|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
30.1.2011 8:26:45   
gajka
Dobro jutro! Evo, ena nedeljska virtualna user posted image za vas! user posted image

Rok gleda risanke, Zara se puza okrog in igra z njegovo mehanizacijo, moj je šel smučat, jaz pa na hitro malo na net...

Tako sta pa naša dva palčka včeraj prvič skupaj v banji čofotala:
user posted image

Sem ravno včeraj razmišljala... A bi kdaj tole kavico razširile na prisotnost tehleh naših avgustovčkov? Da bi se še oni spet nekje skupaj dobili (itak se ne spomnijo svojih srečanj iz dojenčniških časov user posted image )... Ampak najbrž bi bilo to izvedljivo samo za kak vikend/praznik... user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
31.1.2011 8:31:10   
Zoja Miša
Jutro punce.user posted image

Saj imate prav! Ko sem danes sem prišla sem vedala, da je prav, da grem naprej...Čeprav časa za vas bo pa manj, če splohuser posted image , vsaj na začetku! A se bom že zorganizirala, da vam bom sledila!

Gajka, luštna slika!

Anita, Bent v Dragomlju.  Bliže imam, mislim, da le 5-10 minut so tja, kar je super. Delavnik je že po defoltu od 7-15h, kar je spoh fajn. Plača je bolj, tako-tako, ampak za začetek itak ne moreš zahtevati ne vem kaj. Pa vsaj dobila jo bom! 6 mesecel poskusne...potem pa naprej, za nedoločen čas. Srčno upam, da bodo z menoj zadovoljni! Jaz pa tudi.
Malo me skrbi edino, kako bo s Kajo Lino - zdravje - bolniške. Upam, da bo. Moram pa tudi babicam povedati, da bodo verjetno morale večkrat uskočiti. Ni kaj, zdaj se bo treba malo za službo žrtvovati.

Čakam zdej kdaj bo pogodba, potem pa tu povem, saj nimam kaj. Potem moram še lanski dopust pokoristit, tako da bom proti koncu meseca ziher doma. user posted image

Sayuri, Krysia kdaj pa so sploh počitnice? 21.2.-25.2.? Sem prav preverila? No, če bom doma, sem vsekakor za, da se dobimo.
In ja, skupaj z otroki! Čeprav bo po vseh teh centrih verjetno gužvauser posted image , ker bo 1/2 Slo. verjetno te dni fraj.
Predlagajte termin, pa se dejmo dobiti!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
31.1.2011 8:41:32   
clara23
oooo Zoja Miša, čestitke za službico!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem full vesela zate!user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
31.1.2011 8:44:05   
Zoja Miša
Hvala Clara. Se vidiva danes user posted image .
In sploh, hvala vsem! Sem ful vesela, da vas imam!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 31.1.2011 8:45:23 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
31.1.2011 9:15:10   
tejkaz
Zoja Miša, čestite za službo user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1455
31.1.2011 9:28:20   
Zoja Miša
Tejkaz, hvala. Pa sem te le zvabila semuser posted image .

In vsaki posebaj (Buhtlček, Krysia, Gajka, Anita, Katja, Clara, Tejkaz, Bella - uf, upam, da nisem katero pozabila!), res hvala za čestitke in ker ste bila z menoj, prenašale moje tarnanje in...ja, zdaj se bo začelo drugo. Hmm, če bo časuser posted image .

Bella, pozabila komentirati prej, da nič hudega, če nisi takoj odgovorila. In super za Zlatkota, res! Naj vama služi! Pa evo, koline so ravno tako uspele, ne?! Vinjeto imam novo, mi jo je moj kupil in naštimaluser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
31.1.2011 10:08:24   
anita goitan
dan

gajka tud pr nas takole izgleda, sam v elementu sedenja ju bi težko ujela, sta stalno na nogah, Zoja bi bla tud na trepalnicah če bi blo le mogočeuser posted image

zoja miša  and now itś time for Biotherm and stuffuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1457
31.1.2011 10:13:24   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
zoja miša  and now itś time for Biotherm and stuffuser posted image

user posted image
Hmm...najprej moram avto registriratuser posted image , danes se s tem ubadam. Tako da, Biotherm in ostalo bo moralo še malo počakati!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
31.1.2011 12:39:54   
bella02
Heeeej!
Vse vesela si včeraj splaniram dan, ponoči pa spet Teja juhu bruhuuser posted image . No, pa bomo še kakšen dan domauser posted image .
Nekej mi računalnik nagajauser posted image . Grem za knjige, dokler Teja spi pri tašči (men to ni uspelo že nekaj časa, da bi mi čez dan zaspala). Mejte seeee!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 31.1.2011 12:44:21 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
31.1.2011 13:37:57   
Zoja Miša
Vsak drug post sem danes jazuser posted image .

