|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 9:57:30   
Inika84
Jutro!

Da se se js malo javim.

Sem mislila da boma to zimo brez kaksne bolezni pa sem se ustela. Prejsni teden je imel 4 dni vrocino do 40,5, pa mu je v 3 urah padla na 34°. V petek sva sla pa v bolnico ker je predolgo trajalo. So mu vzeli brise pa kri pa vodo, pa so bli vsi rezultati ok, sva ostala samo do sobote na opazovanju. Zdaj ima normalno temp. 35°. Kaslja ne, nos tut nima zamasen, ni mel gripe al pa kaksnega virusa. Obnasal se je cisto isto kot pa vsak drug dan, ce mu nebi zmerla temp. sploh nebi vedla da ma vrocino. Hvala bogu je zdaj ok. pa se to, zdravnica mi je rekla da naj bi na dan zauzil oz. popil 900ml tekocine oz. vec, torej hrane in pijace. Zaradi dehidracije.

Ce ima user posted image zabasan nos mu pa lahk kamot date v vsako nosnico po 1 kapljico operila za otroke, na embalazi sicer pise da je od 1 leta naprej, pa v bolnici to redno dajejo 3x na dan po 1 kapljico.

Zobkov se nimamo, ceprav sm prvo na to posumla, da bi lahko bila vrocina od tega.

Plazi se se tut ne, poizkusa vendar ne pride nikamor, razen okrog svoje osi se suce.

Sam se se tut ne vsede, da bi se iz lezecega polazaja sam vzdignil v sedecega.

D3, js mu jih ne dajem, mecava je pa se odprta za en prst.

Likam tut ne ker mam susilca, zelo prakticna zadeva user posted image






(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 10:46:15   
Ajda_Marko
Joli07: ja imamo konje. Kasače, trenutno jih je 12 in še 2 sta na poti ;) mislim da bosta "prijokala" konec februarja in aprila :) 5 jih treniramo, 3 plemenske kobile, 1 žrebec, 2 eno leto stara in en upokojenc, ki ga ne dam stran za noben denar in bo pri nas do smrti ;)

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 11:14:19   
ninkica
misar se podpišem pod tole kar si napisala.jaz imam tudi zelo rada živali,ampak da je vsak v svoji hiši kot si napisalauser posted image



_____________________________

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 11:51:14   
joli07
madona, pol si pa moram res sušilca nabavit, da ne bom več likala.
Naš je pa danes prvič sam zaspal ( cca 20 min nazaj ) pa še zmeraj spiuser posted image . Mogoče nam gre pa glede tega na boljše.
Ajda Marko : jih pa imateuser posted image . Jaz sem si tudi zmeraj želela vsaj 2 , pa moj ni preveč navdušen, saj bi se morali nekam na kmetijo preselit. Pa glede službe bi bil problem.

aja ,da še povem, da me je danes klicala iz CSD , pa mi je povedala, da so mi podaljšali porodniško, tako da sem do konca avgusta doma. 

zdaj se pa že nekaj prebuja, šibam.


(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 12:02:35   
gajka
joli07 - na osnovi česa so ti pa že sedaj lahko podaljšali porodniško? user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 12:38:29   
Kiya
Joli tudi mene zanima na podlagi česa so ti podaljšal in kako to, da že sedaj, saj meni so rekli da se vlaga 1 mesec pred iztekom.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 15:07:25   
joli07
joj, jaz ne ven kdaj se daje vloga za podaljšanje saj se nisem nikoli s tem ukvarjala. Mi smo na podalgi izvidov iskali drugo mnenje v upanju, da bo mnenje boljše , pa se temu žal ni izkazalo tako, zato so mi tudi rekli, da naj dam vlogo za podaljšanje ker mi pripada. Ko sem vprašala kdaj naj to dam in kako so mi rekli da lahko že takoj saj imam prve izvide.
Vlogo sem dala cca 2 tedna nazaj , izvide sem pa imela od lani novembra. Glede podaljšanja al bo al ne nisem nikoli razmišljala dokler nismo prejšnji teden dobili nove izvide iz katerih je žal bilo razvidno da je stanje še nekoliko slabše kot je bilo lani novembra. Tako da imamo spet napotnico za pediatrično.
Aja podaljšano pa sem dobila na podlagi imunoloških izvidov. Čakam še sicer odločbo iz CSD, saj mi je danes samo po telefonu sporočila da sem dobila odobreno.
Važno je samo da se bo vse dobro izteklo in da se stanje izboljša, drugo ni toliko pomembno.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 15:18:06   
nikcaa
super soncek danes..user posted image
sva bla z Arnetom par urc zunaj...
zdej smo se pa kopala... tako da upam da bo sel malo spat pocasi...
da se mamica se macek uci..no pa sei itak pride kmalu moj user posted image

