|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
28.1.2011 9:37:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
user posted image Prosim za mnenje. Naslednji četrtek gremo na zimski dopust (od četrtka do ponedeljka). Zdaj pa ne vem, a Roka preventivno imeti naslednji teden od ponedeljka do srede doma, da ja ne bo kake bolezni staknil ali virusov domov prinesel in jih pridno delil z Zaro, ali pač enostavno raskirat in bo kar bo?

Jaz bi ga na tvojem mestu imela doma. Ne bi reskirala. Preveč mrgoli virusov okoli! Pa pred dopustom je vedno rado kaj...
Si našla kak steznik za koleno?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
28.1.2011 9:41:24   
buhtlčk
gajka če ti znese, ga imej doma. Zdajle je res noro.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
28.1.2011 9:43:06   
buhtlčk
btw Zoja Miša si me okužila s tistim blogom tekača, ko si link prilimala (si bla ti ane). Ga berem in crkujem od smeha, zraven pa še resno razmišljam, kako naj v sistem spravim tek trikrat tedensko. Poudarek na razmišljam, da ne bo pomote user posted image

a nimaš ti dans razgovora?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.1.2011 9:54:07   
gajka
buhtlčk - jaz sem bila, jaz. Meni je tudi blog prav zabaven in ti res da mislit, če je on zmogel, zakaj ne bi še jaz. Najti čas je pa že druga stvar. Zvečer z lučko na glavi?

ZM - bom kar kak elastični povoj uporabila.

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.1.2011 9:55:49 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
28.1.2011 10:03:39   
bella02
user posted image Zoja Miša, držim pesti!!!!!

Buhtlč, ti kar počivaj. To, ko omenjaš kavč in da si uredu, ko počivaš: ko me je usekalo v križu, sem se v horizontali počutila kot ena lenčina, ko sem pa poskusila vstati, sem pa hitro obupala in bila lenčina še naprej user posted image

gajka, kaj pa vem, morda res ne bi blo neumno imeti ga doma, da boste vsaj kaj imeli od dopusta.

Nam se kar dogaja. Ta teden sem rezervirala za praznovanje Tjašinega rojstnega dne Pod vodo. Potem ugotovim, da enega sošolca (smo tudi družinski prijatelji) takrat ne bo in prestavim na naslednji teden. Včeraj me pa prijateljica opozori, da so takrat počitnice. In grem spet spremenit na prvi datum. Takrat bo manjkal eden, med počitnicami pa vsaj 3 punčke. Tako da sem se bala, da me bodo Pod vodo nekam poslaliuser posted image
Potem ugotovim, da bo Tjaša letos prikrajšana za pustni torek, ker greva ravno na ta dan v bolnico na provokacijo za mleko. Pa sem ji povedala in je rekla, da ni nič hudega. Jeeeej, sem bila veselauser posted image . Prestavljat pa ne grem, ker sem novembra dobila datum za marec.
No, in danes imamo koline. Pa ne sme bit vse po planu. Okoli pol 1h ponoči Teja prvič bruha. Jo skopam, ker je bila čist pobruhana, lase in vse. In potem do jutra še 6xuser posted image . Sem bedela poleg in lovila v plenico, da mi ni blo treba vsega spet preoblačit. Tolk posteljnine in pižam pa res nimamuser posted image . In zjutraj je dobila za nagrado še drisko. Torej gre ven spredaj in zadajuser posted image . Zdaj je že ne dve urci uredu, čaj ji dajem po žličkah, pojedla je en prepečenec, sem pa skoz v njeni bližini z lavorjem in plenico user posted image . Sem klicala v vrtec in mi rečejo, da je to danes že 2. primer. Ravno to me je zanimalo. Zvečer ob 7h sta s Tjašo jedli golaž in polento in sem sprva to dolžila. Ko je bruhala 2. in naprej, sem vedela, da to ni to. Zdaj upam, da zvoziva in da mi ne dehidrira.
in tako je moja pomoč pri kolinah odpadla in lahko visim tukaj gor. Sicer sem le v kuhinji (kuham kavo, čaj, kuhančka, pripravljam malico in grem v trgovino), ne pri obdelavi mesa, pa se bodo mogli že znajti brez mene.
Iiiiiiiiiii, še eno veselo novico imam. Dobimo novega družinskega člana .... Zlatkota ... puntota user posted image . Mazda je že ful uboga in morava imet 2 avta. Tako se nama je ponudila šansa, da prijatelja menjata avto in bova vzela njunega puntota. Zlatko je dobil ime po barviuser posted image . Pa še fuuuul ugodno ga bova dobila in veva, da so km realni in da je avto uredu. Sicer lahko že prvi teden kaj gre, ampak do zdaj je delal brez težav. Upam, da bo nama doooolgo služil

