|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
23.1.2011 16:30:43   
Honey26
Dober dan...

malo pavze med učenjem in pranjem ter sušenjem perila user posted image

bolančki upam da ste se pozdravili vsi.

srečanje: kratko in sladko bi lahko rekla user posted image . Namen je bil biti malo dlje, a nisem uspela "preleteti" par trgovin v iskanju bodijev in žabic v eni uri. Seveda se je tudi jutranji odhod zavlekel v poldanskega. Tako da na žalost sem vas bolj ali manj zgrešilauser posted image . V drugo bo bolje. Je pa Vida z največjim navdušenjem zmazala svoj Afriški mango. Skoraj 200 ml, kar je rekord user posted image .

Marela: tudi jaz že mečem malo poglede. Venčinoma videvam Mclarne in mont ali nekaj takega. Prva orientacija je zmeraj ocentitev ulice. Kar prevladuje. Potem pa se mal pozimaš kaj je to kar večina vozi in vidiš če ti odgovarja.

Zobki: na zahodni strani ust nič nobvega user posted image

evo, konec pavze. Knjiga vabi. Ble pa tako javno mnenje, če pol avtorjev trdi da ni mnenja druga polovica da ni javnost ampak vsi pa razglabljajo o učinku javnega mnenja. user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.1.2011 16:50:56   
smotka.dt
Dan!

Voziček- marela ja prej sem bila skoz prepričana, da bomo do konca imel quinny freestyl-a, ker je super voziček. Niti ne moti me, da zasede skoraj cel prtljažnik. A glede na to, da gremo predvidoma oktobra nekam v tople kraje, bi bla prehuda, ga vzeti na letalo. Zato sem si ogledala vozičke in 2 sta prišla v ožji izbor:

http://www.amazon.de/MOON-970088-333-Buggy-Design-apple/dp/B00118BEIC/ref=pd_sbs_by?ie=UTF8&qid=1206715756&sr=1-5 (kako se zloži: http://www.baby-market.lv/baby-market/shop2/images/Kiss-zusammengeklappt.jpg
in
http://www.quinny.com/gb-en/strollers/quick-use/Zapp-Xtra (kako se zloži: http://www.growingyourbaby.com/wp-content/uploads/2010/10/qx53635.jpg

Kljub ceni se nagibam zopet k quinny-u. Všeč sta mi pa oba, ker se lahko čisto spustita v ležeč položaj. S tem, da je moon za 1,8kg lažji. Ne vem, se še imam čas odločat.user posted image user posted image

Mulček je priden kot vedno, mal za zgornji zobki matrajo user posted image tako, da mal potarna. Včeraj se je zvečer 1.5 uro po tem, ko sem ga odložila za nočno spanje zbudil in jokal. Verjetno je kaj sanjal user posted image , saj ko sem ga dvignila in potolažila je zaspal kar nazaj. Je pa vzpostavil tudi redni dnevni ritem glede spanja. Pravo čudo je mali. Pri nas se pa res vsakdan odvija na +/- 15 minut natančno. Sama sem še vedno prepričana, da se je "izplačalo" vztrajati pri dnevnih rutinah.

Današnji menu:
K: zelenjavna enolončnica (bučke, por, korenje, ohrovt, cvetača, brokoli) z krompirjem in zajčjim mesom
M: riževa kašica

No tukaj eno vprašanje: je katera že vključila fižol? In če ja, katerega in kako?
Domačega imam namreč oluščenega mladga fižolčka in pa stročji fižol. Bi ga pa rada vključila zaradi tega, ker je "bogat" z železom.
bolančki user posted image user posted image pozdravite se čimprej
mi zarad tega, ker čez 2 tedna odhajamo na krajši oddih ne hodimo po trgovskih centrih in niti ne po obiskih. Saj stakne lahko tud sicer kaj, a tako je le manj možnosti. Upam user posted image

avtosedež mi smo še kar v lupinici kljub 10kg. Je sicer lupinica tako do 13 kg in ga vanjo ne tlačim nikoli z bundo, ker kr zakuha not in potem se lahko še hitreje prehladi, ko gre ven na mrzlo ali veter. Ko gremo od doma je avto tako v ogrevani garaži, ko pa gremo od kje je pa tamali tako dolgo v vozičku in oblečen, dokler se avto ne ogreje in potem se jaz usedem zadaj in tamalega slečem in posadim in pripnem v lupinco. Upam, da bo do poletja ok, ker najkasneje takrat ga pa nameravam dati v avtosedež 9-18kg. Je pa lupinica tud velika dovolj, saj še kar ima fore v višino.