zivali- jst mojega prepricujem da bi si nabavili civavo, tako da bi bla v stanovanji lahko.. ampak pravi da to sploh ni pesuser posted image user posted image tako da mislim da ne bo nic s tega. je pa moj tud tega misljenja da so zivali za zunaj.. no, malo bom se ustrajalauser posted image ce ne drugo, sva ze zbrala akvarij in ribice, tako da en dan greva iskat... ker bi rada da malo spozna zivali Arne...

toliko.. zdej pa se mal pokukat na FBuser posted image


(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 19:58:58   
Sonček in poletje
Jaz sem pa danes user posted image . Naš pamžek ima še kar vročino... Cel dan spi in jokca, pol pa včarih kar iz nič začne vpit, kot bi ga iz kože dajal. Če bo še ju3 imel vročino, bomo v sredo itak zreli za k zdravnici. Sej danes smo bili na cepljenju, pa ga niso cepili. Ušesa so OK, pljuča so OK, samo malo naj bi imel rdeče grlo...
Jaz res upam, da vročina popusti. Gosto je sicer malo slabše, ga pa zato večkrat pristavim in kar naprej mu ponujam za pit. Pred spanjem pa sem mu dala eno Paracetanol svečko.

Sem bila pa kregana pri zdravnici, ko sem ji povedala, da sem včasih spila kako pivo za mleko, pol pa ko sem prenehala, da se je pa stanje na koži poštimalo. Je rekla, da dojenček pa alkohol ne gresta skupaj. Niti malo.

gibanje - naš se tudi še ne vsede sam, se pa postavi na vse štiri, pa plazi se tudi. Danes pa se ni premaknil NIČ, še sedet ni mogu, tako je bil brez energije. Bošček moj mali.

_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 20:04:44   
meymey



IZVIRNO SPOROČILO: misar
in prav tako, kot je rekla meymey, da ne spoštuje ljudi, ki ne marajo živali notri, tudi jaz nisem navdušena nad tistimi, ki jih imajo notri user posted image ...ogabno (ja ogabno) mi je, da so povsod tiste dlake in smrdi (še nisem zasledila, da kje ne bi) v stanovanjih. bljak.  uuu panika, a ne bubal?user posted image  o študijah pač ne bi, ker so tudi take, ki niso glih za....pač sem prepričanja, da sobivanje živali in ljudi vsekakor ja, ampak jaz v svoji hiši, pes pa v svoji. seveda samo moje mnenje, pač.




 To si me pa narobe razumela. Nisem govorila o temu, da nekdo nima živali v stanovanju, ampak da mu samo branje o temu sproža tako močno reakcijo... Zarad mene če mate vi vaše živali na Marsu, sam da lepo skrbite za njih!!!

