|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
1.2.2011 15:36:32   
bella02
Sayuri, to je nekje blizu Zadra, mar ne? Mi bomo zadnji teden julija v Privlaki, pa se lahko slišimo :O)

Zoja Miša, stiskam pestiuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
1.2.2011 20:42:24   
Krysia
Živjo, čvekice.

ZM, ti očitno držiš naš čvek pokonci. Bravo, punca! In upam, da kmalu prispe tvoja pogodba pa da ti bo v novi službi fajn! Ja, prov si izbrskala termin počitnic ... sam tko kot je rekla Sayuri, povsod bo gužva, ker imajo vsi naenkrat prosto ...

Gajka, se pridružujem skupini ljudi, ki ne mara pusta. In tud midva z mojim sva glih včeraj gruntala, kaj bi bil Rok za pusta ... idealno bi blo, če bi bil ... npr. BMW user posted image Po moje se mi tud namazat pusti po obrazu, če mu narišem en znak od avtomobilske firme user posted image

Aja, drugač mi je pa ideja o srečanju avgustovčkov in mamic ful všeč. Bi pa verjetno res moglo bit čez vikend al pa med kakšnimi prazniki ... a še mal počakamo, da se ozračje ogreje? Ker trenutno mi ni nikamor za hodit, ker me skoz zebe ...

tejkaz, kje se ti skrivaš? Zoja Miša te je za trenutek zbezala na plan, zdej si pa spet poniknila ...

bella02, kako Zlatko? Pa upam, da je Teja boljše!

dopust ... to se men zdi še svetlobna leta daleč ... bomo pa šli za prvomajske spet mal na morje, sam še ne vemo, kam ... Istra al pa kakšen otok ... sam ne da se mi rinit predaleč .. pa letos je itak bedno, ker je velikonočni ponedeljek čist zraven prvomajskih on bo verjetno zarad tega še mal več gužve povsod ... user posted image

Ta konec tedna mam pa podaljšan - smo namest 7.2. bli eno soboto v šoli ... še dobr, ker mi bo 4-dnevni vikend zelo pasal ... kdo ve, mogoče se mi rata spočit ... user posted image Najprej smo planiral it na Dunaj, pa smo si premislil - je premrzlo pa ne da se mi rinit tja gor - bomo šli kdaj drugič, ko ne bo negativnih temperatur ...

Nič, drage moje, kavč me kliče user posted image Se tipkamo ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
2.2.2011 8:53:48   
anita goitan
jutro

izvolite user posted image

kličem že pol ure v ZD, da Zojo naročim na zadnje cepljenje proti klopnemu meningocef.pa stalno zasedeno, zdej v februarju morva opravit, leto od 2.doze.

mi ok, spali slabo - Ula, Zoja pa celo nočuser posted image

Vozim se brez vinjete, sicer je samo rondo Tomačevo problematično (če seveda sem striktna Kamnik-služba), ma bem, ko gremo kaml skupno jo bo pa že nalimal in modro dol snel, te pedantnosti prepuščam sistemskemu ing.user posted image

Kako steuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
2.2.2011 11:27:05   
Zoja Miša
Anita, zmrznjeno. Pri nas je že 2 dni nazaj zmanjkalo olja in smo sedaj v popolni ledenici. Pred 1h so ga sicer pripeljali, ampak se ne sme takoj zalaufati (usedline in to) in je razen v moji pisarni, ki jo ogrevam z el. pečko, povprečno 11 stopinj v firmiuser posted image . V glavnem user posted image . In ja, direktor zjutraj kliče, da z ženo (našo ''podšefico'') ne bosta prišla, da ne zmrznetauser posted image . Ja, no sej je res, da si pečko jaz prisvojim in si mi je potem tudi ne upa nihče uzeti, ampak vseeno. Če bi bila to moja firma in v situaciji, kot je, bi prišla vsa 5x sem - sploh glede na dejstvo, da imata od bajte pa do firme 200 m (sicer brega, ampak bi se vsaj ogrela).
V glavnem sem kar malo jezna!

