.2011 15:42:08 >

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.2.2011 15:45:21   
GITA14
buba88 super
mi res da spimo od 22 do 7 sam se tut vmes nahranmo, ko vidim da se začne premetavat.
Če smo pa preveč utrujeni, da čez dan premalo spi potem je ponoči jok in stok.

(odgovor članu buba88)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.2.2011 16:07:19   
Slavi83
Pa sm misnla da mam js pridno punco, pa vidim da nekateri še več spijo. Mi prvo rundo spimo od 23-5, pol pa še do 10. Hranimo se pa nekje 20-30 minut. Komi čakam da bomo celo noč spali. Naša se je v 2 mescih zredila za 2140g in zrastla 9cm.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.2.2011 16:50:44   
betricija
no mi smo doma. no takole je naše zdravstvo; zjutraj sva šla v leonišče, tam pojma niso imeli, kaj naj z mano počnejo. je rekla, da mora kakšnega zdravnika najdt, ki je že prišel v službo, pa je bila ura že pol devetih. pol je rekla naj grem al na urgenco ali v triažno ambulanto, no ker mi je moja G rekla, da naj ne hodim na UR, sem šla v P, tam so spet rekli, da nimam kaj tam delat, da naj grem v staro P in poiščem dr. Ribićevo. sva prišla na informacije, kje dobit doktrco, so me poslali v prvo nadstropje k eni sestri. pridem gor, je bila lih ena druga sestra na hodniku, vprašam če je ona ta sestra, pravi da ne in da kaj želim, sem ji rekla, da iščem doktorco, pravi, saj je v tej sobi, takoj pride in ker nisem vedela katera je ta doktorca, je šla ona 2x mimo in šele kasneje potem vprašam, če je doktorca prisotna in meni una sestra; a je niste ustavili..a je ne poznate? ja halo???zakaj ni mogla rečt, da čakam. no pol sem jo mogla sama iskat po porodnišnici, ker je sestra čakala na klic..mislim, neorganiziranost. pol jo končno dobim na hodniku, mi reče naj grem na UZ in sem jo tam čakala več kot 10min, vmes še Požlepovo srečala. pol me končno pogleda in najprej pravi, da je maternica prazna, potem pa le vidi na MV eno prav lepo veliko tvorbo in pravi, naj pridem jutri na operacijo, ker imam res srečo, da je ena odpovedala ker je zbolela..no pol je trajala cela procedura s papirji in letanja za nalepke...še enkrat sem imela prav boleč gin.pregled in uz, pa odvzem krvi in vode in pol bi moral slediti pogovor z anesteziologom, pa pride sestra in pravi, da ne najde anesteziologa, da sedaj že ve, kako zgleda, da pa pojma nimajo, kje je anesteziolog.pa operacije so čakale...HALOOO. zdaj so neki študenti po porodnišnici in pol naj jaz z veseljem in z zaupanjem podpišem izjavo, da se strinjam prednost in komplikacije pri anesteziji...kako naj mu zaupam..ma saj mu moram.
tako, da jutri ob 8h moram bit tam, ob 9h naj bi bila prva na vrsti. če bo vse ok, grem popoldne oz. zvečer domov.me prav zanima. s seboj si moram prinesti črpalko, sedaj si kar lahko spumpam in dam mleko otroku.
me je pa strah, saro nisem nikoli samo pustila, sedaj pa cel dan sama pri mojih, no saj bo moj tam, samo vseeno,cel dan. že včeraj je slutila, da se nekaj čudnega dogaja, ker je bila tečna cel večer, jok in jok cel večer, ob polnoči sem skoraj v posteljo padla, ona pa še kar jok. pol sva jo pa k sebi v posteljo dala in je zaspala...in pol naj grem pomirjena notri...pa moj bo bolniško vzel..kot nego zame.pripada 7 delovnih dni.me prav zanima koliko časa pol ne bom smela sare držat, glede na to, da je že več kot 5kg težka.

