misar
|
dobro jutro vikend krasen, včeraj smo šli gledat gradove Kralja Matjaža in je bilo super. sončno in zato toplo. smo res uživali živali: tu se pač moram strinjat z ninkico (kot vidim, sem edina somišljenica), doma smo vedno imeli psa, pa mačke + to da imamo kmetijo in obožujem živali. vendar nikoli , NIKOLI ne bi imela živali v stanovanju (ribice in kanarčki izvzeti ), ker je tud men nagravžno. pa kot sem rekla, ko/če bomo imeli svojo hiško bomo obvezno imeli psa in kakšno mačko, ker sem tudi jaz mnenja, da mora otrok sobivat z živalicami. ampak sem isto mnenja, da so živali za ven. in pika. in prav tako, kot je rekla meymey, da ne spoštuje ljudi, ki ne marajo živali notri, tudi jaz nisem navdušena nad tistimi, ki jih imajo notri ...ogabno (ja ogabno) mi je, da so povsod tiste dlake in smrdi (še nisem zasledila, da kje ne bi) v stanovanjih. bljak. uuu panika, a ne bubal? o študijah pač ne bi, ker so tudi take, ki niso glih za....pač sem prepričanja, da sobivanje živali in ljudi vsekakor ja, ampak jaz v svoji hiši, pes pa v svoji. seveda samo moje mnenje, pač. zobi: kaj je to?...nimamo še niti enega plazenje: čestitke vsem, mi smo tudi že blizu, zaenkrat se odganja samo z nogami z glavo na tleh , ali obratno samo z rokami brez nog gajka: res krasne fotke likanje: moja nočna mora, ker ima dragi ogromno srajc in hlač na črto...se pa lepo izogibam tega dela, dokler ne začne jamrat, da nima kaj obleči. seveda tud sam prime za likalnik, ko ne trzam na jamranje grem lep dan vsem