Tako da, Sayuri, niso me klicali, ampak sem kar jaz poklicala in vprašala kako je s pogodbo? So mi rekli, da je pripravljena. Sem prosila, da mi jo pošljejo po mailu, za vpogled in da jo jutri zjutraj ob 7.30h že lahko pridem podpisati! user posted image No, zdej pa čakam, da jo pošljejo! Če je do 14h ne bo, pokličem še enkrat. Rabim jo danes, da jo preberem v miru, da vidim, če ni kake butaste cake v njej.
In če bo, kot smo se zmenili, potem jutri tukaj povem... Zadnji čas.

Krisya, ja, pa se trudim nekaj...čeprav me hudo skrbi, kaj bo, ko še jaz službo zamenjem, ker po mojem ne bom imela, vsaj ne v službi, časa. Se bom morala res zorganizirati!
Vi se pa tudi dajte, da bom imela kaj brati!user posted image

Res je, kje sta Tejkaz in Clara (sem te pozabila vprašati zadnjič, zakaj, se več ne javljaš) ? Smo se vama kaj zamerila ali kaj? Pa Neža nič ne pride, Erin, Buhtlček... Ostale so nas pa itak že prej zapustileuser posted image

Med najbolj pridne spadam jazuser posted image  (vem, da se ne spodobi pisati sebe na prvo mesto, ampak če si pa zaslužim!), Anita, Gajka, Katja, Bella, Krysia, zadnje čase nas Sayuri razveseli. Butlček, bi lahko bila mičkeno bolj pridna.
Škoda no-za vse, saj kaj druga ne morem rečtuser posted image user posted image .

Anita, tudi jaz moram Kajo Lino na cepljenje - klopni m. peljati. Lani je dobila 2 pikici, potem naj bi kao oktobra še eno, pa sva jo spustili. Tako da sedaj mora nadoknadit.

Bella, hvala za pesti! Kako je Teja? In avtek, je super?! Kdaj ga pripelješ ppokazati? Kavica drug teden, hmmm? Bomo na vezi, a ne?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
2.2.2011 11:33:30   
anita goitan
zoja mišauser posted image  N.1 si, res

dns bom pa kelnarca, spet vam strežem opoldansko user posted image , gajki  šalco čaja in ostalim po želji:kaj pijete?user posted image

zebe me v noge, očitno so balerinke za v -4°C premalo, pa se do sedaj nisem ogrela, upam da ne fašem prehlad, najbulš da grem dol v lokal po neki toplega, čaj al kafe

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
2.2.2011 11:35:51   
gajka
ZM - ja, res si zasluženo na 1. mestu oglašanja. user posted image No, resno, še dobro, da te imamo! user posted image Ti, a pri vas v firmi kupijo samo po 100 l olja ali kaj, ker mi ni jasno, zakaj skoraj vsakih 14 dni zmrzujete, ker je olja za ogrevanje zmanjkalo! user posted image Šef in gospa šef pa user posted image , še dobro, da si v odhajanju!

anita g. - mi moramo tudi počasi tole cepljenje za klopa izpeljat. Rok in user posted image dobita 3. dozo, jaz imam tisto obnovitveno (jo bi mogla imet lani poleti, pa so mi zaradi nosečnosti in potem dojenja odsvetovali).

Mi imamo trenutno v pustni igri varianto pastirček/kekec (sayuri, ni bil namen ponavljati za vami, res ne user posted image ), če le uspemo klobuk nekje staknit. Midva z bratom sva oba imela tiste planinske klobuke, ampak smo sigurno že vse stran zmetali, razen če to mama še kje skriva. user posted image Roka sploh ne mislim nič spraševat, ker si bo vsakih 10 min premislil.

Za danes pa si je user posted image omislil "izlet" na Ptuj - se greva popoldan malo za Kagerjeve montažne hiške informativno zanimat. Potem pa še eno banko oropava... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.2.2011 11:45:45 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.2.2011 11:41:18   
anita goitan
gajka lepe so te bajte, predvsem It stil mi je bolj všeč, sam verjetn je treba mal prilagodit vsaj streho za naše razmere (no letos bi lahko meli čist ravno glede na količino snega), bratranec ima počitniško bajto na mojih ex koncih (Otlica:nad Ajdovščino) made by Honka, tud zelo fletno.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.2.2011 11:41:58   
bella02
Heeeej!

