Maxica
|
Se še tukaj jaz malo javim, da ne zamremo. Meni je FB nekak bolj praktičen, ker ta RR me kar nekaj odjavi dostikrat in preden jaz najdem geslo in se spet prijavim, me že mine, na FB pa skočim tik tak, pa kaj pokomentiram. Mi smo pa včeraj postavili prenosno posteljico v dnevno sobo. Sicer si Hano z možem samo podajava, na kavču je ne upam pustiti, na tleh imamo pa preveč mrzlo, da jo pustim kar takole, tako da smo ji dali en kup igrač in se je prav fino zamotila, vsaj toliko, da se v miru lahko polulam. GH - kar gre. Včeraj je prespala popoldansko malico, tako da sem ji pa za večerjo dala Milupin gres in je kar jedla. Sicer ves čas godrnja, ampak usta pa odpre in vse poje. Vidim, da ene dajete proseno kašo. Kako jo pa pripravite? Jaz ji od OH dam makarončke od Barilla, kuskus, riž, gres, polento, potem pa prilogo šopam, eno in isto, se mi zdi. Zelenjava ali pa zelenjavno-mesna. En in isti okus, al kva. Zobki - še ne, M - še ne. Nič ne pogrešam, da ne bo pomote. Kašljamo še vedno malo, vendar bolj produktivno, upam, da se tisti blesavi lajajoči kašelj suh ne ponovi nikoli več. Če je pa kaj grozno za slišat, je pa tole. Gajka - glede količine sem prav isto tuhtala prejšnji dan. Sem ji pripravila ful makarončkov, pa cel korenček, pa zmiksala in dodala še svoje mleko, da je bilo bolj tekoče, itak, ampak je vse skupaj prišlo za ene dve veliki žlici. Z mililitri se pa jaz sploh ne obremenjujem več. Sem se pri prvem sinu, mojbog, odštevala in preračunavala, pri drugem že malo manj, zdaj pa sploh nič ne tehtam. Po vsakem obroku jo še pristavim, itak se rada doji, tako da lačna ni.