Bella, tudi Kaja Lina doma ne spi več - no vsaj te vikend ni. No, pa pri dedkih in babicah tudi neuser posted image . Pa bi pasalo. Včeraj sem želela polikati stvari ta čas ko spi, ja pa ni bilo nič s tem. V vrtcu spi. Ne vem sicer koliko, ampak spi. Pa user posted image  za Tejo!
In danes sem klicala v vrtec in jim povedala, da je doma brez problema brez pleničke. In je sedaj tudi v vrtcu!user posted image  Za spat jo še ima, no. Ne vem pa kaj bo, ko gredo ven, upam, da je ne zebe v rito, ker jaz ji za ven dam še pleničko, tukaj pa verjetno potem ne. Pa bo že. Pridna punca, v glavnemuser posted image .
Joj, kako turoben dan je danes. ZAto še ena user posted image  HB si ga bom popoldne polepšala z lepimi nohtkiuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
31.1.2011 13:57:04   
gajka
Roka tudi za vikend že nekaj časa ne pripravimo več na opoldansko spanje, pa se tudi z mojim ne obremenjujeva več s tem. Ampak, če ga pa moja mama poskuša spravit spat (in ji vedno uspe), pa spi kot polh minimalno 2 uri. user posted image Včeraj celo 4 ure!!! user posted image

Ne bom preveč pisala, se mi je Zara zbudila, pa itak je spet ZM na vrsti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
31.1.2011 14:28:10   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Ne bom preveč pisala, se mi je Zara zbudila, pa itak je spet ZM na vrsti. user posted image

user posted image  user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
31.1.2011 14:32:00   
Zoja Miša

Ma, bom spet jaz...tole pravkar dobila po mailu...ča katero zanima:

…svetovne atrakcije s 50 % popustom…
V torek, 8. februarja, bo v Postojnski jami, potekal tradicionalni družinski dogodek Dan kulture in atrakcij.
Letošnja atraktivno kulturna prireditev bo namenjena podzemnemu popotovanju okoli sveta– pravi Minimundus!
ZAKAJ NE SMETE ZAMUDITI DRUŽINSKEGA DOGODKA - DAN KULTURE IN ATRAKCIJ, 8. FEBRUARJA?
Zabava za otroke in odrasle
Si z družino še niste ogledali Kipa svobode, Eifflovega stolpa, stolpa in katedrale v Pisi, Dunajskega kolesa?
Vse to in še več, si oglejte v Postojnski jami od 8.2. do 11.4.
Zagotovite si kar 50 % družinski popust!
Ste zavarovanec KD Življenja? Izkoristite še dodatne ugodnosti za obisk!

http://www.kd-zivljenje.si/minimundus/prijavnica-za-popust
Priporočamo vam topla oblačila in obutev.

Prijazno vabljeni!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1463
31.1.2011 17:45:16   
bella02

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ne bom preveč pisala, se mi je Zara zbudila, pa itak je spet ZM na vrsti. 

user posted image  user posted image user posted image

user posted image   Jao, ga sekata user posted image

Zoja Miša, tole se sliši zelo zanimivo za Postojnsko, sam nam verjetno ne bo zneslo. Kaja Lina je pa zelo pridna! Naša še ni tako daleč. In v teh dneh nisem nič jezna, da jo še ima, ker drugače si ne predstavljam, kaj vse bi blo treba pucat za njouser posted image .

Teja je danes pri tašči spala 4 ure, da ne govorim o tem, da meni sploh ne zaspi več. Nazadnje ji je k temu pripomogla vročinauser posted image . No, zdaj sta punci doma, možek je peljal taščo nekam, tako da to pomeni, da srečam knjige spet šele zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 1464
31.1.2011 21:19:44   
sayuri
ZojaMiša, čestitke za službo. Wiiii, super. Ti privoščim, glede na vse, kar sem prebrala

Zimske počitnice ima pa letos cela Slovenija skupaj. Tko da...bo res gneča. user posted image
bella, super za avto user posted image   NAj ti dobro služi. In naj bo že enkrat konec teh bolezni pri vas.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.2.2011 8:32:57   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  itak sem na vrstiuser posted image .