No, grem, bi se Teja rada igrala s kockamiuser posted image . Ni problem, samo da bi zaključili z bruhanjem in driskanjem. Mejte se!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
28.1.2011 10:12:00   
buhtlčk
gajka aja ti, ups user posted image Ja res je, edin lučka mi pride v poštev, pa da moža trikrat na teden samega na kavču pustim. Pol pa laufam ponoč po temule našmu Bronxu (Šiški, op.p.). Sam če je on preživel...

bella točno to. Se počutim ko en simulant. Dokler kaj konkretno ne začnem počet ja. Pa uspešno provokacijo želim. Mal bo dolgčas, kak dvd predvajalnik s sabo vzemta oziroma laptop. Ti sa lah še učiš zraven, če bo mala pustila, ker res nič ni za počet tri dni (al mata kako drugač? Midva sva bila tri dni zaprta v sobi.)
Uuu boga Teja (in mami zraven). Upam, da bo kmal boljš. Pa čestitam za autota user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
28.1.2011 10:12:25   
anita goitan
sm mal jezna, ker šef kar vstopi v pisarno, ne potrkauser posted image  pa sm glih vas čitalauser posted image

dober dan

čitam: bolni, al pa se bojite da boste/bodo...user posted image

mi zdravi, HB! Zaenkrat Zoja res pridno obiskuje vrtec, od 25.10. do sedaj je 3x manjkala (nesranje), bomo vidli, če je gripa oz če bo, mislim da ne uide, ma upam da do Kamnika ne pride, piha fajn veter izpod kamniških in bo vse odneseluser posted image

petek!!

buhtlčk delata na spremembi al sam načrtujetauser posted image user posted image  go gouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 28.1.2011 10:13:18 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
28.1.2011 10:22:34   
buhtlčk
anita a se to nanaša na tek al na moj podpis? Kakorkoli, podpis je ena stara osebna šala. Vsi nekej pišete spodej, pa misli pa to...zame nikol ni blo nič čist primerno. Ker sem to, pa nisem, pa tud če sem 200% nekej, sem pač čez čas lahko nekaj drugega. Opis ni bil nikoli popoln. In potem sem priredila napis s katalogov, kjer je opomba o cenah. Jaz tudi! Če hočem! Kadar hočem! ker sovražim pripombe v smislu ''''A nisi ti rekla, da nikoli..blablabla?'''' ''''Jaaaa, to je blo ko sem bla stara 11?! Grrr%&*#$#!!'''' In tako pridemo do podpisa. To pa sem jaz user posted image
Tek pa...željo moja. Pa lenoba in stotisoč izgovorov.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 28.1.2011 10:23:54 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.1.2011 10:24:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

anita a se to nanaša na tek al na moj podpis? Kakorkoli, podpis je ena stara osebna šala. Vsi nekej pišete spodej, pa misli pa to...zame nikol ni blo nič čist primerno. Ker sem to, pa nisem, pa tud če sem 200% nekej, sem pač čez čas lahko nekaj drugega. Opis ni bil nikoli popoln. In potem sem priredila napis s katalogov, kjer je opomba o cenah. Jaz tudi! Če hočem! Kadar hočem! ker sovražim pripombe v smislu ''A nisi ti rekla, da nikoli..blablabla?'' ''Jaaaa, to je blo ko sem bla stara 11?! Grrr%&*#$#!!'' In tako pridemo do podpisa. To pa sem jaz user posted image
Tek pa...željo moja. Pa lenoba in stotisoč izgovorom.

na podpis sem mislila..ma sva se vseen razumeli, čeprav sm mela drugo v mislih, bem ja