Glede smrada pa... zgleda da so mi vsa leta sobivanja in celo (ja, ne berite dalje če ste občutljivi) spanja z živalmi trajno poškodovalo nos. V svojem stanovanju ne voham nič čudnega, kolegica ima Airdaile terierja in mačko v stanovanju... njem mali je zdrav ko dren in z živalmi se odlično razume. Kolegi imajo 3m hčerkico in dva (ja, DVA) hrta v stanovanju - prav tako nobenega vonja in tudi zdravstvenih težav ne.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 20:54:07   
scorpiogirl
Uf, to pa je ena težka tema ... jst se glede živali strinjam z Meymey user posted image
sicer pa mačke, ki so zunaj, itak niso od nikogar ... grejo k tistemu, ki jih hrani user posted image en kup bolezni znajo prenašat, tudi take, ki grejo na človeka (mikrosporija), tako da jst raje ne bi imela mačke kot da bi jo imela zunaj. Pa še nekej v razmislek - živali, ki so zunaj, so temu primerno umazane. Če bojo user posted image živali božali, boste vsako minutko letali umivat roke, da ne bodo slučajno rokice romale blizu ust? Meni osebno veliko manj higienično kot, če so živali doma user posted image Mi imamo psa in 2 (ja, DVE) mački, pa nam (žal) smrdi po plesni user posted image po živalih nikoli. Jih pa češemo in kopamo, nimajo zajedalcev, so cepljeni, kastrirani/sterilizirani itd. Zdravi, v glavnem, kar je pa itak najbolj pomembno tudi pri tistih živalih, ki so zunaj. Jst imam živali zelo rada in sem zelo trpela, ko sem bila otrok, ker doma nisem mogla imet živali, razen kakšnega kanarčka, pa še ta je moral biti v kletki. No, perjadi ne obožujem ravno najbolj user posted image , tako da imamo pri nas raje kaj kosmatega ... pa ribice in škorpijona, kar ima pa pri meni enak status kot rože - je lepo za pogledat, kakšne druge "koristi" pa ni user posted image
Meni je sicer vseeno, kje imate oziroma tudi, če imate živali ... kar se pa tiče nekaterih neprimernih komentarjev, pa ... vse se da povedat na normalen način; vsekakor pa komentar pove več o tistem, ki ga piše/govori, kot o drugih.

Sicer smo pa mi krasno, že drugo noč je krasno prespal user posted image user posted image user posted image pa upam, da to pomeni, da je ugotovil, da se je ponoči brezveze zbujat user posted image sanja svinja kukuruz, ne user posted image user posted image user posted image čakamo četrti zobek, ki že nekaj časa kar nagaja, pa ga še kar ni ... danes ponoči se je sicer zbudil okrog 5h, ker je imel zabasan nos, smo sčistili, popil je skor celo flaško vode in zaspal nazaj user posted image sicer sem bila jst kot čuk celo noč, ker sploh ne znam več spat ponoči user posted image

Še user posted image če so vaši user posted image bolni/prehlajeni, jih kopate? pri nas imamo ful vlage in je skoz kar hladen občutek - tudi, če termometer kaže 24 stopinj (sicer ornh dvomim v ta termometer, treba nabavit drugega, ampak ok), je kar hladno, ker je tolk vlage - tudi okrog 80%. Naš mali je imel pa prejšnji teden vročino, zdaj pa še precej kašlja pa smrka in mi kar ni ga kopat. Po drugi strani pa tolk uživa v vodi, da bi ga že zaradi tega rada spet mal kopala (umijem ga z vlažno krpico, da se ne bo katera bala, da je mali umazanček user posted image ), ampak ga kar ne upam, da ne bi še bolj zbolel. Sploh, ker se mi počasi meša doma, bi rada spet šla dopoldne mal kam pohajat, vsaj na kakšno kavico pa to ... no, dokler jst tud kašljam, kakšne kavice sicer odpadejo, ampak vseen ...

no, tolk od mene user posted image lepo se imejte, lepo noč pa se beremo user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 22:08:11   
Sonček in poletje
scorpiogirl - naš ima vročino pa ga vseeno namočim v vodo, glave ne močim. To je tudi en od naravnih načinov zbijanja temperature. Mu pa dava 35,5 stopinj vodo (malo topleje kot ponavadi), ker je itak vroč in se zelo pomiri. Mam občutek, da mu zelo paše. Imamo pa mi toplo, talno gretje in ni skrbi, da bi bilo premrzlo. Moram v njegovi sobici še dodatno vlažit zrak, ker če ne bi bila 30% vlažnost.