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.2.2011 19:29:26   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: enamimi

evo da se oglasimo še mi.... po dooolgem času

moj malček ima težavice z težo, ob porodu je imel 4150g in velik 54cm, odpustna 3890g, pri enem tedenu ga je patronžna zmerila na 3970g, pri treh tednih 4130g in dojenje na 2 uri razen ponoči
na prvem pregledu je imel 4360g in 57cm, ker je rekla da dobija premalo na teži smo se tam tudi poskusno dojili in naš obrok je bil 60g kar je spet premalo (moral bi biti 120g), pa nam je rekla da pridemo čez en teden na še eno tehtanje in imeli smo 4500g, kar je spet premalo in spet smo zmenjeni čez en teden v četrtek na še eno tehtanje in če bo spet premalo se bomo kao morali zmeniti za neko drugo opcijo ampak dojiti se moramo na uro in pol do dve

men se bo zmešal, moj pikec je zaspanček in mi med hranjenjem zaspi, pa ga žgačkam, ščipam in nič ne pomaga, aja dojenje nam pa traja 20-35min kakor kdaj

nevem v čem je problem, mleka mam dost, imam pa skos nastavke, ker mam premajhne bradavice in tako lepše in boljše zagrabi.... mogoče je to problem
mleko še nisem začela črpati saj nimam črpalke in tudi nevem katero kupiti ker so vse toook drage

meni se ne zdi da premalo dobija in da bi bilo kar koli narobe tudi presuhcan se mi ne zdi ker lepo napreduje v višino/dolžino, lepo kaka, lula, spi in niti ni naporen/tečen razen kakšen dan, ampak tako je z vsakim normalnim človekom, en dan ok drugi pa pač ne

Enamimi, a takrat ko se je zredil za 140g je minilo 7 dni? Ker to je čist ok, 20g na dan je že čist vredu, tist res minimum je pa 15g na dan. Sicer pa če je otrok zadovoljen, ne joka ful preveč, so pleničke redno polulane (ne pokakane, to ma 7 dni fore) pol ni panike. Eni pač rabijo malo manj. 

Res, eni zdravniki so še mejčken zadaj in še vedno prisegajo na baročne buhtlje, pol pa če ker ni tak kar lapajo o dodatku. Magari pa še pokliči na LLL, tam ti bojo znale punce vse povedat in svetovat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu enamimi)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.2.2011 19:34:11   
birdy
Aja, enamimi, poskusno dojenje, jao... Naslednjič ji ti reč:zdej pa pojej jabolko (dohtarci seveda) in me zanima a ga bo pojedla a ne. Kr na silo dojit, sej tud otroku ne paše jest k mu to rečeš, ampak je ko je lačen. In če ni lačen pol seveda dca ne bo velik pojedu. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.2.2011 21:25:42   
Mjavmjav
Mi kakamo ful malo... 1x na dva dni. Ravno danes je bil ta dan in meni je naš malček tako simpatičen ko kaka... takoj veš ko se začne napenjati, postane čist rdeč, zvija rokice, jeziček ven.. .sej je bogi ker ga tako napenja, ampak vseeno prav lušten user posted image user posted image

betricija jojmene kaj s tabo počno! Upam ,da bo hitro in neboleče minilo. Sploh si ne predstavljam, kako zgleda biti brez svojega user posted image Drži se! user posted image user posted image user posted image

enamimi sej veš... ročna črpalka iz Anglije je top in 2x cenejša... vpraši Babykitty user posted image

midva se pa jutri vračava na kraj zločina... na UZ kolkov v porodnišnico...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.2.2011 10:06:26   
mag3
Ojla.