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.1.2011 10:35:17   
Zoja Miša
Buhtlček, ja Gajka je bila. Ampak sem šla nazaj brati tudi jaz, sem zadnjič le preletela. Dobro je napisano in res je, vse je v glavi!user posted image Jaz se takih podvigov sredi zime ne grem, sem poskusila že parkrat, pa vedno fasala vneto grlo.user posted image Pa vem, da zato, ker če ne tečeš redno in se sredi zime spomniš, da zdaj pa bi, skoraj ne more biti drugače. Tako da čakam toplejše vreme, daljši dan, potem bo pa že šlo. Vsaj 2 x na teden, to je zame dovolj. In če bo na koncu izpadlo 1 x, bom glih tok zadovoljna, sploh, če bom vmes še kolesarila, seveda s Kajo Lino za hrbtom. Če bova poskusili rolati (mislite, da bi ji to že lahko šlo?, no če bo po user posted image  ji nikoli ne bo šlouser posted image )...V glavnem, se bo dogajalo, komaj čakam!

Bella, ja tole pa res ni fajnuser posted image . Upam, da še ti kaj ne fašeš. Za Tejo pa user posted image . Na kolinah bodo tudi brez tebe, mogoče pa jutri lahko že kaj pomagaš. Lepo da je Tjaša tako sprejela tole. Saj, kar se mora... Pust. Kdaj pa letos sploh je? Jaz tega sicer ne maram preveč, ampak za otroka...ma, letos bi lahko šli na Ptuj malo pogledati...pa se še jaz našemim. Sam kaj?! Hmmm... Zob si pobarvam na črno, pa metlo v roke pa sem čarovnica. Joj, včasih bi res pasalo biti!user posted image

Anita, super za zdravje. Mi se tudi držimo. Upam, da traja. Čeprav trenutno mene nekaj po grlu praskauser posted image .

Za pestke vnaprej hvala!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.1.2011 12:42:50   
anita goitan
je katera Korošicauser posted image

jutri gremo gledat gradove Kralja Matjaža:

http://www.siol.net/trendi/potovanja/kam_na_izlet/2011/01/na_snezne_gradove_kralja_matjaza_pod_peco.aspx

pocukajte me, če boste kaj tam...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.1.2011 13:02:58   
Neža7
anita.... to super zgleda user posted image  kakšna škoda, da jutri gremo na rojstni dan.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.1.2011 13:12:11   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

je katera Korošicauser posted image

jutri gremo gledat gradove Kralja Matjaža:

http://www.siol.net/trendi/potovanja/kam_na_izlet/2011/01/na_snezne_gradove_kralja_matjaza_pod_peco.aspx

pocukajte me, če boste kaj tam...

Mi tudi, če se bom vredu počutla. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 28.1.2011 13:20:42 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.1.2011 13:19:52   
K_a_t_j_a
Jaz sem danes že bolje. Včeraj mi je pa res mali menda dobesedno sedel na mehurju. Zgleda, da se je ponoč premaknil. Pri Janu še nisem imela s tem problemov tak hitr. Zgleda, da imam res vse zrahljano tam spodaj še od Jana. Sej se trudim občasno delat Keglove vaje. Me pa danes zgaga peče občasno pa še blag nahod sem pokasirala.

Zdajle spijem capuccino in grem po Jana. Nazaj gremo pa ponavadi vsi skupaj. Počakama še na atija, da opravi svoje. So ga baje zelo pogrešali tako otroci kot tudi vzgojiteljice, ko je bil na bolniški.

bella user posted image user posted image user posted image za Tejo. Upam, da je že bolje. In super za avteka. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.1.2011 14:09:12   
gajka
Pa še izjava včerajšnjega dne.
Z Rokom pečeva medenjake (ni ravno božični čas, ampak komu mar user posted image ). Rok veselo valjar v roke in valja testo.
Jaz: Ja, Rok, ti pa prav obvladaš tole valjanje. Si pa res faca!
Rok: Ne, mamica, jaz nisem faca. Jaz sem kuharček!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.1.2011 16:43:42   
sayuri
Sem vas prebrala in se nasmejala izjavam vaših otročkov user posted image  AL so pojave. user posted image  Ja, včasih takšno pihnejo, da ostaneš brez besed user posted image
gajka, mi gremo tudi v petek na dopust. Vsi trije bodo v vrtcu/šoli. Druge izbire ni user posted image