Glede živali - vsak naj dela tako kot želi. Jaz sem pač že od malega navajena, da sobivam z mačkami in si pač ne znam drugače predstavljat. In moj sin bo ravnotako zrasel gor z mačkami. Živimo pa v veliki hiši, v dnevni imamo ploščice, ki jih vsak dan brišemo, v najino spalnico in otroško sobo muc skorajda ne hodi. Lepo skrbimo zanj. Je kastriran, ceplen, hodi redno k veterinarju, zajedalcev nima. Umiva se pa več kot marsikateri človek user posted image .


_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: Junijčki 2010
31.1.2011 22:31:04   
honey*
Čer!
Evo mal javljanja še tu, po dolgem času... mi je FB ful bolj simpatičen, tko da se bolj tam javljam... No, pa bom useeno se poskusila tut tu se kdaj pa kdaj javit, da ne bo tale naše tema čist zamrla.

avtosedež- smo ga nabavili, je bil ravno v akciji in smo vzeli Maxi Cosi-ja... Sem ful vesela, mi oz. nama je bil ful všeč, Brina pa je tut usa ponosna čičala notri in ji je bilo očitno všeč pa smo ga kar uzeli... Kako se bo pa zares v avtu obnesel bomo pa še videli čez kak mesec, dva... jo bomo še nekaj časa pustili v lupinici ker ji je še čisto všeč. No, zraven sedeža smo pa vzeli še Romerjev vzglavnik, da ji bo še bolj udobno user posted image
marela- joj, meni gre naš voziček prov na živce ker je res velik zdaj ko je v športnem delu... in diplomiram vsakič ko ga dajem notri in ven z avtauser posted image Bi ful mela marelo, pa so precej drage (vsaj tiste, ki so meni všeč in se jim da naklon spreminjat)...
hojca-nimamo, ne pogrešamo.
stajca-mamo rajši blazine po tleh da se prosto plazi...
zobki- nimamo še... čeprav smo najmanj 5 mesecev že prepričani da zdaj pa vsak čas bojo...user posted image no, jih še čakamo. Sva jih pa oba z mojim precej pozno dobila, tako da lahko da je dedno kej... Mi je pa res fletna s tem brezzobnim nasmeškom user posted image
bonnie in ostale pogrešane- se men tut zdi da jih je kar nekaj ki se ne javljajo več...se spomnim naraščaj, tukaj, bridget... so ble kot nosečke ful aktivne, zdej pa ne duha ne sluha o njej... Javite se punce kej!
ad3 - po 6 kapljic na dan... mečava še vedno odprta tudi nekje v velikosti prstne blazinice.
živali- mi imamo kužka maltežana in je super. Brina se mu veselo smeji, ji je ful zabaven. Je čist in zdrav kužek, čist in redno sfriziran user posted image (ga strižemo oz. ga striže pasji frizer). Mi se imamo super z njim, Brina pravzaprav ful uživa ko ga gleda, on pa je tudi čist navdušen ko ga boža user posted image Jo ima ful rad in prov pazi nanjo user posted image
Me pa sicer prav malo briga, če kdo misli da je to "nagravžno" (oprostite izrazu, ampak tako so nekatere pač to označile). Naj si mislijo svoje kar pač želijo, si tudi jaz mislim marsikaj...
 
No, sicer je pri nas kar veselo... Brina je vedno bolj pridna in lepo napreduje. Lepo spi ponoči in tudi podnevi. Imava pa zdaj že tri obroke GH- dop. malica, kosilo in pop. malica... Zjutraj in zvečer pa AM. Je vse, bp.Sicer pa je precej glasna (ima veliko za povedat) in zna že par stvari pokazat (kako je velika, papa, da petko...) user posted image
 
No, tole je že roman zdele ratal... grem počasi pod tuš in v mižule.
Lahko in mirno noč vsem. user posted image


< Sporočilo je popravil honey* -- 31.1.2011 22:33:05 >

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 0:12:36   
bcljka
oj!