Je še katera, ki bo šla v NM P na slikanje kolkov? Koliko časa se čaka? Jaz sem poslala napotnico, da bi me naročili, že 12.1., pa do danes nisem še nič odgovora dobila.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.2.2011 11:24:01   
A.M.O.
mag3, jaz sem poslala 22-ega, pa tut še ni nič, je pa baje kar za čakat, da tist "nenujni" pridejo na vrsto okrog 4. meseca.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.2.2011 11:45:03   
BabyKitty
Jutro punce user posted image mi2 s sončkom sva zdele počasi vstala... je priden in pusti mamo spat user posted image sem pa včeraj nekaj "zbolela" vglavnem glava me je bolela za znoret, pa vrtel se mi je... se mi zdi da so to stranski učinki cerazette tabletk, ker me zadnja 2 tedna precej pogosto glava boli čeprav me je prej zelo redko... Vglavnem zelo me je skrbelo, da ne bi bilo tudi danes podobno, ker sem cel dan sama s tamalim in nevem kako bi to sfolgala... sem pa danes že precej bolje...

Glede spanja... tudi naš spi od 23.00 ali 00.00 pa do 6.00 ali 7.00 potem pojeva in spiva naprej tok k gre user posted image

betricija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A.M.O.)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.2.2011 12:37:17   
birdy
Aja, sej res BabyKitty, mene je tud glava mal večkrat bolela k sem jih jemala... Od začetka sploh, pol se je pa kr umirilo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.2.2011 12:45:43   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, sej res BabyKitty, mene je tud glava mal večkrat bolela k sem jih jemala... Od začetka sploh, pol se je pa kr umirilo.

Jaz jih tud jemljem od ponedeljka. A ste opazile še kake druge stranske u.? Meni danes moja user posted image  noče prav jest na prsih? Začne po parih minutah na prsih jooookat. In jo pol dvignem, da se umiri pa dam pol spet nazaj, ... In se pol matramo kako uro da sploh kaj poje. user posted image  Pa ne vem kaj je krivo. Sem pomislila tudi že na Cerazette.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.2.2011 14:21:47   
buba88
lep pozdrav mamiceuser posted image

hm baje Cerazette tbl nimajo veze z dojenjem. vsaj tako je moja ginekologinja rekla. ampak če to drži pa je spet drugo vprašanje. mogoče pa jo vetrovi dajejo. ko se bo sprdala bo mogoče bolje user posted image  
kaj mogoče še katera prvija "fiziološko" kot to imenujejo v mariborski porodnišnici? kr meni so rekli naj bi tako previjala do naslednjega pregleda kolkov, čeprav so kolki A1 al kako že. v nobeni podnišnici baje več ne previjajo z temi bombažnimi pleničkami ampak sam pampersko pa je to to. no kr jaz od 1 mesca dalje previjam samo v pampersko in je tamala tako dobre volje ko lahko miga. zaj pa nevem če je to vredu?

(odgovor članu buba88)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.2.2011 15:34:12   
Tulipan12
Pozdravljene!
Vas kar redno berem, ampak za kaj napisat, pa mi navadno zmanjka časa. Smo ok, Luka je priden jedec, krčke ima zelo neredno, sploh ne vem več, od česa je to odvisno pri njemu, ga pač tisti dan nosimo in je to to. Ponoči spimo po3-4 ure skupaj, pa dojenje in tako naprej. Ga pa spet previjam ponoči, ker se mu je vnetje ritke ponovilo in očitno nobena krema ne učinkuje tako dobro kot suha plenička.
Fiziološko povijanje ja, v SLO je še samo v MB P, tudi moj je imel kolke 1A, pa ga vseeno povijam, razen, če ima močne krče, ga odvijem in pustim samo v navadni plenički čez noč. Ne vem koliko to povijanje res pomaga, ampak nas so tak povijali in se je obneslo. Če bi mi bilo pa res odveč, pa bi tudi jaz opustila in se ne bi sekirala.
betricija pri meni so pri prvem porodu pustili košček posteljice v maternici in sem tudi šla na čiščenje, poseg je bil neboleč, no, kot ena slaba menstrualna bolečina, takoj po posegu so me spustili domov, ker sem imela doječega otroka. Mislim pa, da nimava enakega posega, tak da ti želim čimprejšnje okrevanje!
Mozoljčki ne se sekirat, to se samo koža čisti in mine samo od sebe. Jaz ne bi priporočala nobene kreme, ker se do 6m itak ne sme nič uporabljat na obrazih dojenčkov, niti kreme za sončenje ne. Moja hčerka je imela full mozoljčkov, trajali so kake 3 tedne, zdaj ima čudovito kožo. Luka pa jih je tudi dobil, ampak bistveno manj kot sestrica.