srečanje junijčki so pa res najlepši user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.1.2011 16:57:58   
Sonček in poletje
Honey26 - FDV? Jaz mam tut še diplomo za napisat... Joj, me kar slaba vest prime, ko pomislim. Sej vem, da morem... Ampak enostavne se ne morem spravit zraven. Virov imam malo morej, dispozicijo tudi. Sam pisat se mi ne da. Se mi zdi, da sem kar malo intelektualno zakrnela. Ah, bo že.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.1.2011 17:12:21   
gajka
Marela - nič ne gledam, nimam v planu nakupa. Pri ta večjem je nismo imeli. Itak, ko je samostojno shodil, sploh ni hotel več sedet v vozičku, kvečjem tricikel je še prišel v poštev za njegovo prevozno sredstvo. Pa še na vasi živimo in tukaj bi bila marela nasploh neuporabna za vozičkanje (klanci, makadami...), za tiste redke obiske mesta pa je ne potrebujem.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.1.2011 17:13:27 >

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.1.2011 17:42:01   
Honey26
marela: jaaa, moon sem mislila. Tako na hitro bi rekla da bo ta kr v igri.

fdv: ja, tlačim ta faks že celo večnost. Pa še prej sem se po drugih malo razgledovala, tako da še nisem zaključila. Men fali še tole JM, stat. naloga in diploma. sonček in poletje, kaj pa študiraš na fdv če ni skrivnost in koga imaš za mentorja pa seveda najbolj "pomembno" si mela JM, in če si. Kako zaboga si naredila ta ***** izpit? Mislim sej snov še je kr študiozna ampak izpit je pa. (smajli ki se obeša). Pa seveda boš tudi to diplomo stisnla. Ja, se je pa res zoprno zraven spravit. Jaz sem se komaj, da sem sploh dispozicijo napisala in prijavila temo (sem imela rok do 15 jan. drugače bi za letos oplela). P.s.: intelekt ne zakrni kr tako, samo prebudit ga je malo težje, potem pa gre.user posted image

< Sporočilo je popravil Honey26 -- 23.1.2011 17:45:09 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.1.2011 18:26:09   
Maxica
Naš današnji jedilnik:
kosilo: http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_recept.asp?ID=263
malica: skuta z banano.

Se moram prav pohvalit, ker smo tolk pridni postali. user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.1.2011 21:42:43   
bcljka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst sm pa cel roman napisala pa k sm hotla skopirat sm vse zbrisala...

tko da nč ne bo user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.1.2011 22:40:00   
Sonček in poletje
Honey - komunikologijo. Sem pa tudi imela JM in po mojih izkušnjah je to taka tombola, da moreš imet pač srečo, da padeš skoz. Vem, da smo mi morali neke eseje pisat, da smo sploh lahko šli na izpit, pri izpitu je bilo pa tako, da si imel vprašanje in 4 možne odgovore od katerih so lahko bili vsi pravilni ali vsi napačni, pa še minus pike so ble. Tko, da je bila res sreča, če si skoz padu, Mislim, da sem nardila s 7. Js se pa spravlam že 2 leti pisat diplomo. Sem se po absolventu takoj zaposlila, pol sem pa zanosila, zdej pa sem kjer sem user posted image . Ampak sem se pa danes spravila in začela z uvodom user posted image . Si me spodbudila. Pa seveda misel na to, da grem čez dobre tri mesece v službo, in da bi mogla vrnit kar precej štipendije, če tega končno ne spacam do konca. Moja mentorica je pa Metka Kuhar in glede na to kako pacam tole diplomsko je zelo tolerantna do mene. Pa tudi drugače je full prijazna in mi je dala veliko koristnih nasvetov. Se mi pa dozdeva, da kar precej pričakuje od svojih študentov. Bomo vidli...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
24.1.2011 9:00:13   
Honey26
dobro jutro

nič kaj dobro, mala je zbolela. prvič. user posted image Zabasan nosek in to. Seveda je temu primerna kvaliteta spanja. Morm pa mojga pohvalt... me je poslal v dnevno sobo spat da sem se lahko naspala...

