mkbk
|
Ahoj, naša ma tud smrkav nos...primerna temu dejstvu je bila tudi noč. Čeprav mi je ful čudno ker se zadnje 4 noči zbuja jokajoč, tko da sumim zob in evo ga danes se je pribrusil na svet oz ena tini mini špočka, okol pa vse rdeče, taprava črtica, ki se ji bo lahko reklo prvi zob bo pa po mojih izkušnjah v roki par dni...jooooj, pol me bo pa grizla, že vidim, av! Tavelik je šel kljub smrklu tud v vrtec. Itak sej so vsi taki tam. Čakam če bo šlo kej naprej, hope not, da sfuramo tale januar vsaj tri tedne v vrtcu. PA že spet mam filing,da bi mogla nekam it. Sama. Vsaj mal po štacunah al pa na aerobiko, samo se mi zdi, da danes iz te moke ne bo kruha!!!!! Drugač sem bla pa danes že ful pridna, za naju sem skuhala rižoto s treviškim radičem in parmezanom, tamale je pa tud na rižotki ampak iz pora bučk, piščančka in rdeče paprike. Nort sm dala 1 kiri sirček in zmlatla je ko tavelka . Se nisva rable dojit, je blo celih 140 ml in to je za naju že kar rekordno. Jasno blo je zmiksano v gladko pasto, tko brez enga koščka, ker drugače poje kaki dve žlici in že tud en sam rižek si ji na mrtve zameri...Nevem, kako sem lahko mislila, da bi mi ta otrok lahko požrl magnetni uhan, brez da bi bil cel alarm. Glupa jst. Sicer smo pa dotični uhan že našli, vmes sem pa vseeno mal brklala po njenem pridelku iz prebavnega trakta . Kar tko iz čistga materinskega užitka...ja najbrž marela -nam je prišla zelo prav, saj si nisem rabla vsakič nategnit križa z dvigovanjem ta težkega, ko sem kam šla tko da bo v uporabi tudi pri tamali. Imamo pa babyweltovega moona in je zakon! avtosedež -kupujem za tavečjega, tamala bo šla pa v njegovega, imamo Romerja, pa tavečji javka da ga "hrbet buba", tko da upam da hoče samo pozornost va avtu (Sem namreč rpetipala cel sedež, pa ni nič takega zatipat... )
|