Uživajte, alaaaaaaarmuser posted image

(odgovor članu buba88)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.2.2011 17:32:02   
zaljubljena23
BabyKitty, vi imate podobno spanje..S tem, da mi zaspimo kakšno uro pozneje..Nekje med polnočjo in eno uro zjutraj, ter spimo do 7 oziroma 8 ure...Zadnjič si pisala, da boš malega dala na dieto, ker se je zredil 600g v enem tednu, kako vama uspevauser posted image ? Naš ima občasno finte, da bi skozi jedel, kar na dve urici, pa pojemo zdaj standardno 120 ml+dojenje..In pol jokcamo in si potakamo dudico pa čajček...user posted image user posted image

Široko povijanje...Mi ne povijamo...Smo povijali samo v P..Ko smo prišli domov, smo prekinili s tem, saj so bili kolki ok in so rekli, da ni potrebno široko povijanje...

Jaz pa sem danes imela popordni G pregled...Vse ok...O zaščiti se nismo pogovarjali...Nima smislauser posted image ..Sem bila pohvaljena s strani G, da sem tako lepo speljala N do konca, da sem bila zelo pridna...Vglavnem, vidimo se ob naslednji N oziroma, če nama po par mesecih poizkušanja ne rata, potem pa takrat...Dajte mi povedat, a vam so delali UZ? Ker meni je naredil samo G pregled, nobenega UZ...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.2.2011 18:18:27   
KOLIBRI
UZ na poporodnem pregledu: mi ga je zdravnica naredila, ker sem povedala, da še občasno čutim bolečino v maternici. Ampak ni opazila posebnosti.

A še katera druga po porodu čuti medenične kosti pri kakšnem premiku? user posted image  Mene to grozno moti!

Krči: ta teden je bil grozen, komaj čakam, da se prične umirjati. Zdaj sem ukinila AD3, bom videla, če bo kaj spremembe.

Spanje: ni še nobenega pravega ritma. Včasih spi mali celo noč z enim do dvema bujenjema za hrano, včasih pa se zbudi, poje in gleda kot sovica. Takrat sva pokonci še kakšno uro ali dve. user posted image

(odgovor članu buba88)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.2.2011 18:28:13   
sleepyhead
No nam je patronažna včeraj rekla, da so mozoljčki hudi in naj grem k zdravniku. In smo šli. Zraven smo naredili še prvi pregled. Za mozoljčke je rekla, da zgleda hudo, ampak 2 dni naj izpiramo samo s fiziološko, če bo v petek isto gremo nazaj. Mene je dala pa na dieto, ker je možna alergija na mleko in jajca(in izdelke)...in zdej sem popolnoma obupana, ker nimam skoraj kaj več jest.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.2.2011 20:34:37   
BabyKitty
zaljubljena23 2 urci je za ns luksuz user posted image pr ns je blo med obroki max 1 urca... tud vn nism mogla z njim, ker je bil po 15ih minutah jok... potem sem pa po mizi udarla user posted image in zdej lepo je na 2-3 urce. Hvala bogu user posted image je pa spet zunaj tok mrz, da ne greva vn user posted image UZ-ja mi pa na pregledu niso delal... še pregled je bil zlo na brzino user posted image

birdy upam, da se bo pri meni tole uredilo, ker je grozn zoprn če te glava boli, pa še dojenček kej tečka ipd. pa po možnosti sama cel dan...

mag3 razen krvavega izcedka in glavobola nič drugega... no sej sm mela že to dost user posted image

buba88 ko sem jaz v materinski pri nas v Kranju vprašala glede širokega povijanja so se mi smejali in rekli, da se tega že 20 let ne dela... in da je dokazano, da škoduje gibačlnemu razvoju otroka...

