vesna_b
|
eeeeejjjjj!!!!!! tristo kosmatih... pa gremo še enkrat... najprej vsem čestitke za lepe preglede. sanje - ja pestre sanje so del naših noči. jaz sem zadnjič sanjala, da sem šla v porodnišnici pod tuš, in da sem začela tam rojevat. sem klicala na pomoč, in me je slišal samo moj, ki je prišel zadnji čas, da je prestregel dojenčka. hudo v glavnem... alkohol - no, tudi jaz nisem alkoholik, ampak je pa res, da ob nedeljskem kosilu (pa kdaj med tednom) spijem kaki lahki špricar, ob pici mojemu kradem požirke piva in pa ob posebnih priložnostih kozarček penine. paše mi, kaj čem... bambika - tudi pri vas bo obdobje, ko se bo sama zaigrala, samo pogruntat mora igro, ki jo bo potegnila vase. pri naši pali kuhinja (to je zakon), dojenčki - jih previja, daje na kahlico, vozi v vozičku, jih hrani..., potem plastelin, občasno voščenke, pa rezala bi nonstop, sam to ji dovoliva samo v najini prisotnosti. rezat in limat. rakica - super, da kokice pomagajo. glede črte - jaz je prvič nisem imela, drugače pa naj bi se pojavila (baje) že od 20 tedna dalje. jaz je prvič nisem imela, pa tudi sedaj (še) ne. no, pa tudi strij ne, in tudi od prve nosečnosti mi ni ostal noben "spominček" - sicer pa to ni nič takega. joj, fluf - dlake pa. imam cel trebuh mal bolj kosmat, sam so dlake svetle, vsaj to najkica - pride obdobje ati. kmalu. pri nas je sedaj kake 2 meseca že in sem takoooo vesela. prej pa - če nisem mogla, sem rekla, da grem v trgovino, da bo ati doma, in sem šla v drugo sobo, pa sta se poštimala - ker sem rekla mojmu, naj se znajde, saj ko bomo mela dva, bo večkrat moral.
|