se neki časa že nisem oglasla pa sm zdej bolj preletela kot prebrala user posted image  mi je laži na FBju sledit user posted image

sm vidla da je neka debata o živalih... jst nimam nič proti živalim tud če jih maš notri če le pazš na higieno (to mislm v tem smislu da če se ti pes povala v blatu da ga lih ne sputisš na postlo)... je pa seveda lažje če živiš v hiši... jst sm mela psa k sm bla majhna ker sm živela v hiši, zdej si ga v stanovanju sicer ne predstavljam ampak nisem pa proti user posted image
ma pa moj oči 2 mački ki sta večinoma notri in 2 psa (ovčarja) ki sta večinoma zunaj in k smo bli na obisku so vsi 4 je ležal okol Pike ona jih je pa vlekla za repe pa dlako in je blo totalno zakon user posted image  pa pr njih se nč ne vid da bi ble kje kkšne živali user posted image  medtem ko mami ma pa tud psa k je pa čist nevzgojen more bit 150000km stran od Pike k drgač zgleda da jo bo pojedu... ta pes je pa notr (nemška doga) in sm vedno polna njegove dlake... user posted image

no če zaključim, me so živali zakon, bi takoj mela psa ampak žal trenutno ritem življenja tega ne dopušča, upam pa da v roku parih let pride en how how k nam čeprou mi ni čist jasno kako bi/bo to zgledal user posted image


no, sicer pa nič novega... izpitno obdobje je in se je treba učit... zato pa raj po netu brskam... logično!

lahko noč

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 9:15:39   
misar
dobro jutro

noč kr neki, našega sračka očitno zobi resss matrajo, ker je prav revček ponoči.

zato ena velika kahla kofeta za vse neprespane user posted image

 
meymey...sem zelo odprt človek in prepričanja, da vsak živi kot mu paše. me je pa zelo zmotilo, ko ste vse napadle ninkico (še posebej ti in bubal), češ ,da ti grejo na jetra ljudje, ki ne marajo živali, da jih ne spoštuješ itd. ker ninkica ni nikjer napisala, da ne mara živali, da jo samo moti, če ima nekdo živali v stanovanju. samo zato sem se postavila na njeno stran, ker ste jo vse napadle kot da je kak baričevič. se pa očitno med vsemi vami hudimi ''živaloljubci'' najde tud kakšen baričevič kajne? ki se je tako boril za svoje pesjanarje, da jih je lahko zlorabljal. ja to mi pa resnično obrača želodec. pa taka ljubezen. seveda tukaj nisem mislila, da si ti in punce na forumu takšne, samo v premislek , koga v resnici preziraš?!?! pa peace brothers  user posted image user posted image

letim

lep dan vsem



_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 9:33:02   
mamimo
Ojla!

Ena user posted image za vse, neprespane in kofetarke.

Mi spimo malo bolje, čeprav je bilo danes spet slabše kot nekaj zadnjih noči. Ne bom se talala nasvetov za spanje user posted image

FB: sem ustvarila profil, da vas bom lahko brala tam - če mi boste pustile - in to tak, da ne bo zmede - uporabila nick. Ampak še vedno navijam za forum in se bom trudila, da bi obstal.

marela: mi imamo Babywelt Moon Fit; je trenutno spet znižan. Mislil, da je super. Nasploh je zlasti poleti marela zakon! Če dam jaz našega Quinnya v avto, bo šel sam na morje, ker za vse drugo ne bo več prostora user posted image . Zato marela res pride prav. Pa še lažje jo je dajat noter in ven, ker je lažja.

stajica, hojica: ne, ne.

Plazenje: mali se že nekaj časa veselo plazi in raziskuje. Zdaj ga moram vleč že stran od košev za smeti user posted image

Živali: jaz jih imam rada, ampak trenutno nimamo nobene. Težko rečem, ali bi jo imela notri ali ne. Ko sem odraščala, smo imeli mačke, ampak so bile zunaj, pozimi pa v kleti pri peči. Dejstvo pa je, da se lastniku živali vedno zdi, da je žival čista in nima nobenega vonja, nekdo, ki živali notri ni navajen, jo bo pa "zavohal". Kakorkoli, res je pomembna dobra skrb za žival in ustrezna higiena.

Mali je pokonci, grem

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 10:11:32   
ozzy
zanima me,če ste že kaj razmišljale o pustu: kaj, kako?

