bella02
|
Zoja Miša, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitam!!!!!!!!!!! Včeraj smo imeli koline, pa Tejo sem imela bolno in mi ni zneslo, ne da bi ti poslala sms, da ti zaželim srečo in ne, da bi ti na poslani sms odgovorila. No, sem ti mislila, ko sem šla spat, pa ne vem, koliko bi bla ti vesela ob 1h ponoči piskanja . Punce, tako težko čakam na mojga Zlatkota, da ne morem povedat . Sicer je uradno xsarca moja, vendar se mi zdi, da glede na velikost puntota bom kar dost z njim okol hodila, mislim šolo, vrtec, sploh pa za v mesto za na fax, ker tako majhno stvar lahko daš v vsako luknjo, xsarce pa glih ne . Zdaj se je moj vozil z mazdo 323, letnik 94, pa nama je skoz služila, nisva imela niti enega velikega stroška, pa sva jo imela cca 4 ali 5 let, ne vem točno. Je blo pa sranje, ker je imela 3 vrata, pa gnit je začela. Saaaaam, potegnila pa je, je bla 16V . Ker Zlatko je pa 1.2, se mi zdi. Od danes je odjavljen in prepisan na naju, iskat ga pa greva v torek, da ga uradno prevzameva . Sta ga pa prijatelja zgloncala v nulo. Pa še posebne serije je, unikat: punto rabbit ... ker je prijateljica zajca zbila . Uglavnem reeees ga komaj čakam, ga vam slikam. Sem gledala na netu, ni veliko zlatih. Ful me ima, da bi na FB napisala, da sem v težkem pričakovanju, pa ne bom. Se hitro spotaknejo . No, koline dobivajo epilog, danes se delajo pečenice. Njami . Teja je uredu, bruhala je zadnjič včeraj zjutraj, driskala je še čez cel dan, potem je bil mir. Je tud volje danes čist druge. Upam, da je blo to to in da smo zaključili z bruhanjem. Punce, imete vinjete? Jaz jo grem še danes iskat. Za na xsarco, Zlatko je ne bo dobil Nič, lepo se imejte in lep vikend!!!! Caooooo
|