Moja punčka je sicer bolš, se ji je povrnil apetituser posted image , kašlja pa, ko leži. Tako bo kar lepo doma, ker imamo za vikend planirane Hotavlje in bi res rada šla, pa še svakinja praznuje 30 let. teja je čez dan zdaj čist OK, skoz nekej riše, skoz govori, da gremo na Hotavlje, skoz nekej jé, tako da gre na bolš.

Krysia, ti privoščim podaljšan vikend. In jaaaa, Zlatko je doma. Danes še plačava zavarovanje in potem ga peljemo na izletuser posted image .

Zoja Miša, imaš pogodbo v žepu? Aha, sem videla, da še ne. Sej bo, še skoz držim pesti! Jap, Zlatko je doma, kam daleč pa z njim ne bom šla, ker ne bova dajala gor vinjete, jo bova imela sam na Xsari. Jaz bi, ampak je tolk drugih bolj potrebnih stroškov. Tudi zdaj je na mazdi nisva imela, pa je blo uredu. Je pa res, da jaz mazde skor nisem več vozila, ker Zlatkota bi pa peljala kdaj na Rudnik ali v BTCuser posted image . Za v center pa vinjete itak ne rabim. V bistvu prideš povsod, samo malo po mestu se bomo vozil. Ga bomo peljal na Hotavlje in spomladi tudi na Brezje, pač bomo šli bolj izletniško varianto. Morda sem čudna, ampak imam željo, da se pelje avto na Brezje, sva Xsaro tud. Ne vem, to so mi vkoreninili starši. Vsak po svoje in prav je tako.
In ja, pohvale za najbolj pridno, vztrajno in obširno javljanje!!! Brez tebe bi blo tole verjetno že pod ?! Zlata si! Rade te imamo (no, vsaj jazuser posted image )user posted image

Anita, a samo na rondoju greš na obvoznico? Ampak kaj, ko te včasih rada taka malenkost nese. Še vseen bolš dat 100€, kot pa 3oo in še vinjeto moraš kupit.

cepljenje za KM smo mi pri obeh že dali čez. Je imela Tjaša samo virusni meningitis in je blo dost hudo. Vem, da bi se moral tud moj user posted image cepit, pa kar odlaša.

Drugače nič posebnega, jezi me le, ker se ne morem čez dan učituser posted image . Bo hitro tale februar okoli. Tašča ima drugo delo, je ne morem morit, Teja pa noče spat.

Mejte seeee!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 2.2.2011 11:52:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.2.2011 11:43:30   
anita goitan
bella za okrevanjeuser posted image , mah sej vinjeti imava kupljeni že od decembra, sam vse zadnjo minutko je pr nas...sej poznaš

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.2.2011 11:55:34   
gajka
anita g. - saj lasnke vinjete gredo veliko lažje dol kot predlanske. Meni jo je brat dol spraskal, sem ga malo izkoristila, ko je že s svojim in maminim avtom imel opravka. user posted image Mi je pa ena rekla, da če s fenom segreješ, jo lahko celo celo dol potegneš - še nepreverjeno. Pa tudi to sem že slišala, da s čistilom za šipe pošpricaš, pustiš nekaj časa in gre komot dol - tudi nepreverjeno. Da ne boš kazni fasala z vinjeto v predalu! user posted image

bella02 - srečno vožnjo! user posted image Počasi, pa po desni! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.2.2011 11:58:44   
gajka
ZM - no, čakamo, da kaj napišeš, sicer boš izgubila status No.1 čveke! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.2.2011 12:19:29   
buhtlčk
Zoja Miša kje siiiiii ?!

hahaha, šala. No jaz sem se pofočkala, pridna pridna, zdej grem pa po vinjeto, ker grem jutri v Prlekijo, službeno ampak izjemoma s svojim avtom. Tja pa res ne bi šla po regionalnih cestah.

joj vse cepite za klopnega...mi se nismo. Mah mi smo se pa za ušesa user posted image Resno, mi kar mal slabo vest nabijate takole, ampak sem vseeno kar mnenja, da se u bistvu ne rabimo. Pol pa črviček gloda, ''Kaj pa če...''