sonček in poletje: ahahaa, jest tud komunikologijo, samo izredno in na bolonjskem programu. user posted image JM sem že 3x dala skoz, tako da vem kako je izpit sestavljen (bruh), samo ne vem kako ga narest user posted image . Nč, se grem še mal učit....

alarm. pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2759
24.1.2011 9:41:20   
Zoja83
kaj vse mamice diplomo pišemo? user posted image

avtosedež sma tudi midva kupila in sicer Romerrja Safefix Plus, ker se lahko zapenja s pasom in iso-fixom. midva imava avto na tri vrata in nama je lažje, da ne zapenjama pasa čez cel avtosedež, babica pa je "zahtevala" tudi na pas, da ga bo lahko tudi ona kam peljala, ker njen avto nima možnosti iso-fixa. posledično tudi zapravila enkrat več user posted image

merela najbrž ne, se pa lahko še premislim...

srečanje všečno, še kdaj user posted image

over&out

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
24.1.2011 10:07:44   
meymey
Helou!

Današnja noč je bila znova katastrofalna, po tem ko smo že spet prespali celo noč user posted image . Zbujal se je spet vsako uro!!! Miljon procentna sem da so zobki, ker tudi ko ga dvignem kr trza od bolečin, pa ko si tlači v usta igrače, začne nenadoma jokati, kot da bi ga kaj fejst zabolelo.
Je možno da grejo že zgornji zobki ven? user posted image

Diploma - mene še čaka nekaj izpitov do diplome. Trenutno že nekaj let nisem nič naredila na tem. Plan je enkrat zaključit to poglavje.

Avtosedež - ni delal prejšnji link. Mensezdi da mamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221137  Gre pa še ne noter tamali. Še kak dober mesec lupince ga čaka, sej je čisto zadovoljen v njej. 

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
24.1.2011 10:35:35   
joli07
ojla,

avtosedež : razmišljala sem, da bi nabavila Kiddy-a. Sonček in poletje a ta mizica pri temu ne gre dol. Sploh pa moram malo it pogledat po trgovinah.

voziček : doma imamo že dva. Mi je user posted image  že ko smo drugega kupovali zabičal , da se ne bom spomnila še za kakšnega, jaz bi pa seveda imela še enga, ki bi bil skoz v avtu. Bom počakala do poletja pa pol videla kako pa kaj.

spanje : danes je bilo malo boljšeuser posted image . Drugače pa večinoma katastrofa. Mislim,da mu zobki povzročajo kar precej težavuser posted image .

GH : je dobil apetit za tri. Tudi po 300 ml na obrok mi popapauser posted image . Papca pa vse kar mu damuser posted image . Me zanima koliko časa bo to trajalo.

srečanje : me veseli da vam je uspelo in da ste se imele lepo

zaentrat toliko. user posted image  se pritožuje ker se mora sam igrat.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
24.1.2011 13:46:48   
mkbk
Ahoj,

naša ma tud smrkav nos...primerna temu dejstvu je bila tudi noč. Čeprav mi je ful čudno ker se zadnje 4 noči zbuja jokajoč, tko da sumim zob in evo ga danes se je pribrusil na svet oz ena tini mini špočka, okol pa vse rdeče, taprava črtica, ki se ji bo lahko reklo prvi zob bo pa po mojih izkušnjah v roki par dni...jooooj, pol me bo pa grizla, že vidim, av!

Tavelik je šel kljub smrklu tud v vrtec. Itak sej so vsi taki tam. Čakam če bo šlo kej naprej, hope not, da sfuramo tale januar vsaj tri tedne v vrtcu.

PA že spet mam filing,da bi mogla nekam it. Sama. Vsaj mal po štacunah al pa na aerobiko, samo se mi zdi, da danes iz te moke ne bo kruha!!!!! user posted image