SMo pa zdravi. res moram potrkat. Super. user posted image  Nobene bolezni, nič. ZAra je 1x imela bronhitis jeseni in to je blo to. Upam, da bo tko tud naprej user posted image  Upam,da ne zbolijo lih ta teden user posted image

Drugače smo aktivni, kot vedno. Šola, vrtec, služba.... user posted image  Včasih se mi že fuzla. user posted image  Ta teden je bil ful naporen. Tud pri meni v službi. Pa še tko pride, da sem bla čist brez energije user posted image . NAjraje bi se zavila v odejo in bila tri dni s knjigo v roki al pa pred TVjem. Poznate ta filing?
Filip je priden v šoli. user posted image  Vse ga zanima,. Zlo sem vesela, da je tako. Še vedno trenira plavanje. Sedaj je res že zlo dober in ga je žitek gledat. Ker ima ogromno energije, je začel še na rokomet hodit, kjer tudi uživa. user posted image  Čimprej moram tudi Lovra nekam dat. Upam, da bo s septembrom kakšna telovadba tudi za triletnike. Ker drugače se mi bo zmešalo. TA otrok je tok hiperaktiven in še trmast po vrhu da res para živce. user posted image  PA je zlo prisrčen, dobričina, mamina maza user posted image . ko ima pa "svoje dneve", je pa neukrotljiv. user posted image  Itak, da vso svojo trmo pokaže tam, kjer je največ ljudi. Ob treh v vrtcu al pa sredi trgovine user posted image

Bo bolje enkrat, a ne? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.1.2011 16:49:18   
sayuri
A bi se dobile na kakšni kavici? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.1.2011 7:30:15   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jaz sem za! Bi bil že čas!

Drugače pa, punce moje, jaz imam drugo službo! Ampak nič okoli govorit, sploh pa ne na FB!!! Čakam pogodbo - ponedeljek, torek, potem moram povedati tu. Groza in strah me je tega! Ne glede na vse se vseeno razumemo super in mi je direktor, kot ata! Ampak a ne, saj ne gre drugče!

No, pa lep vikend!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.1.2011 8:53:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Drugače pa, punce moje, jaz imam drugo službo! Ampak nič okoli govorit, sploh pa ne na FB!!! Čakam pogodbo - ponedeljek, torek, potem moram povedati tu. Groza in strah me je tega! Ne glede na vse se vseeno razumemo super in mi je direktor, kot ata! Ampak a ne, saj ne gre drugče!

No, pa lep vikend!

najprej user posted image user posted image user posted image čestitam in sem res zeloo vesela zate, super!

Kot drugo pa: ah dej no, nehi bit preveč čustvena in sam pogelj kaj si imela od službe in šefa preteklo letouser posted image okuser posted image želim ti, da bi se ti vse lepo izteklo in sam eno vpr: kdaj začneš in lokacija (prestolnica, okolica)

Uživaj!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.1.2011 11:08:06   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

No, pa lep vikend!

najprej user posted image user posted image user posted image čestitam in sem res zeloo vesela zate, super!

Kot drugo pa: ah dej no, nehi bit preveč čustvena in sam pogelj kaj si imela od službe in šefa preteklo letouser posted image okuser posted image želim ti, da bi se ti vse lepo izteklo in sam eno vpr: kdaj začneš in lokacija (prestolnica, okolica)

Uživaj!!

user posted image user posted image user posted image Se pa strinjam z anito: ne biti toliko čustvena. Očitno oni več pomenijo tebi kot ti njim, sicer te ne bi tako nateg* s plačo!

Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.1.2011 11:40:41   
K_a_t_j_a

No, pa lep vikend!

Jeeeeeeeeeee!!! Čestitke!!! Sem zelo vesela zate! user posted image user posted image user posted image
Pa vse lepo v novi službi. user posted image

Se popolnoma strinjam z anito in gajko.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 29.1.2011 11:42:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.1.2011 11:43:00   
bella02
Zoja Miša, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitam!!!!!!!!!!! Včeraj smo imeli koline, pa Tejo sem imela bolno in mi ni zneslo, ne da bi ti poslala sms, da ti zaželim srečo in ne, da bi ti na poslani sms odgovorila. No, sem ti mislila, ko sem šla spat, pa ne vem, koliko bi bla ti vesela ob 1h ponoči piskanjauser posted image .