Grem jest. (anita ti si pa ene škornce kup, madonca, razprodaje so hihihihi)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.2.2011 12:22:52   
bella02
Anita, pol je pa sploh še bolj šit, če te ujamejo! Hiter gospodu fen v roke in uno strgalo za steklokeramično in bo takoj zamenjanouser posted image .

Gajka, hvala za vse tri želje!!!user posted image

Moram it vplačat pod vodo za Tjašin RD. Mejte se!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.2.2011 12:24:27   
anita goitan
sem šla na zel.lazanjo, njami, sicer sem kmal po 8ih sendvič+jabolko+jogurt pojedla in doma me čaka kosilo user posted image , ja to je od premal spanja, in preveč outputa user posted image

buhtlčk bi kupla ja, sam kdajuser posted image  rabm prou fraj vzet..z obema pa škornje kupovat, pa..hvala ne

zoja miša zabušavaš

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.2.2011 12:34:56   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
ZM - no, čakamo, da kaj napišeš, sicer boš izgubila status No.1 čveke! user posted image

Ha, ha...ne, ne se ne dam ...user posted image

Pojedla solato s pinjolami in tuno. Ma, solata je ostala mi od zadnjič, pinjole tudi, pa sem tuno gor vrgla in je super kosilo. Mmmmmmmm....

No, drage moje, pogodba po mailu prišla.user posted image Nič kaj čudna ni. Jutri zjutraj jo grem podpisati. Ma, jutri bo pester dan. Me prav zanima reakcija tukaj, ker nihče nič ne pričakuje...Hmm...ali pa, pa nihče nič ne rečeuser posted image . Ma kakor koli, zdaj gre zaresuser posted image .

Me kar glava danes malo boli, od vse te napetosti...madona, kaj bo šele jutri?!

Bella, super za avto. Jaz ga moram tudi jutri zavarovat in vse zrihtat. Sem glih klicala na Generaly, ampak so zame na ZM še vedno bolj ugodni, tako da jutri sem že dogovorjena in uredim. Upam, da vse. In da mi na tehničnem ne bodo zatežili, ker mi levi žmigavec dela samo kadar sa mu dauser posted image . Upam, da se mu bo dalo jutri, ko bo tam!

Gajka, super za tak izlet. In ja, tele bajtice od Honka so tudi meni ful simpatične! A ja to, je Anita napisala.
Glede olja pa ja, zadnjič smo ga le 1000 l, kar je totalno brez veze, glede na to, da imamo cisterno uiber veliko in potem je vse na podnu in ne zalaufa. Zdej smo vzeli 2000l, tako da do marca, ko grem, bo menda zdržalouser posted image .

Bella, pa naj ti namesto Anite odgovorim - rondo samo zato, ker gre že ne prvem izvozu ven in ne rabi se vozit po obvoznici. Če seveda nima kakšin drugih potov.user posted image Zato Anita, hitro vinjeto gor! In ja balerinke za -4 res niso, no, ti si mi taprava. Mene v škornjih zebe! Brrrrrr.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.2.2011 12:35:22   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Moram it vplačat pod vodo za Tjašin RD.

Tole se pa prav smešno sliši. A to greš na dah ali z opremo? user posted image

buhtlčk - mi smo vsi cepljeni za klopa, ker smo čisto zraven gozda doma, pa tudi pri nas po travniku že kakšnega srečamo (še prej kot v gozdu).

anita g. - balerinke pozimi? Ja, pol te pa res lahko zebe. No, razen če si kakšne volnene štunfe oblekla. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.2.2011 12:36:20   
Krysia
gajka, tole s fenom je preverjeno pri nas - že lani sva vinjeto tko dol spravla, letos pa tud. Če ne gre, daš še mal etanola zraven, pa je ... sicer sm pa jst tud to mojmu inženirju prepustila user posted image No, zdej mamo tole roza vinjetko (me spominja na helo kitty user posted image - aja, Rok ni več usekan na  to, zdej so sam še vozila zakon.) Drugač pa: lepo si poglejta hiško danes, potem pa en loto listek izpolnit, pa bo ...