Drugač sem bla pa danes že ful pridna, za naju sem skuhala rižoto s treviškim radičem in parmezanom, tamale je pa tud na rižotki ampak iz pora bučk, piščančka in rdeče paprike. Nort sm dala 1 kiri sirček in zmlatla je ko tavelka user posted image user posted image . Se nisva rable dojit, je blo celih 140 ml in to je za naju že kar rekordno. Jasno blo je zmiksano v gladko pasto, tko brez enga koščka, ker drugače poje kaki dve žlici in že tud en sam rižek si ji na mrtve zameri...Nevem, kako sem lahko mislila, da bi mi ta otrok lahko požrl magnetni uhan, brez da bi bil cel alarm. Glupa jst. Sicer smo pa dotični uhan že našli, vmes sem pa vseeno mal brklala po njenem pridelku iz prebavnega trakta user posted image user posted image . Kar tko iz čistga materinskega užitka...ja najbrž user posted image

marela -nam je prišla zelo prav, saj si nisem rabla vsakič nategnit križa z dvigovanjem ta težkega, ko sem kam šla tko da bo v uporabi tudi pri tamali. Imamo pa babyweltovega moona in je zakon!

avtosedež -kupujem za tavečjega, tamala bo šla pa v njegovega, imamo Romerja, pa tavečji javka da ga "hrbet buba", tko da upam da hoče samo pozornost va avtu (Sem namreč rpetipala cel sedež, pa ni nič takega zatipat...user posted image )

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
24.1.2011 14:38:14   
dvojčica6
ejjjj ste pridne za kuhat, js sm kar obupala, glede na to, da se tut naši na mrtvo zameri vse, kar ni spasirano v nulo...tko da zdej sm na kupljenih kašicah bolj kot ne...

pa kej bi komentirala...js tut fdv-jevkauser posted image user posted image user posted image že diplomirana sicer a me čaka že nova diplomauser posted image user posted image user posted image se ji izogibam...

Mimgrede, a sem še edina v klubu brez user posted image ???

avtosedež
...kar pišite pridno... mi tolk paše, ker samo linke čekiramuser posted image user posted image user posted image

marela
...jah, mamo športni voziček a ni nič kej preveč rada noter... bomo vidli, če bo kej spremenila mnenje, pol bomo razmislili....za morje je verjetno kar kul...

evo, zdej sm pa lačna, grem kej pojest...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
24.1.2011 14:52:23   
gajka
Prosim za recept, kako neješčega otroka prepričat, da je GH vendarle užitna! user posted image Naša piška se še kar ne more navadit na GH in je niti približno ne poje toliko, da bi lahko smatrala to za poln obrok. Enostavno poje nekaj žličk in to je to, čeza čas pa še mleko čez. Če ji je zadeva res všeč, prideva blizu 100 ml, pa še to je redkost, kaj več pa so samo sanje. user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
24.1.2011 15:13:02   
Zoja83
gajka kaj pa če probaš v vse AM zraven vturit...men neki časa zelenjavi ni hotel jest, pa sem mu mleko zraven dajala, pa je pojedel...sam predlog, narediš mleko, pa kak korenček not spasiraš, da ga bolj ko ne spije, ko pa se navadi okusa, pa začneš bolj gosto dajat?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
24.1.2011 18:39:34   
dvojčica6
u, to pa je en dober predlog Zoja...user posted image user posted image user posted image bom probala vturit naši, ko bo na sporedu kaka blek zelenjavauser posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
24.1.2011 21:03:31   
mkbk
Naša je bla na 0 ml dokler nisem vsaj malo solila al pa kisle smetane dala. Je pa šele zdaj dva tri dni da poje kaj več kot 80 ml...prej je bilo vedno nekje med 60 in 80, tko da ne še obupat !!! Če ji ni po volji okus pa ne bo niti žličke. Zapre usta in to je to.

Nč grem mal tv gledat. Pridni user posted image pa pospravlja. user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
24.1.2011 22:15:40   
Sonček in poletje
joly - štos je v tem, da med sedalom in mizico je določen prostor, in naš ima že sedaj tako ˝debele˝ noge, da skoraj zapolni tisti prostor in po moje bi mu zelo kmalu mizica pritiskala na nogice in bi ga motilo. Če me razumeš.

Mi2 s tamalim sva pa sama, je šel user posted image na službeno pot za 2 dni. Upam, da mi hitro mine.

Noč je bila povprečna... Čim ga pohvalim, se drugo noč takoj pokvari user posted image . Bomo vidli, kako bo danes.

diploma - zgleda, da bolj ko ne lovimo zadnji vlak. Meni se zdi, da zdej pa res morem zaključit, ker ko bom šla 1x v službo bo še 1000x manj časa. Sploh zdej, ko dojim ˝samo še˝ zjutraj, zvečer in ponoči. In res lahko malega dam v varstvo in kej naredim. Ampak itak ne zdržim, ko slišim kako vriska al pa stoka in grem k njemu, ga pomirit al pa se igrat. Čeprav se masta z mojo taščo tudi brez mene zelo fajn.