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 11:14:11   
meymey
NINKICIN POST

Ne mi zamert,ampak ko preberem,da imate psa in otroka skupaj v stanovanju to se mi pa prav obrača v želodcu!Mi smo šli k varuški od Leje in ko smo vidl da imajo v hiši psa smo se premislili.Če ni to kaj bolj nagravžnega.Žival je za ven ,ne pa za notri. Pa prosim ne mi zamert. 
 
MOJE MNENJE

Predvidevam sicer, da je tako mnenje kot ga ima ninkica privzgojeno in si je ne bi upala obsojati. Vsekakor pa menim, da to niso vrednote, ki jih jaz spoštujem. Prav tako si o osebi, ki tako čuti do živali (da si ji obrača želodec ob ...).. ja... ne mislim nič dobrega.
 
 
MISAR... posti so bili podani tako kot so bili. Vsi smo podali svoje mnenje in mislim, da sta obe strani bile dovolj obzirne pri tem. Mislim, da tukaj ni nobenih zamer. Nadaljna razpravljanja mislim da niso pomembna in potrebna, razen če imaš preveč časa... se lahko dobima ob kavi in do onemoglosti predebatirava tematiko, ker je meni trenutno tudi dolgčas. Kurčevo vreme, pa še Tomi je še vedno malce prehlajen. Pa še Zoja je ušla na štajersko user posted image .
p.s.: ali veš, da v določenih krogih veljam za mučitelja živali, ker svoji mački dovolim izhod na dvorišče??? Vidiš, vse je stvar perspektive user posted image .
PUST - jaz že najbrž vem kaj bo Tomi za pusta. Jaz sem ful za take fore, tako da se vsako leto namaskiram. Večinoma naredim obleke sama, tudi tokrat jih bom. A veste da je letos pust 8.marca??? Še daleč do takrat!!!

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 11:54:41   
gajka
meymey -pol mi pa daj idejo, v kaj našega Roka našemit za v vrtec! user posted image Tisti BC kostumi so mi totalno mimo. Lahko sicer komot mamo naštimam, da mu kaj zašije, ampak ji moram povedat kaj in kako, pa seveda biti sigurna, da bo Rok tudi to potem oblekel. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 12:02:43   
ninkica
Hojla

nimam kaj dosti za komentirat..

user posted image Zanima kako pripravljate ananas za user posted image ?Ga samo spasirate in jim ga date?Jaz sem ga učer kupila pa ji ga bom jutri dala za dop malico.

glede ŽIVALI še zadnjič povem,da nisem nikjer napisala DA JIH NE MARAM,ampak da za moje pojme pes ali pa mačka nista za v stanovanje pa posebej ne če je še otrok!!
In nimam ničesar privzgojeno,ker smo imeli vedno doma zlate ribice in hrčka.
Zdaj imamo pa mačke,ker imata tašča in tast kmetijo in jih imam zelo rada.

pust Leja bo vrjetno kar zajček(ker bo dobila kostum od svoje sestričneuser posted image user posted image )

lp

_____________________________

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 12:17:49   
misar
meymey...brez veze, ok. peace user posted image

pust, kot sem že na FB napisala..jaaa gremo, vsi user posted image ...trotek bo pikapolonica, frčafelca pa pika nogavička....mi pa še ne vemo user posted image  vendar obožujem maškareeeeeeeuser posted image

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 12:23:03   
ninkica
sem pozabla še povedat za avtosedež
mi smo tegale vzel
http://soncek.si/si/avtosedez-recaro-young-sport-trendline-bellini-asphalt-grey-i19265.shtml
oz ga gremo danes iskatuser posted image

_____________________________

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 14:04:08   
smotka.dt
Dan!

No prehlad se je lotil tudi nas, natančneje mene. Sem prejšnji teden zbolela in je laufal oči servis na polno. Mi je blo tak hudo, ker ko me je mali videl (sem bla pa večino časa v spalnici) se je obračal in stegoval rokice k meni.user posted image user posted image Težko se je bilo zadržat. Ampak zdaj sem zdrava user posted image in v polnem delu s pakiranjem. Odhajamo na krajši dopust v Črno Goro. Mali zgleda ni nič fasal od mene, mal je mel smrkav nos zato mislim, da mu bo morski zrak ful koristil. user posted image

GH ima zeloooo rad in ni še bilo stvari, ki je nebi pojedel.