sleepyhead pomoje je za alergijo še prezgodaj... naš mali je bil tudi hudo pikast pa je minilo... in ma zdej kožo k dojenčk user posted image tko da ne delaj še panike po nepotrebnem... vem pa da je smotano...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.2.2011 20:36:55   
jona klara
lidik- imaš zs

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.2.2011 21:09:37   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Jaz pa sem danes imela popordni G pregled...Vse ok...O zaščiti se nismo pogovarjali...Nima smislauser posted image ..Sem bila pohvaljena s strani G, da sem tako lepo speljala N do konca, da sem bila zelo pridna...Vglavnem, vidimo se ob naslednji N oziroma, če nama po par mesecih poizkušanja ne rata, potem pa takrat...Dajte mi povedat, a vam so delali UZ? Ker meni je naredil samo G pregled, nobenega UZ...

zaljubljena a vi2 bosta takoj štartala na drugega user posted image ? Tudi jaz nisem imela UZ na pregledu pri G.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.2.2011 21:34:32   
Arwenko
Jaz sem rodila v MB in naj bi povijali fiziološko, kljub 1a kolkom, pa smo mogoče kak teden, zdaj pa ne več. Bomo videli kaj bodo na kontroli rekli, marca imamo termin.

Pregled...jaz sem imela klasični pregled, brez UZ.

Mozoljčki v prvih 3 mesecih naj še ne bi bili povezani z alergijo, sploh če so samo po obrazu, drugo je če so po celem telesu. Dajejo pa preventivne diete mamicam, ki se pa meni zdijo ful nesmiselne.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.2.2011 6:42:55   
Mjavmjav
Meni so tudi nekako tako razložili danes... Če so kolki 1A se ne povija široko, če so 2A pa. Sploh če so 2A na kontrolnem pregledu, pri rojstvu še ni panike menda, mora pa biti vidna izboljšava na naslednjem pregledu.
Sem bila optimist včeraj. Sva bila na UZ kolkov naročena na uro, kao. Prideva tja pa polna čakalnica dojenčkov in sistem kdor prej pride prej melje. user posted image user posted image

Potem smo imeli pa še burno popoldne in večer. NIČ ni pomagalo. Zgleda da ga je nekaj ful zvijalo. Sem tok nakvihtala ko sem ga prenašala in premetavala tistih nekaj ur. Vsaka nova kilca se pozna opažam user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.2.2011 9:49:12   
KOLIBRI
Skoraj sem pozabila... En nasvet za tiste, ki imate premalo mleka in bi rade povečale količino: jaz sem si kupila čaj za dojenje (Hippov, instant) in vsakič, ko ga spijem dve skodelici dnevno (ga ne pijem vsak dan), imam naval mleka. Tako da zdaj pri starosti dobrih 6 tednov skoraj da ne rabim več dodajati, prej pa kar dosti vsak dan. user posted image

No, vredno je poskusiti. Vsaj pri meni deluje.

(odgovor članu buba88)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.2.2011 9:49:51   
KOLIBRI
Aja, pa čim pogostejše črpanje mleka se mi zdi, da tu di pospeši proizvodnjo.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.2.2011 10:13:41   
pinkalonca
hej punce, jst vas uspem le prebrat, napisat pa nič user posted image mi imamo ful naporno... mala ne zaspi drugače kot na rokah, ko jo želimo odložit je takoj jok user posted image fuul jo napenja, sva zdej kupla sabsimplex in močno upam da bo pomagalo user posted image po večini se jokamo in je že res težko user posted image komaj čakam tiste 3 mesece ko naj bi blo vse kul user posted image

drugače smo se pa v enem mesecu zredili 1100g, polno dojim ampak ritma še nimamo, včasih na 3 ure, včasih na 2, včasih samo iz ene joške, včasih iz obeh user posted image ma upam da se kmalu ujameva...

vas pa preberem, ampak večinoma imam tamalo na rokah in potem ne morm pisat user posted image fuuul ste vsi pridni, naj vam gre dobro še naprej, sem pa vidla da imate nekatere zelo podobne probleme kot mi, no za vse nas upam da se kmalu unesejo user posted image

zdej je pa že sirena.. byeeee

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?