obcinarka
|
jutro punce.. upam da se bo pondelk lepše končal kot začel.. naša mala se je zbudla ob 4, zeloo dobre volje, sva se previli, zelooooooo polulana in malce pokakana, sva šli jest in takoj nič... dretje, vpitje, vijolična v obraz, zvijanje... najprej me je zagrablo ne vem kaj in sem ji tiščala zizo v usta, ker je bla po mojem hudo lačna, saj je jedla ob 21 zvečer nazadnje.. še slabše.. sploh je nisem mogla potolažit... pol mi je le kanlo da jo zvija na polnooooooooooo.. to je trajalo 20 minut, prdeci, vetrovi, vse.. vmes mi je uspelo jo nahranit za promilo... je pa že dremala vme, sem jio ravila me je skor kap, totalno nabita plenička-zelena.. in glej ga, se je umirila... , ampak je že dremala naprej... pol je zaspala, brez da bi še jedla, ker enostavno ni odprla več ust.. zdej spi, upam da ne bo prevelike sirene ko se zbudi.. . sem ji dala še antiflatt ki ga oblizne po žlički in pa eno kaplji AD-smo dans začeli s kuro.. bomo vidli če ne bo prehudo.. plenice... jaz sem še kar na newborn pampers, jih bom ponucala še cca 20 jih mam, pol gremo na 2, mam pa tud Huggies-sem dobla bomo vidli.. plenička.. jaz ne pkrivam, jo pa oblečem na polno... body+majčka, pa žabice-tanke, potem mogoče debelejše čez, pa ena jopca, pa zimski kombinezon al pa ma ene smučarske hlače-dobesedno pa puhovko malo... pa dve kapi, ter kapuca, dekica spodaj in zgoraj v vozičku , to je to... se vidijo zgolj oči ven.. tud dans bova šle. smrklji.. joj, groza, špricnemo v noseka fiziološko.. se hitro odmehča, pa mi rata kar s palčko ven potegnat-je manj dretja al pa z ročnim sesalcem-cevko, tu je ati bolj uspešen.. seveda je vpitje, ampak diha pa lažje.. se mi pa zdi da je malo hropla danes... mislim da jeblo to od zabitega noska-bom pozorna.. smo pa bli včeraj na enem rojstnem dnevu, dve urci, pa je bla ko sovica, sploh ni mogla zaspat, ker se je preveč dogajalo.. razvajanje.. jah.... če sva same se mi zdi da je kar kull... se nahraniva, malo pocrkljava, jo dam v ležalnik, tam mava pa debatnio krožek.. ponavadi zaspi.. če jo zvija jo logično vzamem... jo pa tud uspavam na rokah-traja cca 10 mionut, pol pa postlica... al pa jo tud položimo in hodmo tja ke r duda pa HUDOOOOOOOOO IZ UST PADA KO JE SAMA V POSTLICI... jajajajajaj.. kaj pa vem, odvisno od situacije, al pa zaspi na zizi, al pa ko podira kupček, pol jo odložimo... no, mal sem se načvekala, aja... mleko še mamo, se mama trudi, se zgodi, ampak redko da ji morm nardit malce dodatka, ker itak po mojem ne ve da pije po flaški, ker običajno komira zraven.. spije pa max-30-40 dodatka... sem se pa odločla da ji bom dala kakšno žličko čaja , mi instinkt pravi tako, pa P je rekla, da po občutku.. vam poročam kaj bo reakcije kaj na AD3... držte se, se tipkamo..
|