Zoja Miša
|
Jutro punce. Saj imate prav! Ko sem danes sem prišla sem vedala, da je prav, da grem naprej...Čeprav časa za vas bo pa manj, če sploh , vsaj na začetku! A se bom že zorganizirala, da vam bom sledila! Gajka, luštna slika! Anita, Bent v Dragomlju. Bliže imam, mislim, da le 5-10 minut so tja, kar je super. Delavnik je že po defoltu od 7-15h, kar je spoh fajn. Plača je bolj, tako-tako, ampak za začetek itak ne moreš zahtevati ne vem kaj. Pa vsaj dobila jo bom! 6 mesecel poskusne...potem pa naprej, za nedoločen čas. Srčno upam, da bodo z menoj zadovoljni! Jaz pa tudi. Malo me skrbi edino, kako bo s Kajo Lino - zdravje - bolniške. Upam, da bo. Moram pa tudi babicam povedati, da bodo verjetno morale večkrat uskočiti. Ni kaj, zdaj se bo treba malo za službo žrtvovati. Čakam zdej kdaj bo pogodba, potem pa tu povem, saj nimam kaj. Potem moram še lanski dopust pokoristit, tako da bom proti koncu meseca ziher doma. Sayuri, Krysia kdaj pa so sploh počitnice? 21.2.-25.2.? Sem prav preverila? No, če bom doma, sem vsekakor za, da se dobimo. In ja, skupaj z otroki! Čeprav bo po vseh teh centrih verjetno gužva , ker bo 1/2 Slo. verjetno te dni fraj. Predlagajte termin, pa se dejmo dobiti!