Bella02, mi smo tud peljal vsak avto do zdej na Brezje ... tko kot si rekla, vsak po svoje. Škodit verjetno ne more, a ne?

anita, balerinke user posted image A se hecaš? Mene že itak skoz zebe, o balerinkah do temperatur nad 15°C ne razmišljam ... Segrej se ... najboljš da kr k Zoji Miši v službo šibneš pa se ob njeni pečki grejeta user posted image

Zoja Miša, sorry, sem se mogla mal pohecat, ker mi je čist mim ta vaša situacija z mrazom ... mislim, plače ni, mraz mate - dobra si, da nisi že zdavni vseh skup poslala nekam. In upam, da bo pogodba brez kakšnih haklcev.

Buhtlčk, mi se tud nismo cepli proti klopnemu ... pa mi tud en črviček nabija, da bi blo fajn .. tko da .. kaj pa vem ...

Joj, naš otrok je pa začel spraševati, kaj živali jejo ... Mislim, še mal, pa bom mogla strička googla spraševat, ker niso sam ovčke pa konjički v igri, ampak "mami, kaj pa netopirčki jejo?"  user posted image OMG, nimam pojma. user posted image In pol tko v nedogled. Če mu pa slučajno rečem, da ne vem, dobim pa nazaj "mami, zakaj pa mami to ni vedla?" Skratka, mamo pestro ... Včeri je iz unih duplo kock sestavil nekaj velikega. Najprej je reku, da je ladja. V sredini je bla neka luknja in pol začne dvigat tist svoj izdelek, gledat skoz luknjo in delat "klik, klik, lej fotoaparat" user posted image Pa dobr, sej on se še rodil ni, ko smo že une fotoaparate s filmom stran zmetal pa nabavli digitalne user posted image user posted image Men ni nč več jasn ... Aja, za plenice mi je pa včeraj razložil, da ko bo velik fant, bo imel gatke, zdej je pa še majhen in ma zato plenice Svašta ...

Kaj vam še povem? Križ me boli - še vedno al že spet al kakorkol temu rečete ... sem že obupala nad njim, sam ni glih fajn, ker se komi premikam ... sej pol ko se prbližno ulaufam, je v redu, ampak zjutri je pa za znoret ... pa zvečer tud, ko sem že zmatrana ... Dobr, dost jamranja ... grem še kaj naredit, dokler je moj s.p. na terenu, pol sem itak brez računalnika user posted image Pridne bodte.
Aja, Zoja Miša, v novi službi si izbori polurni odmor za vzdrževanje našega čveka ... hecam se, ampak bi blo pa fajn ... pa še plačano naj bo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.2.2011 12:38:11   
gajka
Kager ni enako Honka. Samo za opombo! user posted image Honka je problematična za vzdrževanje, vsaj kolikor so meni povedali, preveč lesa.

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.2.2011 12:41:09 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.2.2011 12:39:00   
Krysia
Uuu, dons smo pa gobčne - dež bo al kaj?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.2.2011 12:40:30   
Krysia

Bella, ne se jezit, ampak a lahko še jst eno vprašanje: a z gotovino al s kartico ... ker bankovci se bodo zmočil user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.2.2011 12:41:52   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Bella, ne se jezit, ampak a lahko še jst eno vprašanje: a z gotovino al s kartico ... ker bankovci se bodo zmočil user posted image

Lahko tudi z Moneto, če ima tak mobič, ki lahko gre pod vodo. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.2.2011 12:43:40   
anita goitan
balerinke- če pa nimam nič za obut + oblečtuser posted image  a lahko še tega (imam glih ta rdečo) user posted image

user posted image user posted image
zoja miša hvala za odg., ja rondo, grem takoj desno za Bežigrad, sam domov grem dns na Črnuče, ma si ne upam, da me pred rondojem fantje iz DARSA čakajo, zhr en velik brat čita tale rr in sam čaka, da pride una z balerinkami na rondo brez helou kitty vinjete (Krysiauser posted image )

Bella uau, nisem vedla da je možno tud podvodno nakupovanje+ plačevanje, ma kaj vse obstaja, budalo semuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.2.2011 12:44:01   
Zoja Miša
Ja, zdej pa imam, ko se tako sama oglašujemuser posted image user posted image user posted image .