Punce, tako težko čakam na mojga Zlatkota, da ne morem povedatuser posted image . Sicer je uradno xsarca moja, vendar se mi zdi, da glede na velikost puntota bom kar dost z njim okol hodila, mislim šolo, vrtec, sploh pa za v mesto za na fax, ker tako majhno stvar lahko daš v vsako luknjo, xsarce pa glih neuser posted image . Zdaj se je moj vozil z mazdo 323, letnik 94, pa nama je skoz služila, nisva imela niti enega velikega stroška, pa sva jo imela cca 4 ali 5 let, ne vem točno. Je blo pa sranje, ker je imela 3 vrata, pa gnit je začela. Saaaaam, potegnila pa je, je bla 16V user posted image . Ker Zlatko je pa 1.2, se mi zdi. Od danes je odjavljen in prepisan na naju, iskat ga pa greva v torek, da ga uradno prevzameva user posted image . Sta ga pa prijatelja zgloncala v nulo. Pa še posebne serije je, unikat: punto rabbit ... ker je prijateljica zajca zbila user posted image . Uglavnem reeees ga komaj čakam, ga vam slikam. Sem gledala na netu, ni veliko zlatih. Ful me ima, da bi na FB napisala, da sem v težkem pričakovanju, pa ne bom. Se hitro spotaknejouser posted image .

No, koline dobivajo epilog, danes se delajo pečenice. Njamiuser posted image . Teja je uredu, bruhala je zadnjič včeraj zjutraj, driskala je še čez cel dan, potem je bil mir. Je tud volje danes čist druge. Upam, da je blo to to in da smo zaključili z bruhanjem.

Punce, imete vinjete? Jaz jo grem še danes iskat. Za na xsarco, Zlatko je ne bo dobiluser posted image

Nič, lepo se imejte in lep vikend!!!! Caooooo

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.1.2011 19:58:34   
buhtlčk
Zoja Miša ČESTITAM!!

Se pa strinjam z gajko in anito, saj veš, sem ti že razlagala moj pogled na vse tole. Res sem vesela user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.1.2011 20:20:59   
bella02
Sayuri, kdaj bi ti? Verjetno ne misliš v času počitnic. Bomo videli, kako bomo s cajtom in z zdravjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.1.2011 20:56:52   
Krysia
Čer.

Grr, napišem cel roman, pol dobim "we are sorry..." sem mela skopirano, ampak pol mi je pisal, da ne morem odgovrajat na sporočila ... sem se morala odjavit in še enkrat prijavit, ampak tipkat mi pa vseen ni treba še 1x ... user posted image

Mal me čas baše, bom na hitr pokomentirala.

Zoja Miša, čestitam za novo službo! In se strinjam z ostalimi puncami.

Bella02, fajn za Zlatkota, škoda da je Teja zbolela, ampak dobr, da je že boljš. Koline so šle pa tud brez tvojega aktivnega sodelovanja, a ne? Pa sej nekdo mora pa tud čajčka kuhat pa skrbet za tiste, ki se z mesom ukvarjajo ... Aja, jst vinjeto imam, ampak je še na mizi - je ne smem pozabit nalimat ... ker to bi pa bla ironija - kupljena je bla že enih 14 dni nazaj .... pa da dobim pol kazen ker jo nimam

Sayuri,  jst za kavico ... vedno, sam če se bom našla glih tist dan ... user posted image

Sem se nasmejala vsem izjavam vaših sončkov ... mi se Roku skoz smejimo, ampak danes mi nobena njegova konkretna izjava ne pride na misel ...

Danes smo meli striženje ... je mel take kodrčke kot kakšna punčka ... vedno me mal pri srcu stiska, ko mu strižem tiste kravžle, ampak itak bo čez 2 tedna tko kot da ga ne bi postrigli ...

Nič, grem kavč peglat ... se tipkamo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?