Pust ni za mene, no ampak kot se spodobi za mamo bomo drugo leto pa že z user posted image šli v maškare. user posted image

Marela bo nabavljena do meseca maja, ko začnemo hodit vsak vikend na morje, da bomo še lahko kaj zraven drugega peljali, kot le voz.

Živali smo meli zmeraj doma pri starših. Z mano je odraščala lepa mucka na katere imam prekrasne spomine. Sploh ko pomislim nanjo se spomnim kako priročna je bila pri zobobolu. Mmmm kak lepo se je blo stisnit k njej. Živi termofor. user posted image Smo jo pa imeli v hiši le na stranišče je šla ven. Se je postavila pred vrata in zamjavkala, smo jo spustil ven in po 5 minutah je že bila noter. Pse smo pa imeli zmeraj zunaj.Predlani sem izvedela, da sem baje alergična na mačjo dlako user posted image , a nič zato. Pri nama v stanovanju imava ogromen akvarij in nič druga od živali in tako bo tudi ostalo. Razne mačke, pse, zajčke in podobno bo imel user posted image na počitnicah. Kar se pa tiče vonja pa je res, da človek sčasoma ne zavoha določenih stvari, sploh če jih voha vsak dan. Se vonja navadi in ga ne registrira. To pa lahk povem, da ko pride kdo k nama in gre slučajno v garažo zmeraj reče o kak vonj po ribah, školjkah je tu noter. Jaz pa pol običajno: aja, nič ne voham. user posted image user posted image .
Aja skor bi pozabla tanajbolj pomembno stvar glede živali. Ko sem bila stara ene 4, 5 let smo imel nemškega ovčarja. Ta pes mi je pa rešil življenje. Dobesedno. Mama je delala na vrtu in jaz sem se igrala na travniku. Proti meni je lezla kača- modras. Psička je to videla in pričela lajati in lajati in noreti in je hodila od mene do mame, dokler mama le ni ugotovila, da se čudno vede in je prišla mene pogledat. No skor jo je kap (se boji kač). Je popokala mene, psička je pa dobila nagrado. Neverjetno, pa to ista psička, ki sem jo kot mladička porinila iz balkona, ko sva se igrali user posted image . Itaq da sem bla premajhna, da bi vedela, kaj sem naredila.

Nič lepo se imejte, jaz se za 7 dni poslavljam od civilizacije (beri računalnika) user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 14:58:38   
Honey26
Dober dan...

končno je izpit za mano. Upam da bo (je) uspešno opravljen. user posted image Ker če ne bo... eh brezveze sploh razmišlat o tem.

Mala je končno malo ugasnila. Par minutk (upam) zame...

spanje: mah, sploh ne bom več probavala jo naštimat da spi celo noč. Pač ne spi. Je... ga. Skratka moj je ni streniral. user posted image

zobki: še kr brezzoba.

gh: malo bolje. Je dobila nek apetit celo. (sej je ornk babnca, se ni za bat da bi shirala) Je pa fajn da ni samo joška kar naprej.

živali: a ste mele debato. user posted image Jaz sem proti temu da so notri. Ampak to je moj pristop. Kaj delajo drugi me malo briga, zloraba, takšna ali drugačna se mi ga upira.Jasno. Bolje rečeno, Jaz jih ne bi imela norti (ali zunaj pravzaprav), nisem človek za živali.

Še meni pa letim:

Z: mango, kokos, jabolko malo mleka
K: korenček, cvetača, paradižnik, govedina
V: good night zelenjavna kašica

ajde, lep dan vsem.

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: Junijčki 2010
1.2.2011 17:35:47   
nikcaa
mamimo- kolk pa tehta ta vozicek- moon fit?? sm vidla da je v akciji, ja... 

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




igranje nagradnih iger
evairena

igrate nagradne igre?

da (52%)

ne (13%)

včasih (35%)


Število vseh glasov: 69

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!