Buhtlček, pridna! Vem kako je...tako je mene, ko je imela vnetje ušesa...ampak saj ne moraš biti nikoli dovolj pameten. Jaz jo bom za to dala, ker imam znanko, ki je prebolela to bolezen...pa ni glih fajn.

A ja, pa vinjete gredo res lepo dol. Če jo segreješ s fenom jo lahko super fajn postrgaš dol - v enem kosu! z ''noškom'' za čistit steklokeramično ploščo. Jaz plošče sicer nimam, mam pa nožekuser posted image . Potem malo z acetonom pobrišeš šipo in hopla novo gor. 5 minut dela, res! Preverjeno!

Bella, ja, no, srečno vožnjo! Madona sem smotana, to bi mogla takoj na začetku napisati. Saj mogoče sem ti v sms. Mater sem raztrešena te dni. To bo od mrazauser posted image . Ne, sej zdej se segreva počasi, sem pa čist zakuhala v faco, tako, kot bi cel dan na smučah preživelauser posted image

No, to bo to...grem zdej red delat si tukaj, da malo počistim za seboj...Računalnik upam, da mi pustijo, da ga odnesem. Vreden ni itak skoraj nič. Pa naj od dolga odštejejo. Bom vsaj nekaj dobilauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1498
2.2.2011 12:45:32   
Neža7
Pozdravljene user posted image

Upam, da ste vsi ok in dokaj zdravi user posted image

Mi smo ok.
Aljaž je malo čuden po cepljenje user posted image  V petek je šel zdrav na cepljenje in se je soboto zjutraj zbudil z zabašan nos in kašlj. Tist dopoldne pa še visoko vročino, ki je trajalo vse do nedelje... Capol ni pomagalo, da sem mu morala dati svečko in po tistim vročine ni več vendar je zelo občutljiv in brez apetitauser posted image  Upam, da bo kmalu k sebi prišel, ker čez noč bolj malo spim, ker kar naprej nekaj stoka user posted image  Verjetno je bil malo okužen od mene, ker sem tudi imela par dni pred tem vročino itd....

Neža je nazaj v vrtec ta teden in ponovno uživa user posted image  Drug teden bo od srede doma, ker gremo 14. v Čatež in res ne bi rada, da bi kdo kaj fasal pred tem (možnosti so manjše, če bo doma user posted image ) Gremo pa z eno drugo družinico, ki tudi imajo malo punčko 12mes stara, da se veselim user posted image  To mamico sem spoznala v bolnici in sva ostale v stiku user posted image

ZOJA MIŠA.... Čestitke za novo službo user posted image user posted image user posted image

GAJKA.... Lepa slikica user posted image  to je raj za otroka user posted image  Moja dva sta taka lumpa skupaj v bani user posted image

BELLA..... Samo, da gre zdravje na bolje user posted image user posted image user posted image  Mislim, da bolj malo ljudi boš sedaj našel, ki ne kašlja user posted image

KATJA..... Lepo opravi UZ danes user posted image

To je vse kar se spominjam trenutno user posted image  Imam Nežo že doma in čakam, da končno malo zaspi user posted image  Ati je začel danes ob 13. ure in Aljaž je malo nemiren, da je že doma, ker ne moram vmes skočit po njo.

Lepo se imejte user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1499
2.2.2011 12:47:17   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Lahko tudi z Moneto, če ima tak mobič, ki lahko gre pod vodo. user posted image

Al pa če imaš Nokio, kot jaz, preživi tudi wcuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?