Honey26
|
Dober večer... ja zadnje čase so res dobri. najbolj pomembna stvar prvič: spanje: uspešno je prestavljena v svojo sobico. Zaspi sama, ob spremljavi sušilca (moram zdaj paziti da imam kaj za posušit zvečer ), v 5 minutah. Spi tudi dlje, očitno se je res s tatijem zmenila . Zaspi ob osmih in do treh zjutraj je praviloma mir, potem se podoji in nato spi do pol sedmih se malce poigra, pa jo uspem prepričat še v kako urico "spanja". Mislim da bi lahko prespala počasi celo noč, če ji bom zvečer uspešno dajala AM. Zaenkrat se še malo lovimo s flaško, ampak trik ki (so far)vedno užge: rahlo jo zibam in ji začnem peti. Takoj se vda in začne lepo piti. Prej pa opleta in noče zagrabit flaške. Ampak ne vem ali je to trenutni navdih ali res sprememba. Če bo cel teden tako lepo potekal kot zadnji 2 noči, potem potrdim. najbolj pomembna stvar drugič: hrana: gosto hrano kar lepo sprejema a muhasto. Včasih poje 100 ml, zadnjič celo 150 (mango ima očitno zelooo rada), večinoma pa še zmeraj bolj malo. Ampak hudega ji ni, težo ima čist o.k., vesela je tud... Zdaj ko je čez dan sama doma z tatijem pa sploh malo je. Očitno ne rabi tolko jest kot sem mislila, oz. ji čist prepogosto dam joško. Ker če me ni, lepo je na 4 tudi do 5 ur brez pritoževanja. fb vs. rr: saj se trudim na fb, a mi tole vseeno veliko bolj pregledno. Bom tam brala kolkr bo šlo pa kakšno slikco pogledala srečanje: pridem, oz. prideva. Kdaj točno, ne vem... odvisno kakšna bo noč, pa da se odpokamo od doma in pritrogamo iz Celja... Potem pa še malo morje opravkov v btc-ju... ja cel praznik bo, odhod v Lj, je treba izkoristit. Pride pa okoli pol enih še moja teta, mi more prinest svež mango iz Afrike . Sicer nima nobenega maaalega, ma pa ultra živahnega 2 letnika (ki bo dobil sestrico februarja), tako da se bove pač takrat malo umaknile za en čvek. misar: A pismo, vi res nimate sreče no. Nč, sej nimam kej modrovat, pozdravite se. Pa pokiči kaj ko boš imela čas, sej veš, če ne zaradi druega pa zato da se nekomu "zjadaš". Bo potem prec boljš. bolančki: get well soon zdej pa spat... ali likat...hmmmm veeeelik kup me gleda.. ah, klinc ga gleda LAHKO, PRESPANO NOČ VSEM.
|