Bella, tudi mi ne bomo šli v Postonjsko, mi gredo na živce take stvari, kjer se moraš potem tako gužvati. Pa niti ne vem, če bi ji bilo všeč. Če bo sonček bomo raje šli kam na luft. Nekaj se menimo za smučanje, a mislim, da ne bo zneslo. Sploh ker imava vso opremo v Hrastniku.

Drugače imam pa nove nohteke:
Clara, da te melo pohvalimuser posted image
user posted image

Sayuri hvala. Joj, upam, da bodo danes za pogodbo poklicali, sem prav nestrpna! Potem začnem svašta študirati, kaj če so si premislili....user posted image  

Grem mau se delat, da delamuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.2.2011 9:19:47   
gajka
ZM - čedno, čedno, lepo ti je clara uštimala. user posted image

V Postojnsko mi ne gremo. Itak smo od četrtka do ponedeljka v Kranjski gori. Ampak napovedano vreme je pa za user posted image - same neke visoke temperature! Pa kater kreten od vremenarjev je imel jajca izjavit, da bo letošnja zima v povprečju hladnejša od lanske? user posted image Hladnejša od lanske pomladi mogoče? user posted image Sploh ne vem, če ima smisel še sanke za Roka s sabo vozit. user posted image Pa še nočne smuke v Kransji ni, očitno so preslabe razmere, še dnevna bo očitno bolj zanič, mogoče vsaj s kakšnimi Višarjami ali pa Sella Neveo pokombiniramo... user posted image Je pa Rok vseeno ta teden v vrtcu, malo igramo loto z boleznimi in upamo, da ne bo česa domov prinesel.

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.2.2011 9:20:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1467
1.2.2011 12:05:18   
anita goitan
dan

dns sem z Ulo doma, varuška odsotna (pogreb v družini), pa paše bit doma, posebej ker ni bolezen vzrok. Sedaj mi spi, šibam smeti dol nest, cote se sušijo, kosilo kuhano, ble tud zunaj..

Dopust rezerviralauser posted image , prva dva tedna v juliju, Pag, ista vas kot lani (Metajna) sam druga hiša (preverjena, lepo)..ma drugo leto, bo pa treba mal ven, po svetu, jauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
1.2.2011 12:28:35   
gajka
Punce, a že kaj razmišljate o pustu in maskiranju vaših palčkov? Jaz pojma nimam, v kaj bi naštimali Roka, da bi bil tudi on zadovoljen in bi zadevo dejansko imel oblečeno v vrtcu. user posted image DO zdaj smo se maskiranju lahko izognili, letos pa se zaradi vrtca ne bomo mogli. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
1.2.2011 12:57:35   
K_a_t_j_a
anita user posted image za dopust. Mi pa letos spet nič kaj ne planiramo. Ne vemo kako bo z denarjem. Gremo pa z mojimi starši za ene 4 dni v Čateške, preko MNZ.
gajka naš bo kar kuhar. Uživa v tej "vlogi", se rad igra z lonci in podobnim. Pa še kupovat ne bo treba kostumov, ker bomo kar nekaj od atija porabli. user posted image
Zoja Miša zelo lepi nohti! Clara res tole obvlada. user posted image

Jaz imam pa jutri morfologijo in me je kar mal strah (MV, bris). Upam, da bo vse vredu z našim fantkom. Počasi že študirama o imenu zanjga, trenutno imam dva favorita Jaka in Jure. Vse mi je všeč na črko J. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
1.2.2011 12:58:00   
Zoja Miša
Anita, uuu že dopust, mi še vedno študiramo kam bi šli za ene 3 dni v februarjuuser posted image . Poletje bo itak Lošinj. Kaja Lina verjetno zopet ene 2,5 mesecauser posted image , mi2 pa kot bo. No, vsaj jaz zase ne vem, kako in kaj bo.

Gajka, tudi jaz imam s tem pustom problem, ker ga v osnovi ne maramuser posted image . Ampak, ja bo treba nekaj. Ne vem, verjetno bomo kar kaj kupili...ampak potem imam zopet problem, ker v vrtcu mora biti nekaj, da ji ne bo prevroče. Rada pa bi, da gremo letos tudi na Ptuj kaj pogledati, tam pa bi morala imeti nekaj za venuser posted image . V glavnem, ja, ne vem... Sploh pa mi verjetno ne bo pustila, da ji kar koli po obrazu mažem, ker znori že, če jo hočem s kremico namazati. user posted image  V glavnem sranje. In kdaj sploh je pust???

