JEŠA
|
No pa da vidimo, če gre v tretje,.... Kot vidite sem že kr nekaj let gor,...vendar sem slaba pisateljica, dobra bralka,....sej bi napisla kaj več,..ma imam doma triletno hčerko, ki je živ poprček in nimam časa za nič druzga,..še posebej to sezono, ki je več doma kot v vrtcu,.... To je moja druga oz. tretja nosečnost, ker druga je šla po slabem,...sem pa bila na uemtni oploditvi,..... Uradni rok imam 07.02. neuradni po UZ kakšen dan prej,....mali je kr velik tako da se ne bom nič pritoževala tudi če bi že dane srodila,....tudi hčerka je končno razumela, da prihaja bratec in da bo vedno moja,....je bilo kr pestro ,...je bolj posesivne narave in je zelo zelo navezana name,...tako da bo tuki še pestro. Pri prvem porodu se mi je čep odluščil ene 3-4 dni prej, se ne spolnem več,...smešno ful hitro pozabiš stvari,.... pa je bilo vse pred dobrimi 3 leti,....V torek sem imela ctg in glavica ni bila še spuščena sem pa bila odprta debel prst in pol,...to je vrjetno 1-2 cm,...Tako sme bila pri Kaji v torek in so mi hoteli sprožit porod v ponedeljek pa sem v nedlejo rodila:) je blo kr hitro,...ma vseeno upam, da bi bilo sedaj še hitreje:) in vsekakor manj boleče:) 01.02. imam ponoven CTG in mi je G da bi lahko magari sprožli porod, ker itak sem IVF, pa zakaj bi sploh čakali,.... sem se strinjal še do predkratkim,..zdej pa bi raje videla svoje popadke, ker umetni baje bolijo več... vglavnem zadnje dneve vse težko prenašam,...zredila sem se 10 kg in vse mi je šlo v trebuh:) in sem kr okorna,..in še zadnje 3-4 dni žrem, žrem,...da mi je že slabo,..pa tudi mali se sploh ni nič umiril,...še bolj je divji,...prehlad se je umirl, bronhitis sem tudi že preživela,...očitno pa brez operila sploh ne bom šla več rodit,... No toliko od mene.....lahko me date na seznam,.... grem se ulešt če mi rata za pol urce nato grem v vrtec po hčerko,.... Vsem upam, da čimprej rodite in da imate čim lažji porod,...vse ostale ki pa ste rodile,..uživajete s svojimi dojenčki,..ker še prehitro zrastejo:) LP JEša
|