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
24.1.2011 22:46:44   
joli07
sonček in poletje : smo se danes končno spravili malo po trgovinahuser posted image , bolj po BC, da smo izkoristili še njihovo akcijo in sem videla Kiddy energy pro. Moram reči, da sem bila kar malo razočaranauser posted image . Sem tudi jaz poskusla mojega user posted image  dati noter, pa se mi je zdel da je že sedaj full utesnjen, pa ni velik. Prodajalka mi je pa tudi rekla, da so ti bolj do 3 leta strarosti.
Naš user posted image  se je takoj ko smo ga posadili v sedež in zapeli začel razburjat. No na koncu smo se odločili za Romerja, v njem se na srečo ni nič razburjal saj je imel kar precej dela z oranžno etiketo z ceno. Upam, da sem se prav odločila, saj smo se na hitro odličili za nakup, čeprav bo tamal še kar nekaj časa v lupinci.

Gajka : se mi kar smiliš, da imata takšne težave z GH. Si sploh ne morem tega predstavljati saj je naš na srečo hitro sprejel GH, za kar sem najbolj hvaležna, saj smo imeli kar precejšne težave z refluxom. Z GH se je na srečo stanje zelo izboljšalo. Mešanje hrane z AM sploh ni slaba zamisel, kot je napisala Zoja. Veliko sreče in uspeha ti želimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2770
25.1.2011 8:39:44   
meymey
Pri nas pa so še vedno na sporedu zbujanja ponoči. Pa tudi spat gre težje, kot da bi vedel, da ga bo bolelo nekaj če zaspi. Ponoči se zbuja tako, da kr trza, prav vidi se mu da ga nekaj boli. Zvečer se je nekoliko pomiril, ko sem ga namazala s Calgelom, tako da mislim, da ni več dvoma. Tudi spal je dlje, ko sem ga namazala. Tako da so bile budnice ob 24h, 3h in 6h... bogi revček.

Joka v postelji, moram pičit.. ajd

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
25.1.2011 10:14:22   
Sonček in poletje
joly - mi smo se potem tudi kar po hitrem postopku odločili za Romerja user posted image , itak so ti sedeži ˝med boljšini, če ne celo najboljši˝, tko nam je vsaj povedala prodajalka. Da itak največ prodajo Romerjev in Maxi Cosijev user posted image se mi zdi, pa tudi vizualno sta ta dva sedeža zlo podobna.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
25.1.2011 12:30:55   
annie
Gajka, tako kot so ti že ostale punce svetovale, daj malce AM v hrano, boš videla, da bo začela jesti. Mi smo pri Niku tako delali, ko ni maral zelenjave in se je super obneslo 

Glede avtosedeža, bo ga Klara dobila od Nika, imamo pa Maxy Cosi Tobiy-ja in nam je super, ker je mlace višji in miceni fajn ven vidijo Kaj pa bomo Niku kupili, pa se nam zaenkrat še ne sanja

Punce, ki ste na istem ali samo jahača ali prav avtosedež, ko se potem kao lahko "razstavlja" in je na koncu jahač? (upam, da vsete o čem mislim )

Moram še Klaro pohvaliti glede spanja, da čez dan več ali manj z dudo zaspi, ne samo na joški s tem, da se moram zraven nje ulečt, ji malo zaspez in že zanina ...sem prav vesela, Edino zvečer je pa za spanje joška še vedno in

Lepo bodite, grem še nekaj postorit, dokler še mala spi, čez dobro uro pa itak bo ta velikega v vrtec letim...

Neposredna povezava do sporočila: 2773
25.1.2011 12:32:01   
annie
...spet brez smajlov user posted image ...tale RRuser posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
25.1.2011 13:09:44   
gajka
annie - za ta večjega imamo pripravljenega Concord Transformer T. Jahač zame sploh ni opcija, bodo tudi prej kot slej (upam, da čimprej) zakonsko prepovedani (v tujini jih že nekaj časa ne prodajajo več), ker ne ustrezajo nobenemu standardu in ne zagotavljajo prav nobene varnosti otroka ob trku.

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.1.2011 13:11:59 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?