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
1.2.2011 13:00:04   
anita goitan

Punce, a že kaj razmišljate o pustu in maskiranju vaših palčkov? Jaz pojma nimam, v kaj bi naštimali Roka, da bi bil tudi on zadovoljen in bi zadevo dejansko imel oblečeno v vrtcu. user posted image DO zdaj smo se maskiranju lahko izognili, letos pa se zaradi vrtca ne bomo mogli. user posted image

enako..men to nikol ni dišalo..sam zdej bo pa treba

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
1.2.2011 13:02:30   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, tudi jaz imam s tem pustom problem, ker ga v osnovi ne maramuser posted image . Ampak, ja bo treba nekaj. Ne vem, verjetno bomo kar kaj kupili...ampak potem imam zopet problem, ker v vrtcu mora biti nekaj, da ji ne bo prevroče. Rada pa bi, da gremo letos tudi na Ptuj kaj pogledati, tam pa bi morala imeti nekaj za venuser posted image . V glavnem, ja, ne vem... Sploh pa mi verjetno ne bo pustila, da ji kar koli po obrazu mažem, ker znori že, če jo hočem s kremico namazati. user posted image  V glavnem sranje. In kdaj sploh je pust???

Pust je 8.3. Ja, ravno v tem je problem pri kostumu - bi bilo fino, da je za zunaj in za notri, malo težko izvedljivo. user posted image
Sem že razmišljala, da bi mamo naštimala, da kar za celo familijo naredi čebelice. Samo ne vem, če bi Roku to dišalo. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.2.2011 13:04:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1473
1.2.2011 13:56:27   
bella02
Zoja Miša, lepa lepa user posted image . In ne skrbi, menda se ne bodo premislili, če ste se zmenili.

Gajka, jah, tale napoved res ni ne vem kaj. Je pa včasih dost že sam to, da je familija skupaj in da gre stran od domačega okolja.

Ko sem že upala, da je viroza mimo, je Teja začela veselo kašljat in tako sem danes odpovedala vrtec do 9. februarjauser posted image . Šiiit je, ker se jaz lahko učim šele zvečer, Teja pa je zjutraj ob pol 7h že aufuser posted image . Danes je bruhala zarad šlajčka. Zdaj je uredu, če odmislim stalno kašljanjeuser posted image . Greva zdaj inhalirat.

Jao, kaj mi je prej naredila, vam še to povem. Ker ponoči zaklenem dnevno in stopnišče, sem v vratih za v dnevno pozabila ključ. Stopnice sem zaklenila, vhodna vrata so pa tudi zaklenjena od znotraj. Jaz v kuhinji, Teja me pa zakleni !!!! Šiiiiit! Kaj naj naredim? Tašča mi ne more nič pomagat, ker nima ne ključa od stopnišča in ne od vhoda. Samo upala sem, da bo Teja lepo obrnila ključ. Če bi ji padel ven, bi bla v veliki godlji. Tako sem jo poklicala, ji obljubila bonbon in k sreči ji je useplo. Pojma nimam, kaj bi drugače storilauser posted image
Dopust: tud mi mamo že rezerviran zadnji teden julija, gremo k moji teti v Zadaruser posted image

Pust: s Tjašo greva glih na pustni torek v bolnico na provokacijo, tako da skrbi, kaj bo v šoli, nimam. Za Tejo še ne vem. Imam eno rožico, pa je bla že lani in ne vem, če ji je še dost veliko. Imam za potem pikopoko, medvedka in ježka, je bla vse to Tjaša v vrtcu in so je skupina enako oblačilauser posted image .

Popoldne greva po Zlatkota. Komaj čakam user posted image

Greva inhalirat z  mojo žabo. Lepo se imejte!!! Caoooooo

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
1.2.2011 14:58:52   
sayuri
Katja, držim pesti za jutri. VSe bo dobro, boš videla. user posted image

Pust - Zara bo pikapolonica, Lovro Nodi. nič namazana. Samo oblečena v preprosta kostumčka. Filip pa ne vem, kaj si bo letos spomnil user posted image

Tudi mi gremo na dopust tja, kot lani. Na mivko v Sabunike. SMo se že menili, le moj mora še točno izvedet, kdaj ima kolektivnega. Konec julija nekje. user posted image  Komaj čakam.

Nč....šibam po otroke v vrtec, na plavanje. user posted image

Zoja Miša, so te poklicali za pogodbo?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?